eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40هزار عکس
30.5هزار ویدیو
257 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
1_43874755.3gpp
24.67M
ولایت مداری وحق مداری از منظر آیات و‌روایات ( ۱ )
💢انقلاب برای و مجانی! میگویند: خوب بود، مردم را فریب دادند تا خودشان به حکومت برسند. چگونه مردم را دادند؟ سلطنت طلبها می آورند: آیت الله خمینی به مردم آب و مجانی، مسکن و اتوبوس رایگان داد و مردم طبقه ضعیف و پایین شهر فریب خوردند! در مجموع وعده های این چنینی را فریب مردم و انقلاب میدانند. ✅اولا بار این وعده در تاریخ ۸ اسفند ۱۳۵۷ توسط موقت، عباس امیر انتظام با قیدی قابل تأمل اعلام می گردد:" برای کم درآمدها آب و برق مجانی می گردد." یعنی بعد از پیروزی انقلاب این مجانی شدن مطرح شد. خنده دار نیست که اول مردم در ۲۲ بهمن میکنند و بعد تازه فریب شعاری را میخورند که ۱۶ روز بعد در ۸ اسفند داده شده است!!!!!! ✅ثانیا؛ به دروغ میگویند امام، اولین بار در ۱۲ بهمن سال۵۷ در بهشت زهرا(س) این وعده را داد اما با این حال این نیز یک چون مردم حدود یکسال از ۱۹ دی ۵۶ در خیابان بودند. ✅اما امام اولین بار چه زمانی این حرف را مطرح میکند: در پیام ۱۴ ماده‌ای نهم اسفند سال ۵۷، قبل از ترک تهران به مقصد قم با توجه به وضعیت حاکم بر کشور و بالا رفتن انتظارات مردم و قول و قرارهای بعضی سران و رهبران انقلاب بعد از اعلام دولت موقت، خطاب به ملت ایران می‌فرمایند: «من به دولت راجع به کردن آب و برق و بعضی چیزهای دیگر برای کم‌بضاعتی که در اثر تبعیضات خانمان‌ برانداز رژیم شاهنشاهی دچار محرومیت شده‌اند و با برپایی حکومت اسلامی به امید خدا این محرومیت‌ها برطرف خواهد شد، سفارش اکید نمودم که عمل خواهد شد.» 📚صحیفه امام، ج۶، ص۲۶۲ نخستین بار امام هم پس از پیروزی انقلاب این مساله را مطرح میکنند و در خود از کلمه (فعلا و طبقات کم بضاعت) استفاده میکنند؛ یعنی این یک وعده عمومی برای همه نبود که امروز اینگونه جلوه میدهند. ✅ در مجموع در دو تاریخ دیگر؛ یعنی ۱۰ و ۱۱ اسفند ۵۷ (بعد از پیروزی انقلاب) در قم مجددا امام به این موضوع میپردازند؛ آدرس جهت مطالعه: 📚صحیفه امام، ج۶، ص ۲۷۳ 📚صحیفه امام، ج۶، ص ۲۹۷ ✅ از طرف دیگر؛ باوجود اسناد بالا، میکنیم، امام و انقلابیون چنین وعده ای داده باشند، که مدام میگویند مردم در زمان شاه در رفاه زندگی میکردند و فی المثل گرانی نبود، چقدر پایین شهری و فقیر داشت که حاضر شدند آب، برق، اتوبوس یا مسکن مجانی خون بدهند تا یک نظام سرنگون شود؟ این وعده اگر مورد پذیرش آن دوره قرار گرفته است، در نتیجه خودتان ناخواسته اعتراف میکنید که وضعیت زندگی مردم خوب نبوده است. ✅ یک نظام سیاسی قوی بود. ارتش، ساواک، پشتوانه نفت، دربار و آمریکا پایه ها و بازوان قوی این رژیم بودند، چنین نظامی با این وعده ها نمیشود، عمق فاجعه در جامعه عصر پهلوی فراتر از این ساده انگاری هاست.
🔴ويروسی به نام غربگرایی این روزها هر چه هوا سرد تر میشود، ذهنم بیشتر درگیر می‌شود به خصوصیات این فصل سرد! 🔹چند وقتی ست به این می اندیشم که چگونه است در فرهنگ و معیشت سستی و بی رمقی دیده می شود؛ اما در امنیت و دفاع و سیاست های منطقه ای این همه پیشرفت و چالاکی؟! تنها پاسخی که یافتم این بود👇 🔹 انقلاب عزیز اسلامی در این فصل خود، دچار سرماخوردگی شده🤔 بله عزیزان من توان بدن را میگیرد؛ اما با قدری مقاومت بدن و مصرف داروی مناسب برطرف می‌شود. دقیقا شبیه ویروس سرماخوردگیست. این ویروس، در برخی قرارگاه های اقتصادی و فرهنگی کشور نفوذ کرده و هر از گاهی با برجام و FATF و 2030 و... قصد نفوذ به مراکز اصلی انقلاب را دارد تا پیکره انقلاب را به سمت فروپاشی از درون سوق دهد. اگر به تاریخچه این 40 سال نگاه اجمالی کنید، خواهید دید که همواره قدرت غالب در اقتصاد و فرهنگ دست دولت های غربگرای کدخدا محور بوده؛ درحالیکه مولفه های دفاع، امنیت و سیاست منطقه ای در اختیار تفکر اصیل انقلابی بوه است. تفکری که حاصل فعالیتش شد انرژی هسته‌ای، موشک و صنایع دفاعی و امنیت کامل در منطقه ی پر از تروریست و دشمن ‌؛ و نیز نفوذ قدرتمند در منطقه و نقش تعیین کننده در مناسبات چالش برانگیز دنیا تا جایی که امروزه دشمنان از این نفوذ قدرتمند نظام اسلامی به وحشت افتاده اند و آن هم نفوذی که پای دشمن را از حاشیه امن کشور عزیزمان ایران دورتر میکند. 🔹لذا حاصل تفکر انقلابی ست و هر آنچه ذلت و خواری برای ملت بزرگ ایران پدید آمده، از بی عرضگی جریان غربگرای وابسته به غیر بوده که همچون ويروس به جان ملت و منافع ملت افتاده است. 🔹الحمدالله تفکر انقلابی توسط به بدن انقلاب اسلامی وارد شده و این ویروس مسری خطرناک را در درون خود از بین خواهد برد و نسبت به آن مقاوم تر خواهد شد انشاءالله پ.ن: همانطور که می‌بینید جریان غربگرا چندسالی است که به دنبال مدیریت سه مولفه قدرت ملت ایران بوده تا همچون فرهنگ و اقتصاد این بخش ها را نیز لگدمال کرده و عزت ملت شریف ایران را به باد هوا بفروشد و حاشا که ملت ایران زیر بار این ذلت برود
🔴 آیا میدانید وسعت #اختیارات_رئیس_جمهور در ایران به چه میزان است؟؟ 🔺رئیس جمهور ، علاوه بر ریاست قوه مجریه و هیئت وزیران (۱۸ وزارتخانه) ، -مسئول اجرای قانون اساسی ، -رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ، -رئیس شورای عالی امنیت ملی -رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز -رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر -عضو مجمع تشخیص مصلحت - وعضویت در ده ها شورا و ستاد و... می باشد 🔹دامنه گستردگی قوه مجریه ، تنها به وزارتخانه های عریض و طویل منتهی نمیشود ده ها سازمان و نهاد و ستاد را شامل میشود، برای نمونه ؛👇 ✔️ سازمانهای : انرژی اتمی/ تامین اجتماعی / میراث فرهنگی / محیط زیست / بهزیستی / ثبت احوال / خصوصی سازی / امور مالیاتی / بازنشستگی / استخدامی / سنجش / مدیریت بحران / هواپیمایی / تربیت بدنی / ملی جوانان / انتقال خون / حج و زیارت / برنامه و بودجه / مدیریت و برنامه ریزی و... شورای عالی مبارزه با پولشویی / مرکز آمار ایران ، بنیاد شهید و ایثارگران و... و ده ها سازمان و نهاد دیگر 🔹با وجود اینهمه اختیارات رئیس جمهور و‌گستردگی دولت ، چرا عده ای تلاش میکنند که مشکلات کشور را گردن نهادهای دیگر بیاندازند؟!
هدایت شده از ستاد طرح معراج
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم چقدر از دستاورها مطلعند؟ #دستاورد_انقلاب #چهل_سالگی_انقلاب
هدایت شده از ستاد طرح معراج
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظرسنجی گالوب از اثرتحریمها برمردم #دستاورد_انقلاب #چهل_سالگی_انقلاب #تحریم
⌛ بی تفاوتی اجتماعی ⌛ ⚠ یکی از آسیبهایی که متأسفانه امروزه در جامعه میبینیم بی تفاوتی اجتماعی است. ⚠ بی تفاوتی اجتماعی یعنی کم کم داریم به جایی میرسیم و حالتی پیدا می کنیم که نسبت به مشکلات جامعه و حل اونها بی تفاوت میشویم.⚠ مثال میزنم : از خیابان عبور می کنیم و فرد معتادی را می بینیم که یه گوشه افتاده تو سرما ، همه هم نگاه می کنند و راه خودشون را میگیرند میروند. مثل اینکه هیچ اتفاقی نیفتاده !!!! ⚠ کسی فکر نمیکنه که این معتاد الان گرسنه نیست؟! ⚠ سردش نیست؟! ⚠ شب کجا میخوابه؟! ⚠ آیا کسی مسئولیت درباره این فرد معتاد نداره ؟!!! ⌛ مثال دوم : در هنگام عبور از خیابان متوجه میشویم قسمتی از لوله آب شهری خراب شده و آب تو خیابان در حال سرازیر شدن هست ، مردم هم رد میشوند و میروند. ⚠ اما کسی با اتفاقات آبفا تماس نمیگیرد .⚠ اصلا چند نفر از ما شماره تلفنهای ضروری را تو گوشی خودمون ذخیره داریم ؟؟؟ ⚠ اتفاقات گاز ؟!! ⚠ اتفاقات برق ⚠ ؟!!! ⌛ چقدر به زنان دستفروش فکر کرده ایم ؟!!! ⌛ چقدر به کودکان کار که کفش پاره دارند و در سرما بدون لباس گرم دارند تو خیابونها گل میفروشند فکر کرده ایم ؟!! ⚠ آیا همسایه های خودمون را میشناسیم؟!!! ☝ نمیدونم ، شاید این حرفها برای شما هم تکراری باشه ، اما باید بپذیریم ما دچار یک نوع بی تفاوتی اجتماعی شدیم . ☑ یکبار از پنجره اتاق کارم که طبقه پنجم بود به خیابان نگاه میکردم ، شاخه درختی توی خیابون افتاده بود ، همه ماشینها سرعت خودشون را کم میکردند و به آرامی از کنار شاخه درخت عبور میکردند ، بعد از رد شدن صدها ماشین ، بالاخره یک نفر را دیدم که از ماشین خودش پیاده شد و آمد شاخه درخت را از وسط خیابون برداشت .☑ در حالیکه بقیه براحتی از کنارش عبور کرده بودن اما حاضر نشده بودن اینکار را کنند .☑ به حساسیت آن شهروند که بی تفاوت نبود ، آفرین گفتم . ⚠ اینقدر بی تفاوت نباشیم . 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
💠 آمریکا رکب خورد 👌👌👌
هدایت شده از 🌷کانال ایران، دیروز، امروزوفردا🌷
عاقبت یک عمر خدمت به آمریکا❤️ 👑 محمدرضا پهلوی در واآمريكايي‌ها زندگی خود، طی یک مکالمه تلفنی خطاب به برژینسکی گفت: 🔰 اكنون متوجه شده‌ام كه آمريكايي‌ها مردمي ناسپاس و نامرد هستند. 👈من تمام عمرم را در خدمت به ايالات متحده آمريكا گذراندم و اكنون آمريكا حتي اجازه نمي‌دهد در يكي از بيمارستان‌هاي آن كشور بستري شوم..😔 💢 من دير متوجه خوب و بد شدم. اي كاش مي‌شد تاريخ يك بار ديگر تكرار شود تا به جبران يك عمر دوستي با شما به دشمني با شما برخيزم❗️ ⏹ سخنان فوق به روایت اردشیر زاهدی، داماد شاه می باشد. منبع👇👇 http://yon.ir/d8fqZ 💠کسانی که در پی تحمیل به کشور هستند، یکبار دیگر سخنان شاه مخلوع را با دقت بخوانند.