✨در گروه ختم قرآن با تامل ، امروز ختم قرآن گروهی هدیه به حضرت علی علیه السلام و مادرگرامیشان هست
🌈تشریف بیارید این ختم قرآن محدودیت زمانی نداره می تونید یک جزءقرآن بردارید و بر اساس شرایطتان روزی یک یا چند صفحه اش را بخوانید و هروقت تمام شد اگر تمایل داشتید جزء جدیدی انتخاب کنید
🌱دوستانی بودند که فکر میکردند فرصت این کارها را ندارند و می گفتند نهایتا فرصت بکنند روزی نصف صفحه قرآن بخوانند و برای همین شرکت نمی کردند اما وقتی تصمیم به شرکت کردن گرفتند، متوجه شدند فرصت های کوچک خالی شان در حدی هست که می توانند در طول یک یا دو روز یک جزء قران با تامل بخوانند ولو در بیست یا سی زمان پراکنده در طول شبانه روز. برکات نورانی انس با کتاب آسمانی گوارای وجودشان و شما ان شاءالله
✅جزءهایی که انتخاب میکنید را یادداشت کنید تا ضمن شرکت در ختم گروهی به مرور خودتان هم یک ختم کلی شخصی قرآن داشته باشید
💎هدف این گروه اینه که انس روزانه با قرآن کریم در حین هدیه دست جمعی ختم قرآن به معصومین را برای همه افراد با هر شرایطی فراهم کنه دوستان دیگر را هم ازین طرح مطلع بفرمایید
💫گروه طرح نور؛ ختم قرآن با تامل به نیت ظهور:
http://eitaa.com/joinchat/1043398675C1b01ff0ce4
نظم برای بندگی
✨در گروه ختم قرآن با تامل ، امروز ختم قرآن گروهی هدیه به حضرت علی علیه السلام و مادرگرامیشان هست
الان در حال ختم قرآن گروهی هدیه به حضرت فاطمه علیها السلام و مادرگرامیشان هستیم
#سوال یکی از اعضای حاضر در گروه نظم برای بندگی
سلام علیکم
نظم در زندگی تا چه حد باید باشه که باز لطمه به کودکان که دوست دارن همه وسایلاشون دم دست باشه و همش بازی کنن و بریزن و بپاشن نخوره در این مورد درگیرم و بعضی وقتها دچار عذاب وجدان میشم
سلام علیکم
سلام
سوال خیلی خوبی پرسیدید
💠قبل از هرچیز باید بدونیم نظم برای بندگی هست پس اگر یک جا خود نظم باعث بشه به بندگی ما لطمه بخوره اونجا باید حواسمون رو جمع کنیم که قرار نیست نظم برامون بت بشه
❌مثلا در این مصداقی که شما فرمودید گاهی اون نظمی که برای خودمون تعریف کردیم به روحیه کودکانمون لطمه میزنه خب یا ما برداشت اشتباهی از نظم داریم که باید اصلاحش کنیم و ببینیم نظم درباره یک کودک چطور تعریف میشه یا اگر مطمئن شدیم که تعریفمون درسته بدونیم اینجا که انجامش به این امانت الهی لطمه میزنه و ما رو از بندگی دور میکنه، لازمه انعطاف داشته باشیم
💎حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه یک شاه کلید و فرمول عالی چه در این مورد چه بقیه موارد این چنینی بهمون معرفی می کنند:
✨«لَا قُرْبَةَ بِالنَّوَافِلِ إِذَا أَضَرَّتْ بِالْفَرَائِض» ؛ عمل مستحب انسان را به خدا نزدیک نمیگرداند، اگر به واجب زیان رساند.(حکمت 38)
👶درباره نظم و برنامه ریزی کودکان مطالب خوبی در کانال هست مطالعه بفرمایید مطالب دیگری هم به مرور خواهیم گذاشت ان شاء الله
#کودکان
✨✨✨✨✨✨✨✨
🌈اگر هنوز عضو گروه نشدید یا دوستانی دارید که مایلید در طرح عضو شوند چون هنوز در اوایل طرح هستیم به راحتی امکانش هست نحوه عضویت در گروه نظم برای بندگی مختص خانم ها:
https://eitaa.com/vanazm/55
✨✨✨✨✨✨✨✨
نکات و مراحل طرح نظم برای بندگی به مرور در کانال
@vanazm
👶🧒کودکان و نظم
✅قسمت اول: معنای درست نظم
👶نظم در تربیت کودک، آزادی دادن به اوست.
🍽آیا معنای نظم، همین چیزی است که برخی از ما در ذهن داریم؟ آیا وقتی ظرف ها سرجای خودشان نباشند، بی نظمی شکل گرفته است؟ آیا فرقی نمی کند که این ظرف ها توسط چه کسی از جای خودش بیرون آمده است؟
🕯اگر به معنای حقیقی نظم، توجه کنیم، باید بگوییم که بیرون آمدن ظرف ها از جای خودشان، اگر به وسیله پدر یا مادر انجام گرفته باشد، بی نظمی است و اگر کودک این کار را انجام داده باشد، عین نظم است. نظم کودک، در بی نظمی است. البته، برای این ادعا دلیلی هم می آورند که آن هم توجه به مفهوم حقیقی نظم است.
💎نظم، یک امر نسبی است؛ یعنی نظم هر چیزی متناسب با خود آن چیز، تعریف می شود. نظم در اصطلاح به این معناست که هر چیزی در جای خودش قرار بگیرد. برای به دست آوردن ملاک های منظم بودن هر چیزی، باید آن چیز را به خوبی شناخت و به هدف آن هم آگاهی داشت.
👶ما اگر کودک را بشناسیم و بدانیم که آزادی نیاز اوست و قبول کنیم که کودک، بدون آزادی نمی تواند دوره کودکی خود را آن گونه که باید، طی کند، خواهیم پذیرفت که نظم در تربیت کودک، آزادی دادن به اوست. حالا وقتی که آزادی را پذیرفتیم، باید لوازم آزادی را هم بپذیریم. یکی از لوازم آزادی، ریخت و پاش هایی است که به صورت طبیعی در خانه صورت می گیرد.
🔹بنابراین، ما با توجه به تعریف نظم و شناختی که از کودک داریم، باید بگوییم که تربیت منظم کودک، یعنی آزادی دادن به او در زیر هفت سال.
♦️نکته دیگری که باید در نظر گرفت، آن است که کودکی که گرایش به آزادی دارد، به نظم به معنایی که ما بزرگ ترها در نظر داریم گرایشی ندارد. نظم کودکانه با نظم بزرگ ترها بسیار متفاوت است.
🌀کودک، وقتی اسباب بازی هایش را آن طور که خودش می خواهد، مرتب می کند، لذت می برد. البته ترتیبی که او دوست دارد، از نگاه ما پراکندگی است.
من دیگر ما/ جلد سوم
ادامه دارد
#کودکان
✨✨✨✨✨✨✨✨
نکات و مراحل طرح نظم برای بندگی به مرور در کانال
@vanazm
سلام
✨صبح روز چهارشنبه تون پر از خیر و برکت
☀️امروز متعلق است به امام موسی کاظم، امام رضا ،امام جواد و امام هادی علیهم السلام
🎁مهمانشون هستیم ان شاء الله با آگاهی و کارهامون رو با نیت الهی انجام و به این بزرگواران هدیه می دهیم
✅همه کارها از نفس کشیدن گرفته تا لبخند به روی اعضای خانواده ، غذا درست کردن ، مطالعه، نماز خواندن ، وقت تلف نکردن ، عصبانی نشدن و...
✨غذای غیر نذری نخوریم حتی میوه یا آب خوردنمون با نیت باشه خلاصه تو خونه های ما همه فقط غذای حضرتی می خورند (غذای جسم و روح)
💫هدیه هاتون با نیت الهی و اخلاص ، پرارزش و مقبول ان شاء الله
✨✨✨✨✨✨✨✨
نکات و مراحل طرح نظم برای بندگی به مرور در کانال
@vanazm
👶👧کودکان و نظم
✅قسمت دوم: معنای آموزش نظم به کودک
❌عدم گرایش کودک به نظم، تمرد یا سرکشی محسوب نمی شود؛
✨بلکه ویژگی دوران کودکی است.
⚠️از همین روست که نباید چیزی را که گرایش آن درون کودک وجود ندارد، به او تحمیل کرد
⛔️ آموزش نظم {به صورتی که در ذهن ماست} در خردسالی، خلاف طبیعت کودک است و اگر به زور، این اتفاق بیفتد، آسیبی جدی به روح و روان کودک، وارد می شود.
🥘ما در تربیت جسمی کودک، این مساله را جدی می گیریم و بدان عمل می کنیم. مثلاً هیچ مادری به نوزاد یک ماهه خود، آب گوشت نمی دهد. اگر هم به او بگویید که: "آب گوشت، غذایی مقوی است"، او به شما خواهد گفت: "هر قدر هم که مقوی باشد، معده کودک من هنوز آماده پذیرش این غذا نشده است. اگر به او این غذا را بدهم نه تنها برایش فایده ندارد، بلکه شاید او را بکشد!".
🕯این مادر، در ضمن پاسخ خود به ما این نکته را گوشزد می کند که هر چیز خوبی برای کودک، خوب نیست. درباره مسائل تربیتی هم این نکته را باید در نظر گرفت که هر چیز خوبی برای کودک، خوب نیست. نظم به معنایی که ما در نظر داریم نیز، همین طور است .
❌اگر به مطالبی که در موضوع گزاره های تصویری بیان شد، دقت کنیم، متوجه خواهیم شد که آموزش نظم به کودک به معنای تحمیل نظم بر او نیست.
💎اگر نظم بر رفتار پدر و مادر، حاکم باشد، کودک از این نظم، تصویرداری می کند و در سنینی که گرایش به نظم در او به وجود می آید، آن را اجرا خواهد کرد.
💡پس به طور دقیق باید گفت: نظم را به کودک، هم باید آموزش داد و هم آموزش نداد! آموزش نظم به کودک، به معنای تحمیل نظم بر رفتار او، خیر؛ اما آموزش نظم به او به معنای به تصویر کشیدن نظم در رفتار والدین، آری!
من دیگر ما/ جلد سوم
ادامه دارد
#کودکان
✨✨✨✨✨✨✨✨
نکات و مراحل طرح نظم برای بندگی به مرور در کانال
@vanazm