فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فاجعه ای دیگر توسط مافیا خودرو ایرانی؛ تهدید به مرگ فرزند مسئول تحقیق و تفحص از خودروسازان
🔸افشاگری علیلو مسئول تحقیق و تفحص از خودروسازان، در مورد قطعه سازان قلابی خودرو که قطعاتی را به اسم خودشان از چین وارد کرده و با چندین برابر قیمت به مردم قالب میکردند!!
🔸آقای رئیسی! مردم انتظار دارند تو دهن این خودروسازان قلابی بزنید نه اینکه با افزایش قیمتشون موافقت کنید...
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تاکتیک شبکه سعودی اینترنشنال: ایران هراسی و سپس درخواست حمله نظامی به خاک ایران!
فروپاشی سرزمین ایران در دستور کار پروژه بگیران سعودی!!
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در تشهد نمازهاتون این ذکر را بگید تا از ثواب بی حساب بهره مند شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ الحدث:
📍ایران تجهیزاتی را در غرب کشور برای حمله به نقاطی در خاورمیانه مستقر کرده است...
#عربی
افزایش قیمت خودرو غیرقانونی است
«صدقی» عضو قضائی شورای رقابت:
🔹ایران خودرو و سایپا با حمایت وزارت صمت بدون هیچگونه مجوزی از شورای رقابت اقدام به اعلام قیمتهای جدید کردند که این اقدام علاوه بر افزایش قیمت خودرو در حاشیه بازار، بازار سرمایه، ارز، کالا و خدمات را دستخوش تحولات کرده و به انتظارات تورمی دامن زده است.
🔹در این رابطه در نامهای به دادستان کل کشور و سازمان بازرسی خواستار صدور دستورات لازم در خصوص پیگیری موضوع و توقف اقدامات خلاف قانون و تعقیب متخلفان شدیم.
#خودرو
tn.ai/2626384
@TasnimNews
اقدام داوطلبانه ایران برای رفع سوءتفاهم با آژانس
🔹به دلیل اتمام بخش اصلی بررسیهای قضایی -امنیتی بر روی دوربینهای آسیبدیده و همچنین نظر به اقدام آژانس در محکوم کردن خرابکاری در مجتمع تسا واقع در کرج و پذیرش بررسی فنی دوربینها از سوی کارشناسان ایران قبل از نصب، ایران در اقدامی داوطلبانه، اجازه جایگزینی دوربینهای جدید به جای دوربینهای آسیب دیده را به آژانس داده است.
🔹براساس قانون مجلس، تصاویر ضبطشده توسط این دوربینهای جدید مانند تصاویر دوربینهای قبلی در اختیار آژانس قرار نخواهند گرفت و همچنان نزد سازمان انرژی اتمی ایران محفوظ خواهند ماند.
tn.ai/2626591
@TasnimNews
🔴خائن در اندرونی خانه!
♦️می دانید سر برخی بزرگان ما چگونه کلاه رفت؟ کسانی آنها را دوره کرده بودند و مشورت می دادند که اسم ایرانی داشتند و رسم آمریکایی. آمریکایی تر از هر آمریکایی فکر می کردند، اما نام ایرانی داشتند.
🔹یکی اش همین علی واعظ، عضو گروه مثلا بین المللی (آمریکایی) "بحران" که اواخر آذر ماه ۱۳۹۲ به تهران سفر، و با مرحوم هاشمی دیدار و گفت و گو کرد. او اکنون در حالی که آمریکا، برجام را زیر پا گذاشته (نقض دو چندان حقوق ایران)، وقیح تر از خود آمریکایی ها مدعی شده:
♦️"اگر صاحبخانه [!] زد زیر قرارداد و شما را بیرون کرد، تقضیر بر گردن اوست. اما اگر شما در عین تخلیه منزل، زدید شیشه ها را شکستید، یخچال و گاز را درب و داغان کردید، و در کوچه ایستادید و گفتید تا یک قرارداد رهن به شما تحویل داده نشود، تکان نمی خورید، دیگر فقط صاحبخانه مقصر نیست"!
🔹از مامور و مزدور نشاندار دشمن توقعی نیست، اما چه کسانی این ماموران را تا اندرونی برخی سیاستمداران ما (امثال هاشمی و روحانی و خاتمی و ظریف و...) بردند؟!
✍️ محمد ایمانی
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه بودجه: اگر کسی میخواست کشور را بهم بریزد، یک چیزی مثل دلار ۴۲۰۰ تومانی کافی بود
🔹 ماهی ۱ و نیم میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی میدهیم که هیچ اثرگذاری در زندگی و معیشت مردم ندارد
🔹میگویند به دلار ۴۲۰۰ تومانی دست نزنید، در حالیکه دلالان دارند از آن سود میبرند.
Tahlilgar.mp3
15.84M
تقدیر از الهام باکو همزمان با مانور مشترک باکو و رژیم صهیونیستی
آقایان مسئول حواستان به پیامد های کارهایتان هست؟ همزمان با تبریک تولد سید ابراهیم رئیسی توسط مقامات ارمنستان و همزمان با ادامه ی شرارت های آذربایجان علیه ایران ، جلسه ای در تهران برگزار شده که اتفاقاتی عجیب در آن رخ داده است....
28.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند کوتاه «یک داستان محرمانه»
🔹روایتی از ۷ دهه تلاش نافرجام برای رسیدگی به اموال مسئولین در ایران
🔰 آیا میدونستید که انگلیسیها قبل از رضاپالان پیشنهاد راهآهن سراسری را به احمدشاه قاجار داده اند و او قبول نکرده است؟
🔹 پس از آن که راه آهن عراق از بغداد تا مرز ایران به پایان رسید،انگلیسیها خیلی سعی کردند که این رشته راه آهن را تا تهران ادامه واز آنجابه بندرجز دریای خزر برسانند
🔹 انگلیسیها برای مفتوح ساختن باب مذاکره در اطراف ساختمان وکشیدن این راه آهن بوسائل مختلفه متشبث و از هرطرف مشغول اقدام شدند
🔹 از جمله به وسیله شاهزاده نصرت السلطنه (عموی سلطان احمدشاه و همدرس و همبازی او) با احمدشاه وارد مذاکره شدند که شاه هم درجه اول با این پیشنهاد موافقت کامل نمود که با کمک های موثر خود در راه نیل باین مقصود اقدام نماید تا با وامی که انگلیسیها بایران خواهند داد این راه آهن ساخته شود.
🔹 پس از آن که این پیشنهاد به سمع سلطان احمدشاه قاجار رسید و از وی چگونگی تقاضای انگلیسی ها مستحضر گردید در پاسخ گفت:
راه آهنی که به صلاح و صرفه ایران است، راه آهنی است که از دزداب (زاهدان) شروع بشود و مسیر آن به اصفهان و تهران باشد و از آنجا به اراک و کرمانشاهان متصل بشود یعنی از شرق به غرب ایران چنان که از زمان داریوش هم راه تجارت هندوستان با آسیا و سواحل مدیترانه همین راه بوده است و این راه برای ملت ایران نهایت صرفه را از لحاظ تجارت خواهد داشت.
🔹 بعقیده من اگر دولت ایران بخواهد روزی برای ایجاد راه آهن اصلی قدم بردارد، همین خط است و من با کمال میل حاضرم با کشیدن این راه آهن موافقت نمایم زیرا از لحاظ ترانزیت به ایران کمک می کند. ولی راه آهن عراق و قری تو به بحر خزر فقط جنبه نظامی و سوق الجیشی دارد و من نمی توانم پول ملت را گرفته و یا از کشور های خارج وام گرفته صرف راه آهنی که فقط جنبه نظامی دارد بنمایم
✍ منبع تاریخ بیست ساله ایران - نوشته حسین مکی - نماینده مجلس زمان پهلوی - جلد ۴ - صفحه ۲۵۸