🌴کانال روشنگری وبصیرت متعلق به قرارگاه بسوی ظهور میباشد.
#اخبارسیاسی
#تحلیل_مطالب_سیاسی_روز
#بیانات_مقام_معظم_رهبری
#اتفاقات_جهان_اسلام_وغرب
شماهم میتوانید یک تحلیل گر بصیر سیاسی باشید👇
http://eitaa.com/joinchat/2353397772Ca74108e5e6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
📹ببینید | مستضعفین چه کسانی هستند؟
☝️ پاسخ رهبر انقلاب به کسانی که کلمه مستضعفین را بد معنا میکنند
🔺️ رهبر انقلاب: #مستضعفین را بد معنا میکنند؛ مستضعفین را به افراد فرودست یا حالا اخیراً -یعنی این چند سال اخیر باب شده- اقشار آسیبپذیر [معنا میکنند]، یعنی آسیبپذیران؛ نه، قرآن مستضعف را این نمیداند، قرآن میگوید: وَنُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الاَرضِ وَنَجعَلَهُم اَئِمَّةً وَ نَجعَلَهُمُ الوٰرِثین؛ مستضعفین یعنی ائمّه و پیشوایان بالقوّهی عالَم بشریّت؛ این معنای مستضعفین است: کسانی که وارثان زمین و همهی موجودی زمین خواهند بود؛ بسیج مستضعفین این است. مستضعف یعنی آن کسی که بالقوّه صاحب وراثت عالَم است، بالقوّه خلیفةالله در زمین است، بالقوّه امام و پیشوای عالَم بشریّت است. ۹۸/۹/۶
🏷 #دیدار_بسیج
#سلامتی_فرمانده_صلوات
🔵 جنگ احراب
فعال شدن عناصر مردهای چون موسوی و کروبی بیانگر آن است که ظرفیت جنبش سبز و فتنه ۸۸ نیز قرار است در فتنه ۹۸ مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وقت آن است که قوه قضائیه با پایان دادن به دوره مفت خواری در املاک نجومی و مصونیت آن دو، به مفاسد عدیده اقتصادی، امنیتی و تحصیلیشان رسیدگی نماید.
#احمد_قدیری
@uphjnv
🔹میرحسین موسوی پیامی داده و در آن اتفاقات رخ داده بعد از سهمیه بندیِ نابخردانه بنزین توسط دولتِ روحانی را با حادثه تلخ میدان ژاله در زمان حکومت پهلوی مقایسه کرده و آن را نه از چشم دولتِ روحانی بلکه حاصل عملکرد نظام دانسته است.
شنیده بودم میرحسین آلزایمر گرفته ولی این پیام اخیرش تایید میکند که او واقعا فراموشی گرفته آن هم از نوع شدیدش!
میرحسین، خاتمی و هاشمی حامیان اصلی دولت روحانی بودند و اگر میرحسین در کودتای ناموفق ۸۸ رییس دولت میشد، ۹۰٪کابینهاش همینکابینه پیروخستهی روحانی میشدند.
پس باید به میرحسین گفت تو سلبریتی نیستی که گَندِ حمایت از روحانی را با یک پست اینستاگرامی و یک ببخشید بپوشانی؛ بِایست و هزینه حمایت غلط خود را بده!
مردم به مانند تو "آلزایمر" ندارند.
#علی_قلهکی
@uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔹میرحسین موسوی پیامی داده و در آن اتفاقات رخ داده بعد از سهمیه بندیِ نابخردانه بنزین توسط دولتِ روحا
از هر طرف که حساب کنیم، این بار دیگر حقیقتاً در حساسترین برهه حساس کنونی بهسر میبریم؛ نه صرفاً بدان جهت که جناب حسن روحانی طی 6 سال حکمرانی بهجای "چنان رونق اقتصادی" که وعده داده بود "چنان نارضایتی اجتماعی" بهبار آورده است که جامعهشناسان ماهها و شاید چند سالی است که بهدنبال واژگان متناسبی میگردند تا این وضعیت را توصیف کنند!
حساسترین برهه حساس کنونی است، نه صرفاً بدان جهت که رئیسجمهور و مجموعهی اعضای دولت بهنحوی یک تصمیم بسیار مهم مربوط به اصلاح قیمت بنزین را اجرا کردهاند که سیاستمداران از یونان باستان تا همین امروز انگشت به دهان ماندهاند!
و حساسترین برهه حساس کنونی است، نه صرفاً به این دلیل که اظهارات جدّی رئیسجمهور را در آذربایجان شرقی مبنی بر اینکه خودش هم صبح جمعه با مردم فهمیده بنزین گران شده است هنوز هم که هنوز است خیلیها فکر میکنند طنز است و واقعیت ندارد و از آن سو بسیاری از مقامات دولتی که برای اقناع مردم و اجرای بهتر تصمیم بنزینی وارد میدان نشدند کار را درباره اظهارات عجیب و سخیف رئیسجمهور چنان سخت دیدند که از چهارشنبهشب تا الآن بهدنبال اصلاح و توضیح و ترمیم آن هستند!
حساسترین برهه حساس کنونی است، حتی نه صرفاً به این دلیل که مردم بسیاری از اجرای بد تصمیم بنزینی شوکه شدند و بسیاری از آنها بهدلیل تجربهای که از دولت دارند نسبت به آینده معیشتی خود عمیقاً نگراناند، بلکه حساسترین برهه حساس کنونی است به این دلیل که بهنظر میرسد دیگر کار سیاست و علمش و فلسفهاش در مسائل مربوط به سپهر سیاسی در ایران به پایان رسیده و این علم با همهی تاریخچهاش و ادعایش دستها را بالا برده و عجز خود را اعلام کرده است. آری؛ کار عملاً به روانشناسی رسیده است و گویا هیچ چاره دیگری نیست!
تا پیش از این در همین برهه نگارنده همین سطور در چندین یادداشت اقدامات و مواضع برخی اصلاحطلبان مانند بیانیه 77نفره را در چارچوب «فرصتطلبی» و اپورتونیسم سیاسی تحلیل و آنها را منتشر میکرد، اما بیانیهها و مواضع اخیر آقایان موسوی و خاتمی و کروبی وضع را بهنحوی رقم زده است که بهنظر میرسد اپورتونیسم بسیار ضعیفتر و ناقصتر از این حرفهاست که بتواند چنین مسائلی را توصیف کند!
فرصتطلبی و اپورتونیسم یک اصطلاح منفی سیاسی است و درباره افرادی اطلاق میشود که ریاکارانه و ناجوانمردانه از یک موقعیت سیاسی ــ اجتماعی بهسود جریان خود بهره میگیرند، امّا آیا این اصطلاح میتواند بهخوبی توصیفگر مواضع مثلث فوقالذکر باشد؟ بعید است! امّا چرا؟
اولاً آقایان موسوی و کروبی و خاتمی عملاً جزو مهمترین حامیان سیاسی جناب آقای روحانی در انتخابات 92 بودند؛ حمایتهای جناب محمد خاتمی از آقای روحانی بهحدی بود که آقای رئیسجمهور گمان میکرد بدون حمایت خاتمی و هاشمی اساساً او امکان رأیآوری نداشته است؛ به همین دلیل بود که روحانی در اولین اطلاعیه خود پس از انتخاب به ریاستجمهوری در سال 92 که از صداوسیما پخش شد رسماً از آقای محمد خاتمی و آیتالله هاشمی رفسنجانی بهدلیل حمایت مؤثر از خودش تشکر کرد! هاشمی رفسنجانی نیز چند سال بعد اعلام کرد که آقای روحانی 3 درصد بیشتر رأی نداشت و با حمایت آنها بود که توانست منتخب مردم شود!
این حمایتها بهاندازهای (هم در سال 92 و هم در سال 96) پررنگ بود که یکی از روزنامههای صبح امروز کشور (فرهیختگان) آقای خاتمی را رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سالهای 92 و 96 توصیف کرد.
امّا میرحسین موسوی نیز امروز در بیانیهای عجیب اغتشاشگران را «شهید» و جمهوری اسلامی را بهدلیل مقابله با آنها محکوم کرده است، تصمیم بنزینی بهپیشنهاد دولت تحت حمایت خود را تصمیمی «غیرمعقول»، «کاسبکارانه» و «مخالف اقشار مستضعف» خوانده است که جان مردم و فرودستان را به لب رسانده است! و این در حالی است که آقای موسوی جزو حامیان اصلی و فراخوانان اوّل رأی به همین دولتی است که سیاستهای آن را موجب رسیدن جان مردم و فرودستان به لب میخواند، اما به هیچ وجه حاضر نیست حتی ذرهای مسئولیت در قبال روی کار آوردن چنین دولتی بپذیرد!
ثانیاً و مهمتر اینکه دولت فعلی غیر از آنکه رئیسش (آقای روحانی) مشخصاً و صراحتاً تحت حمایت آقایان موسوی و کروبی و خاتمی بود و تبلیغات آنان و ترساندن از رقبایشان نقش قابل توجهی در رأیآوری او داشت، امّا هم بهجهت کارگزاران و مهمتر از آن بهجهت «ایدهی حکمرانی»اش نهتنها خوشایند اینان، بلکه اساساً آرزوی موسوی و کروبی و خاتمی بود!
مروری بر کارگزارانی که در این دولت حاضرند، بهویژه شیخالوزرایش! (آقای زنگنه) که یک چهرهی محوری در همین تصمیم بنزینی است و اساساً همو بود که با لغو بهغایت خسارتبار مصوبهی سهمیهبندی بنزین باعث خسارات چند هزار میلیاردی به کشور شد، پیش از این کارگزار همین آقای خاتمی و وزیر مورد علاقه همین آقایان موسوی و کروبی بوده است!
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
از هر طرف که حساب کنیم، این بار دیگر حقیقتاً در حساسترین برهه حساس کنونی بهسر میبریم؛ نه صرفاً بد
اساساً دولت آقای روحانی هیچ چیزی غیر از مخرج مشترک دولتهای موسوی و خاتمی و هاشمی، چه بهلحاظ کارگزاری و چه بهلحاظ ایدهی حکمرانی نیست؛ پروژهای که این دولت اجازه یافت دنبال کند، یعنی مذاکره با آمریکا بهامید واهی رونق اقتصادی، آرزویی بود که سالها آقایان خاتمی و هاشمی دنبال میکردند و میرحسین نیز در حسرت آن بود و مواردی که در رقابتهای انتخاباتی سال 88 مطرح کرد مؤید همین نکته است که او نیز ایدهای غیر از آنچه آقای روحانی برای اقتصاد دنبال کرد در سر نداشت.
هرچند نحوهی دولتداری آقای روحانی بهنحوی است که حتی فردی مانند آقای کرباسچی از حامیان جدی کارگزاران و ایدهای دولت آقای روحانی نیز نمیتواند شرمندگی خود را از آن اعلام نکند، امّا اعلام برائت آقایان موسوی و کروبی و خاتمی از این دولت و فرار به جلوی آنها و محکوم کردن اتفاقات اخیر و خالیکردن شانهی خود از زیر بار مسئولیت و وضعیتی که برای مردم پدید آوردهاند، بیش از آنکه با عبارات و اصطلاحاتی مانند اپورتونیسم در علم سیاست قابل توصیف باشد، با مازوخیسم و اسکیزوفرنی در علم روانشناسی قابل انطباق است!
اسکیزوفرنی حالتی در روانشناسی است که فرد دچار توهم میشود و آنچه را ناواقعی است واقعی میبیند و مازوخیسم مربوط به وضعیتی است که فرد به خود آسیب میزند و با خویشتن دچار مشکلات سنگین میشود! بدین ترتیب، درگیریای که آقایان موسوی و کروبی و خاتمی با دولت آقای روحانی پیدا کردهاند، غیر از آنکه فرصتطلبی و بیمسئولیتی است، در حکم درگیری با خویشتن و زخمزدن به خود هم هست! چه آنکه دولت آقای روحانی در واقع چیزی غیر از آرزوها و کاردستی آقایان نیست.
این البته تنها شامل حال این افراد نیست، بلکه با نگاهی به حامیان گذشته دولت فعلی در لایههای مختلف ــ از سیاسیون گرفته تا سلبریتیها و افراد دیگر ــ نهتنها مسئولیتی را در قابل عملکرد دولت مطلوبشان متوجه خود نمیدانند، بلکه بدون هیچ توضیح و بازخواستی، جای شاکی نشستهاند و شاید امید دارند تا ذهن جامعه نیز کارنامه گذشته آنها را فراموش کند.
@uphjnv
صبح است و..
صبا مشک فشان میگذرد
دریاب..
که از کوی فلان میگذرد
برخیز..
چه خسبی که جهان میگذرد
بوئی بستان که کاروان میگذرد
سلام دوستان خوبم✋
صبحتون سرشار از مهربانی🌸 کانال روشنگری وبصیرت https://eitaa.com/uphjnv
#پیام_صبحگاهی
وقتی میگوییم الگوی ایرانی_اسلامی، یعنی یک نقشهی جامع. بدون نقشهی جامع، دچار سردرگمی خواهیم شد؛ همچنانکه در طول این سی سال، به حرکتهای هفت و هشتی، بیهدف و زیگزاگ مبتلا بودیم و به این در و آن در زدیم. گاهی یک حرکتی را انجام دادیم، بعد گاهی ضدّ آن حرکت و متناقض با آن را انجام دادیم! این بهخاطر این است که یک نقشهی جامع وجود نداشته است. این الگو، نقشهی جامع است؛ به ما میگوید که به کدام طرف، به کدام سمت، برای کدام هدف داریم حرکت میکنیم.
۱۳۸۹/۹/۱۰
@uphjnv
🔴امام خمینی رحمه الله در مورد مدرس می فرماید:
http://yon.ir/eteH
♦️«مرحوم مدرس که به امر رضاخان ترور شد، از بیمارستان پیام داد به رضاخان بگویید من زنده هستم. مدرس حالا هم زنده است. مردان تاریخ تا آخر زنده اند. ...
♦️یک شخص روحانی که لباسش از سایر اشخاص کمتر بود و کرباس به تن می کرد. او در مقابل قدرت زیاد رضاخان ایستاد و آن طور هجوم کرد به مجلس که نگذاشت رضاخان کاری بکند و در حالی که عمال رضاخان با هم زنده باد زنده باد می گفتند، ایستاد و گفت که مرده باد رضاخان و زنده باد من.
یک همچون مرد قدرتمندی بود، برای اینکه الهی بود. می خواست برای خدا کار بکند و از کسی نمی ترسید. ...
♦️مدرس یک ملای دین دار بود چندین دوره زمام داری مجلس را داشت و از هر کس برای او استفاده مهیاتر بود. بعد از مردن چه چیز به جای خود گذاشت، جز شرافت و بزرگی. ما می گوییم مثل مدرس ها باید بر رأس هیئت تقنینیه و قوای مجریه و قضایی واقع شود».
🗓 ۱۰ آذر، سالروز شهادت آیت الله #مدرس
🔴 ضرورت تحلیل جامعهشناختی از اعتراضات مردمی!
🔹تا زمانیکه نتوانیم پدیدههای اجتماعی را از بعد جامعه شناسی و مردم شناسی تحلیل کنیم و صرفاً تک بعدی به مسائل نگاه کنیم، قطعاً نمیتوانیم یک بحران را حل نمائیم.
🔹در آشوبهای فتنه۸۸ فقط دستان دشمنان بیرونی و سران فتنه۸۸ و پشتپردهها را گفتیم، لذا شکاف اجتماعی درون جامعه عمیقتر و عمیقتر شد و اختلاف بین اقشار جامعه از بین نرفت. عدهای از حامیان نظام، از نظام بریدند.
🔹بعد از انتخابات۸۸ و حوادث ناگوار آن سال، رئیسجمهور سابق برای جذب ۱۳ میلیون نفر حامی میرحسین موسوی راهبردی انتخاب کرد که نه تنها ۱۳ میلیون نفر را جذب نکرد بلکه بخش جدی از ۲۴ میلیون حامی خودش -یعنی حزباللهیها و انقلابیها- را هم از دست داد!
🔹در حوادث دیماه ۱۳۹۶ هم نتوانستیم یا نخواستیم حرف اصلی اعتراضات مردمی را بشنویم و صرفاً به تحلیلهای امنیتی تکیه کردیم و صرفاً دستان دشمنان بیرونی و برخی فریب خوردگان داخلی و یا نیروهای گروهکی را دیدیم اما از تحلیل ۹۰ درصد دیگر معترضین جا ماندیم!
🔹حالا هم در تحلیل اعتراض و سپس آشوبِ بعد از #گرانی_بنزین، فقط دستان دشمنان خارجی و نفوذیهای داخلی و نیروهای سازمانی-گروهکی را دیده و تحلیل میکنیم و از جامعه شناسی اعتراضات و تحلیل فضای جامعه و مشکلات اصلی و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی عقب ماندیم!
🔹به خیال خودمان فتنهها را خاموش کرده و آشوب را سرکوب کردهایم! اما نمیدانیم این آتش زیر خاکستر، شاید روزی بگونهای سر برآورد که هیچ چیزی جلو دارش نباشد! براستی چرا دشمنان برای طرح #آشوب_هوشمند روی خوزستان، سرمایهگذاری کردهاند؟ و چاره چیست؟
🔹چه باید کرد؟ و واقعاً چه باید کرد؟ چرا مسائل اصلی و زیرپوستی جامعه را نمیبینیم؟ چرا نمی بینیم یک نسل ۱۵-۲۰ میلیون نفری اساساً کاری به گرانی و مسائل اقتصادی ندارند و صرفاً دنبال آزادیهای اجتماعی و فرهنگی و بدنبال سرگرمیهای متنوع از جمله جنسی اند و دم انتخاباتها هم اینها تعیین کنندهاند؟ و برنامه ای برای اینها نداریم!
🔹براستی چه فکری برای سلبریتیها مثل مهناز افشار داریم که میلیونها نفر فالوور دارند و این فالوورها هم کاری به اقتصاد و معیشت و فساد اقتصادی و ... ندارند؟
🔹یا اینکه اعتراضات فعلی مردم به نحوه مدیریت کشور به کجا خواهد رسید؟ و در آینده چه میشود؟ این "جنبش بیسر" سر از کجا در میآورد؟ چرا میخواهیم با تحلیل های امنیتی و سیاسی، این جنبش بیسر که چندده میلیون نفر عضو افتخاری دارد را به سبد آرای برخی جریانات سیاسی میریزیم و میگوییم آنها توانستند این اعتراضات را بیافرینند!
🔹دهها و شاید صدها سوال مهم در این زمینه مطرح است که پاسخ صحیح به آنها باعث حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه خواهد شد. باید جلسات حضوری نخبگان انقلابی شبانه روزی برای پاسخ به این سوالات برگزار شود تا زمانی ادامه یابد که از طوفان مغزها، مغزهایشان ترکیده و به سقف اتاق فکر بچسبد!
مدرسی_یان
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دیدم آقای #رضا_رشیدپور حرف های جدید جدید درباره پرزیدنت #روحانی و عملکردش میزنند یاد این صحبت هاشون با آقای حمید رسایی افتادم. تاریخ چقدر زود قضاوت کرد.
♦️جناب رشیدپور چجور روت میشه سرت رو بالا بگیری و حرف بزنی؟!
#سرکه_نقد
#حلوای_نسیه
#ساده_لوح
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مسئولیت امام جامعه چیست؟
♦️صحبت های مهم و صریح وحید یامین پور خطاب به انقلابی ها در این مورد
♦️برداشت اشتباه بعضی از انقلابی ها از امام جامعه
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿حاج احمد #متوسلیان :
ما با اسرائیل وارد جنگ خواهیم شد
هرکس مرد این راه است ؛بسم الله
هرکس نیست خداحافظ...🌿
@uphjnv
پایان اصلاحات!
اظهارات میرحسین موسوی در ارتباط با آشوب ناشی از افزایش قیمت بنزین خواسته یا ناخواسته معنای پایان اصلاحطلبی را لااقل از جانب ایشان افاده معنا میکند!
موسوی با یک «داوری آناکرونیکال» آشوب بنزین آبان ۹۸ را قرینه کشتار میدان ژاله در ۱۷ شهریور ۵۷ معرفی کرده و بدین ترتیب برای «معترضین ۹۸» شانی هم تراز با انقلابیون سال ۵۷ قائل شده که در آن مقطع علنا خیابان را بمنظور «براندازی رژیم پهلوی» کانون آوردگاه خود با نظام سلطنتی قرار داده بودند.
قدر مسلم میرحسین موسوی موظف است به لوازم استقرای خود پایبند بماند و در آنصورت این بمعنای گذشتن ایشان از صرافت اصلاحات و پیوستنشان به جنبش انقلاب و براندازی نظام است که طبیعتا برخوردار از تبعات و آفات و اقتضائاتی است که در صورت ابرام ایشان بر این موضع آنگاه دیگر سخنگویان اصلاح طلبی در ایران را ملزم به لبیک یا عدم لبیک با ایشان خواهد کرد.
#داریوش_سجادی
@uphjnv
✔️ ۴۰نکته از فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از بسیجیان
۱۳۹۸/۹/۶
۱. بسیج در جمهوری اسلامی در روزی که متولد شد، هیچ نظیری در دنیا نداشت.
۲. هیچ چیزِ بسیج وارداتی نیست.
۳. بسیج بزرگترین شبکه اجتماعی، فرهنگی، نظامی در دنیاست.
۴. هنر امام خمینی این بود که بسیج یعنی این پدیده بینظیر را از کوچه پس کوچههای شهرهای کشور بوجود آورد.
۵. تشکیل بسیج مصداق تامّ و تمام تبدیل تهدید به فرصت بود.
۶. بعد از تسخیر لانه جاسوسی که در ۱۳ آبان ۵۸ صورت گرفت، آمریکا با تمام وجود به جنگ با ایران آمد و امام در فاصلهی کمتر از یک ماه یعنی ۵آذر ۵۸ دستور تشکیل بسیج را صادر کردند و این یعنی تبدیل تهدید به فرصت.
۷. منطق اصلی بسیج رفع تهدیدها و تبدیل تهدیدها به فرصت است.
۸. تهدیدها باید با ابتکار بسیجی تبدیل به فرصت شوند.
۹. نظام سلطه (یعنی نظام جبّاران که دنیا را تقسیم به سلطهگر و سلطه پذیر میکند) مخالف با آزادی و عدالت است.
۱۰. استقلال یعنی آزادی یک ملت و نظام سلطه با این هم مخالف است.
۱۱. اسلام پرچمدار عدالت است و آزادی، آنهم پرچمدار صریح و بدون رودربایستی
۱۲. تقابل با نظام سلطه قطعی است.
اسلام در هر قالبی بروز بکند، نظام سلطه با آن مخالفت میکند.
۱۳. نظام سلطه درصدد است با تمام توان و قدرت با نظام اسلامی مقابله کند.
۱۴. مقاومت یعنی یک حقیقتی به نام اسلام سربلند کرده است در دوران معاصر و گریبان نظام سلطه را گرفته است و برای آزادی و عدالت اقدام میکند، نظام سلطه تمام توان خود را به کار گرفته که این حقیقت را به عقب براند و ما باید در مقابل آنها مقاومت کنیم.
۱۵. مقاومت یعنی دعوت به حق و استقامت در مسیر.
۱۶. عدهای مستضعفین را بد معنا میکنند، مستضعفین را به افراد فرو دست و یا آسیب پذیر معنا میکنند، اما طبق بیان قرآن مستضعفین یعنی ائمه و پیشوایان بالقوهی عالم بشریت.
۱۷. مستضعف یعنی کسی که بالقوه صاحب وراثت عالم است، بالقوه خلیفهالله در زمین است. بالقوه امام و پیشوای عالم بشریت است.
۱۸. برای مقاومت بنیهی معنوی لازم است و بنیهی معنوی مهمتر از بنیهی مادی و نظامی است.
۱۹. بنیهی معنوی حقایقی در دل و وجود انسان است که در ماهیت حرکت انسان تاثیرگذار است.
۲۰. من دلبستهی به جوانان و امیدوار به آنها هستم
۲۱. جوانی میتواند پیشران حرکت عظیم کشور به سوی تمدن نوین اسلامی باشد که: با انگیزه، با ایمان، باخرد، قدردان توان خویش، اهل کار، اهل ابتکار، اهل توکل به خدا، دارای اعتماد به نفس باشد.
۲۲. دشمن میخواهد جوانان کشور ما بیانگیزه، بیایمان، بیامید، اسیر شهوات، تنبل، بیکاره، نِق بزنند اما کار نکنند، دچار اعتیاد باشند و شکننده.
۲۳. بسیج بیش از دیگر مجموعههای کشور و یا حداقل در ردیف اولین مجموعههای کشور از لحاظ دشمنی نظام سلطه و جبههی استکبار قرار دارد.
۲۴. نه فقط در ایران بلکه در هر کجای دیگر که نمونههایی از نوع بسیج سراغ داشته باشید، نظام سلطه با آن دشمنی دارد.
۲۵. در عراق با حشدالشعبی و در لبنان با حزبالله دشمنی دارند.
۲۶. پیروزی ملت ایران و پیروزی بسیج و این جریان عظیم انقلابی در ایران، تضمین شده است.
۲۷. خدای متعال در قرآن میفرماید: ان ینصرکم الله فلاغالب لکم، اگر خدا شما را یاری کند هیچ کس بر شما غلبه نخواهد کرد. خب یاری کردن خدا چطوری است؟ ان تنصرواالله ینصرکم، اگر شما دین خدا را یاری کردید، جهت گیری الهی را، منطق خدایی را، راه خدا را، خدا هم نصرت و یاری خواهد کرد شما را.
۲۸. جریان عظیم انقلابی در کشور دارند اهداف الهی را دنبال میکنند، ایجاد جامعه اسلامی را دارند دنبال میکنند، تحقق شریعت الهی در کشور را دارند طلب و دنبال میکنند.
۲۹. بسیج دو جلوه دارد.
یک جلوه، مجاهدت در عرصه دفاع سخت است.
یک جلوه هم عرصه جنگ نرم است.
یعنی عرصه علم، عرصه خدمترسانی، عرصه سازندگی، عرصه تبلیغ دینی، عرصه فرهنگی، در این عرصهها هم بسیج حضور دارد.
۳۰. جوان در همهجای دنیا به الگو نیاز دارد. الگوهای بسیجی را زنده کنید و جلوی چشم نگه دارید.
۳۱. بهترین الگوها را میتوانید در بسیج پیدا کنید، این الگوها را بازآفرینی کنید.
۳۲. در همهی زمینههای سخت و نیمه سخت و نرم، آماده به کار باشید.
۳۳. بسیج در همه محلههای کشور، راهبرد و تاکتیک آماده داشته باشد.
۳۴. غافلگیر نشوید.
۳۵. در جنگ نرم، هیچگاه عکسالعملی عمل نکنید، بلکه حدس بزنید که دشمن چه کاری میخواهد انجام دهد، و شما قبل از وارد عمل شوید.
۳۶. ارتباطتان با مسجد ضعیف نشود، و در مساجد با اخلاق اسلامی برخورد کنید.
۳۷. با مجموعه های همسو که جزو بسیج نیستند، همکاری و همافزایی کنید.
۳۸. خدمات بسیج را در معرض اطلاع مردم بگذارید.
۳۹. بسیج در عین گستردگی باید چابک باشد.
۴۰. بدانید بسیج به شدت در معرض توطئه و نفوذ دشمن است. دشمن به دنبال این است که بسیج از درون دچار مشکل شود.
@uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴 ضرورت تحلیل جامعهشناختی از اعتراضات مردمی! 🔹تا زمانیکه نتوانیم پدیدههای اجتماعی را از بعد جامعه
#تلنگر
این چند روز دیدین چنتا از خودیها زدن جاده خاکی؟!
میدونید چرا؟!
چون الان دوران، دوران غربالگری آخر الزمانی است.
دورانی که فوج فوج ریزش در راه است.
دورانی که تنها راه نجاتش #ولایت_پذیری است.
اگر امروز شرایط اجتماعی رو درست نشناسیم، درست تحلیل نکنیم، درست تبیین نکنیم برا خودمون و اطرافیانمون، باید منتظر کشیده شدن به انحراف و سقوط باشیم.
رفقا
مبادا خود مجتهد پنداری کنیم
مبادا خودمون رو کسی حساب کنیم
امروز صحنه گزینش ولایت مدارها و صحنه گزینش سقوط کنندها پهن شده
چشممون به دهان اماممون باشه
بیایم مراقب همدیگه باشیم و اگه یکیمون لیز خورد، دست همدیگه رو بگیریم
که حقیقتا دوران، #دوران_غربالگری است.
🔹باید مراقب #فتنه_98 باشیم.
چراغ راه فقط و فقط، ولی فقیه و امام امت است.
امشب یکی از اساتیدمون میفرمود: بروید توصیه امام خمینی(ره) به سید احمد رو بخونید، امام به ایشون میفرمایند که در هر شرایطی فقط طرف ولایت فقیه باش تا در مسیر بمونی
رفقا داریم میبینیم آغاز سقوط و غربالگری رو
دارم ميبينيم که چه کسایی دارن از مسیر خارج میشن
یقینا تنهامسیرآرامش چنگ زدن به ریسمان #ولایت و شخص رهبری عزیز است، ولاغیر
مراقب همدیگه باشیم
✍️ آقای الف
@uphjnv
.
♻️ چرا روحانی، ملت را بیدلیل کتک میزند؟!
🔰 حمید رسایی: روحانی در ادعایی مضحک در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی گفته است: من خودم هم روز جمعه از تغییر قیمت بنزین خبردار شدم! تصمیمگیری درباره زمان اجرا را به شورای امنیت کشور سپرده بودم و حتی گفتم من را هم خبردار نکنید.
این ادعا مسخره درحالی است که وزیر کشور (رییس شورای امنیت کشور) گفته است که بیست هزار نفر (مجریان طرح در نهادها و دستگاهها، نیروهای انتظامی، ائمه جمعه) از ۲۴ ساعت قبل در جریان اجرای این تصمیم بودند و معاون وزیر کشور اعلام کرد که مصوبه شورای امنیت روز سه شنبه به دفتر روحانی تحویل شده و وزیر کشور هم روز چهارشنبه، روحانی را مطلع کرده است.
چرا روحانی با چنین ادعاهای مضحکی مردم را آزار میدهد؟ ظاهراً حکایت مردم ایران و حسن روحانی، حکایت مرد بداخلاق و زنش است.
نقل شده که مردی هر روز، زنش را بیدلیل کتک میزد.
پرسیدند چرا زنت را بیدلیل میزنی؟
گفت: وقتی نمیتوانم برایش غذایی بیاورم، او را سفر ببرم، برایش لباسی بخرم، مجبورم او را بزنم تا یادش نرود که من شوهرش هستم.
روحانی که کاری برای ملت نکرده، گرانی بیشتر، رکود بازار بیشتر، نتیجه برجام هم به گفته عراقچی، تحریم بیشتر بوده، اگر این رفتارها را نکند، خب مردم کم کم فراموش میکنند که رییس جمهور دارند.
#درست_انتخاب_کنیم
#حمید_رسایی
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ هشدار! مراقب جنگ روانی دشمن باشید
♨️ این روزها و پس از فعال شدن اینترنت، فیلمها و صوتهای ساختگی مثل حمله نیروی انتظامی به خانه مردم و کلیپ سخنان تحریف شده رهبر انقلاب در حال انتشار است.
با دیدن این کلیپ به خباثت و رذالت دشمنان و منافقین و معاندین بیشتر پی ببرید و مراقب جنگ روانی دشمن باشید!
🔺 تحریف سخنان مقام معظم رهبری و ایجاد جنگ روانی و شبهه برای تخریب رهبر انقلاب، نیروهای نظامی و انتظامی و فریب مردم...
🔹حتما تا انتها ببینید
#فتنه
#فتنه_اکبر
#فتنه98
#فریب_نخوریم
@uphjnv
KarimiGhodosi.mp3
712.4K
🔴سخنان مهم کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی : سرویسهای اطلاعاتی لبنان و ترکیه اغتشاشات اخیر را پیش بینی کرده و اطلاع داده بودند
♦️ یک سرویس اطلاعاتی حاشیه خلیج فارس اطلاع داده بود که از شب میلاد پیامبر(ص) ایران به هم میریزد
♦️سفیر انگلیس یک هفته قبل به سفرای اروپایی گفته بود هفته آینده شلوغ میشود
♦️ تصمیم روحانی با علم به این موضوع بود
#فتنه_بنزینی
#خیانت
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴انتقاد حسین راغفر از "کمک معیشتی" دولت روحانی به مردم بعد از گرانی بنزین: این کارتان چاله کندن برای دولت بعدی است!
♦️حسین راغفر استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا: "کمک معیشتی" دولت روحانی به مردم، چاله کندن برای دولتهای بعدی است
♦️ وزیر اقتصاد دولت یازدهم میگفت ما در آخر هر ماه، ماتم تامین یارانه نقدی را میگیریم، حالا بازهم به میزان پرداختهای نقدی دولت اضافه کردند
♦️ دولتها در دوره اولشان به نقد عملکرد دوره قبل میپردازند، بعد در دوره دومشان خودشان همان کارهای دولت قبل را انجام میدهند
♦️ سرمایههایی که میتوانست برای سرمایه گذاری در کشور استفاده شود، تبدیل به نان و پیاز مردم شده است
@uphjnv
⭕️در تحسین یک کناره گیری اجباری انتخاباتی!/ لاریجانی میداند رئیس مجلس آینده چه کسی است و از کجا خواهدآمد
✍️علی لاریجانی، صاحب عنوان طولانیترین مدت ریاست مجلس بعد از انقلاب، رسما اعلام کرد که برنامهای برای انتخابات آتی مجلس ندارد. این اتفاق بسیار قابل تامل است و بیش از آنچه به نظر میرسد، استراتژیک است.
1️⃣ علی لاریجانی – نماد و رئیس اصولگرایان اعتدال دوست- اولین قربانی همپیمانی با روحانی و شریک بودن در کارنامه دولت است. این سرنوشت به زودی برای اصلاح طلبان به مراتب بدتر رقم خواهد خورد. زیرا اصلاح طلبان اعتدال دوست به مراتب در افکار عمومی بیشتر از – اصولگرایان اعتدال دوست- با روحانی و دولت او چسبندگی فکری و عملی داشتهاند. این نکته جالب را نیز باید اضافه کرد که تحلیلگران اصلاحطلب کنار رفتن لاریجانی، به ضرر خود و برای اصولگریان، سود بزرگ می دانند.
2️⃣ او کنار نرفت، بلکه برکنار و حذف شد. جدای از تبعات هم کارنامه شدن علی لاریجانی با دولت و اصلاحطلبان، اما یک عامل دیگر برای کنار رفتن او نباید نادیده گرفت. عاملی که در واقع لاریجانی را با قدرت و تصمیم صریح خود برکنار و حذف کرده است. در این روزها اقدام قاطعانه و به ظاهر زودهنگام شورای ائتلاف اصولگرایان در قم، در حذف لاریجانی و ارائه لیست با حمایت و وحدت حداکثری، بیشتر خود را نشان میدهد. زیرا لاریجانی گرچه درهای زیادی را به روی خود بسته میدید، ولی حضور دوازده ساله در قم آنهم با یدک کشیدن ریاست مجلس، برای سیاستمداری همانند او یعنی همچنان راهی باز است! بنابراین اصولگرایان و نیروهای انقلابی «قم» با یک تصمیم حتی محافظه کارانه برای ارائه لیست انتخابات آتی مجلس، میتوانست ناخواسته سبب بازسازی لاریجانی شود. مسالهای که سایت خبرآنلاین و نزدیک به علی لاریجانی با ادبیاتی دیگر آورده است . این رسانه نزدیک به لاریجانی، اضافه شدن علیرضا زاکانی به فهرست کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلابی قم را، با هدف رقیب سازی برای لاریجانی و به نوعی درواقع بخشی از فرآیند کناره گیری اجباری او گزارش کرده است. در هر صورت باید گفت، اصل اتفاق به نوعی در قم اتفاق افتاده است. مردم، علمای انقلابی و جریان شورای اصولگرایان قم، اساسا عامل اصلی ناامیدی کامل لاریجانی برای حضور در انتخابات آتی به شمار میروند. بنابراین او کنار نرفت بلکه توسط «قم» برکنار و حذف شد.
3️⃣ مساله بعدی در گزارش روزنامه دولت نهفته است. روزنامه ایران درباره علت کنارهگیری لاریجانی از انتخابات نوشته است: «مهمترین عامل در این میان میتواند پیشبینی او از ترکیب مجلس یازدهم باشد. ترکیبی که حتی اگر علی لاریجانی موفق به ورود به آن هم بشود، شانسی ندارد که سکان ریاست آن را در دست بگیرد و باید به یکی از کرسیهای عادی کف مجلس بسنده کند.» روزنامه دولت نیز همانند رسانهها و چهرههای اصلاحطلب از هم اکنون ترکیب آتی مجلس آینده را که جایی برای اصلاح طلبان و اعتدالیون ندارد، پذیرفتهاند و البته نکته ظریف تر آن است که علی لاریجانی به عنوان یک فرد هوشمندتر از تحلیگران دولتی و اصلاح طلب، نه تنها میداند که ریس مجلس آتی نخواهد شد بلکه فراتر میداند رئیس آینده از کجا خواهد آمد و حتی چه کسی احتمالا است!
4️⃣ اما اصولگریان قدر اقدام «قم» را چه اندازه می دانند؟! شهر مقدس قم، همواره در قبل و بعد از انقلاب الهام بخش و مرکز دومینوهای بزرگ سیاسی بوده است. حال «قم» هم زودتر از همه فهرست انتخاباتی خود را اعلام و هم وحدت طلبی جریانات اصولگرایی را با همه بزرگی و دارا بودن بزرگان گرانقدر و متعدد به نمایش گذاشته و هم آغاز تغییر ریاست آتی مجلس و هم حذف شریک بزرگ سیاسی دولت را به تنهایی رقم زده است. بنابراین بسیار بدیهی است که اقتضای سیاست ورزی در میان جریان اصولگرایی میطلبد که این اتفاقات مهم و تاثیرگذار در قطب معنوی انقلاب به صورت دومینووار به تمام کشور تسری و ادامه پیدا کند. یعنی هم وحدتخواهی آن الهامبخش شود و هم آغاز عملی و موفق آنها در تغییر ترکیب مجلس آتی آنهم در گام های اول ماقبل انتخابات مجلس یازدهم. حال ادامه دومینو قم، چرا نباید اساس سیاست ورزی این روزهای اصولگرایان نباشد؟! مسالهای که اصلاحطلبان بیشتر از بقیه متوجه شدند و به همین دلیل همه رسانههایشان برای شکستن وحدت اصولگرایان قم و جلوگیری از الهام بخشی بیشتر انتخاباتی «شهر قم» بسیج شدهاند.
#مهدی_جهان_تیغی
@uphjnv