🔴گزارش خبری
🔰 فراخوان مقاله چهارمین کنگره فرهنگ و اندیشه دینی به صورت بین المللی با همکاری دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه قم و دانشگاه دولتی ایلیا گرجستان
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا به توافق صورت گرفته میان دانشگاه دولتی قم و دانشگاه دولتی ایلیا گرجستان، چهارمین کنگره فرهنگ و اندیشه دینی به صورت بین المللی و به شکل مشترک توسط دو دانشگاه در اسفندماه سال جاری برگزار می شود.
🔻دانشگاه دولتی ایلیا در امور علمی، داوری، تبلیغات و صدور گواهینامه با دبیرخانه کنفرانس همکاری خواهد داشت و نمایندگانی را جهت شرکت و سخنرانی در همایش راهی می کند.
🔻این توافق طی یادداشتی رسمی از سوی انستیتو شرق شناسی دانشگاه دولتی ایلیا، به ریاست پروفسور جرج سانیکیدزه، به دبیرخانه کنفرانس در دانشگاه قم اطلاع داده شد.
🔻 پژوهشگران می توانند تا تاریخ ۲۵ دی ماه۹۶ نسبت به ارسال مقاله در محورهای مشخص شده به دبیرخانه همایش اقدام نمایند و جهت کسب اطلاعات به آدرس
http://theologyconference.ir
مراجعه کنند.
کانال تلگرامی کنگره نیز جهت اطلاعات بیشتر می باشد
@IAMECCA
چهارمین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی در تاریخ ۱۴ اسفندماه سال جاری در دانشگاه دولتی قم برگزار خواهد شد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴گزارش خبری
🔰 برگزاری دوازدهمین نشست هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی منتخب کشور
📌دوازدهمین نشست هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاهها، مراکز آموزش عالی وتحقیقاتی منتخب کشور، صبح امروز ۲۹ آذر ۹۶به میزبانی دانشگاه قم با حضور دکتر سالار آملی قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی و همچنین معاونین و مدیران امور بین الملل دانشگاه های کشور برگزار شد.
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دوازدهمین نشست هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاهها، مراکز آموزش عالی وتحقیقاتی منتخب کشور صبح امروز با حضور دکتر سالار آملی قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی و همچنین حجت الاسلام و المسلمین دکترعسگر دیرباز رئیس دانشگاه قم و معاونان و مدیران بین الملل دانشگاههای کشور در دانشگاه قم برگزار شد.
🔻در ابتدای این نشست دکتر دیرباز ضمن خوش آمدگویی به حضار و اظهار خرسندی از میزبانی از میهمانان حضرت معصومه سلام الله علیها، دو نکته مرتبط با این نشست را بیان داشت و گفت:
در مرحله اول باید بتوانیم حفظ هویت دینی و ملی کشور خودمان را در کنار این ارتباطات بین الملل و تبادلات استاد و دانشجو و راه اندازی دوره های مشترک حفظ کنیم و در مرحله دوم بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان خیر اندیش و ناظر بر این کشور، بعد انقلابی بودن و انقلابی ماندن و توجه به ارزشهای انقلاب را مورد توجه قرار داد.
این عضو خبرگان رهبری در ادامه افزود:
ارتقا کیفیت و اعتبار بخشی و تمام این بسترهایی که ان شاالله به دست بزرگواران ایجاد خواهد شد باید به همراه خود ارسال ارزشهای اسلامی و انسانی و عقلانی را به عنوان راهبرد کلان حاکم بر فعالیت های خود را در خود داشته باشد.
🔻در ادامه دکتر آملی ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه قم با اشاره به بحث "نفوذ" در فرمایشات رهبری و آیین نامه ها، به محورهای برنامه ششم وزارت علوم پرداخت و سه محور اساسی مورد توجه وزارت علوم را تبیین کرد.
🔻 قائم مقام وزیر در امور بین الملل در این مورد تصریح کرد:
بعد اول مورد توجه برنامه های وزارت تجاری سازی علمی است که باید در دانشگاه ها بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
بعد دوم گسترش فعالیت های فنی حرفه ای است تا دانشجویان بتوانند خود گروههایی تشکیل داده، وارد بازار کسب و کار شده و در عمل این علم برای آنها مهم باشد.
بعد سوم مورد توجه وزارت و خصوصاً وزیر محترم علوم آقای دکتر غلامی، امور بین الملل است که این نکته اهمیت این نشست را دو چندان می کند.
🔻دکتر آملی در مورد امور بین الملل ۴ محور را به طور خلاصه بیان کرد:
جذب دانشجو، ایجاد پروژه های مشترک با دانشگاههای مطرح کشورهای دیگر، استاد راهنمای مشترک با دانشگاههای جهان و در محور چهارم نشست های علمی مشترک، اصل محور های امور بین الملل دانشگاههای جهان و مدنظر ما می باشد.
🔻وی در ادامه افزود:
در جذب دانشجو رقابت سنگینی بین دانشگاههای مطرح جهان مطرح است که برای مثلا آمریکا به عنوان اولین کشور جذب کننده دانشجو و نخبگان جهان بیش از ۱۰۶۰۰۰۰ دانشجو بین المللی را داراست و انگلستان و آلمان و فرانسه در رتبه های بعدی هستند و این مساله خود سرمایه علمی، مالی، اجتماعی و حتی امنیتی برای هر کشوری است.
🔻 رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی، با بررسی برنامه پنج ساله ششم، هدف از این برنامه را در پایان سال ششم ارتقا رتبه کشور ایران در بین ده کشور برتر در بین ۱۰۰ کشور آسیا عنوان کرد و گفت:
باید در مورد تعداد دانشگاههای داخلی در سطح بین المللی و جذب دانشجو در سال ۹۶ تعداد ۶ دانشگاه و در سال ۱۴۰۰ به ۱۰ دانشگاه برای جذب دانشجوی خارج از کشور برسیم و توسط معیارهای داوران بین المللی خود را محک بزنیم.
🔻وی پیرامون شعب خارجی دانشگاههای کشور نیز افزود:
در برنامه ششم در سال ۹۶ باید به تاسیس و ایجاد ۶ دانشگاه در کشورهای دیگر برسیم و این رقم باید در سال ۱۴۰۰ به ۱۶ عدد برسد و به این نقطه برسیم که کشورهای خارجی بیایند و در زمینه ذکر شده سرمایه گذاری کنند.
🔻آملی در پایان ضمن تشکر از حضور مدیران و معاونان بین الملل دانشگاههای کشور بیان کرد:
تمامی این موارد در حال تصویب در هیئت دولت می باشد و پس از ابلاغ لازم الاجراست و دانشگاهها باید بنا به پتانسیل دانشگاه خود این امکان را فراهم کنند که پیگیری همگی اعضای امور بین الملل در دانشگاههای کشور را می طلبد.
🔻در ادامه این جلسه دکتر کوهیان معاون رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی با تاکید بر بحث قرار دادن ردیف بودجه در امور بین الملل در برنامه بودجه سال جدید بر تاکید امور فوق تاکید و به مساله جذب نخبگان و برنامه های آموزش و پژوهشی در این زمینه پرداخت که همچنان سخنرانی ایشان ادامه دارد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴بسته خبری(۲۲)
🔰 برگزاری نشستهای «شورای ازدواج و خانواده متعالی دانشگاه قم» و کارگروههای وابسته
📌به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر نوروزی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در نخستین نشست «کارگروه آموزش و فرهنگی شورای ازدواج که در روز چهارشنبه گذشته برگزار گردید، اظهار داشت: در روز ۱۰ آبانماه، کلیات «آییننامه شورای ازدواج و خانواده متعالی دانشگاه قم»در شورای فرهنگی دانشگاه به تصویب رسید.
🔻نخستین نشست کارگروه شماره یک، به مدیریت حجت الاسلام و المسلمین پوررضا، ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با حضور ۱۸ نفر از اساتید، کارشناسان و دانشجویان برگزار شد.
🔻اسامی کارگروههای شورای ازدواج و مدیران آن به شرح زیر است:
کارگروه شماره ۱: کارگروه برنامهریزی و هماهنگی، به مدیریت مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه
کارگروه شماره ۲: کارگروه آموزش و فرهنگی، به مدیریت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه
کارگروه شماره ۳: کارگروه مشاوره و برگزاری مراسم، به مدیریت معاون دانشجویی
کارگروه شماره ۴: کارگروه پشتیبانی، به مدیریت مسؤول بنیاد خیرین دانشگاه ساز دانشگاه قم
کارگروه شماره 5: کارگروه همسانگزینی، به مدیریت دبیر شورای ازدواج و خانواده متعالی دانشگاه قم
🔻به زودی اطلاعات بیشتری در خصوص فعالیتهای این شورا و دیگر کارگروههای آن و روند فعالیتهای اجرایی اطلاعرسانی خواهد شد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
📝گزارش خبری
📌دیدار ریاست دانشگاه با وزیر علوم
🔰حجت الاسلام و المسلمین دکتر دیرباز
صبح امروز با دکتر غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر روشن معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، دکتر باقری مشاور وزیر و رئیس مرکز هیات های امنا و هیات های ممیزه و برخی مسئولان وزارت علوم دیدار کرد.
🔰در این دیدارهای فشرده که با استقبال گرم و شایسته مسئولان رده های مختلف وزارت علوم مواجه شد، مسائل و نیازهای گوناگون دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد مساعدت های مقتضی جهت پیشبرد بهتر اهداف و برنامه های دانشگاه در جهت توسعه و تعالی علمی، فرهنگی، پژوهشی و رفاهی انجام شود.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
بسته خبری (٢٢)
🔴در آستانه ۹دی برگزار شد
🔰همایش گرامیداشت سالگرد حماسه نه دی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ذوالنور
📌در این همایش که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه قم برگزار شد ابتدا نماینده مردم شهر قم در مجلس شورای اسلامی به سخنرانی پرداخت و سپس به سئوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ داد.
🔻به گزارش روابط عمومی
حجت الاسلام و المسلمین ذوالنور در این همایش ضمن نامشروع دانستن ابطال نتیجه انتخابات گفت:
با این عمل در اصل قصد بر این بود که این پیام را مخابره کنند که ما به نظام خود اعتماد نداریم و نظام ما قابل اعتماد نیست و سپس با میانجی گری سازمان های بین المللی و یک جنگ نرم اصل نظام را نشانه روند.
🔻وی افزود: شما کافی است رهنمودهای آقای جورج سوروس را در مورد جنگ نرم در این زمینه مشاهده کنید؛ در این رهنمودها فی المثل مشاهده می کنید که یکی از این موارد تحریک احساسات در مبحث کشته سازی است.
🔻نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه همین بحث با بیان خاطره ای گفت:
آقای موسوی اردبیلی(ره) نسبت به مسائلی که رسانه های بیگانه ارائه می کردند کاملا به روز بودند و من در مشهد به خدمت ایشان رسیدم. ایشان ناراحت بودند که چرا دختری مظلوم را کشته اند. من سه سوال از ایشان کردم و گفتم آیا در چنین آشوبی کشته شدن یک آدم این مدلی به ضرر یا به سود نظام است؟ ایشان گفتند به ضرر نظام. باز سوال کردم آیا این فردی که شما می گویید یک نیروی خاص یا امنیتی بوده یا یک فرد معمولی و عادی؟ گفتند خیر و تنها یک فرد معمولی بوده. در آخر سوال کردم آیا از اول که این فرد عادی می خواسته از خانه بیرون بیاید خود نظام آمده بر علیه خودش از او فیلمبرداری کرده تا آبروی خودش رو ببرد؟ گفتند خیر نمی شود و در آخر قبول کردند که این اقدام جنایتکارانه ارتباطی با نظام ندارد.
🔻آقای ذوالنور ضمن اشاره به این گونه موارد، شایعه کشته شدن پسر بچه ای در ساری که سه ماه قبل از فتنه کشته شده بود را مطرح کرده و بیان کرد:
این افراد با نشان دادن چراغ سبز رفتن به خارج از کشور و گرفتن اقامت دائم، در صدد معرفی شهید جعلی برای فتنه بوده و حتی یک ستاد درست شد به عنوان ستاد قاچاق انسان که شهدای جعلی را به خارج از کشور بفرستند تا رسانه ها و صدا و سیما برای نشان دادن هویت اصلی و یا زنده بودن این شهدای جعلی، دسترسی به این افراد نداشته باشند.
🔻وی مرعوب کردن نخبه ها و تعیین شروط برای نظام را از دیگر اهداف این فتنه خواند و تصریح کرد:
مهمترین عاملی که باعث شد القائات بی تاثیر شود و گرد و غبار بخوابد وجود رهبری با کفایت و جامع و با لیاقت بود. رهبری چون نقشه را می دانست و ایمانش راسخ بود، هرچه سعی کردند ایشان را قانع کنند نتوانسته و ایشان با تعیین کردن شاخص ها و ملاک ها توانستند بسیار خوب روشن سازی نمایند. البته خواص ما دچار ریزش شدند؛ نه تنها ریزش که بلکه بعضی از خواص خود آتش بیار معرکه شده و حتی نزدیکانشان شب و روز و تمام قد در خدمت فتنه در کف خیابان حضور پیدا کردند.
🔻آقای ذوالنور با بیان نقش خواص در جوامع از مهمترین ویژگی هایی که باعث شد نظام با وجود ریزش برخی خواص سقوط ننماید، گره خوردن رهبری جامعه ما با مردم و ارتباطی رهبری در راستای دین و آخرت مردم شمرد و بیان کرد:
اگر در هر جامعه ای حلقه وسط یعنی خواص که مابین مردم و رهبری هستند وظیفه خود را به خوبی انجام ندهد جامعه دچار فروریزی می شود. آنچه در کربلا و نجف اتفاق افتاد هم همین بود. مردم در پی خواص ترسو و نان به نرخ روز خور رفتند و اسلام را به زیر کشیدند. اگر در ۹ دی مردم هم همین گونه رفتار می کردند به یقین کربلای دومی در ایران ایجاد می شد.
🔻نماینده مجلس شورای اسلامی مردم قم در ادامه گفت:
هدف فتنه گران از اینکه مردم را به خیابان بکشانند این بود که برای نظام هزینه ایجاد شود و البته باید ذکر شود همه آنهایی که آمدند در کف خیابان فتنه گر نبودند و وقتی فریب ها را دیدند، مقابل این آشوب ها ایستادند.
🔻بیان خاطرات و مستنداتی پیرامون ارتباط مستقیم ایشان با آیت الله منتظری و آقای کروبی و همچنین صحبت های آیت الله هاشمی رفسنجانی از دیگر بیانات این نماینده مجلس بود.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴بسته خبری(۲۲)
#بخش_دوم
🔰 سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ذوالنور در همایش سالگرد حماسه ۹ دی
📌 نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر کسی حتی چشم راست ما هم باشد ولی از مسیر آرمان های انقلاب خارج شود از او حمایت نمیکنیم و از او عبور خواهیم کرد.
🔻 وی با بیان اینکه زمانی میشود ۹ دی را تبیین کرد که مقدمات این حادثه مشخص شود، اظهار داشت: براندازی نظام های سیاسی دنیا از گذشته تاکنون به اشکال مختلف وجود داشته است که یکی از نمونه های آن فتنه و جنگ نرم و یکی از بسترهای مهم جنگ نرم بستر انتخابات ریاست جمهوری است.
🔻وی اضافه کرد: حمله به طبس، تحریم های اقتصادی و ترورها از ابزارهایی بود که دشمن از آنها برای براندازی نظام بهره گرفت و زمانی که تخریب از برون بی اثر شد استراتژی تخریب از درون را شروع کرد.
🔻این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: در جنگ نرم باید کسی را فرمانده قرار بدهند که با مردم در اصل اعتقادی و گفتمان مشکل نداشته باشد تا مردم دچار تردید نشوند.
🔻نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: کشته سازی و شایعه کشته شدن یکی از ابزار آن ها بود و ستادی تشکیل شد تا این افرادی که به عنوان کشته ها مطرح شدند را با وعده هایی که داده میشد از کشور خارج کنند تا رسوایی رخ ندهد.
🔻وی ادامه داد: از همه ابزارها استفاده کردند ولی نتوانستند به هدف خود برسند و دو عامل وجود داشت که مقاومت ۸ ماهه و فاصله مردم از فتنهگرها زیاد شود که یکی از آن وجود رهبری درست مقام معظم رهبری بود که با ایمان راسخ ایستادند و بصیرت افزایی کردند و باعث شدند بصیرت ها باز شود.
🔻این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دانشجویی در خصوص مجازات کم برخی از جاسوسان اظهار داشت: مسائل مربوط به جاسوسان از طریق وزارت اطلاعات به قوه قضائیه ارجاع داده میشود و قوه قضائیه روند خود را دارد و کمیسیون امنیت ملی در میزان مجازات تاثیری ندارد.
🔻وی در ادامه به نقدی از دانشجویان در خصوص حمایت از یکی از روسای جمهور پیشین پاسخ داد و گفت: بر من خرده میگیرند که چرا آن زمان حمایت کردید، آن زمان با شخص کار نداشتیم و در برابر فتنه ایستادیم و از نتیجه درست انتخابات حمایت کردیم و هر کس دیگری نیز بود همان کار را میکردم.
🔻وی همچنین گفت: باید بگویم ما دچار دگماتیسم نیستیم و اگر کسی حتی چشم راست ما هم باشد ولی از آرمان های انقلاب خارج شود از او حمایت نمیکنیم و از او عبور خواهیم کرد و اگر فردی انتقاد میکنیم برای این است که نمیخواستیم او که پرچمدار آرمان ها شده بود اگر از ۱۰۰پایین آمده بود از ۷۰ پایین تر بیاید، نقد ما به آن فرد معنی آن را نمیدهد که ما پشیمانیم که چرا از سران فتنه حمایت نکردیم.
🔻آقای ذوالنور در خصوص مسائل اقتصادی و لایحه بودجه اظهار داشت: در خصوص بودجه ۹۷ یک نگرانی هایی وجود دارد که انطباقی با اقتصاد مقاومتی ندارد و با گرانی حامل های انرژی مخالفیم و اگر قیمت بالا رود یک جهش در قیمت ها صورت میگیرد و مردم نمیتوانند به این صورت زندگی کنند.
🔻ذوالنور در ادامه به پاسخ سوالات دانشجویان پرداخت و در پاسخ به سوالی در خصوص شایعه افزایش حقوق نمایندگان مجلس گفتند: موضوع حقوق های ۱۰میلیونی نمایندگان کذب است و حقوق نمایندگان ثابت است.
🔻وی ادامه داد: حقوق فعلی نمایندگان ۵ میلیون و۲۰۰هزار تومان است اما آنهایی که قبلا قاضی و یا هیئت علمی بودند و نیاز به استعفا از شغل را نداشتند آزاد هستند که حقوق شغل قبلی یا حقوق نمایندگی مجلس را دریافت کنند.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom