فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
♥️حاج قاسم سلیمانی:
نگین انگشتری من از شیشههای حرم امام رضاست که از انفجار ۳۰خرداد۷۳ بهجای مانده... فردا حرف درنیاورید که زمرد دستش است...
🌟خادم الرضا
#همه_خادم_الرضاییم و سرباز #امام_زمان #حاج_قاسم 🥀
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
⚠️حقوق بشر آمریکایی_صهیونیستی‼️
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برا شفای همه بیماران ویژه بیمار مد نظر دعاکنید
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
🔴 توصیههای رهبر معظم انقلاب درباره فضای مجازی چیست؟
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
❤️ امام خمینی (ره) :پشتیبان ولایت فقیه باشیدتا به مملکت آسیبی نرسد.
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
🔻نکتههایی دربارۀ مرحوم دعایی و روزنامۀ اطلاعات
🖋 مهدی جمشیدی
________________
اشاره: این نکتهها را در جریان گفتگوی انتقادی در یک گروه مجازی نگاشتم و در برابر آنها به من حمله شد. اینک برای جلوگیری از تحریف مواضعم، آنها را بازنشر میدهم. پس از انتشار حکم انتصاب مدیر مسئول جدید روزنامۀ اطلاعات، همین نکتهها، دستمایۀ تمسخر و ملامت من گردید. بااینحال، صادقانه و شجاعانه، استدلالهای خود را ثبت میکنم؛ چه درست و چه نادرست.
1- متأسّفانه مرحوم دعایی، "صلح کلّ" بوده و به روی همه لبخند میزده و با همه خوب بوده است؛ به تعبیر استاد مطهری، "جاذبه" داشته، نه "دافعه". به همین دلیل روزنامۀ اطلاعات در طول دهههای گذشته، به یک روزنامۀ بیاثر و کلیشهای تبدیل شد. انقلاب، پُر هست از آدمهای "بینابینی" و "متوسط".
2- در نامۀ تسلیت رهبر انقلاب:
اوّلاً، بر "گذشتۀ سیاسی" تأکید شده نه "اکنونِ سیاسی".
ثانیاً، بر "ارادت سیاسی" تأکید شده نه "عمل سیاسی".
ثالثاً، بر "اخلاق فردی" تأکید شده نه "موضع سیاسی".
رابعاً، هیچ سخنی از "مدیریّت مطبوعاتیِ طولانیمدّتِ" وی به میان نیامده است.
بنابراین، با یک متن "بسیار رقیق" مواجهیم، چون سخن از شخصیّت "بسیار رقیق" در میان است.
3- امّا دربارۀ "ارادت به انقلاب" باید گفت:
اوّلاً، ارادت، "کف" هست نه "سقف".
ثانیاً، خیلیها ارادت دارند و این امر، "خاص" و "تمایزبخش" نیست.
ثالثاً، اگر "مواضع" ایشان با ارادتش تطابق داشت، رهبری از "مواضع" هم میگفت. و نگفت.
رابعاً، ارادت با "تشخیصهای اشتباه" و "بیموضعی" و "انفعال"، قابلجمع هست.
خوشبختانه این بیانیۀ رقیق، درستیِ سخن ما رو اثبات کرد؛ بیانیهای خالی از اشاره به عینیّتهای سیاسی.
4-کسی انتظار ندارد که رهبر انقلاب در پیام تسلیت، از متوفی "انتقاد" کند. بنابراین، از این جهت، راه کشف معنایِ ذهنیِ رهبر انقلاب، بسته هست. راههایی که باقی میماند، اینهاست:
اوّلاً، چیزهایی که گفته است، چه "زمینه" و "گستره"ای را دربرمیگیرد.
ثانیاً، چیزهایی که گفته است چه "غلظت" و "برجستگی"ای دارد.
ثالثاً، چیزهایی که رهبر انقلاب "نگفته" است. میدانیم که رهبر انقلاب، رفتار پدرانه با همۀ جریانهای سیاسی دارد و هرچه که ایشان میگوید از سرِ صداقت و راستی است، امّا گاهی به دلیل مصالح، ایشان حقایقی را "بیان" نمیکند. برای مثال، این که واقعهای رخ میدهد و ایشان "موضعگیریِ آشکار" نمیکند، خودش معنادار است. پس "نگفتهها" نیز معنا دارد. البتّه چنین تحلیلی، دلبخواهانه نیست؛ یعنی نگفتهها در نسبت با "موقعیتِ شخص یا واقعه"، معنادار است. پس "قالب" و "چهارچوب" دارد. شخصی و سلیقهای نیست.
5- در اینجا، از کسی که "مبارز دیرین امام" بود، انتظار میرفت که تا پایان در "خط مبارزه" بماند و مبارزهاش، "جلوه" و "تعیّن" داشته باشد و به این مناسبت، رهبری هم بر "تداوم منش مبارزاتی ایشان" اشاره کند، ولی چون اینگونه نبود، رهبر انقلاب، کفۀ "فضایلِ اخلاقیِ ایشان" را سنگین کرد و کوشید با اشاره به این سجایا، آن "خلاء" را جبران کند. به عبارت دیگر، "گذشتۀ" ایشان، رنگ "مجاهدت" داشته و "اکنونِ" ایشان، رنگ "اخلاق". کاهش غلظت مبارزه در منش ایشان، یک ضعف است، امّا رهبر انقلاب آن را با پُررنگکردن اخلاق، جبران کرده است.
6- مرحوم دعایی، اولاً سیوسهسال در روزنامۀ اطلاعات بود و به گمان دوستان، خدمات فراوان کرد، امّا رهبر انقلاب در پیامش، حتّی در حد دو کلمه، اشارهای به این سیوسهسال سال نکرد؛ و ثانیاً شش دوره، یعنی بیستوچهار سال هم ایشان نمایندۀ مجلس بوده و باز هم رهبر انقلاب، کوچکترین اشارهای به اینهمه سال حضور در مجلس نکرده است. چرا؟! یعنی در طول این چهل سال، چنانکه در بیانیه آمده، ایشان فقط "ارادت به انقلاب" و "فضایل اخلاقی" داشته است؟! یعنی اهمّیّت این دو، کمتر از خصوصیّتِ "پایداری و وفا در دوستی و رفاقت" بوده که رهبر انقلاب، این مطلب را آورده، ولی این سالهای انبوه را ناگفته باقی گذاشته است؟! ارادت ایشان به انقلاب، اغلب در حد ارادت باقی ماند و در دهههای اخیر، به کنش تبدیل نشد.
7- جریان اعتدالگرا و اصلاحطلب، قصد تقابل دارند؛ که "دعایی" چنینوچنان بوده و "شریعتمداری"، اینطور است! جریان اصلاحات شروع کرد به "مبالغه" و "الگوسازی" و "قدیسپروری" دربارۀ این مرحوم. در حالیکه بیموضعی و صلحکلبودن و به روی همه لبخند زدن و با همه خوببودن، فضیلت نیست. ما شریعتمداریِ عزیز را الگوی کنشگریِ موفق مطبوعاتی میدانیم، نه آن مرحوم را.
💥 بصیر 💥
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عید شما دوستان عزیز مبارک🍃🌺
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
امام خامنه ای (س) :درس امام رضا(ع) به ما این است که ای مسلمان از مبارزه خسته نشو، نخواب چون دشمن همیشه بیدار است.
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
اگر میدانستم این دنیا بخاطر صلواٺ،
این همه ثواب و پاداش میدهند
حالا حالاها آرزویِ شهادٺ نمیکردم!"
میماندم و تو دنیا صلواٺ میفرستادم..!"
#صلوات
🌷شهید علی موحد دوست
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
● #استوری_کنید
○ امام خامنه ای (س) :
من شمشیرم را کشیده ام
از چپ راست داریم میزنیم.
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هزاران بار هم بشنوید باز کمه👆👆👆
پخش حداکثری👆👆👆
جهاد تبیین👆👆👆
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
ای تو مرا همه کس ، داشتنِ تو مرا بس
تا زنده ایم رزمنده ایم
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
*قصه پنج نفر از مریدان امام رضا(ع)که در حرم او دفن شدند...*
*۱_نُخودکی*
آقا علی اکبر اصفهانی است. معروف به نخودکی، از آن آدم هایی که روز و شب نمی شناخت برای بیتوته کردن در حرم و دل نمیکند از این حریم. خلاصه رفیق «آقاعلی بن موسی الرضا» بود. حالا هم پای درِ ورودی صحن سقاخانه دفن است. گفته بود می خواهم، مزارم زیر پای زائران باشد.
روزی که مُرد، خراسان را نیروهای شوروی اشغال کرده بودند، اما شهر، دیگرگون شد و تمام شهر تعطیل بود و حالت فوقالعاده اعلام شد و سربازان روسی سراسر مسیر تشییع جنازه او از سمرقند تا خود حرم زیر نظر داشتند.
*۲_تُربتی*
آقاعباس راشد تربتی است که به «حاج آخوند» معروف بود. کشاورزی بود اهل دل و فقط روزهای آخر هفته وقت داشت درس دیانت بخواند.
شب و روزش رسیدگی به کار و مشکلات مردم بود. وقتی سال 1301، در تربت حیدریه زلزله آمد، تمام شهر، دور مدیریت او می گشت. چنانکه آمریکایی ها کمک های نقدیشان را برای «راشد» فرستادند و او کمک ها را پس فرستاد و نپذیرفت.
رئیس الوزای وقت احمدشاه، پس از حل مشکلات مردم در زلزله برای او ابلاغ تلگراف تشکر فرستاد. سال 1326 قمری، هفت ماه طول کشید تا پیاده رفت کربلا و برگشت. عاشق «آقا علی ابن موسی الرضا» بود و مزارش هم شد، گوشه ای از صحن آزادی.
*۳_پیر پالاندوز*
آقا محمدعارف عباسی است؛ مشهور به «پیر پالاندوز». معاصر شیخ بهایی بود. شغلش کفشدوزی بود و خط ثلث را به زیبایی می نوشت. درس نخوانده بود اما جانش، مساله آموز صد مُدرس شده بود. آنچنانکه بعدها، از پیران سلسله ذَهبیه شد. آقا محمد، علم کیمیاگری می دانست و آنچه می دید و می شنید را کسی نمی دید. چنان با عشق «آقا علی ابن موسی الرضا» می زیست که گفته بود «آقا» را می بیند و با وی گفت وگو می کند.
وقتی مُرد، مردم و مریدان، بیداد می کردند. سلطان محمد خدابنده دستور داد آرامگاهی در ضلع شرقی حرم برایش بنا کردند.
*۴_شیخ جعفر*
آقاجعفر مجتهدی است. هرچه دار و ندار و املاک داشت را برای مردم محروم خرج کرد و بخشید. آنچنانکه «پینه دوز» شد. زندگی اش را پای فراگیری عرفان گذاشت. در اشتیاق زیارت عتبات به عراق مهاجرت کرد که به علت نداشتن جواز ورود، دستگیر و در عراق زندانی شد. خودش می گفت: زندان، توفیق اجباری شد تا به خلوت و شناخت خود بپردازد. بعداز آزادی از زندان، یک سال در نجف و هشت سال تمام شب ها را تا سحر در حرم امام حسین(ع) می گذراند. زندگی اش از راه دوختن کفش های کهنه می گذشت.
بعدها در بحبوحه ناامنی کودتای عبدالکریم قاسم بر ضد ملک فیصل (پادشاه عراق) به ایران برگشت و شهر به شهر، گمنام می چرخید تا به مشهد رسید و ماند. عاشق اهل بیت بود. استاد کشمیری می گفت: «آقا جعفر، خودش حرمِ اهل بیت است.»؛ چنان با جانش در حریم «آقا علی ابن موسی الرضا» انس گرفته بود که آخرش در حجرهی 24 صحن آزادی آرام گرفت.
و این آخری: روایت یکی از مزارهای متفاوت و شگفت انگیز است:
*۵_جیگی جیگی*
معروف است به «جیگی جیگی»؛ اسم واقعی اش را هیچ کس ندانست. خانواده ای هم نداشت. دوره گرد بود و دف می زد و به آوازخوانی شهره بود.
اما آوازخوانی که چنان عشق اهل بیت را در دل داشت که در ایام شهادت و خصوصا کل دو ماه محرم و صفر را دست به دف و دایره نمی برد و کسی او را در شهر نمی دید.
«جیگی جیگی، ننه خانم»، هر روز صبح می آمد مقابل حرم می ایستاد و به امام رضا(ع) سلام می داد و بلند آواز می خواند:
جیگی جیگی، ننه خانوم
بیا بشین روی زانوم
روی زانوم، سنجد داره
یه کمی بخور، قوت داره
همه گفته اند درباره او که: هر باری که گنبد و بارگاه حرم «آقا علی ابن موسی الرضا» را می دید، تنبکش را به نشانه احترام و ادب، پشت سر یا زیر لباس مُندرسش پنهان می کرد و پس از سلام به حضرت، آوازه خوانی و تنبک زنی می کرد.
خانه او درسطح شهر، مشهور بود به «غار». اتاقکی غار مانند در داخل کال (کانال) انتهای کوچه نوغان جایی نزدیک دبیرستان حاج تقی آقا بزرگ .
«جیگی جیگی» چگونه در حرم دفن شد؟
چون هیچ خانواده ای نداشت، جنازهاش را به غسالخانه شهر در میدان طبرسی بردند. یک شب در غسالخانه ماند و قرار شد توسط ماموران شهرداری در قبرستان «گلشور» - قبرستان عمومی شهر- دفن شود. همزمان با انتقال جسد «جیگی جیگی» به سردخانه، جنازه یکی از تجار معروف مشهد را شبانه به غسالخانه آوردند.
صبحگاه خانواده مرد تاجر، جنازه را تحویل گرفتند و پس از انجام مراسمی خاص، راهی حرم حضرت رضا(ع) شدند. کارگران شهرداری هم جنازه موجود را برای دفن به قبرستان عمومی شهر بردند و بی کس و تنها، کفن و دفنش را به سرعت انجام دادند.
هنگام وداع و دفن تاجر، وقتی کفن را کنار زدند، متعجبانه متوجه شدند که این جنازه او نیست. وقتی به غسالخانه برگشتند، فهمیدند این جنازه «جیگی جیگی» بوده است. خانواده مرد تاجر وقتی به قبرستان «گلشور» مراجعه کردند، دیدند که جنازه پدرشان دفن شده و هرچه تلاش کردند، 👇
مراجعه تقلید مشهد مجوز نبش قبر ندادند. از سوی دیگر هم به دستور مراجع، جنازه «جیگی جیگی» در همان قبر مرد تاجر در حرم دفن شد.
به این ترتیب آن نوازندهی دوره گرد و گمنام، در ایوان شمالی صحن عباسی(انقلاب) آرام گرفت. همان بارگاهی که «جیگی جیگی»، هر روز صبح، طنین آوازش را با سلام به امامش آغاز می کرد
امروزه همه ی این عقاید از بین رفته کاملا😔😔😔😔😔
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
شهید پلارک
همون شهید معروف که از مزارش بوی عطر میاد
از زبان مادرش :
در 13 سالگی تا به هنگام شهادت 23 سالگی نماز شبش ترک نشده بود.
شبهای بسیاری سر بر سجده عبادت با خدای خود نجوا می کرد و اشک می ریخت...
مادرش اینطور نقل کرده که پسرش در مدت عمرش چهارکار را هرگز ترک نکرد:
1. نماز شب
2. غسل روز جمعه
3. زیارت عاشورای هر صبح
4. ذکر 100 صلوات
اشکهای شهید سید احمد پلارک امروز رایحه معطری است که انسانها را تسلیم محض اراده و قدرت آفریدگارش میکند.
❤️مرحوم آیت الله العظمی بهجت رحمة الله علیه در وصف این شهید والامقام فرمودند: 🌿«یکی از نهرهای بهشت از زیر قبر مطهرشان رد میشود».🌿
خیلی ها او را با نام شهید عطری می شناسند.
❤️میگویند خودش به مادر وصیت کرده که بعد از شهادتم از مزارم #بوی_حسین_(ع) به مشامتان می رسد. حقیر که توفیق زیارت قبر مطهر این شهید را پیدا کردم واقعاً نتوانستم بوی عطری که از قبر ایشان به مشامم رسید را با عطرهای دنیوی مقایسه کنم بوی عطرش خیلی خاص است. رایحه دلپذیر و مشام نواز معطری که از خاک شهید سید احمد پلارک که پایانی ندارد نظر همگان را به خود جلب می کند.
#شهید_احمد_پلارک
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجه کنید لطفا / کپسولهایی وارد بازار شدهاند که داخل آنها پر از میخ های فولادی کوچک است که فرد در صورت خوردن آن به احتمال زیاد با زخم روده و معده روبرو و در انتها میمیرد!
لطفا در سطح وسیع اطلاعرسانی کنید تا مردم متوجه باشند و قبل از خوردن کپسول محتویات داخل آن را چک کنند!
🌍
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
🌺زندگی پیشکشی است
🌸برای شادمانی
🌺و لبخند زیباترین آرایش
🌸هر فرد است
🌺و مثبت اندیشی کلید
🌸خوشبختی
🌺یادمان باشد لبخندمان را
🌸توى آیینه ها جا نگذاریم
🌹عصرتون پر از عشق و لبخند🌹
✾࿐༅🍃🍃༅࿐
.
.http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀 آقای به اصطلاح خبرنگار
✨احیانا سرود "ای لشکر صاحب زمان
آماده باش" کاور نیست ؟
👈کاش یه ذره غیرت این بزرگمردان کوچک رو داشتی
http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij