👤شیخ سهیل اسعد، مبلغ آرژانتینی_لبنانی از کلیدهای تبلیغ بین المللی اسلام می گوید:
هر قلبی کلید مخصوص خود را دارد و نمی توان با کلید واحد، قفل های متعدد را گشود.
#سهیل_اسعد
#تجربه_تبلیغی
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
⭕️ هزاران غسل تعمید با یک کلمه اشتباه یک کشیش باطل شد
🔹گاردین: هزاران #غسل #تعمید در یک کلیسای #کاتولیک در آریزونا باطل شده است، زیرا یک کشیش در اجرای مراسم از کلمات اشتباه استفاده میکرده است.
🔹پدر آندرس آرانگو اوایل این ماه پس از اینکه رهبران اسقفنشین متوجه شدند که او به اشتباه از عبارت «ما تو را تعمید میدهیم» به جای «من تو را تعمید میدهم» برای 16 سال استفاده کرده، از کلیسای سنت گرگوری در فونیکس استعفا داد.
🔹خطای او به این معناست که تعمیدهای بیشماری - که در الهیات کاتولیک یک شرط لازم برای نجات است - باید دوباره انجام شود و برخی از کسانی که به این #کلیسا میرفتهاند ممکن است متوجه شوند که ازدواج آنها به رسمیت شناخته نشده است.
🔹اسقفنشین فونیکس اعلام کرده «تعمید نامعتبر... هر گونه آیین مقدس بعدی، به ویژه تأیید (ایمان)، ازدواج، و دستورات مقدس (که به موجب آن اسقفها، کشیشان و شَمّاسها منصوب میشوند) را باطل میکند.»
🔹اسقف فونیکس، توماس اولمستد، میگوید: «استفاده از «ما» در غسل تعمید، از آن رو نادرست است که این جامعه نیست که یک شخص را تعمید میدهد، بلکه این #عیسی #مسیح است که تعمید میدهد.»
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
📄نمایشگاه اکسپو و ظرفیت های فرهنگی آن
1️⃣تاریخچه و ساختار
🔹اکسپو قدمتی ۱۷۰ ساله دارد و هر 5 سال یکبار در یک کشور برگزار میشود. این دوره در دُبی در حال اجراست و برگزارکنندگان انتظار دارند حدود ۲۵ ملیون نفر از این نمایشگاه بازدید نمایند. عبارت “اکسپو جهانی” اختصار یافته World Exposition است که به گونهای از بزرگترین و همگانیترین نمایشگاههای جهانی محسوب میشود و زمان برگزاری آن حدود 3 تا 6 ماه است. اکسپو از جانب «دفتر بینالمللی نمایشگاهها» مستقر در پاریس مدیریت میشود.
🔹نمایشگاه اکسپو برای نخستین بار در ۱۸۵۱ در لندن با حضور ۲۵ کشور برگزار شد. پیش از برگزاری این نمایشگاه در دُبی، در ۲۰۱۵ در میلانِ ایتالیا و در ۲۰۱۰ در شانگهای چین برگزار شده است. نمایشگاه اکسپو بعدی از ۱۳ آوریل تا ۱۳ اکتبر در شهر اوزاکای ژاپن برگزار میشود و برای۲۰۳۰ هم کشورهای روسیه، کره جنوبی و ایتالیا اعلام آمادگی کردهاند.
🔹اکسپو ۲۰۲۰ دُبی از ۱ اکتبر ۲۰۲۱به مدت ۱۸۲ روز با حضور۱۹۲ کشور در مساحت ۴۸۳ هکتاری آغاز به کار کرد و تا ۳۱ مارس ۲۰۲۲ ادامه دارد. هر دوره شعار و پیام مستقلی دارد. شعار این دوره «پیوند افکار، خلق آینده» است.
🔹در این اکسپو، ۲۰۵ پاویون حضور دارند. ۱۹۲ پاویون مربوط به کشورها و بقیه متعلق به نهادها و سازمانهای شرکت کننده است. پاویون هر کشور در واقع دریچهای برای نمایش گذشته، اکنون و آینده آن است و هر پاویون به گونهای طراحی شده که در آن دستاوردهای اجتماعی، علمی و پیشینه فرهنگی و دورنمای توسعه کشور را به شکلی نوین به نمایش بگذارد.
#اکسپو
#Expo
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸
جهان اندیش
📄نمایشگاه اکسپو و ظرفیت های فرهنگی آن 1️⃣تاریخچه و ساختار 🔹اکسپو قدمتی ۱۷۰ ساله دارد و هر 5 سال یک
2️⃣ظرفیت های دینی اکسپوی دبی
🔹دبی دومین میزبان مسلمان برای نمایشگاه اکسپو محسوب میشود و این مسئله باعث شده تا وجوه اسلامی این نمایشگاه پررنگ شود و چندین غرفه به طور اختصاصی حول محور موضوعات و ایدههای اسلامی ایجاد شوند.
🔻برای نمونه یکی از غرفهها، غرفه اتحادیه جهان اسلام است که زندگی ۲۵ پیامبر ذکر شده در قرآن را به پنج زبان معرفی میکند. در بخشی از این غرفه برنامهای با عنوان “انبیا؛ گویی آنها را میبینی” ارائه شده که در آن از نوینترین فناوری در جهت معرفی زندگی و رفتار پیامبران آسمانی استفاده شده است. این برنامه پیامهای صلح، عشق، محبت، بردباری، همزیستی و انسانیت را که این پیامبران الهی به جهان آوردهاند نشان میدهد.
🔻در بخش دیگر غرفه، برنامه با محوریت اخلاق والای حضرت رسول وجود دارد که جامعیت و زیبایی پیام جهانی اسلام را به نمایش میگذارد. این نمایشگاه از فناوری دیجیتال به زبانهای مختلف برای انتقال بازدیدکنندگان به دنیایی دیگر استفاده میکند و تجربهای تصویری جذاب را از طریق نمایشگرهای بسیار بزرگ برای بازدیدکنندگان به وجود میآورد به طوریکه آنها خود را در عصر زندگی پیامبران مییابند و پابه پای زندگی پیامبران، آنان را همراهی میکنند. همچنین در این نمایشگاه کمپینی وجود دارد به نام «اسلام، دین صلح» که تمرکز اصلی آن بر رفتار انساندوستانه پیامبران به ویژه حضرت محمد(ص) است.
#اکسپو
#اکسپو_2020
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
جهان اندیش
2️⃣ظرفیت های دینی اکسپوی دبی 🔹دبی دومین میزبان مسلمان برای نمایشگاه اکسپو محسوب میشود و این مسئله
3⃣ظرفیت های گفتمانی و بین الادیانی اکسپو
🔹یکی از دستاوردها در اکسپوی دبی برگزاری گردهمایی میان رهبران دینی جهان بود که به مناسبتهای مختلف چندین مرتبه برگزار شد. برای نمونه نشستی با عنوان “نقش رهبران دینی در جهان” برگزار شد و رهبران مسیحی، مسلمان، یهودی و دروزی نظرات خود را در مورد چگونگی ترویج صلح، همزیستی و گفتگوی میان ادیان به اشتراک گذاشتند و در مورد جنبههای مختلف آموزش مدارا و گفتگو بین مردم و ادیان و ابزارهای مناسب برای ایجاد پیوندهای مستحکم و مبارزه با افراطگرایی و تعصب بحث کردند.
🔻برپایی اینگونه مناسبتها به ویژه در جهان اسلام باعث میشود پیروان ادیان مختلف یکدیگر را در فضایی غیرتجاری و سیاسی ملاقات کنند و ضمن آشنایی با حال و هوای مسلمانان و گفت وگو، ارتباطی پایدار، همه جانبه، مسالمتآمیز و صلحطلبانه ایجاد نمایند.
🔻نمایشگاه اکسپو، بستری است برای آشنایی مردم با کشورهای جهان که ضمن معرفی تاریخ و فرهنگ، برنامههای آتی کشورهای جهان را برای بهبود سطح کیفی زندگی و همچنین ارتقا همزیستی مسالمت آمیز با یکدیگر به نمایش میگذارد.
🔻اکسپو مجالی ویژه برای ترویج تصویر بینالمللی یک کشور و ارائه عملکرد آن، معرفی زیبایی، فرهنگ، دیپلماسی و تمدن است. همچنین اکسپو فرصتی منحصربه فرد برای ملاقات مردم کشورهای دنیا با هم و همچنین ارتباط مسالمت آمیز میان بازدیدکنندگان است.
#اکسپو
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
جهان اندیش
3⃣ظرفیت های گفتمانی و بین الادیانی اکسپو 🔹یکی از دستاوردها در اکسپوی دبی برگزاری گردهمایی میان رهب
4️⃣ ظرفیت های فرهنگی و نوآورانه اکسپو
🔸در زمان ۶ ماهه برگزاری اکسپو، رویدادهای متنوعی برگزار میشود. این رویدادها، فضایی مساعد برای غرفههای کشورهای مختلف فراهم میآورد. هفتهها و روزهای بینالمللی، روز استقلال کشورها و آداب و رسوم کشورها از جملهٔ این رویدادها هستند. برخی از این مناسبتها عبارتند از: هفته مدارا و رواداری، هفته فضا، هفته آب و هوا و تنوع زیستی، هفته دانش و فراگیری، هفته توسعه روستایی و شهری، هفته سفر و همبستگی، روز بینالمللی مدارا، روز جهانی غذا، روز بینالمللی معلولان، روز جهانی شهرها، روز حقوق بشر، روز جهانی کودک، و روز پوشش سلامتی همگانی.
🔸یکی از نکات برجسته این دوره بکارگیری جدیدترین و پیشرفتهترین فناوری از طرف بسیاری از کشورهاست که بدین طریق دیدگاهها و برنامههای خود را بیان میکنند.
🔻برای نمونه کره جنوبی با تولید یک نرم افزار کاربردی، تور غرفه با موبایل برگزار میکرد. با این نرم افزار کاربردی میتوانید سلفی بگیرید و با استفاده ازQR CODE، واقعیت افزوده و واقعیت مجازی، آینده را ببینید و اطلاعات را دریافت کنید.
🔻همچنین سوئیس با نمایش رنگ قرمز بر برند خودش تمرکز کرده است. گویی پیش پای بازدیدکنندگان فرش قرمز پهن کردهاند. در پاویون سوئیس با ایجاد فضا و حس کوهنوردی در آلپ به صورت فیزیکی با حضور ابر و باد و صدا، حس و حالی کاملاً منطبق با آن کشور ترسیم شده است.
🔻آلمان هم از طریق طراحی ویژه سعی در ترویج مشارکت برای تولید انرژی پاک و زدودن آلودگیهای زیستمحیطی از دنیای اطرافمان را دارد.
🔻تمرکز عربستان، فلسطین و مراکش هم بر تاریخ و روایت آن به صورت جذاب بر روی صفحات گستردهٔ نمایش و به صورت چیدمان هنری است. برگزارکنندگان اکسپو بنا دارند پس از اتمام نمایشگاه، ایدهها و افکار همسو با اکسپو را گردهم آورند تا راهنمایی برای جهان آتی باشد. در واقع از نتیجه همفکری کشورها برای ارائه راه حلهایی در مقابل چالشهای پیش رو استفاده خواهد شد.
#اکسپو
#اکسپو2020
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
خب خب، دیگه اکسپو گردی بسه. غرض این بود که متوجه باشیم اگر دغدغه و اندیشه بین المللی در ما شکل گرفته باشد و جهان را آن گونه که هست بشناسیم، می توانیم از هر رویدادی برای ترویج اندیشه های متعالی دینی و انسانی، فرصت سازی کنیم.
🔻مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه کشور:
❇️ غیبت حوزه علمیه در فضای بینالملل چیزی جز خسارت ندارد
◻️ بازار مشترک علمی دنیای اسلام راهاندازی شود
◻️ آن فرصتی که ما همواره در طول تاریخ به دنبال آن میگشتیم تا معارف اسلام ناب و اهلبیت (ع) را منتقل کنیم، امروزه به برکت خون شهدا و انقلاب اسلامی در برابر ما قرار گرفته و باید از این فرصت استفاده کنیم.
◻️ ما برای یک حوزهی بینالمللی موفق نیازمند نیروی انسانی و محتواهای بینالمللی و یک شبکهی ارتباطی هستیم که این محتواها و نیروهای انسانی را در داخل کشور به هم وصل کند، از اینرو ما ظرفیت تشکلهای بینالمللی را تقویت کردیم و سعی میکنیم زمینهای فراهم آوریم تا تشکلهای بینالمللی و ظرفیت نخبگانی حوزههای علمیه با ظرفیتهای مشابه در کشورهای دیگر باهم متصل شوند تا بتوانیم یک #شبکهی_نخبگانی از دنیای اسلام و یک بازار مشترک علمی را در دنیای اسلام راهاندازی کنیم.
◻️ تحولات عرصهی بینالملل، بشر را در یک نقطهی عطف تاریخی خود قرار داده و یک بازگشتی به دین، اخلاق و معنویت در عرصهی بینالملل وجود دارد و در این واقعیت بینالمللی، حوزه علمیه چارهای جز این ندارد که حضور تعیینکننده و مؤثری داشته باشد و غیبت از این صحنه و مواجههی بینالمللی جز خسارت چیزی برای اسلام نخواهد داشت.
https://hawzahnews.com/xbBd2
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📆 روز 18 فوریه، سالگرد #کشتار_نیلی و قتل عام هزاران مسلمان به دست افراطیون هندو در سال 1983 میلادی است.
🎥 در این کلیپ ماجرای کشتار نیلی را ببینید.
عجیب است که برخی اقدامات تحریک آمیز در سالگرد این واقعه در حال وقوع است!!!
#هندوستان
#آزادی_مذهبی
#دروغ_تساهل_دینی
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
🔹مرکز نوآوری آلاء برگزار میکند:
❇️ دوره فشرده حضوری آشنایی طلاب فعال در عرصه تبلیغ بین الملل با ظرفیتهای نوآوری و شرکتهای نوپا (استارتاپ)
🔸زمان دوره:
پنجشنبه و جمعه ؛ 5 و 6 اسفندماه 1400؛ از ساعت 8 الی 17
💠 سرفصلهای دوره:
- آشنایی اولیه با استارتاپ، جریان شناسی اقتصاد جهانی
- آشنایی با اصطلاحات استارتاپی
- شناخت جایگاه استارتاپ در حل مسائل روز و معرفی چند نمونه
- رابطه استارتاپ با کنشگری اجتماعی
- آشنایی با مبانی، وسایل و مفهوم خلاقیت
- شناخت مخاطب، پرسونا و بازار هدف
- مبانی تیم سازی و کار گروهی
- آشنایی با استارتاپهای فرهنگی و طلبگی، سازمان ها و نهاد های تاثیرگذار
- معرفی منابع تکمیلی، آشنایی با ادامه مسیر
- آشنایی با مرکز نوآوری آلاء؛ اهداف، مأموریتها و خدمات
🔷 از طلاب علاقمند و فعال در عرصه تبلیغ بینالملل دعوت میشود حداکثر تا روز سه شنبه 3 اسفندماه، رزومه خود را از طریق واتساپ به شماره 09122193463 ارسال نمایند (فقط برای ارسال پیام). به جهت محدودیت ظرفیت، صبح چهارشنبه پس از بررسی رزومهها، طبق اولویت، به دوستان مدعو اطلاعرسانی خواهد شد.
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛