eitaa logo
وی‌ین
83 دنبال‌کننده
494 عکس
48 ویدیو
2 فایل
« و اقداره‌ُمحاطه‌باللطفه » . _ ✨؛ وی‌ین ؟ " جایی‌برای‌فراموش‌نشدن ِ احوالات‌آدمی . " https://abzarek.ir/service-p/msg/2493502 • | صرفا از مشغولات ذهنم می‌گویم .
مشاهده در ایتا
دانلود
برای سربازان گمنام امام زمان دعا کنید بچه‌ها..
این کلمات ؛ کلماتی از زبان دختر ِ فردی است که برای ما رفت ...
وی‌ین
این کلمات ؛ کلماتی از زبان دختر ِ فردی است که برای ما رفت ...
این تصویر را نگذاشته‌ام که حس دلسوزی سراغمان بیاید ؛ نه ! این تصویر تلنگر است .. تلنگری بزرگ برای هوشیار شدن . افرادی که بوی شهادت می‌دادند رفتند .. شهادت هم آرزویشان بود ، هم درخورشان .. حال میدان دست ماست ؛ درست تر بگویم دست ِ انتخاب ماست . ما هستیم که باید با توکل بر نور و توسل بر امام حی ، خود را مستحکم‌تر از گذشته جلوه بدهیم و هیچ‌گاه و در هیچ‌شرایطی پشت ولی‌امر خود را خالی نکنیم !
وی‌ین
ترقه‌بازی ؛
ترقه‌بازی ² ؛
دعا کنید ...
53.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ زنگ حساب ؛ کاری از گروه سرود معراج تهران تهیه شده در معاونت فرهنگی نیروی هوافضای سپاه ( :
پیرهن ِ راه راه آبی ِ مرد‌کوچک خانه را اتو می‌زدم ؛ دستم خطا رفت .. بند انگشتم شروع به گزگز کرد و لحظاتی بعد قرمزی ُ سوختگی جایش را به گزگز کردن داد . جای سوختگی را با دقت وارسی کردم .. دیگر کاری نمی‌شد برایش کرد . به ادامه کارم رسیدم .. این لحظاتی عادی است که دلم می‌خواست مکتوب بماند .
وی‌ین
نماهنگ زنگ حساب ؛ کاری از گروه سرود معراج تهران تهیه شده در معاونت فرهنگی نیروی هوافضای سپاه ( :
3:27 دست‌هاشون جالبه .. مخصوصا دومی ِ .. آخیی اون دست کوچولو ِ نازمامانی با اون دست ِ بزرگ پسرونه .
هدایت شده از |حَ.نیفْ²|
اَللّهُمَّ انْصُرِ الإسلامَ و المُسلِمین و أخْذُلِ الْکُفّارَ و الْمُنافِقین و إرْحَمْ شُهَدائَنا بِحَقِّ مُحمّدٍ و آلِه الطّاهرین
هدایت شده از انجمن بیکاران کتابخون
انقدری که این عوضیای بی شرف، دارن جنگ روانی راه میندازن و داخلی زدن خود اسرائیل از بیرون نزده...
وی‌ین
انقدری که این عوضیای بی شرف، دارن جنگ روانی راه میندازن و داخلی زدن خود اسرائیل از بیرون نزده...
دلیل خیلی از این‌ها ؛ ایجاد وحشت توی دل مردم ِ .. این حملات دیشب ُ امروزم کار منافق های به ظاهر خودی بوده !