eitaa logo
ولایت آفتاب
68 دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
5.1هزار ویدیو
52 فایل
اللهم عجل لولیک فرج چو رسول آفتابم هم از آفتاب ☀️ گویم نه شبم نه شب پرستم که حدیث خواب گویم.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔥انتخابات و واکسن کرونا(۱) 🔻بیاد دارید که در انتخابات ۹۶ ابتدا احتمال «تکرار دولت تدبیر و امید» پایین بود اما طراحی جامعه بر اساس دوگانه‌ی «طرفداران جنگ- صلح»، یکی از موثرین اقدامات ستاد تبلیغاتی بنفش در تغییر هیجانی بخشی از آراء بود. 🔻گویا در انتخابات ۱۴۰۰، جریان غربگرا در حال تکرار روش خطرناک قطب‌بندی هیجانی جامعه روی دوگانه بر اساس مسأله واکسن کروناست. 🔻غربگرایان در این طراحی، نگرانی به حق نیروهای دلسوز انقلاب و کشور نسبت به ابهام در اثرات واکسن های خارجی کرونا؛ فریبکارانه به عنوان «فدا کردن جان مردم بخاطر سیاست ضد آمریکایی دلواپسان» برای جامعه ترجمه می شود. 🔻سپس با شکل گیری این دوقطبی و ترکیب آن با معجون سمی برجام و FATF و ، فضای جامعه را با ابزار هیجان بر علیه نیروهای انقلابی مسموم می کنند. 🔻در مرحله بعدی این سناریو، جریان غربگرا به اسم سلامت مردم، وارد از واکسن خارجی کرونا با دو هدف تغییر سبد آراء و ارسال پالس همکاری و وفاداری خالصانه به غرب برای ایجاد فشار داخلی برای مذاکره و کوتاه آمدن در برابر خواسته های غرب در حوزه ی موشکی و ... خواهد شد. 🔻بنابراین نیروهای انقلابی لازم است در نحوه مواجهه با واکسن کرونا دقت و هوشمندی راهبردی بالائی به خرج دهند. 🔻ترویج علمی دستاوردهای طب اسلامی، پرهیز از نقل اخبار نامعتبر درباره واکسن کرونا، روشنگری نرم پیرامون واکسن خارجی،حمایت از واکسن داخلی از جمله راهبردهاست ✍حمیدرضا ابراهیمی ☀️@velayateaftab
🔺آنچه در برنامه دیشب جهان آرا گذشت (به نقل از اکانت توئیتر برنامه) 👈🏻 حجت‌الاسلام پژمان‌فر: 🔰انسجام دستگاه های دولتی از بین رفته و شاهد این سخن، حجم بالای شکایات مردمی به مجلس در این زمینه است.چند صد هزار شکایت از آقای روحانی به نمایندگان مجلس رسیده است. 🔰برای یک کالای خارجی 5 درصد و برای قطعات همان کالا 45 درصد تعرفه تعیین شده، یعنی اینکه دنبال تولید نروید، وارد کنید. 🔰 وقتی رئیس جمهور می گوید مصوبه مجلس را اجرا نمی کند، یعنی نه قانون اساسی را خوانده نه قصد عمل به آن را دارد. 🔰یکی از اشکالات آقای روحانی این است که ارتباطی با مردم ندارد و نتیجه این می شود که برداشت های محدود و اشتباه دارد. 🔰رئیس جمهور می گوید بر اساس تولید، فروش نفت را در بودجه 1400 پیش بینی کرده‌ایم, به همین ترتیب، خرج کشور را تعیین کرده اند، حالا برای تحقق این هزینه ها یا باید قرض کرد یا سرقت، یعنی چاپ پول بدون پشتوانه! و سال آینده سفره مردم کوچکتر خواهد شد. 🔰بودجه 1400 از هیچ نظر قابل دفاع نیست؛ یا لایحه بودجه را به دولت بر می گردانیم تا اصلاح کند یا در غیر این صورت بودجه یک دوازدهم تصویب می کنیم، این انتخاب بین بد و بدتر است البته دولت می تواند متعهد شود اصلاحات مجلس بر بودجه را بپذیرد. 👈🏻علی خضریان: 🔰 آقایان غربگرا بدانند مجلس یازدهم در تغییر نگاه راهبردی و تصویب این جنس قوانین کوتاه نخواهیم آمد. 🔰مردم بدانند تحریم ها لغو نخواهند شد، باید به سمت بی اثر سازی تحریم‌ها برویم و اگر بعدا مذاکره ای می‌کنیم، برای تامین منافع مردم باشد. 🔰در جنوب کشور مجوز صید ترال می دهند ولی ماهیگران ایرانی را منع کرده اند. 🔰برای فیش‌های نجومی، 750 سکه جایزه برای مذاکره‌کنندگان و عضو هیئت علمی کردن یک نورچشمی پول هست، ولی برای طرح مجلس و یارانه دوران کرونا می‌گویند پول نیست! 🔰بایدن می گوید به بر می گردیم ولی برای محدود کردن برنامه موشکی ایران، آقای روحانی می گوید من این حرف را نشنیدم، آقای روحانی البته خیلی چیزا را نشنیده، مثل خرد شدن استخوان های مردم زیر بار تورم. 🔰اگر مجلس نبود، الان مرغ 20 هزار و 400 تومان نبود! و 🔰اگر چشم و ذهن نمایندگان مجلس به جای بهارستان، به پاستور باشد، مشکل ادامه پیدا می کند و بیشتر می شود.
⛔️ رئیس‎جمهور چه وعده‎های اقتصادی به مردم داده بود؟
🔴حرف آخر رو زد
⭕️ ایران مانع تشکیل امپراتوری جدید ...
🔴 خاتمی هم با علی لاریجانی به توافق رسید 🔹شنیده ها حکایت از آن دارد که محمد خاتمی در آخرین جلسه‌ای که در منزل خود با بزرگان اصلاحات داشته گفته که علی لاریجانی تنها گزینه ای است که اصلاح طلبان می‌توانند بر روی آن قمار کنند. 🔹خاتمی در ادامه آورده: «بهتر است روی علی لاریجانی به توافق برسیم و محمدجواد ظریف هم بدنه اصلاحات را بیاورد پای کار.» 🔻وی در پایان جلسه گفته است: «ظریف باید معاون اول دولت لاریجانی معرفی شود تا بدنه اصلاحات علی لاریجانی را قبول کنند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا که و فی قلوبهم مرض... با دقت ببینید تا براتون ثابت بشه!!! و میشه....
🔴 آغاز مذاکرات مخفی ایران و آمریکا در عمان! 🔹 سیدعباس عراقچی ماموریت یافته است از طرف دولت به کشور عمان مسافرت کند! 🔹 عمان به عنوان کشور واسط بین آمریکا و ایران شناخته می شود که مذاکرات محرمانه بین ایران و آمریکا در آنجا برگزار می شود. 🔹 از قرار معلوم عراقچی قرار است با یکی از نمایندگان بایدن در کشور عمان دیدار کند! 🔹 علی رغم نهی صریح رهبری، روحانی در چندماه پایانی دولت خود دوباره میخواهد کشور را به چاه مذاکراتی دیگر بیندازد!
کمیسیون اصل ۹۰ رو ببینید؛ انقدر حجم شکایات از حسن روحانی توی کمیسیون اصل ۹۰ زیاد شده که مجبور شدن براش وبسایت ثبت شکایات راه بندازن 😐 یعنی چنگیزخان انقدر با اعصاب و روان ایران و ایرانی بازی نکرده بود که بی‌تدبیری و بدمدیریتی این دولت بازی کرده واکنش مردم به این کارو ببینید ... لینک وبسایت ثبت شکایت از حسن روحانی 👇 http://asle90.24on.ir
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پاسخ دندانشکن رهبر معظم انقلاب به آمریکا و کشورهایی که ایران را تهدید به حمله نظامی می‌کنند...
♦️موافقت رهبر انقلاب با بررسی مجدد لوایح FATF 🔹طبق آئین‌نامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در صورتی که مجمع پس از یک‌سال درباره اختلاف ارجاعی مجلس و شورای نگهبان تصمیم‌گیری نکند، رای شورای نگهبان محکّم خواهد بود که در مورد این لوایح نیز همین روند طی شده است 🔹در همین رابطه، رئیس جمهور در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب، خواهان تمدید این مهلت شده و ایشان نیز موافقت کرده‌اند اما این موافقت تنها ناظر به بررسی این لوایح بوده و به معنای تایید یا رد آن نیست.
🔴 آیا ما توهم خیانت داریم؟ 🔹 جناب ظریف اخیرا توئیتی نوشته‌اند که در آن به رشادت‌ها و جنگ‌های ملت ایران اشاره دارد اما نکته‌ای که جالب توجه است اشاره ایشان به عدد 444و یادآوری این نکته است که ایران تاکنون این مقدار جنگ داشته 🔹 قسمت حساسیت برانگیز ماجرا این است که آیا جناب ظریف تمام جنگ‌های ایران را شمرده‌اند؟ این عدد را از چه منبعی استخراج کرده‌اند؟ معمولا در این مواقع افراد می‌گویند ما هزاران یا صدها جنگ پشت سر گذاشته‌ایم و هیج‌گاه به عدد دقیق و رُند اشاره نمی‌کنند 🔹 اما قضیه از جایی جالب می‌شود که عدد444در کتاب‌های اعداد و کدُ‌های جاسوسی به معنای "اتفاقی خواهد افتاد" است حال این توییت چه زمانی نوشته شده؟ زمانی که ایران وعده انتقام شهید فخری‌زاده را داده، بمب‌افکن‌های آمریکایی مدام در منطقه در رفت‌و‌آمد هستند و منابع امنیتی غرب هشدار انتقام سخت از جانب ایران را می‌دهند و شایعه فوت رهبر انقلاب هر روز شانتاژ میشود 🔹 اگر به وقایع یک سال پیش مراجعه کنیم خواهیم دید که بعد از شهادت حاج قاسم ترامپ ایران را تهدید کرد و روحانی هم در پاسخ به ترامپ یک توئیت عجیب و سرشار از کُد ارسال کرد 🔹 روحانی گفت "آن‌هایی که به ۵۲ نقطه فکر میکنند عدد ۲۹۰را هم یادآوری کنند" درواقع روحانی به هواپیمای مسافربری ایران که مورد اصابت آمریکا قرار گرفت اشاره کرده اما ربط این قضیه به تهدید ترامپ چیست؟ اصلا این توئیت با تهدید ترامپ چه سنخیتی دارد؟ و چرا روحانی به هواپیمای مسافربری اشاره کرده؟ 🔹 جواب این سوال را زمانی میگیریم که روحانی چند شب بعد و هنگام انتقام موشکی به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی و رئیس جمهور می‌بایست با تصویب هیئت وزیران آسمان کشور را از پرواز‌ها کلیر می‌کرد ولی این اتفاق نیفتاد 🔹 در همین حین گفته شد سیستم راداری ما هواپیمای اوکراینی را موشک کروز تشخیص داده و آن‌را مورد هدف قرارداده و جالب‌تر اینکه چندین نفر دوربین به دست از اصابت موشک به هواپیما فیلم تهیه کردند و به شبکه‌های بیگانه ارسال کردند 🔹 حال در آستانه انتقامی دیگر قرار داریم و با این توئیت آقای ظریف مواجه شده‌ایم. 🔹 آیا قرار است بازهم با ایجاد اختلال در سیستم راداری خطای انسانی دیگری به وقوع بپیوندد؟ آیا میشود از توییت سال پیش روحانی ساده عبور کرد؟ آیا میشود از توئیت اخیر ظریف ساده عبور کرد؟