eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40.3هزار عکس
30.8هزار ویدیو
258 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴سعید مولایی جودوکار ایرانی الاصل که الان برای کشور مغولستان مسابقه میده و با حرفاش علیه ایران باعث شد جودو ایران کلا تعلیق بشه تا وقتی که ایران بود قهرمان جهان بود از وقتی رفته توی همه مسابقات باخته آخریشم همین مسابقات مسترز دوحه که باخت تو از گندم المپیک‌ نخواهی خورد وطن فروش ✍️ علی بیطرفان🙋‍♂️
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 فاتح امروز اژدر هولناک خود را آزمود 🔺در ادامه مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا، زیردریایی بومی فاتح برای نخستین‌بار عملیات شلیک اژدر را انجام داد و با دقت هدف را مورد اصابت قرار داد.
🔴فاطمیون: در حملات صهیونیست‌ها شهیدی نداشتیم 🔹جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در آخرین حملات خود مواضع ارتش سوریه در جاده میان دیرالزور و البوکمال را هدف قرار دادند که در این حملات تعدادی از افسران ارتش سوریه به شهادت رسیدند. 🔹علی‌رغم خبرپراکنی رسانه‌های وابسته به غرب در این حملات نه تنها مواضع فاطمیون هدف قرار نگرفته که هیچ رزمنده افغانستانی نیز به شهادت نرسیده است.
⭕️ کتاب "شاه کشتار نکرد" زیباکلام مجوز انتشار نگرفت! احتمالا پهلوی در ۱۷ شهریور ۵۷، مردم رو نکشته، خیلی آروم آروم کاری کرده مردم به دیار باقی برن و نباشن تو این روزگار:)) 👤 •محمد/پاداش•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃تا حالا با حضرت زهرا (سلام الله علیها) حرف زدی؟! 🔰 تا حالا حضرت زهرا باهات حرف زده ؟! ☑️میدونی شهید عبدالحسین برونسی کیه و حضرت زهرا(س) شب عملیات چی بهش گفت ؟!؟ 🌷🌷🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
واکسنای آمریکایی ۷۳ تا عارضه داره، یعنی صدقه هم بده آدم، باز سه تا عارضه‌ش باقی می‌مونه!😂😂 🇮🇷نیمه پنهان
🚨اعدام زن آمریکایی بعد از ۷۰ ســـــال 🔹تنها زنی که بعد از ۷۰ سال در آمریکا با حکم اعدام فدرال روبرو بود و تا الان به دلایل مشکــــلات رواااانی چندین بار حکم اعدامش متــــوقف شده بود، در نهایت با تزریق کشــــنده مرد. 🔹«لیزا مونت گومری» در شرایطی اعدام شد که وکلاش تأکید کرده بودند که موکلشون به دلیل سال‌ها سوء‌استفاده جنسی و بدرفتاری به وسیله مادر و ناپدری‌اش در وضعیت روحی نامناسبی بوده و نیــــازمند بخـــشش هست. 🔹یک دادگاه منطقه‌ای در سال ۲۰۰۷ مونت گومری رو به دلیل قتل در سال ۲۰۰۴ به اعدام محکوم کرده بود، این در حالیه که وکلاش معتقدن او هنگام قتل دچار اختــــلال هذیان (از نشانه‌های جنون و روان‌پریشی) بوده است. ✍اینکه در هرجای دنیا باید قوانین حاکم باشند و دنیایی بدون جرم و قتل داشته باشیم جای خود. اما هشتگ زنانی داخلی و خارجی که دربرابر هزار دلیل و مدرک یک حکم می‌ایستند و راه می‌اندازند. الان لال تشریف دارند؟؟؟؟
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری فاکس نیوز: 📍از استیضاح ترامپ عقب بکشید/ایران تهدید اول ملت ما نیست، تهدید، اقتصاد فروپاشیده ما، کرونا و نبود پول برای خدمات بهداشتیه...!