جهان اندیش
📄نمایشگاه اکسپو و ظرفیت های فرهنگی آن 1️⃣تاریخچه و ساختار 🔹اکسپو قدمتی ۱۷۰ ساله دارد و هر 5 سال یک
2️⃣ظرفیت های دینی اکسپوی دبی
🔹دبی دومین میزبان مسلمان برای نمایشگاه اکسپو محسوب میشود و این مسئله باعث شده تا وجوه اسلامی این نمایشگاه پررنگ شود و چندین غرفه به طور اختصاصی حول محور موضوعات و ایدههای اسلامی ایجاد شوند.
🔻برای نمونه یکی از غرفهها، غرفه اتحادیه جهان اسلام است که زندگی ۲۵ پیامبر ذکر شده در قرآن را به پنج زبان معرفی میکند. در بخشی از این غرفه برنامهای با عنوان “انبیا؛ گویی آنها را میبینی” ارائه شده که در آن از نوینترین فناوری در جهت معرفی زندگی و رفتار پیامبران آسمانی استفاده شده است. این برنامه پیامهای صلح، عشق، محبت، بردباری، همزیستی و انسانیت را که این پیامبران الهی به جهان آوردهاند نشان میدهد.
🔻در بخش دیگر غرفه، برنامه با محوریت اخلاق والای حضرت رسول وجود دارد که جامعیت و زیبایی پیام جهانی اسلام را به نمایش میگذارد. این نمایشگاه از فناوری دیجیتال به زبانهای مختلف برای انتقال بازدیدکنندگان به دنیایی دیگر استفاده میکند و تجربهای تصویری جذاب را از طریق نمایشگرهای بسیار بزرگ برای بازدیدکنندگان به وجود میآورد به طوریکه آنها خود را در عصر زندگی پیامبران مییابند و پابه پای زندگی پیامبران، آنان را همراهی میکنند. همچنین در این نمایشگاه کمپینی وجود دارد به نام «اسلام، دین صلح» که تمرکز اصلی آن بر رفتار انساندوستانه پیامبران به ویژه حضرت محمد(ص) است.
#اکسپو
#اکسپو_2020
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
جهان اندیش
2️⃣ظرفیت های دینی اکسپوی دبی 🔹دبی دومین میزبان مسلمان برای نمایشگاه اکسپو محسوب میشود و این مسئله
3⃣ظرفیت های گفتمانی و بین الادیانی اکسپو
🔹یکی از دستاوردها در اکسپوی دبی برگزاری گردهمایی میان رهبران دینی جهان بود که به مناسبتهای مختلف چندین مرتبه برگزار شد. برای نمونه نشستی با عنوان “نقش رهبران دینی در جهان” برگزار شد و رهبران مسیحی، مسلمان، یهودی و دروزی نظرات خود را در مورد چگونگی ترویج صلح، همزیستی و گفتگوی میان ادیان به اشتراک گذاشتند و در مورد جنبههای مختلف آموزش مدارا و گفتگو بین مردم و ادیان و ابزارهای مناسب برای ایجاد پیوندهای مستحکم و مبارزه با افراطگرایی و تعصب بحث کردند.
🔻برپایی اینگونه مناسبتها به ویژه در جهان اسلام باعث میشود پیروان ادیان مختلف یکدیگر را در فضایی غیرتجاری و سیاسی ملاقات کنند و ضمن آشنایی با حال و هوای مسلمانان و گفت وگو، ارتباطی پایدار، همه جانبه، مسالمتآمیز و صلحطلبانه ایجاد نمایند.
🔻نمایشگاه اکسپو، بستری است برای آشنایی مردم با کشورهای جهان که ضمن معرفی تاریخ و فرهنگ، برنامههای آتی کشورهای جهان را برای بهبود سطح کیفی زندگی و همچنین ارتقا همزیستی مسالمت آمیز با یکدیگر به نمایش میگذارد.
🔻اکسپو مجالی ویژه برای ترویج تصویر بینالمللی یک کشور و ارائه عملکرد آن، معرفی زیبایی، فرهنگ، دیپلماسی و تمدن است. همچنین اکسپو فرصتی منحصربه فرد برای ملاقات مردم کشورهای دنیا با هم و همچنین ارتباط مسالمت آمیز میان بازدیدکنندگان است.
#اکسپو
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
جهان اندیش
3⃣ظرفیت های گفتمانی و بین الادیانی اکسپو 🔹یکی از دستاوردها در اکسپوی دبی برگزاری گردهمایی میان رهب
4️⃣ ظرفیت های فرهنگی و نوآورانه اکسپو
🔸در زمان ۶ ماهه برگزاری اکسپو، رویدادهای متنوعی برگزار میشود. این رویدادها، فضایی مساعد برای غرفههای کشورهای مختلف فراهم میآورد. هفتهها و روزهای بینالمللی، روز استقلال کشورها و آداب و رسوم کشورها از جملهٔ این رویدادها هستند. برخی از این مناسبتها عبارتند از: هفته مدارا و رواداری، هفته فضا، هفته آب و هوا و تنوع زیستی، هفته دانش و فراگیری، هفته توسعه روستایی و شهری، هفته سفر و همبستگی، روز بینالمللی مدارا، روز جهانی غذا، روز بینالمللی معلولان، روز جهانی شهرها، روز حقوق بشر، روز جهانی کودک، و روز پوشش سلامتی همگانی.
🔸یکی از نکات برجسته این دوره بکارگیری جدیدترین و پیشرفتهترین فناوری از طرف بسیاری از کشورهاست که بدین طریق دیدگاهها و برنامههای خود را بیان میکنند.
🔻برای نمونه کره جنوبی با تولید یک نرم افزار کاربردی، تور غرفه با موبایل برگزار میکرد. با این نرم افزار کاربردی میتوانید سلفی بگیرید و با استفاده ازQR CODE، واقعیت افزوده و واقعیت مجازی، آینده را ببینید و اطلاعات را دریافت کنید.
🔻همچنین سوئیس با نمایش رنگ قرمز بر برند خودش تمرکز کرده است. گویی پیش پای بازدیدکنندگان فرش قرمز پهن کردهاند. در پاویون سوئیس با ایجاد فضا و حس کوهنوردی در آلپ به صورت فیزیکی با حضور ابر و باد و صدا، حس و حالی کاملاً منطبق با آن کشور ترسیم شده است.
🔻آلمان هم از طریق طراحی ویژه سعی در ترویج مشارکت برای تولید انرژی پاک و زدودن آلودگیهای زیستمحیطی از دنیای اطرافمان را دارد.
🔻تمرکز عربستان، فلسطین و مراکش هم بر تاریخ و روایت آن به صورت جذاب بر روی صفحات گستردهٔ نمایش و به صورت چیدمان هنری است. برگزارکنندگان اکسپو بنا دارند پس از اتمام نمایشگاه، ایدهها و افکار همسو با اکسپو را گردهم آورند تا راهنمایی برای جهان آتی باشد. در واقع از نتیجه همفکری کشورها برای ارائه راه حلهایی در مقابل چالشهای پیش رو استفاده خواهد شد.
#اکسپو
#اکسپو2020
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
خب خب، دیگه اکسپو گردی بسه. غرض این بود که متوجه باشیم اگر دغدغه و اندیشه بین المللی در ما شکل گرفته باشد و جهان را آن گونه که هست بشناسیم، می توانیم از هر رویدادی برای ترویج اندیشه های متعالی دینی و انسانی، فرصت سازی کنیم.
🔻مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه کشور:
❇️ غیبت حوزه علمیه در فضای بینالملل چیزی جز خسارت ندارد
◻️ بازار مشترک علمی دنیای اسلام راهاندازی شود
◻️ آن فرصتی که ما همواره در طول تاریخ به دنبال آن میگشتیم تا معارف اسلام ناب و اهلبیت (ع) را منتقل کنیم، امروزه به برکت خون شهدا و انقلاب اسلامی در برابر ما قرار گرفته و باید از این فرصت استفاده کنیم.
◻️ ما برای یک حوزهی بینالمللی موفق نیازمند نیروی انسانی و محتواهای بینالمللی و یک شبکهی ارتباطی هستیم که این محتواها و نیروهای انسانی را در داخل کشور به هم وصل کند، از اینرو ما ظرفیت تشکلهای بینالمللی را تقویت کردیم و سعی میکنیم زمینهای فراهم آوریم تا تشکلهای بینالمللی و ظرفیت نخبگانی حوزههای علمیه با ظرفیتهای مشابه در کشورهای دیگر باهم متصل شوند تا بتوانیم یک #شبکهی_نخبگانی از دنیای اسلام و یک بازار مشترک علمی را در دنیای اسلام راهاندازی کنیم.
◻️ تحولات عرصهی بینالملل، بشر را در یک نقطهی عطف تاریخی خود قرار داده و یک بازگشتی به دین، اخلاق و معنویت در عرصهی بینالملل وجود دارد و در این واقعیت بینالمللی، حوزه علمیه چارهای جز این ندارد که حضور تعیینکننده و مؤثری داشته باشد و غیبت از این صحنه و مواجههی بینالمللی جز خسارت چیزی برای اسلام نخواهد داشت.
https://hawzahnews.com/xbBd2
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📆 روز 18 فوریه، سالگرد #کشتار_نیلی و قتل عام هزاران مسلمان به دست افراطیون هندو در سال 1983 میلادی است.
🎥 در این کلیپ ماجرای کشتار نیلی را ببینید.
عجیب است که برخی اقدامات تحریک آمیز در سالگرد این واقعه در حال وقوع است!!!
#هندوستان
#آزادی_مذهبی
#دروغ_تساهل_دینی
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
🔹مرکز نوآوری آلاء برگزار میکند:
❇️ دوره فشرده حضوری آشنایی طلاب فعال در عرصه تبلیغ بین الملل با ظرفیتهای نوآوری و شرکتهای نوپا (استارتاپ)
🔸زمان دوره:
پنجشنبه و جمعه ؛ 5 و 6 اسفندماه 1400؛ از ساعت 8 الی 17
💠 سرفصلهای دوره:
- آشنایی اولیه با استارتاپ، جریان شناسی اقتصاد جهانی
- آشنایی با اصطلاحات استارتاپی
- شناخت جایگاه استارتاپ در حل مسائل روز و معرفی چند نمونه
- رابطه استارتاپ با کنشگری اجتماعی
- آشنایی با مبانی، وسایل و مفهوم خلاقیت
- شناخت مخاطب، پرسونا و بازار هدف
- مبانی تیم سازی و کار گروهی
- آشنایی با استارتاپهای فرهنگی و طلبگی، سازمان ها و نهاد های تاثیرگذار
- معرفی منابع تکمیلی، آشنایی با ادامه مسیر
- آشنایی با مرکز نوآوری آلاء؛ اهداف، مأموریتها و خدمات
🔷 از طلاب علاقمند و فعال در عرصه تبلیغ بینالملل دعوت میشود حداکثر تا روز سه شنبه 3 اسفندماه، رزومه خود را از طریق واتساپ به شماره 09122193463 ارسال نمایند (فقط برای ارسال پیام). به جهت محدودیت ظرفیت، صبح چهارشنبه پس از بررسی رزومهها، طبق اولویت، به دوستان مدعو اطلاعرسانی خواهد شد.
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
🌐به مناسبت سالگرد شهادت سید محمدعلی رحیمی؛
مجاهدتهای شهیدی که برای تبلیغ دین اسلام و ارزشهای انقلاب مرز نمیشناخت
💠شهید سید محمدعلی رحیمی، مسئول خانه فرهنگ ایران در مولتان پاکستان در ۲ اسفندماه سال ۱۳۷۵ به شهادت رسید تا عنوان پرافتخار شهید اقتدار فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، به این سرباز مکتب سیدالشهدا(ع) برسد.
💠شهید سید محمدعلی رحیمی در سال ۱۳۶۰ مسئولیت کانون بعثت در جنوب تهران را عهده دار شد و بعد از آن، به مدت یکماه جهت تبلیغات اسلامی به کشور پاکستان عزیمت کرد.
💠او پس از بازگشت از پاکستان، به علت شایستگی و لیاقتی که از خود نشان داده بود، مسئولیت اداره خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران واقع در دهلینو را به ایشان واگذار کردند که طی ۷ سال این مسئولیت خطیر را با کمال شایستگی به انجام رساند.
💠سید محمدعلی رحیمی شهیدی است که عمر خود را صرف ترویج و تبلیغ دین اسلام و ارزشهای انقلاب اسلامی کرد و با منش و گفتار خود بر وحدت و نزدیکی میان همه مذاهب اسلام تأکید و با تبلیغ زبان فارسی سعی بر توسعه عمق استراتژیک انقلاب اسلامی داشت.
#شهید_بدون_مرز
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
📌60 درصد هندوها حجاب دارند!!!
🔹مرکز تحقیقات #پیو: در هفتههای اخیر، اعتراضات در #هند به #حجاب #مسلمانان در #مدارس توجه جوامع بینالمللی را به خود جلب کرده است.
🔹 بر اساس نظرسنجی این مرکز که در سالهای 2019-2020 انجام شد، از هر 10 زن در هند، 6 نفر (61 درصد) میگویند که سر خود را در خارج از خانه میپوشانند. این شامل اکثریت زنان هندو (59٪) و تقریباً غالب زنان مسلمان (89٪) و سیک (86٪) میشود.
🔹در مورد پوشش سر بین زنان هندی تفاوتهای منطقهای وجود دارد. در ایالتهای بیهار، مادیا پرادش و راجستان، تقریباً از هر ده زن، 9 زن میگویند که در مکانهای عمومی از پوشش سر استفاده میکنند.
🔹این تفاوتهای منطقهای عمدتاً توسط زنان هندو ایجاد میشود، زیرا زنان مسلمان تمایل دارند بدون توجه به منطقهزندگی، پوشش سر خود را در انظار عمومی حفظ کنند.
🔹در جنوب، 83 درصد از زنان مسلمان میگویند که سر خود را میپوشانند، در حالی که این رقم در زنان هندو 22 درصد است. در همین حال، در مناطق شمالی، تقریباً سهم زنان مسلمان (85٪) و هندو (82٪) برابر است.
🔹در سطح ملی، پوشش سر در میان زنان مسنتر، متاهل، مذهبیتر و دارای #تحصیلات رسمی کمتر، رایجتر است. این عمل در مناطق روستایی نیز رواج بیشتری دارد.
🔹روسری بر اساس گرایشهای سیاسی نیز متفاوت است. اگرچه برخی از حامیان ممنوعیت حجاب به عنوان حامیان حزب حاکم بهاراتیا جاناتا (BJP) توصیف شده و نگرش مطلوبی نسبت به حزب حاکم دارند، اما بیشتر زنانی که طرفدار حزب حاکم نیستند، تمایل به پوشاندن سر در اماکن عمومی دارند.
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
🌐@IC_Sqazvin
┗━━━🔸🔷🔸━━━