eitaa logo
کانال خبری والعصر
560 دنبال‌کننده
43.1هزار عکس
62.4هزار ویدیو
341 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ماکرون تو برای تیمی دست خواهی زد که بازیکنانش سینه کودکان را نشانه گرفته‌اند. 🎙 دیوید ژیراد، نماینده پارلمان فرانسه علیه ماکرون، نخست وزیر فرانسه درباره بازی دوستانه تیم رژیم صهیونی و تیم ملی فرانسه در پاریس: 🔹رژیم صهیونی خواستار نابودی غزه، از میان برداشتن مردم غزه و استعمارگری هستند و شما دقیقا از آنها حمایت می‌کنید بنابراین شما نه تنها منفعل بلکه با آنها در این نسل کشی همدست هستید. 🔺 پ.ن: این گوشه‌ای از دموکراسی غربی است که مشاهده می‌کنید؛ پر از ، و .
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چه کسی دلار را گران می‌کند؟ 🔸رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در نشست با رئیس اتحادیه سرمایه‌داران ایران (اتاق بازرگانی) وعده داده است که دلار را گران کند؛ منتهی اجازه خواسته که این گرانی، به صورت شوک نباشد، بلکه تدریجی، آرام و بی سر و صدا صورت گیرد. دقیقا مانند روندی که طی سال‌های اخیر اتفاق افتاده و دلار نیما از ۲۲ هزار تومان در مرداد ۱۴۰۰ به ۵۰ هزار تومان رسیده است. 🔹با افزایش نرخ دلار، دلارداران و دلاری‌فروشان، از یک سو دلارهایی که از صادرات به دست آورده‌اند را گران‌تر می‌فروشند؛ از سوی دیگر، چون محصولاتشان را به دلار قیمت‌گذاری می‌کنند، محصولاتشان را هم گران‌تر می‌فروشند. در نتیجه، اینها سودهای نجومی می‌کنند، و هم کالاهای وارداتی و هم کالاهای ایرانی برای ملت گران می‌شود. به عبارت دیگر، سودشان نتیجه نبوغ‌شان نیست، نتیجه گران‌سازی زندگی بر مردم است. 🔻چندی پیش رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی خبر داد که افزایش نرخ ارز، حاصل توافق رئیس اتاق بازرگانی با رئیس بانک مرکزی بوده است. ✍🏽 سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 آمریکا در حال تدارک کودتا در گرجستان است 🔺سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا «معترضین» را برای انجام وظایف نظامی، از جمله رویارویی مسلحانه با سازمان‌های مجری قانون و نفوذ به تأسیسات دولتی، آموزش داده‌اند.
🛑خبرگزاری فرانسه: قطعنامهٔ جدیدی علیه ایران در آژانس پیشنهاد شد 🔺خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع دیپلماتیک خبر داد که کشورهای غربی قطعنامهٔ جدیدی علیه ایران به نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از پرواز صبح امروز پهپاد شاهد۱۰۱ حزب‌الله بر فراز مناطق شمالی اسرائیل که با موفقیت به هدف اصابت کرد
سیستم انتقال پول به جاسوسای اسرائیل در ایران لبنان سوریه و فلسطین هک شد. هکرهای حنظله: بعد اینکه ترور ها زیاد شد چند تا از جاسوسای اسرائیل رو تو لبنان و سوریه دستگیر کردیم فهمیدیم از یک شبکه مالی پول می‌گیرند الان ما اون شبکه رو هک کردیم و همه نفوذیا جلوی چشم ما هستند.
🔻 کیهان: «با دشمنان مدارا» جواب داد؛ اروپا تحریم‌ها را بیشتر کرد!
🔥 فرمانده ارتش اسرائیل در غزه نقره‌داغ شد 🔰 سرهنگ «یوئل گریکمن» فرمانده گردان 90 (نحشون) وابسته به تیپ کفیر، در غزه به‌شدت زخمی شد. ▫️ همچنین خبرها در جنوب لبنان حاکی از این است که 4 نظامی اسرائیلی در حمله پهپادی حزب‌الله به پایگاهی نظامی در عکا، زخمی شده‌اند.
🔰 سوءاستفاده از نجابت شهید رئیسی و فرافکنی خسارات دولت برجام 🔸رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت ادعا کرد که دولت، قیمت خودرو را برای جلوگیری از سودجویی دلالان گران کرد. 🔸الیاس حضرتی که در آستانه صد روزگی دولت میهمان برنامه «زمانه» سیما بود، همچنین گفته است: تمام برنامه‌های اقتصادی پزشکیان پیوست حمایت از محرومین دارد. 🔸وی در این گفت‌و‌گو اظهار کرد: رئیس‌جمهور در طول ۹۰ روز گذشته توانست دیوار بی‌اعتماد به زنان را از میان بردارد، شکاف نسلی را به یک عدالت نسبی تبدیل کرده و به شکاف قومیتی پایان دهد. 🔸وی همچنین گفت: موضوع اقتصادی و جراحی مهم‌ترین است و اهمیت دارد. برای این امر یک الزام مهمی وجود دارد که سیاست خارجی است. تا زمانی که تحریم هستیم و FATF حل نشود نمی‌توان کاری کرد. لازمه اقدامات، حل مسائل بین‌المللی است و برای اینکه این دو موضوع حل بشود، موضوع سومی وجود دارد که فوری‌ترین است و آن هم زنده کردن اعتماد و یک‌دل کردن و ایجاد همبستگی است. 🔸وی در ادامه مدعی شد: آقای پزشکیان گفته که «نگوییم خرابه تحویل گرفتیم». احتمالاً پدر و مادر مرحوم رئیسی برایش دعا کردند که پس از او آدم نجیبی رئیس‌جمهوری شده است. امروز با ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق مواجهیم، این یعنی میزان تولید و مصرف بسیار با هم فاصله دارد، در نتیجه باید فکری کرد، قرار نیست مشکلات را زیر فرش مخفی کنیم. 🔸درباره اظهارات عجیب آقای حضرتی گفتنی است که با کارهای نمایشی و سیاسی‌کاری یا حاشیه‌بازی و دوقطبی سازی نمی‌توان در مردم امید واقعی درست کرد. امید مردم همچنین با حواله دادن نوع مشکلات داخلی به برجام و FATF و مذاکره بی‌حاصل با عهدشکنان غربی نه تنها تقویت نمی‌شود بلکه آسیب هم می‌بیند؛ چرا که معنایش بی‌عملی و فرافکنی و پشت هم اندازی است. 🔸در ادعای خرابه تحویل گرفتن، آقای حضرتی ضمن توهین رودررو به شعور مردم، هم ادعای دروغش را مطرح می‌کند و هم منت سر مردم می‌گذارد که ما چون آدم‌های نجیبی هستیم، آن ادعا را نگفتیم و مطرح نکردیم! اگر شرافت رسانه‌ای در کار بود حتماً روزنامه متبوع آقای حضرتی، بیطرفانه وضعیت معدل رشد اقتصادی دو دولت روحانی و رئیسی، میزان افزایش نرخ ارز در دو دولت، میزان کسری در روز اول دولت‌ها و میزان موجودی داشتن یا نداشتن خزانه در هریک از دو دولت، میزان صادرات نفت در سه سال آخر دولت روحانی و سه سال دولت رئیسی، وضعیت صادرات نفت، وضعیت قتل‌عام یا مهارشدگی بیماری کرونا و موضوع واکسیناسیون و ادبیات مقامات دو دولت درباره امکان یا عدم امکان تامین واکسن، میزان افزایش مصرف برق و میزان افزایش یا کاهش ناترازی تولید در هر یک از دو دولت، وضعیت ناترازی‌های مالی و بودجه‌ای و ماجرای گزارش پایانی اعضای دولت آقای روحانی به آقای رئیسی (مبنی بر عدم امکان پرداخت حقوق سر ماه کارکنان دولت)، حجم تعهدات مالی ایجاد شده در دولت روحانی و تسویه بخش مهمی از آن در دولت شهید رئیسی، خودکفایی در واردات گندم در سال جاری با وجود واردات هفت میلیون تنی در دولت روحانی، و... را با هم مقایسه می‌کرد و در این صورت، نسبت به عملکرد دولت ورشکسته «برجام و دیگر هیچ» و بزک‌هایی که این روزنامه انجام داده و خسارت‌هایی که به مردم تحمیل کرده‌اند، از مردم عذرخواهی و از نجابت شهید رئیسی که تشکر می‌کرد که با بزرگواری، این گرفتاری‌های انباشته را به روی بانیان آن نیاورد تا امروز برخی عناصر دون‌پایه آنها به تحریف واقعیات بپردازند و طلبکاری کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ثابتی: مگر کیفیت خودرو را بهتر کردید که گران می‌کنید؟!/ هیئت رئیسه در ماجرای شفافیت، گزینشی عمل نکند 🔹 امیرحسین ثابتی(تهران): مگر ۳۰ درصد بهبود کیفیت داشتید که ۳۰ درصد گران کردید. من خواهش می‌کنم تعرفه واردات را تا ۵۰ درصد کم کنیم. 🔹چرا هیئت رئیسه شفافیت آرا را گزینشی اعمال می‌کند. چرا آرا مربوط به دو تابعیتی‌ها را شفاف نکردید؟! 🔹 ما نفهمیدیم چرا سه‌شنبه تعطیل شد؟! چرا یک‌شنبه یا چهارشنبه تعطیل نشد؟! 🔹 علی نیکزاد(نایب‌رئیس دوم مجلس): تعطیلی سه‌شنبه به درخواست کمیسیون تلفیق بوده. اگر چهارشنبه را تعطیل می‌کردیم، نماینده‌ها می‌رفتند!
💢هلاکت 3 تروریست دیگر در سیستان‌وبلوچستان 🔺سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت: در ادامۀ اجرای رزمایش 3 نفر از اعضای تیم‌های تروریستی منطقه به هلاکت رسیده و 6 نفر دیگر دستگیر شدند. 🔺5 نفر دیگر از عناصر فریب‌خورده هم سلاح خود را بر زمین گذاشته و تسلیم شدند.
🔺ایران۲۴ مدعی شد: سامانه‌های بانک ملت از کار افتاد/ دسترسی هکرها به اطلاعات مشتریان 🔸خبرها حکایت از حمله سایبری به بانک ملت می‌دهد که باعث اختلال در خدمات‌دهی این بانک شده است. 🔸گزارش‌ها از اختلال گسترده از صبح امروز در خدمات دهی بانک ملت به مشتریان و عدم کارکرد سامانه‌ها، کارت‌های بانکی و دستگاه‌های پوز متعلق به این بانک حکایت دارد. 🔸سامانه بانک ملت طی روزهای گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفته و ظاهرا هکرها توانستند به بخشی از سامانه‌های این بانک نفوذ کرده و به  اطلاعات ۴.۵ میلیون مشتری این بانک دسترسی پیدا کنند. 🔸با این حال مشتریان بانک ملت از صبح امروز برای ورود با سامانه‌های همراه بانک و اینترنت بانک با گزینه "سيستم در حال به‌روزرسانی است"، مواجه می‌شوند. همچنین دستگاه‌های پوز این بانک در فروشگاه از کار افتاده و مردم دچار مشکل شده‌اند. سامانه پیامک رمز پویای این بانک نیز با اختلال و قطعی مواجه شده است/ایران۲۴