🔴جنگ آب در شمال سوریه
🔵ترکیه در تازه ترین اقدام غیر قانونی خود علیه سوریه، اقدام به بستن رود فرات کرده و با این کار شمال سوریه را در آستانه فاجعه انسانی قرار داده است.
چند روزی است که مقدار ورودی آب فرات از ترکیه به سوریه به کمتر از یک چهارم مقدار توافق شده بین دمشق و آنکارا در سال 1987 رسیده است. ترکیه با ساخت 6 سد بر روی رودخانه فرات، کنترل این رودخانه را به دست گرفته است. این اقدام خلاف توافقنامه 1987 بین دو کشور است؛ در این توافقنامه تصریح شده است که به منظور جلوگیری از فاجعه انسانی در مسیر این رودخانه در خاک سوریه، سطح آب، نباید از 500 متر مکعب کمتر باشد. اما ترکیه با ساخت 6 سد بر روی این رودخانه، در چارچوب قانون سزار و ادامه عملیات گروه تروریستی داعش در بادیه سوریه، جنگ آب راه انداخته است. این کشور همچنین به حمایت مستقیم از گروه های مسلح در شمال سوریه از ادلب گرفته تا حومه حسکه ورقه ادامه می دهد و مسأله آب را تبدیل به اهرم فشاری علیه ملت سوریه کرده است. این رودخانه ستون فقرات اقتصاد بخش عمده ای از استان های سوریه و رکن اصلی اقتصاد ملی این کشور محسوب می شود.
این قبیل اقدامات ترکیه، تازگی ندارد؛ جنگ بر سر آب، بخش مهمی از جنگ تمام عیاری است که علیه سوریه به راه افتاده است. دولت ترکیه که همچنان از گروه های مسلح در مناطق اشغال شده استفاده می کند سعی دارد به این وسیله، توجه دولت سوریه را از تجاوزات مکرر خود به مناطق کاهش تنش و آتش زدن محصولات کشاورزی در حومه های حسکه و رقه و احیای گروه تروریستی داعش در بادیه، منحرف کند. از سوی دیگر این کشور با این حرکت، سعی می کند ثبات و امنیت غذایی این کشور را به زده و ملت سوریه را به گرسنگی بکشاند.
لازم به ذکر است که این قبیل اقدامات ترکیه تجاوز محسوب شده و چیز تازه ای نیست. این کشور سال هاست که سعی می کند آب دجله و فرات و حتی شاخه های فرعی آنها را به روی دو ملت سوریه و عراق ببندد. این کشور طی سال های گذشته سدهای بزرگی بر روی شاخه های خابور / جغجغ – جرجب – زرکان و تل حلف ساخته و باعث خشک شدن این رودخانه در اغلب ماه های سال شده است. ساخت این سدها همچنین بر وضعیت آبی منطقه تأثیر منفی گذاشته و باعث خشک شدن چاه های سطحی و پایین رفتن سطح آب های زیرزمینی و در نتیجه کاهش شدید مساحت زمین های کشاورزی شده است.
لازم به ذکر است که ترکیه از دهه هفتاد قرن گذشته این سیاست خصمانه را درباره آب های دجله و فرات در پیش گرفته است. این کشور پروژه های بزرگ آبیاری را بدون اطلاع همسایگانش راه اندازی کرده و برخلاف کنوانسیون های مربوط به حق آبه های کشورها، سدهای متعددی را روی این رودخانه ها ساخته است. این کشور حاضر نیست رودخانه فرات را رودخانه بین المللی بشناسد و از قوانین بین المللی مربوط به تقسیم آب سر باز می زند. توافق های ترکیه با رژیم صهیونیستی در زمینه آب ها را هم باید به این مجموعه اضافه کرد. این کشور مقدار قابل توجهی آب به رژیم صهیونیستی فروخته و آن را در قالب بطری های پلاستیکی به فلسطین اشغالی صادر کرده است.
همانطور که می دانیم پایان جنگ نظامی و ساکت شدن طبل جنگ در منطقه به معنای شروع جنگ های جایگزین است که مهمترین آنها تروریسم اقتصادی و جنگ بر سر حوضه های فرات و دجله است. یکی از ابعاد این جنگ این است که ترکیه در کنار درگیری های نظامی و سیاسی، از آب به عنوان سلاح استفاده خواهد کرد و از این سدها برای اعمال فشار بر سوریه و عراق استفاده خواهد کرد.
این در حالی است که بر اساس همه کنوانسیون ها و منشورهای بین المللی، استفاده از آب به عنوان سلاح برای کنترل مقدرات سیاسی ملت های دیگر یا تبدیل آن به کالای تجاری به منظور تحقق اهداف سیاسی، جنایت علیه بشریت است و هیچ تفاوتی با حمایت تسلیحاتی از تروریسم ندارد.
@resanedameshgh
▪️فتحعلی شاه: ترکمنچای مایه افتخار ماست!
ناصرالدین شاه: رویتر مایه افتخار ماست!مظفرالدین شاه: دارسی مایه افتخار ماست!
رضاشاه: پیمان سعدآباد مایه افتخار ماست!
محمدرضا: کاپیتولاسیون مایه افتخار ماست!
...
ظریف:برجام مایه افتخار ماست!
تاریخ شهادت خواهد داد برجام هم خیانتی بیش نبوده...
💬 علیرضا گرائی
@ Fars_Plus
▪️مهمترین درس برجام این بود که هیچ گاه نباید مذاکره با طرف خارجی شعار انتخاباتی شود. چون قدرت چانه در مذاکره گرفته میشود. متاسفانه در انتخابات ۹۲ تنها شعار روحانی مذاکره و در انتخابات ۹۶ ادامه مذاکرات بود. آیا نمونه چنین رویکرد انتخاباتی در هیچ جای دنیا سراغ دارید؟
💬 Radveen
@Fars_Plus
▪️هشدار ویژه به مردم ایران|رشد ۱۳۲ درصدی آمار فوتیهای کرونا
🔻فوتیهای کرونا در ۱۵ روز اول تیرماه ۲۰۶۴ نفر بوده که این تعداد در مدت مشابه در خردادماه ۸۸۸ نفر بوده است.
🔻این آمار نشان میدهد تعداد فوتیها در ۱۵ روز اول تیرماه نسبت به مدت مشابه ماه گذشته افزایش ۱۳۲ درصدی داشته است.
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پاساژ فردوسی تهران
♨️ مردم عجله میکنند تا در صف خرید دلار ۲۲ هزار تومانی جلوتر باشند
🚫 وقتی دولت نمی تواند یا نمی خواهد بمب نقدینگی ایجاد شده توسط خلق پولش را به سمت تولید هدایت کند مردم ناخواسته با دست به دست کردن ارز، پول ملی را بی ارزشتر می کنند و گویا قبر خود را حفر می کنند.
@ahlolbasar
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 واکنش علی زکریایی طنزپرداز به اتفاقات دیروز مجلس
#برجام
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 رپرتاژ عجیب سایت جماران برای ظریف، این سایت وظیفه تنظیم و نشر آثار امام خمینی را دارد.
📌 @ponezs
معاویه سربازانش را میفرستاد تا مزرعههای مردم را آتش بزنند و بگویند کار علی (علیهالسلام) بود...
الان هم معاویههای زمان آتش به زندگی مردم انداختهاند و میگویند سیدعلی باید پاسخگو باشد..
#ظریف
#روحانی
#محاکمه_معاویه_زمان
💙❀اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج❀💙
👈به قطب نما در ایتا و سروش بپیوندید🇮🇷👇
🔸🇮🇷@ghotbnama114🇮🇷🔸
20.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏪عاقبت افرادی که علیه مردم کشور خودشان به تبلیغ دشمنانه پرداختند
◀ هدف این است که نشان دهیم در جنگ روانی علیه یک ملت استفاده از رسانه برای پیشبرد اهداف دولت ها تکرار می شود و فقط ابزارها تغییر می کند همچنین نشان خواهیم داد پشت کردن به میهن و همکاری با دشمنان نیز مدام در تاریخ تکرار می شود و عملکرد شبکه های ساخته رژیم های مخالف با سیاست های ایران با همکاری کارکنان فارسی زبان پدیده تازه ای نیست!
🎭 #ادبی_هنری
🔹 نوع تازهای از پیوند سینما با صاحبان سرمایههای هنگفت
🔸 اکران خصوصی برخی آثار سینمایی در برجهای لوکس، نمود دیگری از پیوند برخی از سینماگران با جریانهای خاص اقتصادی است.
بدون تردید مخاطب، یکی از اضلاع اصلی سینما محسوب میشود. واکنش و نوع استقبال مردم به آثار سینمایی همواره نقش موثری در کیفیت و محتوای آثار دارد. یکی از مشکلات امروز سینمای ایران این است که بسیاری از فیلمسازها از قشرهای مختلف مردم، به ویژه طبقات کم درآمد جامعه فاصله گرفتهاند و به دلایل مختلفی، با اقشار فرادست و سرمایهدارها پیوند خوردهاند. این پیوند، موجب تغییر در محتوا و کیفیت آثار سینمایی طی یک دهه اخیر شده است. ساخت فیلم و سریال شبکه نمایش خانگی توسط صاحبان پولهای آلوده و مشکوک، یک نمونه از این پیوند است.
اکران برخی فیلمها در برجهایی که صاحبان دستمزدهای نجومی در آنها زندگی میکنند، یکی دیگر از نمودهای این پیوند است. خبرگزاری فارس گزارش داده که «اخیرا برخی از فیلمسازان فیلمهایشان را برای نمایش به این برجها میبرند. یکی از فیلمهای موفق جشنواره اخیرا در برج لوکس شمال شهر که یکی از مشاهیر فوتبال ایران ساکن است به نمایش درآمده است. در مورد دیگر، فیلمی در برج صاحبان یکی از کارخانجات معروف ابزارآلات روی پرده رفته است. اما آیا سینماگران صرفا به واسطه روابط دوستانه با این ثروتمندان اقدام به این کار میکنند یا دلایل دیگری دارد؟ شواهد نشان میدهد ماجرا بیش از آنکه به دلیل روابط دوستانه باشد به منظور جذب حمایت مادی از این دوستان ثروتمند است. با ادامه شرایط خاص بیماری کرونا و رکود اقتصادی سینما آیا باید شاهد سینماگرانی باشیم که با نسخه فیلمهایشان از این برج در فرمانیه به آن برج در الهیه میروند؟»
تجربه نشان میدهد فیلمسازهایی که در تعامل با صاحبان سرمایههای هنگفت به فعالیت میپردازند، فیلم هایشان نیز در جهت منافع و سلایق این طیف تولید میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/192379
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
این کارنامه روحانیست!
میخواستند به عقب برنگردند ولی سکه ۸۳۹ درصد افزایش قیمت پیدا کرد!
با روحانی تا قهقرا✌
#محاکمه_حسن_روحانی
#استیضاح_رئیس_جمهور
#سرطان_اصلاحات
#مرگ_بر_روحانی #لعنت_بر_هاشمی
@nadebon313 🌹