فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عواقب بیآبی به خاطر یک کمکاری تاریخی
🔹روایتی از خشکسالی ۲۰ ساله در سیستان و بلوچستان
tn.ai/2629024
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاجقاسم: رفیقم گفت همه را فرستادی جلو خودت ماندی! این را که گفت آتش گرفتم
#به_نیت_حاج_قاسم #مرد_میدان
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره شنیدنی صادق خرازی از دستور حاجقاسم برای حمله به اسرائیل
#به_نیت_حاج_قاسم #مرد_میدان
@TasnimNews
مرگومیر ۲ رقمی نتیجه واکسیناسیون میلیونی
🔹تنها در پنج ماه نخست دولت سیزدهم، میزان واردات واکسن افزایشی ۷برابری نسبت به دولت دوازدهم یافته است و همزمان با افزایش تزریق این واکسنها، نمودار فوتیها نیز رو به نزول است.
🔹در شبانهروز گذشته ۲۱ استان کشور، مرگومیر صفر و یک داشتهاند؛ در حالی که در اواسط مردادماه سال جاری، تنها در شهر تهران ۱۶۲ نفر طی ۲۴ ساعت بر اثر ابتلا به ویروس کرونا فوت کرده بودند.
🔹روز گذشته تعداد موارد فوت بیماران کرونایی در استان تهران ۵ نفر بوده است.
#کرونا
tn.ai/2632309
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایام کریسمسه؛ جا داره یادی کنیم از کارت تبریکهای عراقچی برای شرمن
🔻 پن: داداش حداقل قبل از مذاکرات درباره اصل و نسب طرف یه سرچ میزدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #مسیح_مقاومت / عشق مجری لبنانی به سردار دلها؛ خون حاج قاسم سلیمانی بر این مردم شوک وارد کرد و آنان را بیدار و هوشیار ساخت!
💢 باقر کَرَکی، مجری و خبرنگار لبنانی:
🔺 "میراثی که حاج قاسم سلیمانی بر جای گذاشت به سادگی به دست نیامده است؛ دنیای غرب از اسطوره های بین المللی همچون قاسم سلیمانی و عماد مغنیه هراس دارد!"
⭕️ از حاج قاسم تا حاج باقر
🔹 اگر در این دوسال اخیر "حاج قاسم" رئیس مجلس بود، برای رفع نگرانی رهبر انقلاب درباره ولنگاری حاکم بر فضای مجازی، طرح محکم و منسجمی را برای قانونمندی و ضابطه مند شدن فضای مجازی تهیه و تصویب می کرد و تا از اجرای دقیق آن توسط دولت مطمئن نمی شد از پا نمی نشست چرا که برای حاج قاسم ، اجرای منویات و مطالبات رهبری از اوجب واجبات بود و در این مسیر ملاحظه دوست و دشمن و خوشایند این و آن را نمی کرد و برای بر زمین نماندن خواسته های ولی فقیه از دادن جان نیز ابا نداشت!
🔹الان تقریبا دوسال است که "حاج باقر" رئیس مجلس است اما نه تنها برای رفع نگرانی رهبر انقلاب درباره ولنگاری فضای مجازی ،قدمی برنداشته بلکه تا توانسته در مسیر قانونمند کردن فضای مجازی تعلل و سنگ اندازی فرموده و به تبعیت از اطرافیان کوچک و کوتاه خود و در جهت جلب نظر شاخهای حاکم بر فضای مجازی، هرگونه که توانست "طرح صیانت" را به دیوار کوبیده!
🔹 حاج باقر عزیز!
در طول سالهایی که وارد سیاست شده ای ،بارها از اطرافیان فرصت طلب ، کوتوله ، تشنه قدرت و .... زخم خورده و زیان دیدی و کماکان با اعتماد به آنها در مسیری متفاوت با آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی حرکت می کنی و حواست نیست که افرادی مانند شریعتمداری و منتظری با طناب اطرافیان به چاه افتادند!
🔹 حاج قاسم مطیع ولایت فقیه بود و حاج باقر تابع اطرافیانش است و حیف است بین این دو همرزم ، این همه فاصله باشد!
❇️ خوب است حاج باقر به این سوال پاسخ بدهد که چرا دیگر خبری از "سفرهای نظارتی!!" رئیس مجلس نیست! آیا این سفرها فقط مختص قبل از انتخابات ریاست جمهوری بود؟
@pas_kouchehaie_enghelab
فارسمن| جلوی افزایش قیمت خودروهای پیشفروش شده را بگیرید
🔹خریداران خودرو با ثبت پویشی در فارس من از وزارت صمت خواستند که افزایش قیمت شامل خودروهای پیشفروششده گذشته نشود.
شما هم میتوانید پویش را اینجا امضا کنید
@my_farsnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم لحظه حادثه اخیر متروی تهران-کرج
🔹در جلسه امروز شورای شهر تهران، فیلم لحظه حادثه در خط مترو تهران-کرج به نمایش درآمد.
@Farsna
🔴 شکار کاروان تجهیزات لجستیکی آمریکایی در عراق
🔹 خبرنگار المیادین در عراق گزارش داد که یک کاروان لجستیکی ارتش اشغالگر آمریکا هنگام تردد میان "بابل" و "دیوانیه" هدف چهار تله انفجاری قرار گرفتهاست.
🔹 پس از جلسه اخیر گروههای مقاومت و اظهارات دبیرکل نُجَباء، حملات به کاروانهای لجستیکی آمریکایی در عراق تشدید شدهاست.
Sarih 10.4.mp3
15.09M
رونمایی ایران از جوجه موشک ها / دستاوردی که رگبار موشکی را برای ایران محقق میکند
ایران در رزمایش اخیر از جوجه موشک ها (مینی موشک ها ) یا همان موشک های بالستیک فتح که پنجاه درصد از نمونه اصلی کوچکتر است رونمایی کرد...
shabnameh706.mp3
13.79M
تحلیلگر مصری: همه دعوای غرب با ایران بر سر این است که اسرائیل تنها قدرت اتمی خاورمیانه بماند
شبنامه/ همه دعوا بر سر این است که اسرائیل تنها قدرت اتمی منطقه بماند / ایران اسرائیل را به افول رسانده / رژیم صهیونیستی دیگر توان تقابل با ایران را ندارد / قسمت ۷۰۶
کانال خبری والعصر
تحلیلگر مصری: همه دعوای غرب با ایران بر سر این است که اسرائیل تنها قدرت اتمی خاورمیانه بماند شبنامه
تحلیل شنیدنی
تحلیلگر مصری: همه دعوای غرب با #ایران بر سر این است که اسرائیل تنها #قدرت_اتمی خاورمیانه بماند
#شبنامه؛ همه دعوا بر سر این است که اسرائیل تنها قدرت اتمی منطقه بماند / ایران، اسرائیل را به افول رسانده زیرا رژیم صهیونیستی دیگر به تنهایی، قدرت تقابل با ایران را ندارد و مدام به دنبال جلب حمایت آمریکایی هایی هستند در صورتی اسرائیل در جنگ شش روزه، کل #اعراب را شکست داده بود. / قسمت ۷۰۶
@mrtahlilgar1
@valasrma_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم شهادت حسن ایرلو را وعده داده بود
🔹«علی ایرلو» فرزند حسن ایرلو سفیر شهید ایران در یمن: قبل از این که پدرم به یمن برود، شهید سلیمانی نوید این شهادت را داده بودند و به مادرم گفتند اگر حاج حسن آقا به یمن بروند دیگر بر نمیگردند و شهید خواهند شد.
.
🔹 تلاش لاریجانی برای کمرنگ کردن نقشی که در تحمیل خسارت محض داشت / قسمت اول
♻️ نامه لاریجانی، مغالطه و دیگر هیچ
🔰 حمید رسایی: هفته گذشته یکی از اخبار مورد توجه افکار عمومی، انتشار نامه خیلی محرمانه شورای نگهبان درباره موضوع ردصلاحیت علی لاریجانی و پاسخ مکتوب وی به این نامه بود. فارغ از متن نامه شورای نگهبان و دلایل عنوان شده برای ردصلاحیت علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری امسال که بندهایی از آن قابل نقد و بررسی بیشتر است اما پاسخ لاریجانی به این نامه هم در بخشهایی از جمله آنجا که به موضوع برجام و تصویب آن در مجلس برمیگشت (صفحه ۱۴ و ۱۵ نامه لاریجانی) همراه با مغالطه، تحریف تاریخ و خلاف واقع بود. این یادداشت بنا بر ضرورت و به منظور جلوگیری از تحریف تاریخ به همین بخش میپردازد.
نکته جالب اینجاست که در متن نامه شورای نگهبان، هیچ اشارهای به موضوع روند تصویب برجام و قانونشکنیهای لاریجانی در مسیر بررسی این توافقنامه در مجلس نشده، اما رییس سابق مجلس که خود میداند در این خصوص چه کارنامهای دارد، باب بحث را باز کرده و به توضیح درباره آن پرداخته.
آقای لاریجانی در این متن، ابتدا از نظر محتوایی و سپس از نظر شکلی آنچه در روند بررسی و روز رأیگیری توافق هسته ای در مجلس رخ داده پرداخته و در فرازی از آن به این نکات اشاره کرده است:
به دلیل سابقه ۲۵ ساله در شورای عالی امنیت ملی، در مقایسه با اعضای شورای نگهبان تسلط بیشتری روی موضوع هستهای دارم.
توافق هستهای در مجموع، توافقی خوب و قابل قبولی بوده و برای کشور نفع داشته است.
تخلف و عهدشکنی آمریکا دلیلی بر بدی توافق هستهای امضا شده نیست.
رد صلاحیتم به خاطر نظرات تخصصیام در موضوع هستهای، خارج از اختیارات شورای نگهبان است.
آقای لاریجانی در این بخش از پاسخ خود، تلاش کرده تا با یادآوری سابقهاش در شورای عالی امنیت ملی و سابقه بررسی موضوع هستهای در آن شورا، ابتدا خود را متخصص و اعضای شورای نگهبان را غیرمتخصص در این موضوع معرفی و در انتهای استدلالش، رد صلاحیتش را به دلیل بیان نظرات تخصصی در موضوع هستهای عنوان کند. در حالی که شورای نگهبان به بررسی فنی مذاکرات هستهای نمیپردازد بلکه وظیفه تطبیق قوانین و مصوبات مرتبط با آن بر قانون اساسی و شرع را برعهده دارد و از این جهت، اتفاقا سابقه و تخصص اعضای شورا بیش از لاریجانی است. علاوه بر این لاریجانی خود به عملکردش در رومد بررسی این طرح اشاره کرده که پر از قانون شکنی بوده است.
علی لاریجانی در همین نامه تلاش کرده تا توافقنامه عوامانه برجام را تطهیر و آن را به نفع کشور معرفی کند در حالی که اکنون دیگر لنگ برجام در برابر انظار عموم افتاده و زشتیها و پلشتیهایش عیان شده و مسببان آن مورد طعن و لعن مردم قرار دارند تا جایی که آیت الله جوادی آملی به همین دلیل آن را توافقی عوامانه نامیدند و رهبر انقلاب از آن به خسارت محض یاد کردند. رییس سابق مجلس هم این را خوب میداند تا جایی که در این نامه از واژه "برجام" استفاده نمیکند و دائما از "توافق هستهای" سخن میگوید.
نکته دیگر اشاره لاریجانی به خروج آمریکا از برجام و عهدشکنی آنهاست و این را بیارتباط با بدی توافق هستهای برجام دانسته. در اینکه آمریکا عهدشکن است، تردیدی نیست اما از جمله دلایل بدی این توافق که همواره توسط منتقدین تذکر داده شد و رهبر انقلاب هم در امضای مشروط خود بر آن تأکيد داشتند، همین نکته است که از نظر حقوقی در خصوص عهدشکنی طرف مقابل، هیچ تمهیدی اندیشیده نشده است.
آقای لاریجانی در ادامه نامه خود با اشاره به نکات دیگری، تلاش میکند تا با مغالطه و تحریف تاریخ، عملکردش در بررسی توافق هسنه ای و طرحهای مرتبط با آن را مبرا از قانونشکنی عنوان کند. وی در نامه خود به این موارد اشاره میکند:
برای بررسی توافق هستهای، جلسات متعددی نزد رهبر انقلاب، رییس جمهور و شورای عالی امنیت ملی برگزار شده است.
دو فراکسیون مجلس جلسات متعددی داشتهاند، در نهایت به دلیل اهمیت موضوع و کمبود زمان، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ورود و دفتر رهبر انقلاب هدایت کرد تا دو فراکسیون مجلس به تصمیم واحد رسیدند.
کمیسیون ویژه توافق هستهای و کمیسیون سیاست خارجی جلسات زیادی با حضور وزیر خارجه و رییس سازمان انرژی اتمی داشتند.
اشاره به تاریخ جلسات مختلف در کمیسیونها و صحن علنی مجلس که در آنها به موضوع هستهای پرداخته شده است.
قسمت دوم و سوم یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5274
eitaa.com/rasaee/5275
.
🔹 تلاش لاریجانی برای کمرنگ کردن نقشی که در تحمیل خسارت محض داشت / قسمت دوم
♻️ نامه لاریجانی، مغالطه و دیگر هیچ
علی لاریجانی در ادامه پاسخنامه خود مجددا با کنایه به اعضای شورای نگهبان، به آنها یادآوری میکند که مساله هستهای مثل معاملات دیگر در نظام نیست که به سادگی رخ داده باشد و بعد با اشاره به تعداد جلسات برگزار شده در بخشهای مختلف نظام، تلاش میکند تا برجام را محصول اراده کلی نظام بداند.
وی در ادامه مینویسد: «در تاریخ ۹۴/۷/۲۳ جزئیات طرح مربوط به توافق هستهای در مجلس بحث شد چون دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی شب قبل افرادی از دو فراکسیون را دعوت کرده و آنجا توافق شده بود که متن طرح با چهار مورد اصلاح به نتیجه برسد، در آن جلسه، صرفا روی همان موارد توافق شد.»
در پاسخ به این بخش از نامه آقای لاریجانی باید گفت:
اولا مطابق اصل ۷۷ قانون اساسی: «عهدنامهها، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.» این موضوع بارها مورد تذکر نمایندگان قرار گرفت اما این اتفاق به دلیل مقاومت لاریجانی در باره توافقنامه برجام، هرگز صورت نگرفت.
علاوه بر این صراحت قانون اساسی، رهبر معظم انقلاب در خطبههای عید فطر سال ۹۴ فرمودند: «برای تصویب متن تهیه شده، باید مسیر قانونی پیشبینی شده طی شود البته چه این متن تصویب شود چه نشود اجر مذاكره كنندگان محفوظ است ان شاءالله. دست اندركاران بررسی متن تهیه شده هستهای، براساس مصالح كشور و منافع ملی با دقت كار خود را انجام دهند تا بتوانند حاصل بررسیها را با گردن افراشته به ملت و خداوند ارایه دهند.»
این بیانات حکایت از لزوم بررسی منن برجام در صحن علنی مجلس داشت اما حسن روحانی و دولت وی از یک طرف و علی لاریجانی و اکثریت نمایندگان همسو با وی از طرف دیگر، حاضر به انجام این اقدام قانونی نشدند! دلیل آن هم روشن بود، چون بررسی آن در صحن علنی مجلس، تمام نقاط ضعف این توافقنامه بین المللی را مشخص میکرد.
ثانیا آقای لاریجانی در این نامه چنان از توافق دو فراکسیون بر تصویب طرح هسته ای سخن میگوید که خواننده نامه تصور میکند، با توافق دو فراکسیون یکی از مهمترین مراحل قانونگذاری در مجلس طی شده است. در حالی که برخلاف کمیسیونها، فعالیت فراکسیونها در ساز و کار تقنینی و نظارتی مجلس شورای اسلامی از هیچ وجاهات قانونی برخوردار نیستند و بیان نظرات آنها برای نمایندگان یا کمیسیونهای تخصصی الزام آور نیست.
در مجلس شورای اسلامی برای بررسی جزییتر و دقیقتر لوایح و طرحها مجموعهای از نمایندگان به تناسب سابقه و تحصیلات در گروه هایی قرار میگیرند و کمیسیونهای تخصصی را شکل میدهند. جمعبندی نظرات این کمیسیونها قبل از مطرح شدن طرحها و لوایح در صحن علنی بیان میشود. فراکسیونها اما متشکل از برخی نمایندگان هستند که بر اساس گرایش سیاسی، تخصصی، سلیقهای یا علاقه شخصی خود به منظور پیشبرد اهدافشان گرد هم میآیند. همه نمایندگان موظفند در یکی از کمیسیونهای تخصصی عضو باشند ولی عضویت در فراکسیونها الزامآور نیست و در مواردی حتی مضر هم هست.
دو فراکسیون مورد اشاره آقای لاریجانی، یکی فراکسیون پیروان ولایت به ریاست شخص لاریجانی و دیگری فراکسیون اصولگرایان به ریاست حداد عادل بود. آقایان حداد عادل و احمد توکلی با لاریجانی در خصوص حمایت مجلس از توافق هستهای هم نظر بودند و علاقه داشتند تا فراکسثون اصولگرایان جزو موافقان طرح هسته ای لاریجانی شمرده شود و در این زمینه تلاش هم کردند اما در صبح روز بررسی این طرح، وقتی شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان تشکیل جلسه داد و این آقایان استدلالهای خود برای امضای این طرح و موافقت با آن را اعلام کردند، بنده و چند نماینده دیگر که عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان بودیم با این کار مخالفت کردیم و در نهایت شورای مرکزی پس از شنیدن دلایل ما رایگیری کرد و اکثریت اعضا به درخواست همراهی فراکسیون اصولگرایان با طرح علی لاریجانی، رای ندادند. گریه های مرحوم دکتر زارعی که در تاریخ ثبت شد، بهترین گواه بر این است که ادعای لاریجانی کذب است و در خصوص تایید برجام یا طرح تصویب شده در ۲۰ دقیقه چنین توافقی بین دو فراکسیون مجلس صورت نگرفت و اگر میگرفت هم به دلایلی که اشاره شد، هیچ وجاهت قانونی نداشت.
قسمت اول و سوم یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5273
eitaa.com/rasaee/5275
.
🔹 تلاش لاریجانی برای کمرنگ کردن نقشی که در تحمیل خسارت محض داشت / قسمت سوم
♻️ نامه لاریجانی، مغالطه و دیگر هیچ
مطابق صراحت قانون اساسی و متن قانون آییننامه داخلی مجلس، توافق هستهای برجام و کلیه طرحهای مرتبط با آن باید در صحن علنی مطرح میشد. اما لاریجانی نه تنها اجازه طرح پیشنهادات جایگزین را نداد بلکه در خصوص همان چند پیشنهاد مورد نظر خودش هم اجازه صحبت به موافقین و مخالفین را نداد! بنابر این متن برجام، حتی برای یک دقیقه هم در صحن علنی مورد بررسی قرار نگرفت و صرفا در ۲۰ دقیقه، متن طرح و چهار پیشنهاد مورد نظر لاریجانی مطرح و تصویب شد. با این که مطابق قانون اساسی باید این کار انجام میشد.
لاریجانی در متن خود تلاش میکند تا ورود دفتر رهبر انقلاب به روند بررسی طرح هسته ای مورد اشاره را پررنگ کند. وی مینویسد: دو فراکسیون مجلس جلسات متعددی داشته، در نهایت به دلیل اهمیت موضوع و کمبود زمان، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ورود و دفتر رهبر انقلاب هدایت کرد تا دو فراکسیون مجلس به تصمیم واحد رسیدند.
این در حالی است که
اولا دفتر رهبر انقلاب در همان روز بررسی طی اطلاعیهای به صراحت اعلام کرد: «مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در موارد متعددی بر طی شدن مسیر قانونی بررسی مفاد برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تأکید داشتهاند و در اطلاعیه اخیر دفتر مقام معظم رهبری در تاریخ ۱۳۹۴/۶/۱۰ نیز اعلام گردید که مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره این موضوع، صریح، شفاف و دقیق در سخنرانیهای ماههای اخیر ایشان اعلام شده و در اختیار همگان قرار دارد. لذا هرگونه اطلاعرسانی و بیان مطالب غلط و مغشوش مبنی بر نقش مستقل برخی از مسئولین دفتر معظمله در روند بررسی طرح «اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام» خلاف واقع بوده و فاقد اعتبار است و انتظار دارد صاحبان تریبونها و رسانهها و سایتهای خبری، احتیاط و دقت لازم را در نقل مطالب مربوط به دفتر مقام معظم رهبری بعمل آورند.» ۲۳ مهر ۹۴
ثانیا رییس سابق مجلس در توجیه قانونشکنی خودش از کمبود زمان سخن میگوید، در حالی که رهبر معظم انقلاب بارها بر عدم عجله و بررسی دقیق متن توافق تاکید داشتند و حتی اصرار برای توافق سریعتر را نگوهش کردند، از جمله فرمودند: «الان فرصت خوبی است برای همدلی؛ یک عدّهای مخالفند، یک عدّهای اعتراض دارند؛ خیلی خب، مسئولین ما که مردمان صادقی هستند، مردمان علاقهمند به منافع ملّیاند، بسیار خب، یک جمعی از مخالفین را ــ از آن افرادی را که شاخصند ــ دعوت کنند، حرفهای آنها را بشنوند؛ ای بسا در حرفهای آنها یک نکتهای باشد که این نکته را اگر رعایت کنند، کارشان بهتر پیش برود؛ اگر چنانچه نکتهای هم نبود، آنها را قانع کنند؛ این میشود همدلی؛ این میشود یکسانسازی دلها و احساسها، و به تبع آن عملها. به نظر من بنشینند، بشنوند، بحث کنند. حالا ممکن است بگویند آقا ما سه ماه بیشتر زمان نداریم؛ خب، حالا سه ماه بشود چهار ماه، آسمان که به زمین نمیآید؛ چه اشکالی دارد؟ کمااینکه آنها در یک برههی دیگری هفت ماه زمان را عقب انداختند. خیلی خب، دوستان ما هم اگر چنانچه در این همدلیها و همزبانیها و تبادلنظرها یک وقتی گرفته شد، چه اشکال دارد، وقتی گرفته بشود، یک خرده زمان آن تصمیمات نهایی عقب بیفتد؛ طوری نخواهد شد.» ۲۰ فروردین ۹۴
لاریجانی در حالی از لزوم عجله در تصویب بیست دقیقه ای طرح مرتبط با برجام سخن میگوید که رهبر انقلاب، عجله در این باره را از اشتباهات دست اندرکاران این توافق بر میشمرند: «برخی میگویند نباید فرصتسوزی کرد. این حرف درست است اما عجله هم نباید کرد. در مواردی ضرر عجله بیشتر از فرصتسوزی است، بعنوان نمونه، در قضیه برجام عجله شد و در حالی که ما همه تعهدات خود را انجام دادیم، طرفهای مقابل، تعهداتِ روی کاغذِ خود را انجام ندادند.» ۱ فروردین ۱۴۰۰
همانطور که ملاحظه میکنید، روایت لاریجانی در خصوص عملکرد خودش در روند بررسی و تصویب برجام و طرح مرتبط با آن که سبب لطمهای جبران ناپذیر به ملت ایران شد، بسیار مخدوش است.
قسمت اول و دوم یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5273
eitaa.com/rasaee/5274
🔴 پیامبر اعظم ۱۷
این تصویر مهمترین برگ برنده رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ است؛ نه فقط به دلیل قدرت و دقت فوقالعاده پهپاد انتحاری شاهد ۱۳۶، بلکه بهواسطه جاسازی در کامیونتهای متحرکِ دارای پوشش متحرک.
پدیدهای که هر کامیونت در جادههای منطقه را به یک سلاح مخوف احتمالی تبدیل و محاسبات دشمن را مختل میکند.
@GhadiriNetwork
🔴 بهتوان اتم
درصورت دستیابی ایران به تسلیحات هستهای، توان نظامی حاصل از این سلاح، با دیگر توانمندیهای نظامی کشور «جمع» نمیشود، بلکه در آن «ضرب» میگردد.
با اتمی شدن، تمام موشکهای بالستیک، کروز و پهپادهای بردبلند ایران، برای دشمن به یک سلاح اتمی بالقوه تبدیل میگردد و بازدارندگی به اوج میرسد.
@GhadiriNetwork
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری دکتر شلی لوبن، بازیگر سابق فیلمهای مستهجن از پشت پرده صنعت کثیف پورن
اینایی که چپ و راست دنبال آزادی جنسی توی کشور هستند؛ اینایی که هر روز حسرت آزادیهای آمریکا رو میخورند؛ اینایی که سند ۲۰۳۰ رو روی چشماشون گذاشتند
تهش میخوان ایران رو به همچین فاضلابی تبدیل کنند. جالب اینکه حسرت این تمدن کثافت غرب رو هم میخورند!
گَرچه ریزَد خون من آن دوست رو،
پایِ کوبان جان براَفشانم بَر او،
رَقص جولان بر سر میدان کنند،
رَقص اَندَر خون خود مردان کنند،
چون رَهَند از دست خود، دستی زنند،
چون جَهَند از نقص خود، رقصی کنند،
#فرمانده_شهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر باکیفیت از #حمله شبیهسازیشده به مرکز اتمی دیمونای رژیم صهیونسیتی در #رزمایش_سپاه