🌠☫﷽☫🌠
🔸همه از شخصیت والای رئیس جمهور شهید می گویند ولی از سبک تربیتی مادر شهید،
و از گذشت و فداکاری همسر شهید کمتر می گویند.
شخصیت شهید خادم الرضا سید ابراهیم رئیسی برای مردان ما، مسئولین و کارگزاران الگویی بی بدیل هست.
و برای ما زنان و مادران شخصیت مادر و همسر شهید می تواند الگوی تربیتی باشد.
#رئیسی_عزیز #شهید_رئیسی
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
🌠☫﷽☫🌠
🔻 نماز قاتل شهیدان رجایی و باهنر روی برفهای پاستور!
✍ كشميری، عامل نفوذی در جريان بمب گذاری كابينه شهيد رجايی از سوی بهزاد نبوی به شهيد رجايی معرفی شده بود در حالی كه شهيد لاجوردی درباره این فرد یعنی بهزاد نبوی میگفت که او باید محاكمه، زندانی و اعدام شود.
🔸 در دوره اول مجلس كه من در مجلس بودم، آقای كشميری همیشه با ريشهای فراوان و اوركت خاكیرنگ دم در مجلس میآمد و مجلسیها را ورانداز میكرد تا آنها را خوب بشناسد!!
🔹 کشمیری چنان در كاخ رياست جمهوری نفوذ كرده بود كه مسائل مربوط به ربا از توضيح المسائل میگفت!
🔸 يكی از دوستان میگفت در خيابان پاستور، كشميری را در حالی ديدند كه در زمستان و خيابان پوشيده از برف وقتی موذن اذان میگفت، كشميری بلافاصله در همان شرایط اوركت خود را از تنش در میآورد، روی برف میانداخت و همان جا نماز میخواند؛ ما تا به امروز نشنيدیم كه هيچ پيغمبری روی برف نماز خوانده باشد اما اين آدم متظاهر اینگونه خودش را در اين سيستم جا كرده بود!
📚 منبع: مصاحبه حجت الاسلام شجونی با خبرگزاری دانشجو
#جریان_نفوذ #شهید_جمهور
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
🌠☫﷽☫🌠
❌️ سخنگوی دولت در زمان انتخابات: اجازه نمیدهیم اندکی تمامیتخواه کوچههای ما را پر از خون جوانان ما کنند!...
❗️ حالا جالب اینجاست که سال ۹۸ بیشترین کشته بخاطر تمامیتخواهی آقای روحانی بود که وزیرش پشت سر خانم مهاجرانی بود و جزء تقویتکنندگان او بود!
❌ این نوع انتصابات ۱۰۰درصد مخالف وفاق ملی هست که در مواردی آقای #پزشکیان مراعات کرده بود!
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
🌠☫﷽☫🌠
🚨 وقتی که ۱۷۰۰ مدیر اجرایی اهل سنت در سکوت کامل در دولت سیزدهم حضور داشتند و حالا انتصاب یک اهل سنت با این همه بوق و کرنا
🔹در شهریور سال گذشته #شهید_رئیسی در دیدار با علمای اهل تسنن در گزارشی اعلام کرد: در دولت سیزدهم بیش از ۱۷۰۰ نفر از اهل سنت در مدیریت های اجرایی کشور فعال هستند. اما متأسفانه به دلیل ضعف رسانهای دولت مردمی سیزدهم، کار به این بزرگی دیده نشد. اما تیم رسانهای اصلاح طلبان با انتصاب حسینزاده که یک سنی میباشد به عنوان معاون رئیس جمهور با استفاده از تیترهایی چون تابوشکنی #پزشکیان و یا حکمی تاریخی به برجسته سازی این انتصاب پرداختند.
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
🌠☫﷽☫🌠
⁉️میدونستید دانشمند شهید محسن فخری زاده، #کربلا نرفته بود؟!
🌹 ایشون خیلی دوست داشتن کربلا برن، ولی بخاطر محدودیتهای امنیتی که داشت نمیتونست از کشور خارج بشه و کربلا و مکه نرفته بود.
🌀 یک بار به #حاج_قاسم گفته بود امکانش هست، اینقدر تو عراق نفوذ داری، من تا حالا حرم امام حسین(علیه السلام) نرفتم یه بار برم و بیام..
🌹 حاج قاسم بهش گفته بود: محال نیست، اما من موافق نیستم.
🔍 چون اگر من شهيد بشم جایگزین دارم، ولی تو معادل نداری،
🔺هیچ کسی نیست که جاتو پر کنه !!!!!
🔰 روایت حاج حسین کاجی از شهید گرانقدر فخری زاده ... #بیداری_مدیا
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
🔻مردم برای ساندیس به راهپیمایی می روند
🔻مدافعان حرم برای پول به سوریه می رفتند
🔻زائران برای ساندویچ مفت به کربلا می روند
🔻موکب داران از جمهوری اسلامی پول می گیرند
🔻اینها تراوشات یک ذهن مادی است؛ یک ذهن دنیانگر و دنیاطلب که همه روابط انسانی را با اسکناس معنی می کند و نمی تواند برای روابط انسانها قواعد دیگری مثل عشق، دیگرخواهی، آرمان و... ترسیم کند.
🔸پی نوشت۱: این ذهن، مستعمره تفکر غربی است، تفکری که با پارتنر خود به رستوران می رود و اگر او دنگ رستوران را نداشته باشد، برایش غذا نمی خرد.
🔸او مقصر نیست، دنیا و رسانه، لذت انسان زیستن را از او سلب کرده است...
🔹پی نوشت ۲: بنده خدا دکتر است، مهندس و معلم است.
🔹می گوید ۳/۵ میلیون ایرانی، نفری چند میلیون خرج می کنند، ۱۵۰۰ کیلومتر می روند در یک کشور جنگ زده در خاک و خل و گرمای ۵۰ درجه تا ساندویچ فلافل مفت بخورند!
🔹اینها انصافا شایسته ترحمند...
#جهاد_تبیین
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
.
♨️ سیزده توصیه امروز رهبر انقلاب به دولت چهاردهم چه بود؟
🔹رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در اولین دیدار رئیس جمهور و هیئت دولت چهاردهم توصیههایی را خطاب به دولتمردان بیان داشتند که سرفصلهای این موارد سیزدهگانه به شرح زیر منتشر میشود.
🔹️۱. شکر الهی برای نعمت خدمت به مردم
🔹️۲. شناسایی ظرفیتهای انسانی و طبیعی کشور؛ شرط کارآمدی کارگزاران
🔹️۳. انتخاب همکاران با این خصوصیات: جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه
🔹️۴. خردمندانه شدن حکمرانی در صورت رجوع به کارشناس
🔹️۵. حضور در بین مردم و رفتن به سفر استانی
🔹️۶. تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت
🔹️۷. رعایت اولویتها در کارهای زیرساختی از جمله انرژی هستهای و کارهای فوری از جمله گرانی و تورم
🔹️۸. حکمرانی قانونمند در فضای مجازی؛ دستیابی به فناوری و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی
🔹️۹. جدی گرفتن تولید ملی به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی
🔹️۱۰. علاج پیری زودهنگام جمعیت کشور
🔹️۱۱. نهراسیدن از مانع در کارها
🔹️۱۲. امید نبستن به دشمن و منتظر موافقت دشمنان نماندن برای برنامهها
🔹️۱۳. رسیدگی هر چه بیشتر به معنویت خود در دوران مسئولیت
#جهاد_تبیین
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
❌شفیعی کدکنی با سرودن دو شعر از جنبش زن زندگی آزادی و اغتشاشات 1401 حمایت علنی کرد و در سال 1402 در ملأ عام دختر هوشنگ ابتهاج (سایه) بهایی زاده توده ای را در آغوش گرفت حالا در سال 1403 وزیر علوم در نخستین روزهای وزارت به دیدارش می رود!
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب تکریمی..!
پزشکیان انگار میخواد دشمن باباش رو تکریم کنه!
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پزشکیان: نباید به دلیل انجام یک اشتباه، افراد را از کشتی انقلاب پیاده کرد
رییسجمهور در نشست مشترک هیئت دولت با اعضای شورای عالی قضایی:
🔹قوه قضاییه باید دیدهبان اشتباهات باشد؛ اگر کسی اشتباه میکند شما اعلام کنید مراقب باش که مسیرت اشتباه است.
🔹نباید برای افراد پروندهسازی و آنها را از کشتی انقلاب پیاده کرد. من به وزیران هم اعلام کردم اگر کسی اشتباهی کرده، گذشت کنید و او را همراه کنید.
احسنت بزرگوار ،حرف ما هم همینه ،چرا در مسائل فرهنگی و اجتماعی بخصوص حجاب قائل به دیده بانی نیستید؟! ول کردید به امان شیطان، مگر نمیدانید که انتهای بی حجابی و برهنگی ،ولنگاری و از هم پاشیدگی خانواده و نابودی همین شخص و اشخاص که بقول شما پتانسیل هستند، می باشد!
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
✍ میخواهيد نلغزید، به عبرتهای فراوان انقلاب اسلامی نگاه کنید!
🔹حتما به یاد دارید
زمانی که فتنهٔ برجام در حال پختوپز بود؛
دولت روحانی و مجلس لاریجانی و چهرههای اصولگرا و احزاب سیاسی و بسیاری از رسانهها و چهرههای حوزوی سمت برجام ایستاده بودند
رهبر معظم انقلاب و مرحوم علامه مصباح یزدی و تعداد انگشتشماری از افراد در جهت مخالفِ این خیانت!
🔹️در همان روزها هم، یک عده میرزابنویسِ بهظاهر مذهبی، میگفتند:
" وقتی رهبری از تیم مذاکرهکننده تمجید کرده چرا نمیگذارید برجام تصویب و اجرایی شود؟!
مخالفین برجام هرچقدر تلاش میکردند به آنها بفهمانند که تمجید رهبر انقلاب از تیم ایرانی، برای حفظ وجههی جمهوری اسلامی در عرصهٔ بينالملل و روحیهبخشی به دیپلماتها و مدیریتِ آن فضای غبارآلود است فایده نداشت
🔸گذرِ زمان حقانیتِ موضعِ مخالفین برجام(که اقلیت بودند) را اثبات کرد و موافقین برجام در پایان دولت روحانی، مصلحت را اینبار در مخالفت با برجام دیدند!
🔹️آن داستان در ماهها و سالهای آینده تکرار خواهد شد و
این بار هم، به قیمت عقبماندن کشور!
#جهاد_تبیین
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij
♨️حکمت برخی تفاوتها و تناقضهای ظاهری در کُنشگری امامجامعه با کُنشگری خواص دلسوز، چیست؟
⁉️مثلا چرا امیرالمؤمنین(ع) از خلیفه سوم تا آنجا حمایت میکند که فرمود: «به خدا سوگند، آنقدر از او دفاع كردم كه ترسيدم گناهكار باشم»(خطبه۲۴۰نهجالبلاغه)؛
درحالیکه جناب ابوذر، چنان تیغ انتقاد و افشاگری علیه عثمان را تیز میکند که مغضوب و تعبید میشود؟
✍پاسخ #علامه_مصباح در کتاب "بزرگترین فریضه" ص۱۲۶-۱۲۹ نسبت به ضرورت توجه به اختلاف در روشها به تناسب شرایط زمان و مکان:
📌«هدف امربهمعروفو نهیازمنکر، اصلاح مفاسد و جلوگیری از رواج بدعتهاست. برای رسیدن به این هدف، در هر زمان و مکانی، و تحت شرایط مختلف، راههای عمل به این فریضه هم تغییر میکند.
📌.مطالعه سیر تاریخ صدر اسلام و سیره امیر مؤمنان(ع) و دیگر ائمه اطهار(علی) نشان میدهد که بهقدری اختلاف روشها و رفتارها دراینزمینه وجود دارد که آدمی تصور میکند بین رفتار این بزرگواران #تناقض وجود داشته است.
📌البته همه ما معتقدیم که آنها حلقههای یک زنجیر بههمپیوستهاند؛ ولی چون شرایط زمانی هریک از آنها متفاوت بود، روشهایشان نیز متفاوت به نظر میرسید. همه آنان، در پی احیای دین بودند؛ منتها بر اساس مقتضیات و شرایط زمانی و مکانی خاص خود
📌میتوان نمونههای فراوانی را در صدر اسلام جستوجو کرد. ابوذر(ع) یکی از بزرگترین صحابه پیامبر اکرم(ص) بهقدری به فریضه امربهمعروف و نهیازمنکر عنایت داشت و بدان عمل میکرد که عثمان، خلیفه سوم، را به ستوه آورد و موجب شد که وی او را به شام تبعید کند.
📌او در مقابل خلیفه، از باب نصیحت حاکم مسلمین، با صراحت انتقاد میکرد و رسواییهای مالی، بذل و بخششهای بیجا و جناحگرایی و باندبازی دستگاه خلافت را گوشزد مینمود تا کار به رسوایی کشیده شد. انتقادهای تند و صریح ابوذر در مقابل عثمان، به دلیل موقعیت خاص او در آن زمان بود؛ بهطوریکه عثمان نمیتوانست با او مقابله کند. موقعیت ابوذر در جامعه اسلامی، آنچنان بود که به این زودی نمیشد با او برخورد تند کرد.
📌در شام نیز چون تمام مردم، ابوذر را بهمنزله یکی از صحابه بزرگ پیامبر(ص) میشناختند، نمیتوانستند به او جسارتی کنند. او انتقادهای خود را از دستگاه معاویه ادامه داد تا اینکه معاویه از عثمان خواست که او را به مدینه بازگرداند.
📌نقل شده در مجلسی، کعبالاحبار، یهودی تازهمسلمان، برای نشان دادن خود، صحبتی کرد تا جواب ابوذر را داده باشد. ابوذر چنان به کعبالاحبار حمله کرد که سرش شکست و خون از آن جاری شد. ابوذر به او گفت ای یهودیزاده! تو میخواهی دین را به ما یاد بدهی؟!
📌در همان زمان، موقعیت امیرمؤمنان(ص) با ابوذر کاملاً متفاوت بود که وظیفه دیگری را میطلبید. البته امام علی(ع)، به صورتهای کلی و خصوصی، انتقادهایی را مطرح میکرد اما نه آنگونه که ابوذر عمل میکرد؛ چراکه موقعیت ایشان با ابوذر متفاوت بود. ایشان میکوشید تا با موعظه کردن، مردم را از اعمال ناصواب برحذر دارد. پس ابوذر وظیفهای داشت و امیر مؤمنان(ع) وظیفهای دیگر.
📌ازاینروست که نهتنها علی(ع) دراینزمینه با ابوذر مخالفتی نکرد، بلکه وقتی ابوذر را به ربذه تبعیت کردند، علی(ع)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را فرستاد تا او را مشایعت کنند.
آنگاه کلام عجیبی را خطاب به ابوذر فرمود که در نهجالبلاغه نیز آمده است: «ای اباذر، همانا تو برای خدا به خشم آمدی، پس امید به کسی داشته باش که به خاطر او غضبناک شدی. این مردم برای دنیای خود از تو ترسیدند، و تو بر دین خویش از آنان ترسیدی.»
📌موقعیت علی(ع) در آن زمان، موقعیتی ویژه بود؛ بهگونهایکه مصلحت ایجاب نمیکرد برخورد ایشان همچون ابوذر باشد؛ زیرا ایشان، درصورتیکه بنای انتقادات شدید را در پیش میگرفتند، متهم میشدند که چون اعضای شورای ششنفره، که علی(ع) هم خود در میان آنها بود، او را برای خلافت رد کردهاند، کارشکنی میکند.
📌علی(ع) بهقدری تنها مانده بود که اگر انتقاد تندی میکرد، فوراً از دستگاه حکومتی شایعه میکردند که چون علی رأی نیاورده، حسادت میورزد و اسلام و نظام اسلامی را تضعیف میکند. اما ابوذر هیچگاه ادعای خلافت نداشت و ازاینروی نمیتوانستند او را چنین متهم کنند.
📌بنابراین هرکسی در هر موقعیت اجتماعی که قرار دارد، باید بکوشد وظیفه خود را درست تشخیص دهد و در هر پست و مقامی که قرار دارد، متناسب با شأن، مقام، موقعیت و شرایط زمانی و مکانی، آن کاری را انجام دهد که به نفع اسلام است؛ مثلاً نویسنده باید بنویسد، سخنران باید حرف بزند و مسئول رسمی کشور هم باید در اجرای احکام اسلام اهتمام داشته باشد.
📌البته گاه تشخیص کار صحیحی که به نفع اسلام باشد، مشکل است؛ چون در بسیاری از نمونهها، تعارض مصالح و مفاسد پیش میآید؛ اما درهرحال باید مصمم بود که به هرچه تشخیص داده شد عمل شود هرچند به قیمت شهادت باشد»
👇
@ur_sep_farhanghian_bsij