فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دکتر مصطفی شریف ، فعال سیاسی
🔹 چرا رهبری جلو روحانی را نمی گیرد؟
#امام_جامعه
#رشد_مردم
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_original
17.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #فایل_تصویری
👤 استاد #رائفی_پور
📝 شناخت مرد و زن و بهبود شرایط زناشویی2
#قبل_از_ازدواج
💝 کانال قنداب، واحد تخصصی خانواده موسسه مصاف
@ghandab
🔴 راز حمایت رهبر
🔰کمتر از 24 ساعت از شروع #آشوبها در کشور، رهبر انقلاب، صبح روز یکشنبه (26 آبان)، در ابتدای درس خارج فقه خود، نسبت به این موضوع #واکنش نشان دادند.
🔶این موضع رهبر انقلاب موجب واکنشهای مختلفی شد. برخی آن را ستودند و شجاعانه و مروتآمیز معنا کردند و برخی دیگر نیز این موضع رهبر انقلاب را عجیب دانستند و انتظار چنین موضعی را نداشتند. شاید یکی از دلایل اصلی عدم انتظار این موضع رهبر انقلاب، کمتوجهی به #منطق_حکمرانی ایشان باشد. در منطق حکمرانی رهبر انقلاب، یکی از پایههای اساسی تداوم حاکمیت، «حفظ ساختارهای رسمی» است. حفظ ساختارهای رسمی و مکانیسمهای طراحیشدهی قانونی، آنقدر برای رهبر انقلاب از اهمیت برخوردار است که هرکجا ببینند این #ساختارها به بهانهای در حال مخدوش شدن است، بلافاصله وارد میدان میشوند. البته تأکید بر ساختارهای قانونی و پایبندی به آنها، در دل خود پایبندی به #مردمسالاری را هم دارد. در همین ماجرا، مصوبهی سران سه قوه و نه دولت - هر چند دولت و رئیسجمهور در آن نقش محوری دارند- یعنی مصوبهای که دو ضلعش نمایندگان مستقیم مردم هستند.
🔴این همان منطق #ورود_مقتدرانهی رهبر انقلاب در ماجرای #فتنهی88 است. در فتنهی 88، برخی افراد به بهانهی دروغین #تقلب در انتخابات، ساختارهای رسمی و قانونی کشور را زیر سؤال برده و خواهان برگزاری مجدد انتخابات شدند. رهبر انقلاب اما در مقابل، به حفظ #مکانیسمهای_قانونی که صیانت از رای مردم در گرو آن بود، تأکید کردند.
✳️آذرماه سال گذشته، رهبر انقلاب با اشاره به نقشهی آمریکاییها برای آشوب در ایران، چنین فرمودند: «اوّل امسال که سال ۹۷ است اعلام کردند که ایران تابستان داغی خواهد داشت... یعنی همین اختلاف و دعوا و این را بکِش به خیابان و آن را بیاور در عرصه و [بین] این گروه با آن گروه، آن گروه با آن گروه [دیگر]، جنگ راه میاندازیم، دعوا راه میاندازیم؛ هدفشان این بود. به کوری چشم آنها تابستان امسال یکی از بهترین تابستانهای سال بود... من هم به ملّت عزیزمان عرض میکنم این بیداری را حفظ کنید؛ اینکه اینها گفتند در سال ۹۷ ما چنین میکنیم، چنان میکنیم، و نقشههایی را برای جمهوری اسلامی ابراز کردند -یعنی در واقع نقشهشان لو رفت- این ممکن است فریب باشد؛ ممکن است جنجال را برای سال ۹۷ بکنند، #نقشه را برای سال ۹۸ بکشند.» حدود بیست روز پیش نیز رهبر انقلاب در دانشگاه پدافند ارتش، مجددا با طرح مسألهی «فتنه»، از نیروهای امنیتی خواستند که مراقب آن باشند: «آن چیزی هم که در این زمینه مخصوص نیروهای مسلّح و نیروهایی حافظ امنیّت است این است که مراقب فتنه باشند. در قرآن یک جا میفرماید: اَلفِتنَةُ اَشَدُّ مِنَ القَتل؛ یک جا میفرمایید: اَلفِتنَةُ اَکبَرُ مِنَ القَتل؛ «اَشَدّ» یعنی سختتر، «اَکبَر» یعنی بزرگتر. کشتار چیز بدی است، نامطلوب است امّا فتنه از آن بدتر است. خب اگر فتنه از قتل بدتر است، پس بایستی نیروهایی که حافظ #امنیّت هستند آرایش لازم را، نظم لازم را برای مقابلهی با فتنه هم بگیرند، آمادگیهای خودشان را برای فتنه هم بایستی حفظ بکنند.»
💢اگر فتنه، به معنای «امتزاج حق و باطل» باشد، پس هرچه زودتر #چشم_فتنه کور شود، آسیبهای آن برای جامعه کمتر است. «آشوب» مقدمهی فتنه است و فتنه بستری برای ناامن کردن جامعه. ضمنا رهبر حکیم انقلاب بارها به «عمل به هنگام» تأکید کردهاند، چراکه اگر عملی در زمان خودش انجام نشود چه بسا بیخاصیت و بیتأثیر باشد. ورود با فوریت یا بهتر بگوییم، #ورود_به_هنگام» رهبر انقلاب در این ماجرا و حمایت ایشان از طرح سران قوا، حاکی از همین مسأله است. آشوبهای اخیر گرچه طبق اخبار منتشره، تقریبا تمام شده است، اما این به معنای #پایان_فتنه نیست. ملت ایران، مانند همیشه باید بیدار باشند، که امیرالمؤمنین(ع) میفرمایند: «انّ اخا الحرب الارق و من نام لم ینم عنه: مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.»
✍نشریه خط حزب الله
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فیلمی از اجرای اولین جمعه سیاه در انگلستان
#شهر_فرنگ
✅ کانال مصاف
@Masaf
4_5965134078591108474.mp3
2.36M
🎵 #پادکست
🔺 طرح کارشناسی استاد #رائفی_پور برای نرخ بنزین
📣 برشی از سخنرانی « ماجرای بنزین » 👇
masaf.ir/Raefipour/post/31206
✅ تنها کانال رسمی استاد رائفی پور و جنبش مصاف
@Masaf
مسیر قانونی #نظارت بر دولت، این جماعت هستند!
بلندگوی سیستماتیک بیان #اعتراض مردم همینها هستند!
نمایندگانی که حقوق میگیرند تا پیگیر مطالبات ملت از دولت باشند اینگونه به پاسخهای وزیر نیرو دقت میکنند!
بهترین مسیر اصلاح وضع ناگوار موجود، داشتن یک #مجلس قوی، فعال و مطالبهگر است....
💬 محمد سرشار
•┈••✾••┈•
🇮🇷 کانال انقلابی #فاطمیون 👇
🔹ایتا:
https://eitaa.com/fatemiyoon110
❓علت اصرار برای افزایش حداقل #سن_ازدواج چیست؟ واقعاً هدف از اینکه حداقلِ سن ازدواج رااز ۱۳سال به ۱۸سال برسانند، چیست؟
🔻 آیا طلاق است؟ آیا حقوق خانواده و زن است؟
در حالیکه طبق آمار رسمی، طلاق در ازدواجهای سنین پائینتر خیلی کمتر است از سنین بالاتر!
به این #پژوهش نگاه کنید:
🔻امکانسنجی افزایش حداقل سن ازدواج از منظر قوانین جمهوری اسلامی ایران و فقه امامیه
🔹 پژوهشی که در پژوهشگاه قوه قضائیه انجام شده است.
💢 دوستان پژوهشگر، دوستان حقوقدان، طلاب و روحانیت اعم از آقا و خانم فعال،
🔹 برید در این موارد زیربنایی و تخصصی کار کنید. برید ساختارسازی کنید، زیربنای قوانین رو مورد مطالعه قرار بدید.
🔹 بعد بیایید طرح جدید بدهید، به شبهات و نظراتِ دگراندیشان پاسخ بدهید
📍آیا اینکه در این مملکت قانون وضع شده که ازدواج زیر۱۳سال خلاف است و عقد باید باطل شود، مبنای شرعی و فقهی دارد؟ مبنای عقلی و فلسفی دارد؟
📍اینها اول، ممنوعیت ازدواج زیر۱۳سال را تصویب کردند، حالا بدنبال این هستند که عدد۱۳ را به ۱۵ یا ۱۸ برسانند.
❓بعد ماها در این زمینه چه کردیم؟ علما و بزرگان ما، روحانیت ما، حقوقدانهای انقلابی ما، فعالان عرصه اجتماع و خانواده؟
🔹 عرصه را خالی نکنیم. ما باید مبنای همین قانون منع ازدواج زیر ۱۳سال را بزنیم تا به ۱۵ یا ۱۸ نرسه!
📛 لیبرالها از یک طرف میگویند آموزش مسائل جنسی را به سنین پائین بکشانند اما ازدواج را ممنوع کنند! دقیقاً برای افزایش روابط نامشروع ( #گناه_زنا، #هم_باشی، #گناه_همجنس_بازی ) و آزادی جنسی دارند زیرساخت قانونی درست میکنند!
✅ داوود مدرسییان
#ازدواج_در_وقت_نیاز
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
▪️این تصاویر یک دنیا حرف دارند؛ در یک سو #منطق_مقاومت فرستاده #دونالد_ترامپ را در اوج فشار آمریکا شایسته مبادله هیچ پیامی نمیداند و عزت را به ارمغان میآورد و در سویی دیگر دیدگاه #غربگرا برای ملاقات با دونالد ترامپ تحقیر را به جان میخرد و همچون سربازی بیاختیار میایستد.
💬 علی خضریان
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی از اولین #جمعه_سیاه در انگلستان...
نماد دولت رفاهی مدرن، سیاست گذاری اجتماعی و مراکز دانشگاهی جهان.
💬 فرشاد مهدیپور
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬کلیپ| یک دقیقه در غزه...
#واحد_چند_رسانه_ای_خیبر
🔰عضویت در پایگاه صهیونپژوهی خیبر👇
💻 kheybar.net
📹 yun.ir/945
📺 aparat.com/kheybar.net
🔸 eitaa.com/kheybar_net
📷️ www.instagram.com/kheybar_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | مستضعفین چه کسانی هستند؟
☝️ پاسخ رهبر انقلاب به کسانی که کلمه مستضعفین را بد معنا میکنند
🔺️ رهبر انقلاب: #مستضعفین را بد معنا میکنند؛ مستضعفین را به افراد فرودست یا حالا اخیراً -یعنی این چند سال اخیر باب شده- اقشار آسیبپذیر [معنا میکنند]، یعنی آسیبپذیران؛ نه، قرآن مستضعف را این نمیداند، قرآن میگوید: وَنُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الاَرضِ وَنَجعَلَهُم اَئِمَّةً وَ نَجعَلَهُمُ الوٰرِثین؛ مستضعفین یعنی ائمّه و پیشوایان بالقوّهی عالَم بشریّت؛ این معنای مستضعفین است: کسانی که وارثان زمین و همهی موجودی زمین خواهند بود؛ بسیج مستضعفین این است. مستضعف یعنی آن کسی که بالقوّه صاحب وراثت عالَم است، بالقوّه خلیفةالله در زمین است، بالقوّه امام و پیشوای عالَم بشریّت است. ۹۸/۹/۶
🏷 #دیدار_بسیج
💻 @Khamenei_ir
🔻 آیتالله سیستانی: تظاهرکنندگان راه خود را از تخریبگران جدا سازند
پیام آیتالله سیستانی در خطبه جمعه کربلا:
🔹️ بر حرمت اعتدا به تظاهرکنندگان مسالمتآمیز و منع آنها از تلاش برای استفاده از حقشان در راستای اصلاح تاکید میکنیم.
🔹️ تظاهرکنندگان مسالمتآمیز باید راه خود را از تخریبگران جدا کرده و آنها را برانند و اجازه ندهند به ممتلکات دیگران تعدی کنند.
🔹️ از پارلمان که دولت از آن برگرفته شده است انتظار میرود که در مورد گزینههای خود تجدیدنظر کند و در راستای مصلحت عراق گام بردارد.
🔹️ دشمنان عراق و مزدوران آنها به دنبال دستیابی به اهداف خبیث خود از جمله نشر آشوب و درگیری داخلی و بازگرداندن کشور به دوره دیکتاتوری هستند.
#ناب_جهادی
@nabjahadiii
@nabjahadiii
⭕️ در دولت قبل با یارانه نقدی میشد ۲۶۰ لیتر بنزین خرید، در این دولت با یارانه نقدی تنها میتوانیم ۱۱۸ لیتر بنزین بخریم
▪️بررسیها نشان می دهد یارانه نقدی یک خانوار چهارنفره در سال ۸۹، معادل ۱۷۲ دلار در ماه بود و با آن میشد ۲۶۰ لیتر بنزین آزاد خرید؛ اما هماکنون این یارانه معادل ۲۸ دلار در ماه است و با آن تنها میتوان ۱۱۸ لیتر بنزین آزاد خریداری کرد.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اگه بعضی بچه حزب اللهی ها عجله دارن واسه رسیدن به هدف، بی خود عجله دارن..! امر خداوند تدریجی است!
#دکتر_یامین_پور
#بصیرت
🔰شبکه ی رسانه ی تیمورا
🆔 @timoora
❌دیوار کوتاه مردم در اصلاح اقتصادی!❌
🔻خنثی سازی تحریم با اصلاح ساختارهای مالیاتی
✍در شرایط جنگ اقتصادی و فشار تحریمی دشمن، کشور حتما به اصلاحات و جراحی های جدی اقتصادی نیاز دارد تا بتواند خود را در برابر فشارهای بیرونی و کاهش درآمد کشور از فروش نفت مقاوم کند و خود را با این وضعیت هماهنگ و تطبیق دهد.
✍نقطه کانون راهبرد فشارحداکثری آمریکا علیه ایران فشار به مردم و به تعبیر ریچارد نفیو معمار تحریم های آمریکا علیه ایران،مردم موردهدف تحریم باید احساس درد را در زندگی خود مشاهده کنند و اثرات روانی و اجتماعی قابل لمسی داشته باشد.
✍در این میان راهبرد دولت دقیقا باید بر مبنای تقابل و خنثی سازی هدف تحریم ها یعنی فشار بر مردم و ایجاد نارضایتی های اجتماعی، افزایش شکاف اجتماعی و نهایتا اعتراضات و شورش های شهری باشد.
✍لذا طرح ها و اصلاحات اقتصادی دولت ضمن اینکه باید همراه با پیوست های رسانه ای و اجتماعی هوشمندانه جهت جلب رضایت مردم باشد، آن طرح ها نیز دقیقا باید در جهت کاهش فشار معیشتی روی مردم و بطور خاص قشر ضعیف جامعه طراحی گردد.
✍حال با این شرایط اولویت های اصلاح اقتصادی و توزیع درآمدی دولت باید در حمایت و تقویت مردم باشد، اما دولت با اقدام ناگهانی و بدون اطلاع رسانی قبلی در افزایش قیمت بنزین به مردم شوک ناگهانی وارد کرد! و موجبات نارضایتی مردم را فراهم نمود!
✍اکنون با اجرایی شدن طرح مذکور می طلبد دولت ضمن اصلاحاتی در آن و توزیع کامل درآمد حاصل از صرفه جویی در مصرف بنزین و صادرات بنزین به مردم و راهکارهای جبرانی و حمایتی تا آنجا که می شود از فشار به مردم کاسته شود.
✍اما آنچه قابل تامل و نقد و بررسی است، این است که آیا در اصلاح ساختار اقتصادی کشور سهمیه بندی بنزین در این شرایط جزء اولویت های کشور بود یا اقدامات ساده تر، کم هزینه تر که موجب فشارهای اقتصادی به مردم هم نشود وجود نداشت؟
✍موارد متعددی از اصلاح نظام بانکی به عنوان یکی از ریشه های مشکلات اقتصادی تا ایجاد پتروپالایشگاه ها و تبدیل نفت خام به فرآورده های نفتی و جلوگیری از خام فروشی و دور زدن تحریم ها، اصلاح سازوکارهای خصوصی سازی، حذف یارانه سوخت خودروهای لوکس و لیست بلندی از اقدامات اولویت دار در اصلاح اقتصادی کشور وجود دارد که دولت به آنها بی توجه بوده است!
✍اما فقط در یک مورد یعنی با اصلاح سازوکارهای مالیاتی کشور می توان حجم قابل توجهی از مسائل درآمدی کشور را جبران کرد، بدون اینکه به مردم مستضعف فشار بیاید و به تحقق عدالت و کاهش فاصله طبقاتی و نتیجتا افزایش اعتبار اجتماعی در کشور کمک کند.
✍براساس بعضی آمار اکنون نزدیک به 150هزار میلیاردتومان فرارمالیاتی در کشور داریم، که اگر همین یک مورد بطور کامل اصلاح و اعمال شود می توان به آرزوی دیرینه کشور یعنی قطع وابستگی نفت رسید و تحریم ها را نه تنها دور زد، بلکه تحریم ها را خنثی و بی اثر کرد. چرا که در بودجه سال98 درآمد پیش بینی شده حاصل از فروش نفت 148هزار میلیاردتومان است، یعنی بیش از فروش نفت می توان برای کشور درآمد حاصل کرد.
✍ازطرفی کارمندان بخش دولتی و بخش خصوصی که همگی از طبقه متوسط یا پایین هستند و اقشار ضعیف جامعه که مالیات های خود از جمله مالیات بر حقوق خود را کامل پرداخت می کنند، اما جمعیتی اندک که ثروتمند و مرفه نیز هستند در این سالها با رانت های ایجاد شده از پرداخت مالیات فرار کرده اند
✍رئیس سازمان مالیات کشور می گوید در ایران 300هزار میلیاردر داریم که نیمی از آنها هیچ مالیات نمی دهند و نیمی هم مالیات غیرواقعی می دهند که نسبتی با درآمدشان ندارد و حتی بسیاری از آنها یارانه هم می گیرند
✍مقدار واقعی مالیات پزشکان به عنوان یک قشر پردرآمد طبق بررسی های مرکز پژوهش های مجلس در سال حدود 7هزار میلیارد تومان است، که در سال گذشته میزان پرداختی مالیات پزشکان تنها 150میلیارد تومان بوده است! یعنی 98 درصد فرار مالیاتی در پزشکان وجود دارد.
✍طبق آمار اعلام شده بازرگانان نیز بیش از 15هزارمیلیارد تومان زیر سایه کارت بازرگانی فرارمالیاتی دارند که با لابی اتاق بازرگانی در مجلس طرح اصلاح آن لغو می شود یا وکلا به عنوان کسانی که درآمدهای بالا دارند و جزو دهک های بالای معیشتی کشور هستند حدود 12هزارمیلیاردتومان فرارمالیاتی دارند.
✍ازطرفی تصویب و پیگیری اجرایی شدن کامل قانون مالیات بر عایدی سرمایه(CGT) موجبات هدایت نقدینگی به سمت تولید و کاهش جذابیت های بازارهای غیرمولد خواهدشد.
یا تصویب مالیات بر خانه های خالی که با لابی جناب آخوندی و علی لاریجانی از دستورکار مجلس خارج شد، می تواند هم نقش مهمی در کاهش قیمت مسکن داشته باشد و هم درآمدی قابل توجه حاصل شود.
✍لذا فقط پیگیری و اصلاح ساختارهای مالیاتی می تواند درآمد فراوانی نصیب دولت و مردم کند، بدون آنکه به اقشار ضعیف و متوسط جامعه فشاری وارد نماید.
علیرضا فقیهی راد
@najva_net
.
.
❌رئیسِ کدام جمهور؟❌
✍ صدا و تصویر روحانی در اولین ارتباط او با مردم بعد از حوادث تلخ بنزینی را دیدیم. خبری از تأسف و تأثر و عذرخواهی و پوزشطلبی وجود داشت؟! هیچ نشانهای از همدردی و مرهمگذاری بر تن زخمدیده ایرانیان در این حوادث تلخ دیده شد؟!
✍ادبیات و زبان بدنش، شبیه دورهمی خاطرات دوران سربازی در آسایشگاهها و یا دوره دانشجویی در خوابگاهها بود. دورهمیهای شاد و خاطرهانگیز و پر از نوستالژی! انگار نه انگار که او مسبب اصلی حوادث تلخ این روزهاست. انگار نه انگار که پیکر ملت ایران زیر بار تصمیمات و حکمرانی او زخم خورده است و به مرهم نیاز دارد نه نمک!
✍ این ادبیات «بیخیال دموکرات» و این «زبان بدن خندان و بشاش»، بعد از زخم خوردن پیکر ملت ایران و ریخته شدن خون عدهای بیگناه در حوادث بنزینی روزهای اخیر، چقدر تراژیک و دردناک است!
✍ شهید صیاد شیرازی در خاطرهای از شهید چمران گفته بود وقتی او را علیرغم داشتن پست وزارت دفاع در خط مقدم جبهه دیده است، شورانگیزانه تعجب کرده است و گفته است خدایا چطور ممکن است این فردی را که در خط مقدم جبهه دفاع از اسلام و انقلاب و مردم میبینم وزیر دفاع ج.ا.ا باشد؟
✍ اگر الان صیاد شیرازی زنده بود و این نمایش مبتذل روحانی را میدید با خود چه میگفت؟ از چه تعجب میکرد؟ آیا او باور میکرد که این فرد رئیسجمهور انقلاب اسلامی است؟ آیا سئوال نمیکرد این انسان بیخیال، بیاحساس و بیعاطفه و بیعار میتواند رئیسجمهور کشوری باشد که رجایی مستضعفگرا و سرشار از احساس مسئولیت نسبت به درد و رنج مردم، رئیسجمهور او بوده است؟!
✍چمران پشت پا زده به لذتهای دنیا و خادم شیعیان محروم لبنان، وزیر دفاع آن و بهشتی عدالتخواه و ضدسرمایهداری سیدالشهدای آن بوده است؟!
✍ به راستی روحانی رئیس کدام جمهور است؟
جمهوریای که بیش از دویست هزار شهید و چند برابر جانباز برای شکلگیری و بقاء و استمرارش قربانی شده است؟!
جمهوریای که هروقت هزینهای لازم بوده است، مستضعفین پیشقدم بودهاند و هروقت فرصتی و امکانی بوده است، از فهرستها حذف شدهاند؟!
جمهوریای که محرومانش برای بقاء و زنده ماندن و نه زندگی کردن، هر روز دارند با غول گرانی و عفریته بیپولی و اژدهای هفتسر فقر دوئل میکنند و عزت و کرامت که هیچ، برای سیر ماندن و سیرکردن خانواده میجنگند؟!
جمهوریای که تلاطمهای تلخ آبان ۹۸ و دی ۹۶ و اعتراضات دهه ۷۰ را امثال روحانی رقم زدند اما اینها تا پای جان برای حل آنها فداکاری کردند؟!
✍ جناب روحانی رئیس هر جمهوری که بتواند باشد، نمیتواند رئیس این جمهور باشد!
پرویز امینی
@najva_net
❌درباره کنوانسیون بِرن❌
✍هدف کنوانسیون برن حمایت از حقوق مولفین و صاحبان آثار ادبی و هنری اعلام گردیده است و کشورهای عضو را ملزم به رعایت کپی رایت نسبت به آثار اتباع دیگر کشورهای عضو میکند.
✍سازمان جهانی مالکیت فکری(WIPO) با استفاده از ابزارهای نظارتی/تنبیهی سازمان ملل بر نحوه عملکرد اعضا نظارت میکند.
✍البته این کنوانسیون بر خلاف عنوانش صرفا به دنبال ایجاد انحصار بهره برداری برای تولید کنندگان آثار هنری نیست بلکه دامنه وسیعی از آثار فکری، علمی و حتی صنعتی و تکنولوژیک را نیز در انحصار مالکیت تولید کنندگان قرار میدهد! برای مثال در بند یک از ماده دو کنوانسیون در تعریف "آثار ادبی و هنری"، کلیه تولیدات علمی اعم از مقالات، کتب، طرح ها و نقشه ها را نیز به عنوان آثار ادبی شناسایی نموده که مورد انحصار تولید کنندگان از حیث کپی، ترجمه، بهره برداری و اقتباس قرار میدهد.
✍همچنین در بند7ماده2 صراحتاً طرح ها و مدل های صنعتی را هم به عنوان اثر هنری شناخته و مشمول انحصار کشورهای تولید کننده قرار داده است که در مجموع نوعی انحصار علمی/ تکنولوژیک را برای کشورهای تولید کننده علم و صاحب تکنولوژی فراهم میکند.
✍کشورهای در حال توسعه که عمدتا وارد کننده محصولات فکری،علمی و هنری هستند این انحصار را به عنوان مانعی در سر راه توسعه خود دیده و همواره به رویه کنوانسیون معترض بوده اند تا جاییکه در سال1971 ضمیمه ای جهت حمایت از حقوق کشورهای درحال توسعه به کنوانسیون برن الحاق شد.
✍طبق بند1 ضمیمه اگر کشور صاحب اثر علمی تا سه سال امکان استفاده از تولیداتش را به کشورهای دیگر ندهد مشمول قانون"اعطای مجوز اجباری"شده و مجبور به اعطای مجوز استفاده به دیگران میشود... ؛ که البته در بند3 همین"مجوز اجباری"را هم منوط به اصل مبهم"تلاش کافی متقاضی برای دستیابی به توافق با کشور دارنده" کرده است که عملا امکان دور زدن قانون "اعطای مجوز اجباری" توسط کشورهای صاحب علم را فراهم میکند.
✍حامیان پذیرش کنوانسیون در ایران، هموار شدن مسیر پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی(WTO) و تضمین حقوق مولفین ایرانی در خارج را دلیل حمایتشان میدانند.(البته سازمان تجارت جهانی صرفا اجرای چند بند از کنوانسیون را توصیه کرده نه پیوستن به آن را!!)
✍مخالفان اما معتقدند واردات علمی/ادبی ما بمراتب بیشتر از صادرات بوده، همچنین در وضعیت تحریم که نیازمند رفع عمده نیازمندی های علمی در داخل(یا مسیر غیررسمی)هستیم، با پذیرش انحصار علمی غرب در کنوانسیون برن کردن، جدا از تحمیل هزینه های گزاف به کشور، عملا توسعه کشور مختل و بهانه برای فشار و تنبیه ایران توسط سازمان ملل فراهم میشود!
✍ کلام آخر اینکه امروز با مدلی از "استعمار فرانو" مبتنی بر سازمان ها و معاهدات بین الملل طرفیم که با ابزاری مثل معاهده پاریس، NPT، FATF و
مهمتر از همه شمشیر داموکلس شورای امنیت سازمان ملل مانع توسعه کشورهای رو به پیشرفت می شود!
سیدسجاد طباطبائی
@najva_net
📮تا حالا دقت کردین...
📨یک دیپلمات هندی بر استفاده از «مدل اسرائیل» علیه مردم کشمیر تأکید کرده!
باتوجه به اینکه اکثر ساکنان کشمیر مسلمان هستند، این دیپلمات هندی طی یک سخنرانی در آمریکا، پیشنهاد داده تا با اسکان دادن هندوها در کشمیر(بخصوص بازگرداندن هندوهای مهاجرت کرده به کشمیر) ترکیب جمعیتی اون منطقه رو تغییر بدهند.
✅دقت کنین
از دولت فاشیست "مودی" در هند با توجه به سِبقه ای که داره...، این جنایت جدید هم بعید نیست...
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ توصیه حسن عباسی به خانوادهها و نوجوانان + فیلم
💢 "فیلم سینمایی منطقه پرواز ممنوع روح حماسی را در نوجوانان زنده میکند"
🚫 @mparvazmamnooe
💥پست ویژه
🔴افشاگری بیسابقه #صبا_آذرپیک(فعال سیاسی/رسانهای مشهور اصلاحطلب) پیرامون اعضای #اتاق_فکر_بنزین که در محل #سازمان_برنامه_بودجه برگزار شده است!
🔸لیست کامل چندین جلسه #اتاق_فکر_بنزین:
فیاض زاهد (تحصیلات تاریخ): برگزار کننده جلسات!
🔸سایر اعضا:
شهاب طباطبایی
کیوان مهرگان
#فرید_مدرسی(نماینده مخصوص #حسام_آشنا)
زهره آشتیانی (میگوید به دلیل کیفیت پایین اعضا از ۳۱تیر دیگر نرفته)
احسان مازندرانی
سعید لیلاز
عباس عبدی
آزاد ارمکی (مخالف طرح)
🔶حاشیه
از ژست دروغین مردم دوستی و دوگانهگویی های امثال #عباس_عبدی که بگذریم، حضور #فرید_مدرسی در این جلسات بسیار جالب توجه است!
از این پس کارشناسی و تصمیمسازی در امور تخصصی کلان مانند #مدیریت_سوخت را نیز باید به مشاغل پیشین این #خبرنگار_اصلاحطلب_رادیکال بیفزاییم!
پیش از این او بعنوان گماشته ویژه #محمد_قوچانی، سالها بر تحولات حوزه علمیه تمرکز یافته و با کمک افرادی مانند #رسول_جعفریان توانسته بود با طیف متنوعی از رجال حوزوی ارتباط بگیرد و این اواخر با #توهم تأثیرگذاری کلان بر تحولات حوزوی، به سوزن بانی جریانهای معاند و زاویهدار قم به سمت حوزه نجف و ترغیب آنان به تشکل سازی و تلاش برای چهرهسازی از مخالفان نظام و تخریب رجال انقلابی حوزه با نمامی رسانهای و نهایتا نقش آفرینی در پروژه #مرجع_سازی اقدام کرد.
از او بعنوان سخنگوی #نشست_اساتید در فضای مجازی، سوگلی رسانهای برخی دفاتر و رجال دینی(خصوصا #سیدجواد_شهرستانی) نام برده میشود.
افشای رابطه مخصوص وی با #حسام_آشنا پرده جدیدی از کارنامه این عنصر مرموز افشا کرد!
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ماجرای بودجه نجومی و بدون نظارت «خارج از شمول» رییس مجلس!
♦️ کامران، نماینده اصفهان: حداد عادل سه میلیارد تومان داشت، لاریجانی این بودجه را
♦️۵۰ میلیارد تومان کرد و می خواهد آن را به ٧٠ ملیارد تومان هم افزایش دهد
@howzehenghelabi
امام(ره) در نامه ۶۸/۱/۶ میگوید والله قسم من رای به ریاست جمهوری بنی صدر ندادم.
اما همین امام(ره) برغم مخالفت قاطبه حزب اللهی ها، جامعه مدرسین قم، سران حزب جمهوری اسلامی، ائمه جمعه و... با بنی صدر، به رای مردم احترام گذاشت و تا خرداد۶۰ و استیضاح او توسط مجلس از رئیس جمهور قانونی حمایت کرد.
حزب جمهوری اسلامی بزرگترین مخالف بنی صدر و نماینده جریان حزب الله بود. کاندیدایش در انتخابات ریاست جمهوری سال ۵۸ در برابر بنی صدر شکست سنگینی خورد.
اما حزب یک سال بعد در انتخابات مجلس اکثریت آرا را کسب کرد و نهایتاً از مجرای قانونی در خرداد ۶۰ بنی صدر را استیضاح و عزل کرد.
#فرید_ابراهیمی
@GhadiriNetwork
🌐 ابعاد اغتشاشات اخیر از ۸۸ گسترده تر بود
سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه :
🔺️ این وقایع با این گستردگی و ابعاد در طول عمر چهل ساله انقلاب اسلامی در نوع خود بی نظیر بود.
🔺️ ما حوادثی هم در ماه های ابتدایی انقلاب از حیث بی ثبات سازی داشتیم و در آن حوادث اکثرا مناطق قومیتی مورد توجه بود اما اتفاقی که در روزهای پایانی آبان ماه رخ داد ، مسئله ای گسترده و جدید بود.
🔺️ گر چه نمونه هایی از آن مانند حمله به حوزه بسیج و آتش زدن آن و آتش زدن بانک ها و مراکز دولتی در اغتشاشات سال ۸۸ و ۹۶ دیدیم اما به لحاظ گستردگی در ابعادی بسیار کوچک تر از حوادث اخیر قرار دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از فیش حقوقی شهید هستهای دکتر مجید شهریاری
انتشار به مناسبت ۸ آذرماه ، سالروز شهادت مجید شهریاری
@Fars_Plus