امشب در خلوتت با خدا همه را دعا کنیدhttps://eitaa.com/valiasrshahreza
☆ بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمْ ☆
امشب چه سینهسوز است، بانگ اذان مولا
خیزد صدای تکبیر، از عمق جان مولا
از لحظههای افطار، در شوق وصل دلدار
بر چهره میدرخشید، اشک روان مولا
مولا گشوده آغوش، بهر وصال جانان
قاتل به مسجد آید، بَر قَصد جان مولا
زهرا کنار محراب، با ذکرِ وا علیّا
یا فاطمهست امشب، ورد زبان مولا
زخم سرعلی را، دیدند اهل مسجد
دردا که نیست پیدا، زخم نهان مولا
ای نخلها! بگریید؛ ای چاهها! بنالید
دیگر علی ندارید، ای دوستان مولا!
حق علی ادا شد، فرق علی دو تا شد
سرهایتان سلامت، ای خاندان مولا
ای دوستان! بیایید، با من به شهر کوفه
تا سر نهیم امشب، بر آستان مولا
ریزید ای یتیمان! در سفرههای خالی
خونِ جگر به جایِ، خرما و نان مولا
«میثم!» دگر امیدی، در ماندن علی نیست
از دست رفته دیگر، تاب و توان مولا
سلام علیکم،
در شب ضربت خوردن امیرالمومنین "علیه السلام" در حرم مولی نائب الزیارة و دعاگویتان هستم.
حلال بفرمائید،
و حقیر را از دعای خیر خود محروم نکنید.
#التماس_دعای_فرج_و_شهادت_در_رکاب_حضرتش
#النجف_الاشرف
#رمضان_الکریم ۱٤٤٥
#اعظم_الله_اجورنا_و_اجورکم
#السلام_علیک_یامولی_المتقین_و_یاامیرالمومنین_علیابنابیطالب "علیهما السلام"
https://eitaa.com/valiasrshahreza
🔷کم و کیف انتقام از صهیونیستها
✍ دکتر سید یاسر جبرائیلی
🔹 برخلاف تصورات برخی افراد، صهیونیست ها به هیچ وجه بنای کشاندن پای ایران به یک درگیری کامل را ندارند؛ چون ورود ایران به یک جنگ تمام عیار(All-out War)، شاید برای ایران هزینه سنگینی ایجاد کند، اما در مقابل به معنی پایان موجودیتی به نام اسرائیل خواهد بود.
🔹در چنین شرایطی، بهترین گزینه، عملیات در محدودهای است که ایران آسیب ببیند، اما این آسیب به اندازهای نباشد که تهران را تحریک به ورود به یک جنگ تمام عیار کند. این محدوده، در ادبیات استراتژیک با مفاهیمی نظیر Gary Zone یا Measures Short of War توضیح داده میشود.
🔹از اوایل دوره ترامپ، مفهومی در ادبیات اندیشکدههای امنیتی آمریکا پردازش شد که برخی آن را Measures Short of War یا اقداماتی پایینتر از آستانه جنگ خواندند و برخی دیگر Gray Zone Strategy یا استراتژی منطقه خاکستری. موسسه رند در گزارشی مدعی شد که سه کشور ایران، چین و روسیه در حال وارد آوردن آسیبهایی به منافع آمریکا هستند که پایین تر از آستانه لازم برای آغاز یک جنگ تمام عیار (All-out War) توسط واشنگتن است. اما چون آمریکا سیاستش این است که یا دست به حمله تمام عیار نظامی بزند، یا از درگیری پرهیز کند، در برابر این ضربات منفعل شده است. لذا پیشنهاد کردند که واشنگتن شان و شئون ابرقدرتی را کنار بگذارد و دست به وارد آوردن ضربات نقطهای در سطحی پائین تر از آستانه جنگ بزند. پس از شهادت حاج قاسم، موسسسه واشنگتن (Washington Insttute) این ترور را در چارچوب این سیاست جدید، یک عملیات موفق ارزیابی کرد و توصیه به تداوم آن نمود.
🔹به نظر میرسد امروز جمعبندی رژیم صهیونیستی این است که میتواند در منطقه خاکستری، اقداماتی پائینتر از آستانه جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد، اما از یک جنگ تمام عیار نیز در امان بماند.
🔹در چنین شرایطی، اقتضای عقلانیت، اقدام متقابل در سطح مشابه است: فَمَنِ اعتَدی عَلَیکُم فَاعتَدُوا عَلَیهِ بِمِثلِ مَا اعتَدی عَلَیکُم. این سطح از پاسخ، این پیام را مخابره خواهد کرد که سیاست ایران برای پرهیز از ورود به جنگ تمام عیار، به معنی عدم تلافی اقداماتی پائین تر از آستانه جنگ نیست و ضربه بعدی، ضربه متقابل بعدی را در پی خواهد داشت.
🔹راقم این سطور معتقد است به همان دلیلی که صهیونیستها نمیخواهند با ایران وارد یک جنگ تمام عیار شوند، پاسخ ایران در سطحی مشابه با عملیات نظامی آنها، منجر به یک درگیری کامل نخواهد شد. اگر در چارچوب این ایده و این مفروضات تصمیمگیری میشد، شاید پاسخ به ترور حاج قاسم، نه موشک باران عین الاسد، که به هلاکت رساندن یک شخصیت نظامی همرده بود. آمریکا اگر توان و اراده و امکان حمله به ایران را داشت، نیازی به بهانه نداشت. رژیم صهیونیستی نیز چنین است.
🔹لذا نظر نگارنده آن است که در اسرع وقت، یک عملیات مشابه در سطح مشابه علیه صهیونیستها صورت گیرد. عدم اقدام در برابر این اقدامات پائین تر از آستانه جنگ، یک خطر جدی دارد و آن، تغییر پیوسته آستانه تحمل ایران است. اگر صهیونیست ها پاسخ جدی دریافت نکنند، نه تنها عملیات در منطقه خاکستری را ادامه خواهند داد، بلکه بر وسعت این منطقه نیز خواهند افزود.
https://eitaa.com/valiasrshahreza