eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40.1هزار عکس
30.6هزار ویدیو
257 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 آقای جهانگیری گفته اند: هفت تپه را سیاسی نکنید. ماجرای نه سیاسی است نه امنیتی نه چیز دیگر. ماجرای هفت تپه حکایت تلخ یک واگذاری اشتباه است که طی ۵سال، تولید این شرکت را به افول برده و کارگرانش را به ستوه آورده. همراهی کنید چون مجلس در اصلاح این اشتباه کوتاه نخواهد آمد. 🆔 @uphjnv
✅ بیانیه مشترک جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی 🔹بعد از مشورت های فشرده دوجانبه، ایران و آژانس در خصوص حل و فصلِ توأم با حسن نیت موضوعات مشخص شده توسط آژانس در ارتباط با اجرای پادمان به توافق رسیدند. در این ارتباط، ایران به طور داوطلبانه به دو مکان مشخص شده توسط آژانس دسترسی داده، و فعالیت های راستی آزمایی آژانس را برای حل و فصل این موضوعات تسهیل خواهد کرد. تاریخ های مربوط به دسترسی های آژانس و فعالیت های راستی آزمایی، مورد توافق قرار گرفته است. فعالیت های راستی آزمایی آژانس مطابق با موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی و رویه استاندارد راستی آزمایی آژانس، همان گونه که برای همه کشورهای دارای موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی اجراء می شود، به صورت برابر و بدون تبعیض اجراء خواهد شد. 🔹در چارچوب قطعنامه GOV/2015/72 که در تاریخ ١۵ دسامبر ٢٠١۵ توسط شورای حکام به تصویب رسید، آژانس و ایران تایید می کنند که این موضوعاتِ مرتبط با اجرای پادمان، منحصرا مربوط به مواد و فعالیت های هسته ای تحت پادمان براساس موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی می باشند. 🔹در این چارچوب حاضر، براساس تجزیه و تحلیل اطلاعاتِ در اختیار آژانس، آژانس هیچ سؤال دیگری از ایران، و هیچ درخواستی برای دسترسی به مکان هایی فراتر از آنچه که توسط ایران تحت موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی اظهار شده اند، ندارد. 🔹دو طرف تصدیق می کنند که استقلال، بی طرفی و حرفه ای گری آژانس همچنان لازمه اجرای فعالیت های راستی‌آزمایی هستند. آژانس با حفاظت از تمامی اطلاعات محرمانه پادمانی مطابق با اساسنامه آژانس، مفاد مرتبط در موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی، و محرمانگی رژیم، استانداردها و رویه های تثبیت شده‌ی آژانس، نگرانی های امنیتی ایران را همچنان مدنظر قرار خواهد داد.
عامل کشتار نمازگزاران در نیوزیلند به حبس ابد محکوم شد 🔹‌«برنتون هریسون تارانت» که در سال ۲۰۱۹ در اقدامی تروریستی ۵۱ نمازگزار را در دو مسجد شهر «کرایست چرچ» نیوزیلند به قتل رسانده بود، امروز به حبس ابد بدون امکان بخشش محکوم شد.
نـگذاشـت کـہ یـک جـملہ بـہ آخـر بـــرســـد هـیچ کـس حدس نـمـی زد کـہ چـنـیـن سـر بــرســد چـیـز زیـادی کـہ نمـی خـواســت ، یک دو قطره ضرری داشت بــہ بـرســد ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️‏اسقف کلیسای انجیلی شهر «حلب» سوریه، حاج ‎ را «شهید» و «مدافع» مسیحیان توصیف کرد. کشیش ابراهیم نصیر تصریح می کند که «سلیمانی زنده است، چون از خدا و از رسالت آسمان به زمین دفاع کرد و از مسیحیان سوریه در قبال خطر داعشی ها حمایت کرد» 💬 عرفان پژوهنده
❌بعد از گلایه جهانگیری از نمایندگان تهران به خاطر حضور در بین کارگران معترض هفت تپه، اینبار حسام‌الدین آشنا، مشاور روحانی از این اقدام خوب عصبانی شده! 🔻علی خضریان در جواب نوشته: ✍️خوب است آقایان جهانگیری و آشنا مطلع باشند که در مجلس یازدهم متعهد شده‌ایم به دور از سیاسی‌بازی و تعصبات قومی و قبیله‌ای، برای یاری رساندن به مستضعفین در هر جایی از ایران حاضر شویم. البته اینکه پشت پرده برخی مفاسد با چهره‌های متنفذ درهم آمیخته شده است، تقصیر ما نیست. پ.ن: ظاهرا دولتی‌ها اغتشاش و آشوب را دوست دارند که مانع حل مشکل مردم می‌شوند!
قطعا جناب خوب میداند که هر نماینده‌ی مجلس، در حقیقت نماینده‌ی تمام مردم ایران است و رفتن نمایندگان به میانِ کارگران نیز ضرورتی نداشت اگر دولت متبوع‌شان و مسئولین استانی‌شان به وظیفه‌ی خودشان در طول این چند سال به خوبی عمل می‌کردند و با یک واگذاری اشتباه، این شرکت را به وضعیت امروزش نمی‌رساندند اما بر خود واجب می‌داند که به این کار ایراد بگیرد چراکه فشلی و بی‌تدبیری‌شان در حال عیان شدن است!! ➕البته بر نمایندگان دلسوزی نیز که اینروزها پیگیر مشکلات کارگران هفت تپه هستند واجب است که به شدت مراقب باشند چراکه از این جماعت اصلا بعید نیست که دست به هر خدعه و نیرنگی برای بدنام کردنِ آنها و توجیه فشل بودن‌شان بزنند؛ همانطورکه چند روز پیش جناب وزیر اطلاعات حرف از تلاش برخی برای زمین زدنِ چند‌باره‌ی این دولت زد و جناب واعظی با پیش کشیدنِ بحث اعتراضات دی۹۶ سعی در القاء وجود کارشکنی در کار دولت را داشتند!!
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عضو ارشد شورای آتلانتیک: 📍سیاست های ترامپ در مقابل ایران نتیجه عکس داده و بی ثباتی در منطقه بیشتر شده...!
▪️عالی‌ترین سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مهم‌ترین مجلس عزای سال؛ این تدبیر حکیمانه رهبر انقلاب نمادِ عقلانیت جامعه مذهبیه 💬 انيــس