♦️ گزارش کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا برای جایگزینی توافق هستهای
🔹 کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا در گزارشی از دولت این کشور خواسته است مجموعه اقداماتی را در پیش گیرد که فعالیتهای ایران در منطقه، محیط بینالملل و در داخل را مورد توجه قرار دهد.
🔹 این گزارش از وزرای خارجه و داخله بریتانیا خواسته اطلاعات در مورد سپاه پاسداران را با هدف تحریم کلی این سازمان مورد ارزیابی قرار دهند. به ادعای این گزارش، چنین اقدامی، گسترش منطقی محدودیتهایی است که هماکنون بر اعضای سپاه برقرار است و همچنین پیروی از تصمیم آمریکا در قرار دادن سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی است.
🔹 گزارش مذکور همچنین برجام را پوستهای از یک توافق خوانده و از وزیر امور خارجه بریتانیا خواسته است توافقی که میتواند جایگزین برجام شود معرفی کند. این گزارش به دنبال جایگزینی توافق هستهای با توافقی است که به فعالیتهای منطقهای ایران هم مرتبط باشد.
https://committees.parliament.uk/committee/78/foreign-affairs-committee/news/137944/report-no-prosperity-without-justice-the-uks-relationship-with-iran/
💢#دیدگاه
اسرائیل ترور میکند، وزیر خارجه آلمان لزوم برجام دیگر را عنوان می کند و حالا پارلمان انگلیس میخواهد در ازای پوسته ی برجام فعلی، سپاه را تروریستی اعلام کرده و برجام جدید را آغاز کنند.
اینکه چه چیزی عامل شکل گیری این اندیشه و طراحی برای عملیاتی سازی آن با تکیه بر دولت جدید ایالات متحده شده روشن است ولی مهم تر از آن تغییر در دستگاه محاسباتی غربی هاست که باید در هیئت حاکمه ایران رخ دهد!!!
#دولت_عاقل_انقلابی
🔰توصیه حضرت حجت (عج) به مبلغین خارج کشور
🔹آیت الله خرازی در كتاب روزنه هایی از عالم غیب چنین نقل می کند:
ایشان (آیه الله مصباح یزدی) از قول یكی از علمای معاصر به نام حجة الاسلام حاج شیخ محمد حسین فاضلی ابرقویی نقل می كند كه فرمودند:
در منا بودم، دیدم شوق دارم از خیمه بیرون بروم. بیرون رفتم گویا به طرف مسجد خیف رفتم. به چادری رسیدم؛ دیدم حضرت در آنجا تشرف دارند و ملل مختلف خدمتشان مشرف می شوند و با هر کدام به زبان خودشان صحبت می فرمایند. با من به زبان فارسی صحبت کردند و فرمودند:
🌱«این ها تشنه معارف دین هستند، چرا زبان های مختلف را فرا نمی گیرید تا معارف دینی را به آنان برسانید.»🌱
📗منبع: روزنه هایی از عالم غیب، چاپ انتشارات مسجد مقدس جمکران، ص 39
https://eitaa.com/joinchat/688848981C980d3d5518
#معرفی_کتاب
🔻تحريم هاى مالى چگونه عمل مى كنند؟
🔻چطور دلار و بانك هاى آمريكايى همانند سلاح عمل مى كنند؟
🔻اين سلاح جديد چگونه در اختيار آمريكا قرار گرفته است؟
🔻آمريكا چطور اين جنگ را عليه ايران به كار گرفت و پيش برد؟
📕كتاب "جنگ خزانه دارى" يا "اتاق جنگ در خزانه دارى آمريكا، شروع عصر جديد جنگ مالى" نوشته خوان زاراته مشاور وقت مبارزه با تروریسم در دولت جرج بوش است. او در دوره بوش، در وزارت خزانه داری حضور داشته و در این کتاب به تشریح اهداف و برنامه های ایالات متحده در به راه انداختن جنگ مالی علیه تروریسم و سپس رقبای این کشور و سازوكارهاى اجراى اين جنگ مى پردازد.
🔶هرچند تاريخ انتشار اين اثر سال ٢٠١٣ است و تكنولوژى تحريم به ويژه از نوع "مالى" آن امروز به مراتب پيشرفته تر، پيچيده تر و بى رحمانه تر از گذشته شده است، اما مطالعه اين مطلب را به ويژه در شرايطى كه جنگ مالى و اقتصادى ترامپ عليه ايران در قالب "فشار حداكثرى" به اوج رسيده است، توصيه مى كنم.
معرفی بیشتر کتاب در لينك فايل پى دى اف:
http://jpir.iaujournals.ir/article_672562_7d516251483c4d7e61d4fc63193f5c43.pdf
جهان اندیش
🔺مدرسه علوم سیاسی ایران تأسیس: 28 آذر 1278 (110 سال پیش)
🔴سالروز تأسیس مدرسه علوم سیاسی در 28 آذر 1278
🏢مدرسه علوم سیاسی 110 سال پیش به دستور مظفرالدین شاه و با سعی و کوشش میرزا نصرالله خان مشیرالدوله، وزیر خارجه و میرزا حسنخان مشیرالدوله، به منظور تربیت دیپلمات و مأمورین وارد به امور سیاسی برای وزارت امور خارجه تأسیس شده است.
🔻پذیرش شاگرد در مدرسه علوم سیاسی موکول به شناخت اصالت خانوادگی و صلاحیت اخلاقی و پذیرفته شدن در آزمون ورودی و در نهایت، موافقت وزیر امور خارجه بود. در این مدرسه، ادبیات فارسی، تاریخ قدیم و جدید جهان، جغرافیا، زبان فارسی و حقوق بینالملل و حقوق سیاسی تدریس میشد.
🔻نظر به اینکه وظایف وزارت امور خارجه و عملکرد مجریان آن ارتباط مستقیم با منافع و امنیت ملی کشور دارد، حتی در دوره قاجاریه نیز نسبت به سوابق و صلاحیت خانوادگی و اخلاقی افراد نیز حساسیتهایی وجود داشته است. این امر نشان دهنده حساسیت وزارت خارجه به عنوان خط مقدم در صحنههای پیچیده و تخصصی بینالمللی است.
🔻پس از پیروزی انقلاب اسلامی و فروپاشی ساختار قدرت در کشور و بویژه وزارت خارجه، پستهای سیاسی و کنسولی به سرعت به دلائل مختلف خالی و پرورش دیپلماتهای جدید، متخصص و متعهد به آرمانهای انقلاب اسلامی بیشترین دغدغه وزیر خارجه وقت جناب آقای دکتر ولایتی شده بود. به همین منظور در سال ۱۳۶۱ دانشکده وزارت امور خارجه تأسیس شد. دانشکده وزارت خارجه را میتوان دنباله همان مدرسه علوم سیاسی دانست. بدین ترتیب، تربیت دیپلماتهای جدید بر اساس آموزهها و تعلیمات متناسب با انقلاب اسلامی، آغاز شد.
🔻هم اکنون اکثر مدیران ارشد وزارت خارجه تا سطح معاون وزیر، سفرا و رؤسای نمایندگیهای خارج از کشور و کارشناسان زبده را فارغالتحصیلان دانشکده وزارت خارجه تشکیل میدهند.
♨️ جو بایدن: چیزهای زیادی دربارهی حملات گستردهی سایبری هستند که نمیدانیم، اما آنچه میدانیم منشأ نگرانیهای عظیم است.
#حمله_سایبری
#آمریکا
#ایالات_متحده_سابق
📌مرکز پژوهشهای کنگره امریکا، در گزارش ۱۱ ماه پیش خود:
کشف بدافزار پیچیده ای مانند Stuxnet میتواند منتهی به مهندسی معکوس شود و به ایران توانایی مخربی را بدهد.
#حمله_سایبری
#آمریکا
#ایالات_متحده_سابق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵🔴فال حافظ سفير استراليا در ايران - ليندال ساكس - در شب يلدا 🍉🌹
♨️🧨در شب يلدا، سفارت آمریکا در بغداد مورد هدف راکتی قرار گرفت. 🇺🇸
🔻پایگاه نظامی آمریکا در منطقه سبز بغداد که از آن به عنوان سفارت واشنگتن یاد میشود، دقایقی پیش هدف ۱۱ فروند راکت قرار گرفته و طولانی ترین شب سال را به شبی ترسناک برای آمریکاییها تبدیل کند.
🔻منابع خبری عراقی می گویند که در حمله به سفارت-پایگاه آمریکا در منطقه سبز بغداد تعداد نامعلومی از نظامیان آمریکایی مستقر در محوطه پایگاه - سفارت واشنگتن کشته شده و چند نفر هم زخمی شدند.
🔻بالگردها و پهپادهای وابسته به آمریکا و ناتو وحشتزده از حمله دقیقه راکتی مقاومت اسلامی عراق به پادگان آمریکا در منطقه سبز بغداد در حال پرواز بر فراز پایتخت عراق هستند...
🔻دبیر کل عصائب اهل حق عراق توییتی منتشر کرده و طی آن گفته است که گروه هماهنگی مقاومت عراق بر عدم حمله به سفارت آمریکا در وهله اول تصمیم گرفته بودند با این حال حمله به پایگاههای اشغالگران آمریکایی کاملاً درست است با این حال هنوز زمان پاسخ واقعی برای گرفتن انتقام خون شهدایمان نرسیده است.
@syriankhabar
🔻آموزش اخلاق سکولار جانشین آموزش دینی؛ دیدگاه معلمان فنلاند
✍هریت زیلیاکوس و آرتو کالیونیمی/ مترجم: سیدیاسین حسینی
✔️این مطالعه چشماندازی فنلاندی برای بحثهای بینالمللی در مورد آموزش دینی و جهانبینی از طریق موضوع اخلاق سکولار فراهم میکند. این موضوع از سال ۱۹۸۵ در فنلاند در سراسر مدارس جامع ارائه میشود و در درجه اول برای دانش آموزان که غیروابسته هستند، فراهم میشود. آموزش اخلاق سکولار بهندرت موردتحقیق واقع شده است و در اینجا از دیدگاه معلمان اخلاق سکولار بررسی شده است...
🔹اخلاق سکولار با استناد به پایبندی به یک جهانبینی خاص، مورد نقد جدی قرار نگرفته است. با این حال، به نظر میرسد تعدادی از جهانبینیها و ارزشها، مانند اومانیسم، ریشههای نهفته آن هستند.
🔹حضور بسیاری از ادیان در فرهنگ مدرسه نیاز دانش آموزان به ادیان مختلف و به ویژه اسلام را ایجاد کرد. از نظر معلمان، دانش آموزان غالباً کنجکاوی نسبت به جهانبینیهای مختلف و غالباً به سمت ادیان عجیب و غریبتر از مسیحیت، مانند ادیان شرقی نشان میدادند. با این حال، اقلیت کمی از دانش آموزان کلاس نیز نسبت به همه اشکال دین مقاومت نشان دادند که البته پیشینه خانوادگی به شدت الحادی داشتهاند.
🔹از نظر یک معلم، آموزش دینی لوتری انجیلی و همچنین آموزش دینی کاتولیک و ارتدکس، در مدارس دارای ارزش بیشتری بودند: «اخلاق سکولار هنوز یک موضوع در حاشیه برای ما فنلاندیها است. من فکر میکنم مسیحیت هنوز حکومت میکند.»
🔹معلمان در این مطالعه به اتفاق آرا تأکید کردند که کلاس اخلاق سکولار برای همه مناسب خواهد بود. با این حال، کلاسهای آنها در حال حاضر شامل یک گروه سکولار کاملاً همگن بود. معلمان تأکید کردند که دانش آموزان در کلاسهایشان سکولار بودند، از جمله کسانی که به یک اجتماع مذهبی اقلیت تعلق داشتند. همانطور که یکی از معلمان اظهار داشت: “این دانش آموزان در خانههای خود سنن دینی قوی ندارند. اگر داشتند، اخلاق سکولار را مطرح نمیکردند.»
📎 پیوند به متن کامل ترجمه این مقاله در سایت دینآنلاین
https://www.dinonline.com/23537/
🌀 کتاب شیعه در #آفریقا
🖋 سید احمد سید مرادی
🔹 کتاب شیعه در آفریقا منتشر شد. این کتاب نفیس که حاصل سه دهه تجربه حضور مداوم نویسنده در عرصه تبلیغ در کشورهای آفریقایی و دو سال پژوهش گسترده در منابع علمی به زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی است.
🔹 این کتاب میکوشد تا خلأ علمی در زمینه شناسایی ظرفیتهای متنوع قاره آفریقا را پر کند. از این رو اطلاعات گستردهای درباره معرفی آفریقا، چگونگی ورود اسلام و تشیع به هریک از کشورهای این قاره، وضعیت کنونی مسلمانان و شیعیان، طریقت های صوفیه و نقش آنان، فرقههای ضاله بهائیت، احمدی و وهابیت در کشورهای آفریقایی و بسیاری از موضوعات مرتبط دیگر را به صورت کمّی و کیفی در دسترس محققان و علاقمندان فرهیخته قرار میدهد.