eitaa logo
کانال خبری والعصر
564 دنبال‌کننده
43.2هزار عکس
62.6هزار ویدیو
341 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حمله موشکیِ حزب‌الله به پایگاه مرون 🔹‌منابع صهیونیستی گزارش کردند حزب‌الله پایگاه هواییِ ارتش رژیم صهیونیستی در مرون را هدف حملهٔ موشکی قرار داده است.
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ‌های بایکوت‌کننده‌ صادق زیباکلام در گفتگوی جنجالی با اپوزیسیون سیاسی سلطنت‌طلب؛ 🟡کشته‌شدن اسماعیل هنیه را شهادت می‌نامم چون یک عمر به خاطر آرمان‌ها و سرزمینش فلسطین مبارزه کرد | جمهوری اسلامی نشان داده که باید مثل آدم باهاش صحبت کنی و اگر همچون قضیه آلمان از موضع بالا و با زور صحبت بکنی، او هم جوری دیگه صحبت میکنه! 🟡به من به خاطر انقلاب کنایه می‌زنند اما بدانید اگر اعلیحضرت مثل آدم حکومت کرده بود و مملکت را مثل قفس اداره نمی‌کرد این اتفاقات نمی‌افتاد | اوین امروز مثل یک هتل پنج ستاره است، ولی اوین شاهنشاهی مثل یک مسافرخانه بود و نباید این دو را با هم مقایسه کرد!
ترور رئیس اداره آگاهی شهرستان خاش حسین پیری، رئیس اداره آگاهی شهرستان خاش با تیراندازی افراد مسلح مورد ترور قرار گرفته و به شهادت رسید. جزییات این حادثه هنوز منتشر نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسرائیل ضد ایران یا جمهوری اسلامی؟ 🔶 صادق زیباکلام و قیس قریشی 🔻صادق زیباکلام: مخالفت جمهوری اسلامی با اسرائیل ایدئولوژیک است. سال ۵۷ خطری از سوی اسرائیل متوجه ایران نبود، اما باز هم شعار «مرگ بر اسرائیل» می‌دادیم. بعد از ۴۶ سال و هزینه زیاد، چه نتیجه‌ای حاصل شد؟ آمریکا و انگلیس هم هزینه‌های زیادی برای جنگ می‌کنند، اما مردم آنها به‌راحتی می‌توانند سیاست‌های دولت‌شان را نقد کنند. آیا ما می‌توانیم مثلا از سردار حاجی‌زاده سوال کنیم که نتیجه عملکردش چه بوده است؟ 🔻قیس قریشی: ایران حق دارد نگران اسرائیل باشد. معروف است که سلطه بر مدیترانه مساوی با حکومت بر جهان است. اگر ایران یک قدم عقب‌نشینی کند، آن یک قدم از سوی اسرائیل پر خواهد شد. داستان ایران و اسرائیل از ۷ اکتبر شروع نشده است. آنها ۶۰۰ میلیارد دلار برای سرنگونی بشار اسد هزینه کردند تا دسترسی ایران به مدیترانه را قطع کنند. مناسبات امنیتی و ضرورت‌های ژئوپلیتیک را هیچ حکومتی به رفراندوم نمی‌گذارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻حمله داعش با پشتیبانی اوکراین به برخی شهر های مرزی روسیه فیلمی از یک پایگاه نظامی در منطقه ولگوگراد روسیه منتشر شده که توسط برخی عناصر وابسته به داعش تصرف شده است ✍داعش داره عقده شکستهاش سوریه و عراق رو الان خالی میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تصاویر واضح از لحظهٔ نقص عملکرد گنبد آهنین 🔹 تصاویری که در فضای مجازی منتشر شده لحظه‌ای واضح از شکست سامانهٔ گنبد آهنین در انهدام یک راکت و فرود آن در الجلیل اشغالی را نشان می‌دهد.
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻لحظه خالی کردن ترمز تریلی و تصادف امروز در محور ایلام مهران خیلی وحشتناک رفت تو جمعیت
17.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله نیروی دریایی ارتش یمن به نفتکش یونانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عراقچی: بر خود واجب می‌دانستم قبل از آنکه وارد دفترم در وزارت خارجه بشوم با شهید امیرعبداللهیان تجدید عهد بکنم
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ این قسمت از سخنرانی رهبر انقلاب را این روزها نه یکبار بلکه ده بار گوش کنید. بسیاری از سؤالاتی که دارید حل می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هتاکیِ نظامیان صهیونیست به قرآن‌ 🔹 نظامیان رژیم صهیونیستی با ورود ناگهانی به مسجد «بنی‌صالح» در شمال غزه تمام قرآن‌های این مسجد را به آتش‌ کشیدند. 🔹 این تصاویر از دوربین‌های متصل به لباس نظامیان صهیونیست و تصاویر ضبط‌شده توسط پهپادهای رژیم صهیونیستی به‌دست آمده است.
🔻اگه تا حالا نمیدونستید نسل کشی چه شکلیه، به اندازه کفن ها دقت کنید تا بفهمید! تو این اربعینی مردم مظلوم غزه رو فراموش نکنین