برخی چهره ها که چهره شدن شان را از صدقه سر این نظام دارند،خیال کردند اگر مثلا تا دقیقه نود پای صندوق نروند یک ایران خمار آمدنشان میماند یا ناز شان را میکشد،انگار که برای رای دادن زیر لفظی میخواهند!
خدایا عاقبت ما را مثل اینمرد کاپشن چرمی نکن!
#انتخابات
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
💢 ننگ مشارک ۴۰درصدی؟؟
🔻 این روزها فیلمی از رهبری درحال انتشار است که مشارکت ۳۰-۴۰ درصدی مردم کشورهای غربی در انتخابات ریاست جمهوری را مایه ننگ میدانند.
🔹بله! مایه ننگ است!
برای کشورهایی که پس از ۵۰۰ سال غارت منابع و استعمار و کشتار در کشورهای جهانسوم، مدعی رسیدن به اوج آرمان توسعه و رفاه و آزادی هستند، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است!
🔸 برای کشورهایی که هیچ تحریم اقتصادی و تهدید نظامی و نفوذ امنیتی و تهاجم فرهنگی ندارند، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است!
🔹برای کشورهایی که ۳۰۰شبکه ماهوارهای و صدهاهزار صفحه مجازی به زبان مردم شان هرروز پمپاژ "احساس بدبختی و فلاکت" نمیکند و کمپین تحریم انتخابات راه نمیاندازد، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است!
🔸برای کشورهایی که حتی دلقکهایی مثل ریگان و ترامپ و زلنسکی با تخصص «بازیگری» میتوانند مستقیما از پرده سینما بروند پشت میز ریاست جمهوری بنشینند، چنین مشارکتی مایه ننگ است!
🔻تصور کنید محمدرضا گلزار یا پرویز پرستویی در ایران وارد کارزار انتخابات ریاست جمهوری شوند..
🔰 در جمهوری اسلامی چطور؟ بهتر است نه مالهبهدست روی مشکلات سرپوش بگذاریم و نه کلنگبهدست بیفتیم به جان کشورمان..
🔻 اسفند ۹۸ را با مشارکت ۴۲ درصدی به یاد بیاورید. از دلار ۱۴ تومانی و سکه ۶ میلیونی و پراید ۴۰ میلیونی
🔹 رسیدهایم به دلار ۵۸ تومانی و سکه ۳۴ میلیونی و پراید ۳۵۰ میلیونی!!
🔸از فاجعه بورس تا وضعیت خودرو تا جنگ تمامعیار شهری و رسانهای پس از فوت مهسا امینی که همه باورشان شده بود دیگر کار نظام تمام است...
🔹 تا دولت و مجلسی که اقدامات گسترده و متنوّع و خرد و کلان خود را در راستای بهبود وضعیت اقتصادی، حتی به گوش حزباللهیها هم نتوانستند برسانند.. چه رسد به عموم مردم.
🔻اینها را ضمیمه کنید به خواصّی که از آزمون انتخابات امسال سربلند بیرون نیامدند و اکثر آنها علیرغم اصرار و تاکید فراوان رهبری، برای فعالسازی مجموعهها و دعوت مردم به انتخابات، به بهانه اینکه دم انتخابات اثر ندارد، اقدام چندانی نکردند!
(عجیبتر آنکه دوسال است فرمان #جهاد_تبیین نیز نمیدانم به چه بهانهای زمین مانده و تقلیل یافته به همان تبلیغهای موسمی وجدانخفهکن یا فعالیتهای روزمره و مناسبتی و گزارشی)
🔹در چنین وضعیتی، مشارکت ۴۰.۶ درصدی در انتخابات امسال نه یک پیروزی، که یک معجزه باورنکردنی است!
🔻جمهوری اسلامی با وجود چنین مشکلاتی در این ۴ سال که هرکدام بهتنهایی میتواند چند کشور را زمین بزند، هرچند با آرای باطله بیشتر اما مشارکت سال ۹۸ را حفظ کرد!
🔹 حفظ مواضع، در چنین جنگ تمدنی بزرگی، پیامهای مهمی را به دنیا مخابره کرد.
به دشمنی که خیلی بهتر از خود ما میداند چقدر نزدیک قلهایم!
🔻اما ای کاش مسئولین و خواص و امّت حزبالله که خود را گوش به فرمان رهبری میدانند، پیامهای منفی این مشارکت را هم دریافت کرده باشند و دوباره همه چیز را تعطیل نکنند تا یک ماه به انتخابات بعدی که دوباره کارهایی که امسال نکردند، دفعه بعد هم انجام ندهند!!
⏳انتخابات بعدی نزدیک است..
✍محمدحسین ابوطالبی
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
🔰 گزارش روز
💢 انتظارات از مجلس آینده
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در ایستگاه پایانی قرار گرفت. حضور پر شور مردم ایران در این انتخابات با وجود هجمههای رسانهای و جنگ نرم دشمنان جزء نکات بسیار برجسته این دوره از انتخابات بود. در حالی که نرخ متوسط آمار مشارکت جهانی در انتخاباتها پایینتر از چهل درصد است، اما حضور و مشارکت بالای چهل درصدی ایرانیان پای صندوقهای رأی باعث شده است که مجلس آینده از پشتوانه مردمی مناسبی برخوردار باشد. هم اکنون پس از این حماسه مردمی انتظار میرود تا منتخبان مردم به دور از حواشی انتخابات با تمرکز و جدیت تلاش کنند تا گرهی از مشکلات مردم و کشور را باز کنند.
انتظار میرود نمایندگان مجلس آینده، نماینده درخواستها، نیازها و مطالبات همه مردم ایران باشند و نه صرفا نماینده منطقه و شهرستانی که رأی آوردهاند و همچنین نه فقط نماینده افرادی که به ایشان رأی دادهاند؛ بلکه با گذر از فضای رقابتهای انتخاباتی و کَل کَلهای مرسوم انتخاباتی تلاش کنند تا با استفاده از خرد عمومی و با استفاده از آرا و اندیشههای نخبگان جامعه برنامههای عملیاتی در حوزههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ارائه بدهند تا بتوانند به توسعه و پیشرفت منجر بشوند.
همچنین انتظار میرود مجلس آینده به دور از حواشی حزبی و جناحی عمل کرده و متحد القول به دنبال شایستهسالاری حرکت کند؛ چراکه دعواهای حزبی و جناحی هم باعث میشود انرژی و هزینههای زیادی صرف شود و همچنین شایسته گزینی را مخدوش ساخته و به انتخابهای ناکارآمد منجر شود. از سوی دیگر انتظار میرود احزاب در مجلس آینده اندیشههای نخبگان و خواص سیاسی را جمعآوری کرده و حداکثر استفاده را از آنها ببرند.
طبیعتاً نمایندگان آتی باید قدرشناس مردمی باشند که با وجود کمپینهای تبلیغاتی ضد انتخاباتی و هجمههای رسانهای در پای صندوقهای رأی حضور پیدا کردند و به انتخاب دست زدند. باید اعتماد از دست رفته و مخدوش شده مردم نسبت به نمایندگان را بازستانند و موجب امیدآفرینی مردم شده و دشمنان ملت را مأیوس کنند. انتظار میرود تا بیانات دلسوزانه رهبر معظم انقلاب را همواره نصبالعین قرار دهند و با صدق دل و با شفافیت کامل از حقوق مردم دفاع کنند. مجلس آتی ریلگذار حرکت ایران اسلامی در قرن جدید شمسی محسوب میشود. بنابراین انتظار میرود تا تصمیمات نمایندگان با افق دید چندین ساله صورت بگیرد و همواره هدف غایی جمهوری اسلامی راـ که همان تحقق تمدن نوین اسلامی استـ مد نظر قرار بدهند. عمده مشکلات و دغدغههای مردم در حوزه مسائل معیشتی و اقتصادی است و انتظار میرود نسبت به رفع و رجوع این مسائل و مشکلات برنامه داشته و دغدغهمند باشند؛ طرحهای بر زمین مانده اقتصادی را پیگیره کرده و منجر به توسعه و رفاه عمومی مردم شوند.
✍️ #رامین_نصیری
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 اردوغان همچنان در خدمت نتانیاهو
🍃🌹🍃
🔸سامانه های ردیابی همچنان کشتی های ترکیه را نشان میدهند که به انتقال کالاهای مورد نیاز صهیونیست ها برای ادامه نسل کشی مردم غزه ادامه میدهند.
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاصه ۶هزار کلمه در شش جمله!
♨️ توصیههای نابی که از آن بیخبریم!
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
🕊🇮🇷◍⃟♥️🇮🇷🕊
💢برکات انتخابات ۱۱ اسفند!
🔹انتخابات ۱۱ اسفند، با تمام سختیهایش، زیبا و شیرین است. این انتخابات زشتیها و زیباییهایی داشت، بالاترین زشتی در بعد داخلی آنجا بود که بخش رادیکال جریان اصلاحطلب نفاقگونه با راهبردی که در پیش گرفتند، عملاً پروژه کاهش مشارکت را کلید زدند و با ضدانقلاب و دشمن مخرج مشترک داشتند. این تندروها هر آنچه در توان داشتند، انجام دادند تا پروژه «انتخابات ضعیف و زیر ۲۰ درصد» رقم بخورد. این راهبرد به شدت شکست خورد و همین شکست به منزله یکی از محورهای مهم زیبایی این دوره از انتخابات یاد میشود.
🔻به چهار دلیل انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، انتخاباتی برکتآور است:
🔸الفـ این انتخابات مایه عزت و مظهر قوت ملی است؛ رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) حدود ۱۱ ماه قبل از ۱۱ اسفند فرمودند: «این انتخابات آخر سال خیلی مهم است. انتخابات میتواند مظهر قوت ملی باشد. اگر انتخابات درست برگزار نشود، ضعف کشور و ضعف ملت را نشان میدهد؛ ....هر چه ما ضعیف بشویم، تهاجم و فشار دشمنان ما بیشتر خواهد شد. اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود، باید قوی بشویم. یکی از ابزارهای مهم قوتِ کشور همین انتخابات است.»
🔹بـ انتخابات جمعهای که گذشت، اولین انتخابات پس از عبور نظام از اغتشاشات ۱۴۰۱ با توهم اکثریتپنداری اغتشاشگران بود. تمام تلاش دشمن برای زیر سؤال بردن پایگاه اجتماعی و میزان مقبولیت نظام و بهرهبرداری از مشارکت حداقلی برای رسیدن به هدف و القای آن به جامعه بود. از برکات این انتخابات، نقش برآب شدن همه این توطئهها بود.
🔸جـ امنیت مثالزدنی انتخابات؛ در هیچ یک از ادوار انتخابات ایران، نمیتوان سراغ گرفت که تا به این اندازه ابزارهای نظام سلطه، چون منافقین و سلطنتطلبها بسیج شده باشند. آنها از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به منزله یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگرفتند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد. این از جمله برکات ستودنی این انتخابات و دست مریزادی برای حافظان نظم و امنیت است.
🔹دـ پیش بردن جهاد امیدآفرینی به منزله ستون محکم تبیین مشارکت گسترده در انتخابات بود. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای مأیوسسازی دشمن را باز و بسته میکند. نظریهپردازان «بحران ناکارآمدی» معتقدند بحران ناکارآمدی نباید ایجاد شود، بلکه باید احساس شود. در این طرح تمام اقداماتی که از سوی دولت به مرحله اجرا در میآیند، بهصورت کاملاً سیاه تحلیل و تفسیر میشود. جریان رسانهای بیگانه و وابسته تمام راهبردها، برنامهها و راهکارها و دستاوردهای جمهوری اسلامی را راه اشتباه و ناصواب تفسیر میکرد. در ایام منتهی به انتخابات بستری فراهم شد تا جهادگران تبیین به خیلی از شبهات و سؤالات پاسخ لازم را بدهند و امیدآفرینی قابل دفاعی رقم بخورد.
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️اندر حکایت انتخابات مجلس دوازدهم و فعالیت ها و اقدامات توپخانه ای دشمنان در فضای مجازی از جمله اینستاگرام و ماهواره و تلگرام و توئیتر و...
🟢 راهبرد دشمنان در انتخابات در هر صورت رویه ای بوده که اگر مشارکت بالا بوده آنرا منتسب به نظام و خودساخته معرفی نموده و اگر میزان مشارکت کم و حداقلی بوده آن را تعبیر به آن دانسته اند که مردم از نظام ناراضی و رابطه خوبی ندارند... مثلاً صفحه بی بی سی فارسی با مخاطب بیست میلیون مخاطب به طور میانگین هشتاد پست بارگزاری می کند که در سه روز منتهی به انتخابات بیش از ۲۳ پست علیه انتخابات فعالیت می کنند و صفحه مسیح علی نژاد و...
🟢اهم محورهای فعالیت مستقیم علیه انتخابات توسط رسانه های مخالف
👈 موضوع تحریم انتخابات ،که سیاست همیشگی دشمنان در انتخابات های متعدد ایران اسلامی بوده و از راههای مختلفی ازجمله معیشت و اقتصادی و ...خواسته اند مردم انتخابات را تحریم نمایند! و هر بار مردم پاسخ دندان شکنی با حضور پای صندوق های رای به آنها داده اند.
👈به سخریه گرفتن انتخابات با توسل به روش های مختلف از جمله ساخت کلیپ و ویدئو و...
👈تخریب شورای نگهبان ،میراث ماندگار با سابقه بیش از صدور بیست سال از دوره مشروطه تا کنون و شورایی که امام ره تخریب آن را حرام اعلام فرمودند.در صورتی که نظارت استصوابی آن تضمین کننده نظام جمهوری اسلامی بوده و هست
👈نمایشی خواندن انتخابات ،و به قول معاندان خارجی بگویند آنانی که خودشان میخواهند از صندوق ها بیرون می آید!!!در صورت که واقعیت آرای مردم تعیین کننده نماینده مردم در امور داخلی کشور خواهد بود
👈 تشکیک در سلامت انتخابات ،ایجاد شبهه و تردید در سلامت و صیانت از آرای مردم به منظور کاهش مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود در انتخابات های مختلف
👈ترویج شایعاتی درباره رد صلاحیت ها ثبت نام کنندگان انتخابات, موضوع تایید صلاحیت یا عدم آن بر اساس نهادهای مختلف از جمله ثبت احوال و وزارت اطلاعات و دادگستری و نیروی انتظامی و...انجام می شود و به افراد اعلام شده و در هیچ جایی افشا نمیشوند.
👈انتشار اخبار و اطلاعات دروغ از میزان مشارکت مردم ،بیان عدم اقبال مردمی به انتخابات و گسست بین مردم و مسئولان و...بیان آمار و ارقام کاملاً غیر واقعی مثلاً در انتخابات مجلس دوازدهم و اعلام عدم استقبال مردم از انتخابات و میزان مشارکت کنندگان کمتر از سی درصد و ارقامی دیگر
👈تبلیغ سلبریتی هایی که در انتخابات مشارکت نمی کنند و بزرگنمایی آن
🟢روشها و محورهای فعالیت دشمنان به شکل غیر مستقیم در انتخابات
👈 بزرگنمایی معضلات اقتصادی و معیشتی ،که باید اذعان کرد در حال حاضر مشکلات اقتصادی واقعا بر سفره مردم فشار سنگینی وارد میکند ولی تلاش دشمنان چند برابر کردن مشکلات و غیر واقعی جلو دادن آنهاست
👈نقد ساختار های سیاسی نظام ،بویژه نهادهای منتسب به رهبری از جمله شورای نگهبان و سپاه و...و زیر سوال بردن ماهیت و عملکرد قانونی و حقوقی آنها بویژه در شرایط انتخابات و تخریب اقدامات قانونی این شورا در عدم احراز صلاحیت نامزدهای انتخاباتی
👈عملکرد سوء برخی از مسئولان ،حال انسان مسئول ممکن است ناخواسته دچار خطا و لغزشی در تصدی پست و مسئولیتی باشد،لذا آن را به کل نظام تسری داده و سیستم را دچار ضعف و ناتوانی در اذهان عمومی به نمایش بگذارند.
👈مقایسه قبل از انقلاب و دورهی ستمشاهی با بعد از انقلاب اسلامی ،که کاملاً قیاسی مع الفارق است ،زیرا باید هر مجموعه را باید در وقت خود و با توجه به مقتضیات آن زمانه بررسی کرد.اصلا پیشرفت ها و موفقیت امروز انقلاب با دوره استبداد پهلوی در عرصه نظامی و سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و...قابل مقایسه نیست
👈تعریف از امکانات و آزادی های موجود در جامعه غربی ،واقعیت امروز غرب یک جامع به بن بست رسیده و در حال فروپاشی اخلاقی و فاقد پشتوانه معنویتی و جنگلی که هر که زورش بیش سهمش بیشتر!!!
🟢امید دشمنان خارجی و وابستگان داخلی آنها مشارکت مردم در انتخابات را به زیر بیست درصد برسانند!!!اما مردم مسلمان و موقع شناس ایران حماسه ای آفریدند که تا بالای چهل و پنج درصد در انتخابات مشارکت را در میدان انتخاب به نمایش گذاشتند.
👈این حضور در حالی محقق شد که توپخانه دشمن با روشهای مختلف سعی داشت مشکلات اقتصادی مردم را بزرگ تر کرده و آن را مانعی برای عدم استقبال مردم از انتخابات مطرح کند!سفره کم حجم مردم و معیشت سخت اقشار آسیب پذیر و سوء مدیریت برخی مدیران میانی و حجم سنگین توپخانه دشمن در نارضایتی تراشی و...مانع انجام تکلیف در خصوص حضور پای صندوق های رای نگردید.
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
*نگاهی به نتایج انتخابات تهران از منظر هرم جمعیتی*
محسن شاطرزاده
۱۳ اسفند ۱۴۰۲
نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران و برخی از شهرهای بزرگ کشور تحلیلهای متعددی را به دنبال داشته که در فضای مجازی منتشر شده اما کمتر تحلیلی از منظر جامعه شناختی و با تکیه به جمعیت غالب رای دهنده با توجه به هرم جمعیتی ایران ارائه شده است.
بر اساس آخرین آمار جمعیتی کشور در سال ۱۴۰۲ ترکیب جمعیتی و هرم جمعیت ایران به شرح زیر است :
- زیر ۱۸ ساله : ۲۵ میلیون نفر
- از ۱۸ ساله تا ۴۰ ساله : ۳۶ میلیون نفر
- از ۴۰ ساله تا ۶۰ ساله : ۲۳ میلیون نفر
- بالای ۶۰ سال : ۵ میلیون نفر
از جمعیت زیر ۱۸ سال که قانونا به سن رای گیری نرسیده و نمیتوانستند در فرآیند رای گیری شرکت کنند و جمعیت کهن سال که بگذریم آنچه جلب توجه میکند و در انتخابات تعیین کننده بودهاست جمعیت ۳۶ میلیونی ۱۸ ساله ها تا ۴۰ سالهها است که بیش از ۴۱ درصد جمعیت کشور و حدود ۶۰ درصد واجدین رای دادن را تشکیل داده و نقش اساسی را در نتایج انتخابات داشتهاند یعنی متولدین دهه هفتاد و هشتاد یا نسل Z که معیارهایشان کاملا متفاوت با نسل قبل است .
تفاوت اساسی بین جوان امروز (خصوصا دهه هشتاد به بعد) با جوانان دیروز از نظر فکر و اندیشه وجود دارد. ذائقه جوان امروزی تغییر کرده و ادبیات جوانان امروزی کاملا متفاوت با ادبیات جوانان نسل قبل است . جوان امروزی تربیت شده فضای مجازی ، بدون دغدغه معیشتی ، معترض و سرکش ، مومن و معتقد به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ، غیر دلبسته به جمهوری اسلامی ، بدون اعتماد به رسانه های رسمی دولتی و بدون اعتماد به مسئولین کشور است. در صورتیکه نسل قبل غیر از این بود.
«نسل زد» پدیدهای جهانی است و بر بستر تحولات و پیشرفتهای فناورانۀ جهان تعریف شده است. اساس تفاوت ما و آنها این است که فناوریهای مجازی «وارد زندگی ما شد»، در حالی که آنها «وارد دنیای فناوری» شدند. به زبانی دیگر، «فجازی» در دنیای ما به دنیا آمد، در حالی که آنها در «فجازی» به دنیا آمدند. گوشی هوشمند «وارد زندگی ما شد»، اما آنها از ابتدا در گوشی هوشمند متولد شدند.
آنها (نسل Z) بالاترین حد «عزتنفس» را دارند. آنها کمتر از همۀ انسانهای پیشینشان «خواهش و التماس کردهاند» و یا اصلاً کتک نخوردهاند یا به ندرت تنبیه بدنی شدهاند. آنها کمتر از گذشتگانشان تحقیر شدهاند. در سن خردسالی در «اجتماع خانواده» به «عضوی کامل با حق رأی» تبدیل شدهاند و بیشترین ابزارهای ابراز وجود را نیز داشتهاند. به همین دلیل، جامعهپذیری آنها بسیار زودتر از نسلهای پیشین رخ داده و شخصیت اجتماعیِ آنها زودتر و مستقلتر از پیشینیان شکل گرفته. داشتن ابزارهای ارتباطی گسترده به آنها اجازه داده در برابر اقتدارگراییِ خانوادگی مقاومت کنند .
آنها «حریم خصوصیِ» بسیار بزرگی دارند. این نسل بزرگترین حریم خصوصی را در تاریخ همۀ نسلهای ایرانی داشته است. حریم خصوصی بنیاد استقلال شخصیتی است.
این نسل از آنجا که درون شبکههای اجتماعی به دنیا آمدهاند، توان ارتباطگیری بالایی دارند؛ با سرعت گروهسازی میکنند و همبستگی در آنها روانتر و مکانیکیتر صورت میگیرد. آنها بالاترین میزان ارتباطات، و در نتیجه بالاترین مهارتهای ارتباطی را دارند.
همۀ اینها باعث میشود توجه آنها زودتر به جامعه معطوف شود، زیرا داشتههای فردیشان زودتر تأمین شده است . این وضعیت وقتی با سطح بسیار بالای استقلال و تمرکز بر وجوه روحی و شخصیتی همراه میشود، باعث میشود نسل Z خیلی زود سیاسی شوند. یک عامل بسیار مهمتر هم این است که این نسل کمترین سلطهپذیری را دارد. آنها خیلی زود با هر نوع اقتداری درگیر میشود و بسیار کمتر تمایل به اطاعت دارند. فرمانبری برای آنها امری بدیهی نیست .
به طور کلی جوان امروزی را در دو دسته میتوان تقسیم بندی کرد :
الف : جوان مومن و متدین و معتقد به جمهوری اسلامی ولی معترض و سرکش ؛ بدون اعتماد به رسانه ها و مسئولین دولتی ؛ سرخورده از تبعیض ؛ عدم قبول دستور و تحکم و حرف آمرانه میباشد.
ب : جوان پیرو جریان وندالیسم : وندالیسم عارضه امروز دنیای مدرنیته است . جوان وندالیستی بدون دغدغه معیشتی ؛ اهل گیم و اینستاگرام ؛ بدون قید و بند مذهبی ؛ معتقد به آزادی بی حصر و حد و رابطه با جنس مخالف ؛ داشتن بغض نسبت به دین و روحانیت و اسلام و دنبال هیجان و اهل آشوب و تخریب اموال عمومی هستند.
اثرات حضور اجتماعی دسته اول جوانان را در انتخابات اخیر ملاحظه کردیم و اثرات حضور اجتماعی دسته دوم یا وندالیستها را در حوادث خسارت بار سال گذشته شاهد بودیم.
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اینجا سوریه ۲۰۱۱، وقتی که مردم حامی کشورشان نبودند!
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #استوری| انتقاد شدید نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی از بد اخلاقی های انتخاباتی:
📣 کسانی که بحث های قومیتی را مطرح می کنند، فاقد شعور سیاسی هستند
🔹 حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در خطبه های نماز جمعه این هفته ارومیه با انتقاد از بداخلاقی های انتخاباتی گفت: خداوند به پیامبر دستور می دهد که اهل کتاب را هم به وحدت دعوت کن.
🔹 امام جمعه ارومیه تصریح کرد: امروز برخی از کاندیدا ها با بیان بحث های قومیتی کرد، ترک و فارس امنیت نظام را به خطر می اندازند.
🔹 حجت الاسلام والمسلمین قریشی ادامه داد: امروز کسانیکه بحث های قومیتی را مطرح می کنند،شعور سیاسی ندارند.
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
✅میدونستی که ؟!:
🟢میدونستی که اولین مردمانی که قاره آمریکا را کشف کردند ایراینان بودند و کریستف کلمب و واسکودوگاما بر اثر خواندن کتابهای ایرانی که در کتابخانه واتیکان بوده به فکر قاره پیمایی افتاده اند.
🟢میدونستی که سایت PlayPhrase.me برای افرادی که میخوان زبان انگلیسی یاد بگیرن و لحن صحبتشون رو قوی کنن هستش که با سرچ کردن جمله، سکانسهای فیلمارو که اون جمله داخلشون به کار رفته رو میاره؟
🟢میدونستی که با چند تا ترفند روانشناسی واسه اینکه جذابتر بنظر برسید آشنا برسید :
1️⃣- وقتی توی خیابون راه میرید صاف و مستقیم نگاه کنید نه آدمارو؛مغازه هارو و درودیوارو!
2️⃣- آدما جذب کسایی میشن که سر صحبت رو باز میکنن پس اگر از کسی خوشتون میاد سر صحبت رو باهاش باز کنید!
3️⃣- در مورد چیزای که دوست دارید حرف بزنید،آدما وقتی که درمورد مسائلی که دوست دارن حرف میزنن خیلی جذاب تر بنظر میرسن!
4️⃣- از قانون مثلثی استفاده کنید:اول به چشم راست؛بعد چشم چپ و در نهایت هم به لب های طرف نگاه کنید و تمام...؟
🟢میدونستی که بدن من و شما، زمين و اجرام منظومه شمسي، كل ستارگان و اجرام كهكشانهای عالم، فقط 4%جهان را تشكيل میدهند، 96%هستی از ماهيت پيچيدهای شكل گرفته كه ما چيزی راجع به آن نمیدانيم.
🟢میدونستی که اگه زیر آب گیر کردی و نتونستی تشخیص بدی کدوم راه به سمت بیرون آب میره، حباب هوا فوت کن؛ هر سمتی که رفتن یعنی اونجا بیرون آبه؟
🟢میدونستی که دیدین صبحا که بلند میشید میگید پنج دقیق دیگه بیشتر بخوابم آلارم میزارین واسه پنج دقیقه دیگه؟
چند سالت بود فهمیدی نباید این کارو انجام بدید برای اینکه مغز به خواب رفتن انرژی مصرفی داره و بیدار شدن هم هزینه انرژی زیادی داره. درواقع با این کار خودتون رو خسته تر میکنن.
🟢میدونستی که روانشناسی میگه :
یکی از حس هایی که موقع عاشقی تجربه میکنید
وقتیه که صداشو میشنوید یا بهش فکر میکنید؛
میگید " یهو هوری دلم ریخت "
از نظر علمی اسمش PVCعه که یعنی قلبتون یه ضربانی قلبی رو جا میندازه و تو ضربان بعدی جبران میکنه که این حس رو میده!؟
🟢میدونستی که در سال 1902 آتشفشان کوه پله چنان فورانی کرد که همه ی 30000 نفر شهر سنتپیر رو کشت بجز یک نفر و اون هم یک زندانی بود که قرار بود همون روز اعدام بشه.؟
🟢میدونستی که با این اپلیکیشن face pause وقتی دارید فیلم میبینید و یه جای دیگه رو نگاه کنید فیلم متوقف میشه و وقتی به صفحه نگاه کنید دوباره پخش میشه؟
🟢میدونستی که موسیقی مُسری هست؟
اگه در طول روز کسی آهنگی رو در اطراف شما بخونه، ۹۰٪ احتمال داره که خودتون اون آهنگ رو در طول همون روز بخونید.
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کردها اذربایجان مهمان هستن
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
توجه توجه توجه
مهم مهم مهم
⏺ فلاکت واقعی یا خودتحقیری؟!
◀️ ما متهم به فلاکت در رسانه های غربی- صهیونیستی دنیا هستیم در حالیکه:
۱- تقریبا به تعداد خانوارها خودرو در کشور داریم!
۲- با دو روز تعطیلی راههای کشور قفل میشود!
۳- در مصرف لوازم آرایشی در جهان اول هستیم!
۴- پنج میلیون نفر در یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام میکنند؛ یعنی مردم ایران، با پول همین قرعهکشی میتوانند شرکت بنز آلمان رو خریداری کنند!
۵- در نوروز امسال ۵۱ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده که ما تنها کشور در منطقه و حتی جهان هستیم که دارای این رکورد سفر هستیم! تقریبا به انداره کل اروپا؛ پنج میلیون نفر سفر از طریق دریا و نیم میلیون نفر سفر هوایی!
۶- در یک ماه دسامبر ۲۰۲۱ بیش از هزار و چهارصد باب ملک در ترکیه توسط ایرانیها خریداری شده است! و ایرانیها در ماه سپتامبر گذشته نزدیک ۲۰۰ هزار نفر سفر به ترکیه داشته اند! اما باز میگن بدبختیم!
۷- به گزارش انجمن بینالمللی جراحی زیبایی (isips)در سال ۲۰۱۳ بیش از ۲۴ میلیون عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیش از ۲۰۰ هزار جراحی زیبایی جز ده کشور اول جهان میباشد؛ یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی را داشته است!
۸- ایرانیها رتبه اول واردات غذای سگ در منطقه غرب آسيا را دارند! اما در عین حال بدبخت ترین مردم در سطح کره زمینند؟!
۹- در حال حاضر مردم ایران روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند یعنی مصرفی بیش از سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین!
۱۰- میگن ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی است!
۱۱- ما بدبختیم ولی مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ میلیونی حدود ۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی است!
۱۲- ما بدبختیم اما در مصرف آب شیرین درجه یک دنیا در رتبه اول هستیم!
✍ اما طبق آمار جهانی فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ دهم درصد هم رسیده است و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛ اما طبق گفته رسانه های دشمن ایران فقیر ترین مردم جهان با درصد بالای فلاکت است!!! پس تأمل کنیم؛ چه دستی پشت پرده با کمک خائنین در کار است.
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️مساله حجاب با ورود کامل تمام ارگان ها و التزام همه به اجرای قانون حجاب به راحتی قابل حل است !
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
⭕️ #ترکیه یه #سریال ساخته به اسم نابغه کوچک در مورد دانشمند ایرانی ابن سینا
کاملا واضحه که هویت ایرانی ابن سینا رو قرار نیست بپردازن و میخوان مصادره اش کنن !!..🙂
حالا تمرکز فیلم سازان ما رو چیه؟
بله حرمسرای ناصرالدین شاه🤦♂
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ😍
💥دو اڪسیر جوانی در قرآن😎
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij