⭕️ #تربیت_رسانه_ای دینی در عصر بلبشوی رسانهها چگونه ممکن است؟
👤 محسن احمدی
🔻 عصر ارتباطات برخی از بنیان های تربیت دینی در عصرهای گذشته را ناکارامد و بیاثر کرده است. مثلاً در گذشته یکی از مهمترین راهبردهای تربیتی، دور نگه داشتن فرزندان از محیط های فاسد یا ضدتربیتی بود. تا پیش از عصر ارتباطات این راهبرد مهم، نه تنها ممکن بلکه در تربیت عمومی جامعه محوریت داشت. حضور فضای مجازی و ضرورت استفاده فرزندان از این فضای بیکرانه اکنون این راهبرد را با چالش جدی مواجه کرده است. دیگر نمی توان جلوی حضور بچه ها در فضای مجازی را گرفت. نمونه دیگر از این راهبردها، «ممنوع کردن» بود. در گذشته بسیاری از رفتارها و موقعیت های خطرآفرین برای بچهها به راحتی از سوی والدین کنترل و مدیریت میشد؛ مانند ارتباط با نامحرم. بچه ها بعد از سنی خاص معمولا از ارتباط با نامحرم، حتی بچه های غیرهمجنس فامیل پرهیز داده می شدند. این راهبرد در عصر کنونی نیز دیگر امکان اجرا ندارد و اجرای آن عواقب بسیار بدتر تربیتی به همراه دارد. با وجود این چالش ها آیا تربیت دینی در عصر کنونی ممکن نیست؟! آیا باید قید تربیت در رسانه و فضای مجازی را بزنیم و بگذاریم مسیر طبیعی کنونی پیش برود و هر روز فرزندان ما از تربیت دینی دور و دورتر شوند؟!
🔻 پاسخ حتما منفی است. دین اسلام با ادعای جاودانگی و پاسخ دهی به نیازهای همه اعصار پا به عرصه وجود نهاده است؛ بنابراین نمیتواند در برابر چالشهای عصر جدید بیتدبیر بوده باشد! تدبیر چیست؟ موارد مختلفی را می توان برشمرد که یکی از آنها تمرکز بر «تقوای حضور» است.
🔹 تقوای حضور یعنی در عصری که حضور بچهها در محیطهای آسیبزای تربیتی امری لازم و حتی گاه واجب است، باید آنها را به گونهای تربیت کنیم که اگر با شرایط گناه مواجه شدند، قدرت رد و طرد آن را داشته باشند؛ یعنی حضور داشته باشند اما آلوده نشوند یا لااقل کمتر آلوده شوند. تقوای حضور، مواجهه آگاهانه و مبتنی بر «انتخاب» خود بچههاست؛ یعنی قدرت استقامت او در برابر کششهای جذاب شرایط ضدتربیتی باید بالا برود و این چگونه ممکن خواهد بود؟
🔸 بخشی از ایجاد استقامت در بچهها برنامهریزی فعالانه والدین و مربیان برای استفاده مفید از فضای مجازی و رسانههاست؛ یعنی هدفمند کردن حضور بچهها در فضای مجازی. هدفمند شدن بچهها جلوی بسیاری از ولگردیهای مجازی آسیبزا را خواهد گرفت. او برای هدفی مشخص وارد این فضا می شود و میکوشد اوقات خود را برای تامین هدف خود صرف کند. بدیهی است که هدف باید انتخاب خود بچهها باشد نه تحمیل از بیرون!
🔹 بخش دیگری از تحقق این استقامت، شخصیتبخشیدن به فرزندان و جلوگیری از رفتارهای خلاف تربیت از سوی والدین است. قرنطینه بیمنطق ایجاد کردن برای عدم استفاده از فضای کنونی نشان از بیاحترامی مربی به بچههاست. ممکن است جایی به اقتضا و بنا به مصالحی مربی برای مدت کوتاهی دور نگه داشتن کلی را تجویز هم بکند، اما نمیتواند راهبرد بلندمدت تربیتی باشد. وجه دیگر احترام نهادن به بچهها چک نکردنهای شکاکانه و بدون اجازه ابزارهای مورد استفاده آنهاست. نباید بچهها حس کنند که مربی و والدین در زندگی مجازی آنها تجسس میکنند. بدیهی است میان تجسس و کنترل آگاهانه تفاوت وجود دارد!
▪️ بنابراین تربیت رسانهای دینی در عصر کنونی نه تنها ممکن بله بسیار لازم است. میتوان رسانه را هم ابزار تربیت قرار داد؛ هم بستر تربیت.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید| روایتسازی به سبک رژیم صهیونیستی
🖇نقش رسانه در جنگهای ترکیبی عصر حاضر به اندازه نیروهای نظامی و بلکه بیشتر اهمیت دارد. ایجاد تفرقه میان گروههای مقاومت، یکی دیگر از تکنیکهای جنگ روانی صهیونیستها است. رژیم اشغالگر قدس در این راستا بارها تلاش کرده تا میان مسلمانان اختلاف بیندازد.
#جنگ_روایت_ها
#طوفان_الاقصی
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔘 تبلیغات رسانهای صهیونیستها شکست خورد!
▫️دادهها نشان میدهد که با وجود پولپاشی هنگفت صهیونیستها برای حمایت بلاگرها و افراد شاخص از اسرائیل، هشتگ حمایت از فلسطین با ۲۸۵ میلیون بار تکرار، حدود ۴.۵ برابر حمایت از اسرائیل در «تیکتاک» به کار برده شده است.
▫️#تیکتاک به علت مالکیت چینی آن، تا حدودی فضا را برای حمایت از فلسطین باز گذاشته است، اما شرکت Meta که متعلق به مارک زاکربرگ صهیونیست است، در همهی زیر مجموعههای خود مثل اینستاگرام و فیسبوک به حذف محتوا و یا حتی اکانتهای حامی فلسطین میپردازد.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
💢 یک دانشمند: هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۱ از کنترل انسان خارج میشود
🔺به گفته یک دانشمند در حوزه هوش مصنوعی، تا سال ۲۰۳۱ «تکینگی» هوش مصنوعی رخ خواهد داد و این فناوری از کنترل انسان خارج میشود.
🔺به گزارش پیام، یکی از کارشناسان هوش مصنوعی بر این باور است که تا «تکینگی» به معنای لحظهای که هوش مصنوعی دیگر تحت کنترل انسان نیست، کمتر از یک دهه باقی مانده است.
🔺این زمان بسیار کوتاهتر از پیشبینیهای فعلی در مورد جدول زمانی تسلط هوش مصنوعی است، به ویژه با توجه به اینکه در وهله اول تسلط هوش مصنوعی به طور جدی تضمین نشده است.
🔺بن گورتزل(Ben Goertzel)، مدیر عامل بازار غیر متمرکز «SingularityNET» و دارای مدرک دکترا از دانشگاه تمپل که به عنوان رهبر سازمان بینالمللی غیرانتفاعی «Humanity+» و انجمن هوش عمومی مصنوعی کار کرده است میگوید که معتقد است با هوش جامع مصنوعی(AGI) سه تا هشت سال دیگر فاصله داریم. هوش جامع مصنوعی اصطلاحی برای هوش ماشینی است که میتواند با موفقیت هر کار فکریای را که یک انسان قادر به انجام آن باشد، اجرا کند. و این یک پیش نیاز برای تکینگی است./ ایسنا
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
⭕ تکرار پیام ها و جذب مخاطب به تبلیغات
👈ناخودآگاه مخاطب به تغییر رفتار تمایل پیدا می کند
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
28.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید| شیوه جنگهای نوین رسانهای
👤دکتر محمدحسن فرجنژاد
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
📮مراجع خبری مردم!
📌میگه وزیرنفت در جلسه نبوده ولی عکسشو گذاشته! با این سطح سواد، تیکآبی هم دارن و شدن مرجع خبری مردم.
#سواد_رسانه
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
📌 هر خبرنگار اینترنشنال؛ یک سرباز اسرائیلی!
#جنگ_رسانه_ای
#کاریکاتور
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔻کی از درآمد دلاری بدش میاد؟!
🔹دورههای آموزش درآمد دلاری یا درآمد بالا از طریق بلاگری در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام با تبلیغات نامتعارفی در حال گسترش هستند.
🔹مخاطب در این سبک از تبلیغات برای تهیه دوره آموزشی فریفته شده و رویایی مثل کسب درآمد بالا در زمان کوتاه را در سر میپروارند.
🔹از پیامدهای این دست دورههای آموزشی که به جای تمرکز بر استعدادها و تواناییهای افراد رویای کسب درآمد بالا و یک شبه را به آنها تزریق میکنند، میتوان به عدم تضمین موفقیت در کسب درآمد، فرافکنی ناکارآمدی دورهها بر ناتوانایی کاربران، تشکیل شبکههای هرمی به بهانه فروش دورههای آموزشی و در نهایت مخاطبی که نه تنها متحمل ضرر شده بلکه به دلیل ناکامی در موفقیت احساس سرخوردگی خواهد کرد، اشاره کرد.
⁉️حالا شما بگید واقعیه یا کیکه؟
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 بازداشت مردی به دلیل سوءاستفاده از پسرش
🔸️رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از بازداشت مردی که با سوءاستفاده از شیرینزبانی پسر ششسالهاش او را مجبور به استفاده از الفاظ رکیک و تظاهر به شرابخواری کرده و تصاویر آن را در فضای مجازی منتشرکرده بود، خبرداد.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
◾️سطح دانش سواد رسانهای اکانتهای برانداز در همین تصویر پیدا است. اینکه برچسب پلمپ را لولا ببینی و این اشتباه را منتشر کنی و بیش از دو هزار ششصد لایک هم دریافتی کنی نیاز به شرح ندارد.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🖇در طول 45 روز گذشته، بیش از 5000 کودک فلسطینی به شهادت رسیدند و همچنان رسانههای فارسی زبان رژیم صهیونیستی به دنبال #مظلوم_نمایی هستند.
#جنگ_روایت_ها
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1