eitaa logo
کانال خبری والعصر
560 دنبال‌کننده
43.1هزار عکس
62.4هزار ویدیو
341 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال خبری والعصر
2 مستشار بلندپایه ایرانی در حمله اسرائیل به دمشق به شهادت رسیده‌اند.
🔹 الجزیره از شهادت دست‌کم ۴ نفر در این حمله خبر داد. رویترز مدعی شد که یکی از فرماندهان سپاه در این عملیات مورد هدف قرار گرفته است.
جنگنده‌های رژیم صهیونسیتی با هشت فروند موشک این ساختمان را که در آن جلسه‌ای برقرار بوده، هدف قرار دادند. این حمله نشان می‌دهد که اقدام ایران در زدن مخفی‌گاه و پایگاه موساد و عوامل این رژیم در شمال عراق کاملا دقیق و درست بوده است. @SyrianKhabar
🔸️ شهادت دو مستشار ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی به دمشق 🔸در حمله امروز رژیم صهیونیستی به منطقه المزه دمشق، دو مستشار ایرانی به شهادت رسیدند.
🔴 حاج صادق امید زاده فرمانده اطلاعات سپاه قدس و حاج غلام با نام جهادی حاج محرم، جانشین اطلاعات سپاه قدس، در حمله رژیم صهیونیستی به دمشق ترور شده اند 🔹 آمار شهدا نهایی نیست و افزایش دارد.
فرماندهان نظامی ما باید با حمله قاطعانه و کشته گرفتن از یهودی های صهیونیست پست و بعد از آن انتقام سخت از عامل و آمر شهادت حاج قاسم عزیز ، کاری کنند تا مورد تمجید آقا قرار بگیرند مثل تمجید عجیب و خاص آقا از انصارالله نکته: آقا هیچ اشاره ای به حملات موشکی سپاه به مواضع تکفیری ها در دیدار با ائمه جمعه نداشتند.
🔻با تثبیت حضور روس ها در سوریه، ترور نیروهای ایرانی توسط اسراییل افزایش پیدا کرده سیدصادق حسینی روزنامه نگار نوشت: 🔹از وقتی حضور روس ها در سوریه افزایش یافته و تثبیت شده، شاهد افزایش ترورها و حملات هوایی رژیم اسراییل علیه نیروهای ایرانی هستیم. 🔹دو ترور موفق اخیر: شهید سیدرضی موسوی و شهید حاج صادق امید زاده معاون اطلاعات نیروی قدس، لزوم بازنگری روابط ایران و روسیه در دمشق را بیشتر کرده.
کانال خبری والعصر
🔻با تثبیت حضور روس ها در سوریه، ترور نیروهای ایرانی توسط اسراییل افزایش پیدا کرده سیدصادق حسینی روز
در ترور فرماندهان رده بالای سپاه قدس در سوریه، احتمال جاسوسی روس ها دور از انتظار نیست!
بیانیه سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی به دمشق: 4 تن از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران شهید شدند روابط عمومی کل سپاه: بار دیگر رژیم ددمنش و جنایتکار صهیونیستی اقدام به تجاوز به شهر دمشق پایتخت کشور سوریه نمود و طی حمله هوایی جنگنده‌های رژیم متجاوز و غاصب تعدادی از نیروهای سوری و ۴ تن از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 لحظۀ پرتاب ماهوارهٔ ثریا با ماهواره‌بر قائم ۱۰۰
کانال خبری والعصر
فرماندهان نظامی ما باید با حمله قاطعانه و کشته گرفتن از یهودی های صهیونیست پست و بعد از آن انتقام سخ
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚔ برای جلوگیری از جنگ، باید طرف مقابل را محکم بزنید وگرنه جنگ حتمی خواهد بود. 🔻حاج صادق امید زاده معاون اطلاعات سپاه قدس و حاج غلام با نام جهادی حاج محرم، جانشین وی در حمله امروز رژیم صهیونیستی به دمشق ترور شده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسه دیگه هی میگید «مرگ بر آمریکا» حالمون بهم خورد دیگه توی یک دقیقه زیباکلام رو تو مناظره بی‌آبرو کرد @Afsaran_ir
❌️تصویر شهید حاج صادق امیدزاده، مسئول اطلاعات سپاه قدس در سوریه که امروز به شهادت رسید، در کتاب «ر» روایت زندگی شهید رسول حیدری