eitaa logo
کانال خبری والعصر
560 دنبال‌کننده
43.1هزار عکس
62.4هزار ویدیو
341 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اروپا با نفت رایگان ایران بعد از جنگ جهانی دوم ساخته شد محمدحسین‌ ادیب استاد اقتصاد بین‌الملل‌ دانشگاه
🔴 دیگر باید چه اتفاقی بیفتد که به معنای واقعی، جلوی جنگنده های مجازی دشمن بایستیم؟! 🔻پس از حادثه تروریستی در شیراز، روابط عمومی وزارت اطلاعات، بیانیه داده است. در بخشی از این بیانیه اشاره شده که فرد تروریست، تبعه کشور تاجیکستان بوده و در ایران از طریق با سرپُل‌های هدایت‌کننده‌ی عملیات برای دریافت دستورالعمل و اسلحه در ارتباط بوده و نهایتاً در تاریخ یکشنبه 22 مرداد ماه دست به عملیات تروریستی زده است. ⚠️ پرسش این است که با وجود وقوع هزار فتنه امنیتی، فرهنگی، اخلاقی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... دیگر باید چه اتفاقی رخ دهد که برای ما درس عبرت شود و دست از فیلترینگ آبکشی برداریم و به معنای واقعی، جلوی فعالیت جنگنده های دشمن بایستیم؟!
🔺تحرکات امریکا مبین قطع اتصال زمینی ایران به مدیترانه از طریق انسداد گذرگاه القائم با کمک کردهاست. 🔺در مقابل ایران با استفاده از فرصت اربعین و بازگشایی مرزهای باشماق و مریوان و تمرچین،میخواهد حشدالشعبی(مسئول امنیت زوار)را به داخل کردستان عراق بکشد و مرز را از دست بارزانی خارج کند.
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 روایت ژنرال ترکیه از نبرد منطقه ای ایران و آمریکا... 📡 @quds_sepah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️امام خامنه ای: 🔷 «اگر صد تا از این حوادث را هم مشاهده می کنید ناامید نشوید؛ این آن توصیه ی قطعی و اصلی من است ... ان شاء الله نابودی تمدنِ منحط آمریکایی و زوالِ اسرائیل را به لطف الهی،همه ی شما خواهید دید.»
18.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشراف اطلاعاتی و عملیاتی در خلیج فارس و تنگه هرمز یک مسأله است و اقدام یک مسأله دیگر. هیاهوی آمریکا در مورد ورود دوباره چند شناور رزمی به خلیج فارس مشخص بود که با برخورد جدی و سخت نیروی دریایی سپاه مواجه و از هرگونه بهره‌برداری تبلیغی جلوگیری خواهد شد. رصد لحظه‌ای این ناوگروه آمریکایی و حضور سنگین شناورهای سپاه در محل درسی مهم برای نیروی دریایی آمریکا داشت که فکر می‌کنند هر کاری دوست دارند می‌توانند انجام دهند. در روزها و هفته‌های آینده سطح تنش و. برخورد در منطقه در صورت شیطنت آمریکا بالا خواهد رفت. باید دید طرف آمریکایی با سه کشتی جنگی چگونه می‌تواند با ایران مقابله کند. @syriankhabar
🛑بازداشت امام جمعه اهل سنت راسک دادگستری سیستان و بلوچستان: 🔹مولوی فتحی محمد نقشبندی به اتهام تشویش اذهان عمومی از طریق سخنرانی‌های کذب، تهمت و افترا به نظام جمهوری اسلامی ایران و اقدام علیه امنیت ملی و تصرف غیر قانونی اراضی ملی بازداشت شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیزر جدید وزارت دفاع به مناسبت 31 مرداد روز صنعت دفاعی
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 گزارشی در خصوص عملیات اخیر داعش در سوریه بر خلاف عملیات های قبلی، دقت تروریست ها در این عملیات ها بیشتر شده است کارشناسان میگویند : ایالات متحده در شناسایی خطوط دفاعی ارتش سوریه به داعش اطلاعاتی را منتقل کرده اند.... @mrtahlilgar
🔸روزنامه سان: ناو آمریکا توسط پهپادها و قایق‌های ایرانی رصد شد 🔹رسانه انگلیس به بازتاب فیلم اخطار نیروی‌ دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ناوگروه آمریکا در تنگه هرمز پرداخت و نوشت، تصاویر تکان‌دهنده، قایق‌های تندروی ایرانی را نشان می‌دهد که به کشتی جنگی آمریکا نزدیک شدند.