فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ غرب به شدت وحشی
❌ میدونم باور کردنش شاید براتون سخت باشه و بگین شوخیه، ولی یک مقام دولتی آمریکا یعنی دن پاتریک معاون فرماندار تگزاس توی تلویزیون میگه اقتصاد ضعیف بدتر از ویروسه و پدربزرگها و مادربزرگها باید بمیرن تا اقتصادمون برای جوانترها نجات پیدا کنه.
‼️ این همون دید مادی غربیا به انسانه
° استیون هاونکوب°
#در_خانه_بمانیم #کرونا
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
⭕️اصلی ترین مخالف قرنطینه
🔻رئیس جمهور محترم اظهار داشتند ۶۰ تا ۷۰درصد جمعیت کشور به ویروس کرونا مبتلا میشوند.
قاطبه متخصصان، راه مقابله با فراگیر شدن کرونا را قرنطینه عمومی میدانند تا ویروس تضعیف شود.
اما برغم این اجماع، ظاهراً اصلی ترین مخالف قرنطینه عمومی خود آقای روحانی است.
چرایش را هم هیچ کس نمیداند.
👤 سیدنظام الدین موسوی
#در_خانه_بمانیم #کرونا
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
🎥نماهنگ| فضای مجازی ابزاری برای مقابله با دشمن
🔺حضرت آیتالله خامنهای:
🔹«از جملهی کارهایی که مردم میتوانند انجام بدهند، مواجهه و مقابلهی با شایعهسازی دشمن است.
🔹جوانها امروز در فضای مجازی فعّالند؛ فضای مجازی میتواند ابزاری باشد برای زدن توی دهن دشمنان.» ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
#سلامتی_فرمانده_صلوات
🔴 مساوات لزوما به معنای رعایت عدالت نیست...
حق با جناب سیاح است و ایجاد تفاوت در حداقل حقوق (نسبت به نوع شغل، سختی آن و منطقهی محل خدمت) یک امر بدیهی است و چه بسا انعطاف دستمزدها باعث تشویق بیشتر سرمایه گذاری در روستاها و شهرهای کم جمعیتتر و حتی مهاجرت معکوس شود اما بنظر میرسد در صورتی که این موضوع همراه با سیاستهای دیگری همچون منطقهای شدنِ مالیات، نرخ خدمات دولتی و... نشود میتواند کاملا معکوس عمل نماید و حتی منجر به مهاجرت بیشتر به شهرهای بزرگ و رشد حاشیه نشینی به امید درآمد بیشتر و چه بسا ترک مرد خانواده و زندگی مجردی کارگران در شهرهای بزرگ شود!!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 شبنوشت 🌙
به هیچ عنوان قصدی بر اسائهی ادب نیست، اما تا آنجایی که به خاطر دارم از دوران کودکی در قالب قصهی مشهور «شنگول، منگول و حبهی انگور» به ما آموختهاند که نمیتوان درِ خانه را به روی هر کسی گشود.
در دنیایی که گرگهای گرسنه و کمین کرده وجود دارند، پذیرفتن هر ابراز محبت و کمکی، امری عاقلانه و حکیمانه به نظر نمیرسد.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
#پیام
رساندن پیام نجات بخش #انقلاب به دلهای مشتاق🔻
▫️هیچ ملتی و کشوری بدون مجاهدت بهترین فرزندانش نتوانسته است از شر سلطهی بیگانگان که زشتترین خفت و خواری برای یک ملت است، خود را نجات دهد. امروز هم مجاهدت جوانان و برگزیدگان در میدانهای دیگر لازم است: در میدان علم و معرفت، در عرصهی تلاش برای خودسازی معنوی و اخلاقی در صحنه مجاهدت فرهنگی، در رساندن پیام نجات بخش انقلاب به دلهای مشتاق، در ایجاد امید و مبارزه با دیو یأس، در مبارزه با تبلیغات دشمنان مستکبر، در استوار کردن وحدت ملی و نزدیک کردن دلها به یکدیگر.
۱۳۷۸/۱۱/۱۴
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه رهبرانقلاب درباره استفاده از #ماه_شعبان
سوالی که رهبرانقلاب از امام خمینی(ره) درباره اینکه «شما کدام دعا را بیشتر دلبستهی آن هستید؟» پرسیدند.
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#حلول_ماه_شعبان
🔴امام خمینی(ره)
♦️ این سه ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، برکات بسیار نصیب انسان، انسانهایی که می توانند استفاده کنند از این برکات، شده است. البته مبدأ همه مبعث است و دنبال او تمام جهاتی که هست. در ماه رجب، مبعث بزرگ و ولادت مولا علی بن ابی طالب- سلام اللَّه علیه- و بعض ائمه دیگر، و در ماه شعبان ولادت حضرت سید الشهدا- سلام اللَّه علیه- و ولادت حضرت صاحب- ارواحنا له الفداء- و در ماه مبارک، نزول قرآن بر قلب مبارک پیغمبر اکرم بوده است. و شرافت این سه ماه در زبانها و در بیانها و در عقلها و در فکرها نمی گنجد. و از برکات این ماهها ادعیه ای است که وارد شده است در این ماهها.»
📚صحیفه امام خمینی ره ج 17، ص: 456
📎 #بازنشر به مناسبت پخش سریال پایتخت ۶
🔺صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
#سید_یاسر_جبرائیلی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv