6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠شیخ جمال الدین اسد آبادی کیست؟
🔹روز 18 اسفند به نام شیخ جمال الدین اسد آبادی نام گذاری شده است. شیخ جمال الدین اسد آبادی یک عالم بزرگ اسلامی است که اندیشه وحدت را پایه گذاری کرد. وی اصالتا از اسد آباد همدان است. این عالم بزرگ به کشورهای مختلف سفر کرده است تا بتواند با تربیت شاگرد، ایده خود را عملی کند.
🔹وی مدتی را در مصر بوده و در آنجا فعالیت های زیادی انجام داد. مجله عروه الوثقی را تأسیس کرد و افرادی همچون محمد عبده را با فکر خود آشنا کرد که این فرد بعد از سید جمال راه سید جمال را ادامه داد و شاگردان متعددی تربیت کرد.
🔹فعالیت های سید جمال به گونه ای بود که اهل سنت او را سنی می پنداشتند و شیعیان او را شیعه می دانستند. افغانستانی ها او را افغانی می دانستند و ایرانیان او را ایرانی می دانستند. از همین رو وقتی که در سال 1314 در ترکیه از دنیا رفت، دولت افغانستان خواست که بدن او را به افغانستان منتقل کنند و از همین رو مقبره وی اکنون در دانشگاه کابل است.
◀️امت مدیا
@ummahmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠غیرت و جوانمردی سید عبدالملک الحوثی
🔹در دنیای عرب، کشور یمن به رهبری سید عبدالملک الحوثی کاری کرده کارستان!
🔹یمن یکتنه به مبارزه با اسرائیل جنایتکار برخواسته و اجازه نمی دهد هیچ کشتی اسرائیلی،آمریکایی و انگلیسی در آبهای دریای سرخ و خلیج عدن به سمت بنادر اسرائیل حرکت کند.
🔹در حالی که یمن، مسیر دریایی را بر روی اسرائیل بست، اما کشورهای خائن عربی همچون امارات و اردن و ترکیه با گشودن مسیر زمینی، مسیر صادرات را بر روی اسرائیل گشودند.
🔹کشتی های اسرائیلی به جای دریای سرخ از مسیر اقیانوس هند حرکت می کردند و از طریق کریدور زمینی امارات و اردن و عربستان مواد غذایی به اسرائیل می رسید.
🔹اما اکنون رهبر مقتدر و بزرگ یمن، جناب عبدالملک الحوثی اعلام کرده است که مسیر اقیانوس هند را نیز بر کشتی های اسرائیلی ناامن خواهد کرد.
🔹دولت یمن با هدف قرار دادن کشتی های اسرائیلی در اقیانوس هند در حمایت خود از مردم فلسطین ثابت قدم هستند.
🔹این است تفاوت مقاومت اسلامی به رهبری ایران با کشورهای خائن اسلامی و عربی ...
◀️امت مدیا
@ummahmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠تفاوت خدای وهابیت و خدای اهل سنت!
🔹خدای وهابیت با خدای اهل سنت خیلی تفاوت دارد. خدای وهابیت در آسمان است و بر روی یک کرسی نشسته است؛ اما خدای اهل سنت منزه از زمان و مکان است؛ خدای اهل سنت بی همتاست و شریک و همانند ندارد؛ اما خدای وهابیت نیازمند به مکان است!!
🔹وهابیت اگرچه خود را موحد می دانند و بر این تصور هستند که فقط آنها درک درستی از خداوند دارند؛ اما سخنانشان به شرک منجر می شود. وهابی ها می گویند که خداوند بر عرش نشسته است و عرش در آسمان است!!
🔹شیخ یسری جبر از علمای اهل سنت مصر پاسخ زیبایی به وهابیت داده و می گوید: اگر بگویید خداوند در آسمان است، خداوند را جسم پنداشته اید؛ چون خدا را نیازمند مکان دانسته اید و این شرک است...
◀️امت مدیا
@ummahmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠استمداد طلبی از حضرت زینب از نگاه اهل سنت و وهابیت!
🔹در اینکه آیا توسل و استمداد طلبی از حضرت زینب یا امام حسین و اولیای الهی جایز است یا خیر؟ بحثی است اختلافی بین وهابیت و دیگر مسلمانان.
🔹همه مسلمانان بر این باور هستند که اولیای الهی و حضرت زینب از انسان های بزرگی هستند که خداوند به آنان عنایات خاصی داشته است. از همین رو استمداد طلبی و توسل به آنها جایز است.
🔹این در حالی است که وهابی ها، مسلمین را متهم به شرک و الحاد کرده و مسلمانان را به جهت توسل به اولیای الهی، مشرک خطاب می کنند.
🔹همانطور که در این کلیپ مشاهده می شود، الازهر مصر به عنوان مهمترین پایگاه اهل سنت، مدد گرفتن از حضرت زینب و اولیای الهی را جایز می داند.
◀️امت مدیا
@ummahmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠یا رسول الله چگونه صلوات بفرستیم!
🔹روزی صحابه رسول الله (صلی الله علیه و اله) به نزد حضرت رفتند و یکی از صحابه سوالی پرسید که یا رسول الله چگونه بر شما سلام و درود بفرستیم؟ پیغمبر به فکر فرو رفت و برای مدتی سکوت کرد که آن صحابی می گوید با خودم گفتم ای کاش این سوال را از رسول الله نپرسیده بودم!
🔹پس از مدتی رسول خدا فرمود: هر گاه خواستید به من صلوات و درود بفرستید اینگونه بگویید: که خدایا بر محمد و بر اهل بیت ایشان صلوات و درود بفرست (اللهمَّ صلِّ على محمَّد وعلى آل محمَّد)
🔹رسول الله با این سخن می خواهد به مسلمین بفهماند که جایگاه اهل بیت ایشان بالاتر از دیگران است. از همین رو در کنار نام پیامبر صلی الله علیه و آله فقط نام اهل بیتش آورده شد.
◀️امت مدیا
@ummahmedia
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مقاومت یمن چگونه با اسرائیل مبارزه می کند!؟
🔹پس از شروع جنگ غزه و اسرائیل، یکی از کشورهایی که حمایت جانانه ای از فلسطین داشت، کشور یمن بود. این کشور با بستن دریای سرخ بر روی کشتی های اسرائیلی توانست مسیر دریایی اسرائیل را ببندد. تا جایی که ضیف الله شامی، سخنگوی دولت یمن اعلام کرد که تا پایان سال 1402 ؛ سی و چهار کشتی اسرائیلی، آمریکایی و انگلیسی را مورد حمله قرار داده است.
🔹با بسته شدن مسیر ترانزیرتی دریای سرخ بر روی کشتی های اسرائیلی، کشتی های این رژیم غاصب، مجبور شدند با دور زدن قاره آفریقا، محصولات خود را در بنادر امارات عربی تخلیه کنند و از آنجا از طریق زمینی و با عبور از کشورهای امارات، عربستان و اردن این محصولات را به اسرائیل برسانند.
🔹جمهوری اسلامی ایران به عنوان رهبر مقاومت در حمایت از فلسطین، اخیرا یک کشتی اسرائیلی را در آبهای عمان توقیف کرد تا زنجیره تحریم اقتصادی علیه اسرائیل را تعمیق بخشد.
◀️امت مدیا
@ummahmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠مفتی لیبی در رابطه با ساختن گنبد و بارگاه بر قبور چه می گوید؟
🔹در اینکه آیا ساختن گنبد و بارگاه بر روی قبور جایز است یا خیر بین مسلمانان اختلاف است. وهابیت تصریح دارند که این کار حرام و یا شرک است. این در حالی است که در طول تاریخ، مسلمانان بر قبور اولیای الهی بارگاه و گنبد می ساختند. چنانکه تا نزدیک به 100 سال قبل، بر قبور حرم اهل بیت و بسیاری از صحابه و همسران رسول خدا، حرم هایی بنا شده بود که همه این حرمها توسط مسلمانان اهل سنت ساخته شده بود.
🔹شیخ صادق الغریانی، مفتی لیبی صراحتا اعلام می کند که ساختن حرم و تزیین قبور، حرام نیست و خطاب به وهابیت می گوید: نباید در این امور مبالغه کرد و نسبت حرمت و شرک به فعل مسلمانان داد!
◀️امت مدیا
@ummahmedia
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠تحلیلگر عمانی؛ اگر حمله موشکی ایران، نمایشی است؛ پس چرا اسرائیل عصبانی است!
🔹بعد از حمله موشکی و پهپادی سپاه پاسداران به رژیم صهیونیستی که به اقرار کارشناسان بزرگترین حمله پهپادی و موشکی جهان بود، ابهت اسرائیل درهم شکست و باعث بی آبرویی نتانیاهو و رژیم صهیونیستی شد.
🔹رسانه های غربی و وهابی برای حفظ آبروی از دست رفته اسرائیل، سعی کردند به مخاطب چنین القا کنند که این یک حمله نمایشی بوده است و هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است.
🔹علی بن مسعود المعشنی، تحلیل گر عمانی در پاسخ به کسانی که مدعی هستند حمله موشکی ایران، نمایشی است! می گوید: به اعتراف پنتاگون و روزنامه های غربی و صهیونیستی، پایگاه های اسرائیلی با موشک خیبر هدف قرار گرفته و این پایگاه ها نابود شده اند.
🔹وی همچنین می گوید: اگر این موشک ها نمایشی بود، پس چرا رژیم صهیونیستی اصرار دارد که پاسخ دهد.
🔹المعشنی در ادامه می گوید: مهمترین نتیجه ای که حمله موشکی ایران داشت اینکه باعث شد همه بدانند که می توان به اسرائیل حمله کرد و رژیم صهیونیستی چیزی نیست.
◀️امت مدیا
@ummahmedia
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠فرق بین سلفیه معاصر و سلفیت اصیل!
🔹شیخ احمد معبد از علمای الازهر مصر در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او می پرسد چرا وهابیت در مصر گسترش پیدا کرده است؟ پاسخ می دهد چون وهابیت پول می گیرند و با پول های هنگفت، به تبلیغ و نشر افکار باطل خود می پردازند.
🔹شیخ احمد در ادامه تبیین می کند که باید بین سلفیه معاصر و سلفیه اصلی تفاوت قائل شد؛ زیرا سلفیه معاصر فقط ریش بلندی می گذارند و دنبال مقاصد دنیوی هستند و هیچگونه اغراض الهی را پیروی نمی کنند.
🔹او به مسلمانان توصیه می کند که مواظب باشید با پیروی از افکار باطل وهابیت، سلامت دینتان به خطر نیفتد.
◀️امت مدیا
@ummahmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠به عنوان یک سنی از شیعیان حمایت می کنم!
🔹حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل در تاریخ 26 فروردین 1403 یکی از مهمترین حوادث قرن اخیر است که برای همیشه در تاریخ ثبت شد. عموم شهروندان اهل سنت از کشورهای مختلف از ایران به جهت این حمله موشکی تقدیر و تشکر کردند.
🔹شیخ عبدالقادر الحسین از علمای اهل سنت سوریه تأکید دارد با وجود اینکه ما با شیعه اختلاف فکر و منهجی داریم اما از این حمله موشکی آنها باید حمایت کرد و وظیفه شرعی و دینی ما این است که از شیعیان به جهت این حمله شجاعانه حمایت کنیم.
🔹عبدالقادر الحسین در نهایت می گوید: من به عنوان یک سنی ابوبکر و عمری بر خود لازم می دانم که از شیعیان حمایت کنم.
◀️امت مدیا
@ummahmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠ضربه ایران همه را متحیر کرد!
🔹این جمله یکی از علمای عراق است که گفت: «ضربه ایران به اس..رائیل همه را متحیر کرد، چون ایران از قبل زمان حمله خود را اعلام کرد و دشمنان برای مقابله با ایران از همه ظرفیت خود استفاده کردند؛ اما با این وجود نتوانستند کاری کنند».
🔹شیخ سعد المدرس از علمای شیعه عراق تأکید کرد اس...رائیل در طول تاریخ وجودش به همه اعراب اهانت کرد و هیچ کشور سنی تا کنون نتوانست بر علیه این رژیم غا..صب ضربه ای بزند؛ اما شیعیان توانستند چنین اقدام بزرگی را انجام دهند.
🔹ما شیعیان عراق به جمهوری اسلامی افتخار می کنیم و به جمهوری اسلامی محتاج هستیم.
◀️امت مدیا
@ummahmedia
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠ای وهابی! هر دعایی عبادت نیست!
🔹یکی از کلمات پرکاربردی که وهابیت آن را تکرار می کنند، این است که می گویند: دعا عبادت است و هر عبادتی مختص خداوند است و نتیجه می گیرند که بنابراین هر کسی غیر خدا را دعا کند، عبادت غیر خدا را کرده و مشرک شده است! و به همین راحتی نزدیک به دو میلیارد مسلمان را ملحد و مشرک می کنند!!
🔹شیخ عبدالقادر حسین از علمای اهل سنت سوریه با انتقاد از رفتار وهابیت می گوید: ای وهابی! هر دعایی عبادت نیست! زیرا صحابه کرام پیامبر را دعا می کردند! و حتی اگر بپذیریم که این کار در زمان حیات رسول خدا بوده است؛ بنابراین می توان نتیجه گرفت که استدلال وهابیت نادرست و ناقص است.
🔹شیخ عبدالقادر در نهایت می گوید: مسلمانان در نماز و حج و ... بارها و بارها بر وحدت و یکتایی خداوند شهادت می دهند و در صورتی این اعمال مشرکانه است که غیر خدا را قصد کنند. بنابراین نمی توان به راحتی مسلمانی را متهم به شرک کرد!!
◀️امت مدیا
@ummahmedia