🔘رسانههای فارسیزبان؛
این روزها و جعل واقعیات
▫️یکی از تکنیک های پر استفاده در برنامههای رسانهای تکنیک «#بازنمایی» است.
▪️بازنمایی یعنی قاب بستن روی واقعیت و بیان واقعیت یک ماجرا از زاویه دید دلخواه خود...
▫️مضحکترین بخش بازنمایی خبری شبه رسانههای فارسی زبان در این روزها،
استفاده از تکنیک روانشناختی "#تعمیم" است تا این ذهنیت را "جا بیندازند" که برخی رفتارهای نابهنجار و شادیها و دست افشانیهای غیراخلاقی از سوی برخی افراد، مشتی از خروار است و زبان حال مردم ایران!
▪️چنانکه همسو با اینترنشنال، گزارشگران شبکه منحل شده «منوتو» هم در شبکههای اجتماعی، مدعی شادی مردم ایران از فقدان رئیس جمهورشان شدند!
▫️ این شبکهها واکنش تعدادی از مخالفان را – که چندان پیدا نیست داخل کشور هستند یا خارج از کشور – به نام مردم ایران جا زدند و با نوعی "نورپردازی موضعی" آن را #برجسته کردند تا عواطف عمومی ملت در تاریکی بماند...
▪️ این رفتارها که با هیچ معیار رسانهای حرفهای جور در نمیآید، نشان می دهد که این تریبونها بیش از آنکه رسانه باشند، بولتنهای سفارشی اند...
▫️هر چند با این تلاشهای عاجزانه هرگز نتوانستند بازتاب جهانی حزن و اندوه ملت ایران را در غم از دست دادن خادم جمهورشان کم رنگ کنند؛
▪️چنانکه رسانههای بزرگی مثل سی ان ان، الجزیره، نیویورک تایمز، واشنگتن پست و حتی بی بی سی جهانی و رویترز ... بنا به اقتضای حرفهای خود، خبر را "بسیار مهم" ارزیابی کرده و به صورت برجسته بازتاب دادند...
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 آزار و اذیت در فضای مجازی یک از مسایل عصر دیجیتال است.
🔺همه کودکان و نوجوانان باید آگاه باشند که هر محتوایی(عکس یا ویدیو) در شبکههای اجتماعی، میتواند به راحتی توسط گیرنده یا هکرها دستکاری شود و مورد سوءاستفاده قرار گیرد.
📌فضای مجازی؛ حیات خلوت نیست.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
✅ واکنش هنرمندان به جنایت رژیم اسرائیل در رفح
🔹هنرمندان بسیاری همچون دیگر جنایات رژیم کودککش صهیونیستی، این بار به حملات آنها به چادرهای آوارگان در رفح واکنش نشان دادند.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
#رسانه برای کودکان یعنی
#مرگ_خلاقیت
👈 دقت کردید تا چند سال پیش کودکان و نوجوانان رو نمیشد از #بازی جدا کرد و داخل خونه آورد🤔
😐 ولی الان بچه ها علاقه ای به بیرون رفتن ندارند دوست دارند مدام سرشون داخل گوشی باشه❗️❗️
☹️ الان بیرون هم بروند یک جا مینشینند چون نمیدونه چیکار کنه..
نمیتونه #خلاقیت به خرج بده و خودش رو سرگرم کنه..
⛹♂ شاید مسئله ساده به نظر بیاد
ولی این یعنی خلاقیت توسط رسانه از بچه گرفته شده است..
👨💻 شاید بگید رسانه باعث خلاقیت میشود..
❌ خیر..
فرزند شما در مسیر های تعیین شده توسط رسانه قدم بر میدارد نه با خلاقیت خودش..
#تربیت فرزندانمان را به #رسانه نسپاریم..
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
♨️ این خبر درمورد آقای #سعید_جلیلی فیک است و از رسانهای چون بیبیسی، بعید!
✍دیدم برخی از مخاطبان و کانالهای هوادار ایشان، دائما این تصویر را دستبهدست میکنند و متأسفانه اصرار دارند مبنای قضاوت قرار گیرد؛ درحالیکه همواره سوابق عملکردی و برنامه عملیاتی هر کاندید، باید مبنا باشد!
📌محمد جوانی
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
✅ رکورد Add yours اینستاگرام شکسته شد!
🔹طی ساعات اخیر بیش از ۲۰ میلیون کاربر در سراسر دنیا در واکنش به حمله روز گذشته اسرائیل به کمپ پناهندگان غیرنظامی در رفح، تصویری با عنوان "همه نگاهها به رفح" را در صفحه اینستاگرام خود استوری کردند.
🔹بسیاری از بازیگران و چهرههای مشهور ایرانی نیز در این موج رسانهای شرکت کردند.
✅اخبار تهران 👇
https://eitaa.com/joinchat/2367422697Ccde4d4f394
📌 عملیات روانی یعنی این ....
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔘کارویژه رسانه فرقه ضاله بهائیت در تزریق ناامیدی به جامعه ایرانی
▪️وبسایت گفتمان ایران (متعلق به دفتر تشکیلات بهائی در ژنو) از سال ۱۴۰۰ تا کنون از طریق انتشار مقالات، فیلمها، گفتگوها و... تلاش کرده تا ضمن ایجاد حس نا امیدی از وضع موجود کشور مردم را به انجام فعالیتهای مجازی و میدانی علیه جمهوری اسلامی تحریک کند.
▪️نمونهای از برنامههائی که این سایت در طول این مدت با هدف فوق منتشر کرده را متذکر می شویم:
1️⃣راهاندازی «کافه گفتمان» در فضای مجازی در تاریخ ۶ مرداد ۱۴۰۲ که قرار بود محیطی برای تبادل و گفتمان درباره موضوعاتی که مربوط به ایران است فراهم کند که اولین جلسه آن با عنوان "نقش دین در آینده ایران" برگزار گردید؛ اما ظاهراً به خاطر عدم موفقیت جلسات بعدی این "کافه گفتمان" برگزار نشد!
2️⃣تهیه و انتشار فیلمهائی با عنوان «تأثیر مشارکت زنان در جامعه بر رفاه عمومی» در روز ۸ مارس به مناسبت روز جهانی زن و با هدف القای وضعیت بد زنان ایرانی در ذهن مخاطب و تحریک برای ایجاد جنبشهای زنانه در برابر جمهوری اسلامی بوده است و فیلم «ایرانی را تصور کنیم...» که هدف آن شکل دادن به جریانات منسجم اعتراضی در کشور است.
3️⃣انتشار مقالاتی با عنوان «مشورت نگهبان عدالت اجتماعی»، «جامعه ایران چه یادگیریهائی داشته و چه توانمندیهائی از خود نشان داده است؟»، «مهمترین تحولات در ذهنیت و تفکر جامعه و فرد ایرانی چه بوده است؟»، «آیا جامعة مدنی به چارچوب نیاز دارد؟»، «تعامل دین و جامعه در دوران مدرن»، «تکثرگرائی و ایران آینده»، «شبکههای اجتماعی و تحولات اجتماع»، «نقش زنان در تلاشهای عدالت خواهانه در ایران»
▪️موارد ذکر شده تنها گوشهای از مطالب سایت مذکور بوده و از باب نمونه ذکر شده است. اما توجه به فعالیتهای انجام شده توسط سایت گفتمان ایران نشان میدهد که اهدافی را که این منبع رسمی بهائی دنبال میکند شامل موارد زیر است:
1️⃣تشویق معاندین نظام برای راهاندازی محیطهائی در فضای مجازی جهت فعالیت علیه کشور
2️⃣تکیه بر موضوع زنان به عنوان ابزاری با حساسیت خاص در جامعه
3️⃣تشویق معاندین به انسجام و کارهای گروهی علیه کشور
4️⃣ایجاد شبهه در مسائل دینی
5️⃣تحریک اقوام، گروههای مذهبی و فرقه ها برای ورود در اغتشاشات
▪️تشکیلات بهائی بارها به صراحت نشان داده است که به عنوان فرقهای معاند علیه ایران فعالیت داشته که با کمک ظرفیت و توان خود در داخل و خارج از کشور تلاش کرده تا آسیبهائی را متوجه ایران کند و در این راه با معاندین داخلی و خارجی و همچنین صهیونیسم جهانی همکاری کرده است.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔹اوگاندا: برای استفاده از شبکههای اجتماعی مالیات بدهید
🔺پارلمان کشور اوگاندا قانونی را تصویب کرده است که افراد بابت استفاده از شبکههای اجتماعی مالیات بپردازند. تصویب این قانون با واکنشهای زیادی رو به رو شده است.
🔺بر اساس این قانون افرادی که از شبکه های اجتماعی و پیامرسانهایی مانند فیسبوک، توییتر، واتس اپ و وایبر استفاده میکنند باید روزانه دویست شیلینگ (معادل دو سنت یا دو صدم دلار) مالیات بپردازند.
🔺در قانونگذاری برای فضای مجازی از اوگاندا هم عقبیم!
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
♦️استوری زننده مادر نیکا شاکرمی در مورد رفح!
واقعا قوه قضاییه ما غیرت نداره جلوی این زن رو بگیره؟
این زن ابله باید به جرم بد سرپرستی و فراری دادن دخترش از خونه محاکمه بشه نه اینکه دهنشو باز کنه هرچی لایق خودشه به بقیه نسبت بده.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
♦️خون شویی ضدانقلاب در حمایت از جنایت اسرائیل!
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
❌️در کمپین اینستاگرام برخی سلبریتیها و عناصر ضدانقلاب کم کم دارن IRAN رو جایگزین RAFAH میکنن!
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
✅ مرگ بر اسرائیل را عملیاتی کنید...
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
گفت ⬅ اطلاع دارم که استفاده از فیلترشکن حرام است آیا قانوناً جرم هم هست؟
گفتم ➡ بله استفاده از فيلترشكن طبق قوانين موجود جرم است؛
💡دلیل و استناد قانونی؛ ماده ١ قانون جرايم رايانهای صريحاً هرگونه دسترسی غيرمجاز به دادهها يا... كه بوسيله تدابير امنيتی حفاظت شده است را جرمِ دسترسی غيرمجاز دانسته و برای آن مجازات تعيين كرده است.
⚡ ابتدا چند نكته؛
1⃣ دسترسی غيرمجاز اطلاق دارد و هرگونه دسترسی به هرشكل و با هر وسيله و روشی را شامل است.
2⃣ عبارت «حفاظت بوسيله تدابير امنيتی» نيز اطلاق دارد و حفاظت بوسيله خود صاحبان سايتها و... و حفاظت بوسيله دولت را به نحو راساً و ابتدائاً شامل است.
3⃣ ماده ١ راجعبه حقوق اشخاص حقيقی و خصوصی صحبت نمیكند؛ بنابراين نمیتوان گفت كه اختصاص به زمانی دارد كه اشخاص خودشان از سايتها و... متعلق به خود حفاظت كردهاند.
4⃣ عبارت «داده» و دسترسی به آن بهتعبير حقوقدانان فاقد هرگونه خصوصيت خاص میباشد؛ شما وقتی وارد يک سايت مسدود میشويد قطعاً به داده های آن دسترسی غيرمجاز يافتهايد؛ لذا استفاده از يک داده يا خرابكاری در آن يا هر عمل ديگری بر روی آن مطلقاً برای تحقق مفهوم دسترسی لازم نيست.
5⃣ منظور از تدابير امنيتی اين نيست كه مثلاً سايت مسدود شده يا حفاظت شده، متعلق به مراجع امنيتی يا دولتی باشد؛ اين تعبير نيز اطلاق دارد.
⚡ و اما يك استدلال؛
ما در علم حقوق میگوييم كه قانون يك ظاهر و يك «روح» دارد. نمیتوان به بهانهٔ عمل به ظاهر قانون به روح آن بیتوجه بود. قانون يک غايت متعالی دارد و اين هدف و غايات را نمیتوان با تفسير منجمد و جمود منطوقی و لفظی از قانون نقض كرد. چطور بپذيريم كه اگر صاحب يك وبلاگ كه فردی عادی است و يكسری دادههای عادی را هم در وبلاگ خود منتشر كرده و سپس با حفاظت از آنها امكان دسترسی به آنها را ممتنع ساخته است و كسی به نحو غيرمجاز به آنها دسترسی يابد، عملش مجرمانه باشد؛ اما اگر مثلاً سايتی كه حاوی صريحترين توهينها به اخلاق و دين و مذهب ملت است، اما صاحبان آن تمايلی به محدودسازی يا مسدودسازی دسترسی به آنها را ندارند و دولت در مقام دفاع از ارزشهای جامعه مبادرت به فيلتر نمودن آنها مینمايد، وانگهی افرادی با فيلترشكن وارد آن سايت میشوند، عملشان مجرمانه نباشد؟ در علم حقوق در اين مواقع گفته میشود امكان تعريف اولويت وجود دارد و به حكم عمل به احكلم عقلی و روح قانون بايد چنين عملی را نيز جرم دانست.
⏪ مضافاً اينكه؛
1⃣ اينكه در قانون عبارت استفاده از فيلترشكن بكار نرفته است، به معنی فقدان حكم قانونی نيست. كلماتی مثل زمين خواری، شرخری، باجگيری و زورگيری و خيلی از رفتارهای ديگر در قوانين ما به صراحت بكار نرفتهاند اما هرگز نمیگويبم كه اين اعمال جرم نيستند، زيرا زمينخواری را معادل تصرف عدوانی میدانيم؛ از شرخری به شاكيان حرفهای تعبير میكنيم و باجگيری و اخاذی را به جرم تهديد اشخاص و اخذ مال از آنها ملحق میكنيم.
پس ملاحظه میكنيد كلمه فيلترشكن اولين واژهای نيست كه حكم قانونی دارد اما به صراحت در قانون بكار نرفته است.
2⃣ حتی بالاتر از همهٔ اينها از 💡 ماده ٥٤٣ قانون مجازات اسلامی (تعزيرات، ٧٥) كه ناظر به جرم فک پلمب است، وحدت ملاک میگيرم و میگويم حتی اگر قانون جرايم رايانهای را نداشتيم با اين ماده میتوانستيم دسترسی به سايت مسدود شده را بهوسيلهٔ فيلترشكن جرم فک پلمب سايبری بدانيم. در اين مادهٔ كلمهٔ «يا چيزی» هرگونه اقتضا يا خصوصيتی را از واژهٔ مقدم بر آن يعنی «محلی» سلب نموده و اطلاق آن میتواند شامل فيلترشكن نيز بگردد.
✒ دکتر سلمان کونانی، جرمشناس
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘چگونه اخبار جعلی را شناسایی کنیم
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1