┄┅┅✿💠❀🌹❀💠✿┅┅┄
❣﷽❣
🔰بیم ها و امیدها در عاشورا و انتظار
◽️استاد #فوادیان
🔵 قرن ها از شهادت امام حسین (ع) و غیبت امام زمان سپری شده و شاهد دوازده قرن غربت امام زمان هستیم. نکند ما هم مانند انسانهای گذشته به همین فضا خو گرفته باشیم و اماممان را تنها بگذاریم. بیم و امیدی هم نسبت به مراسم عزاداری امام حسین وجود دارد، در برخی از مجالس سیدالشهدا هیچ سخنی از امام مهدی نمی شنویم، در برخی از مجالس مطالبی سست و واهی که مخالف با رضایت حجت خداست، بیان می شود. بعضی از مجالس هم دعا برای امام زمان را به آخر مجلس موکول می کنند و بعد از ذکر تمامی حاجات خودشان یک اللهم عجل لولیک الفرج می گویند. در حالی که مجالس را باید از تمامی آفتها دور کرد.
🔷 دعا برای امام مهدی (ع) از مهمترین وظایف ما منتظران هست. از حجت خدا غافل نشویم. مانند نماز میت نیست که وضو واجب کفایی باشد و با انجام دادن آن از سوی برخی، دیگران هم تکلیف از دوششان ساقط شود؛ بلکه مانند نمازهای واجب که بر همگان واجب است، دعا و توجه به امام عصر هم لازم است.
✨امام حسین در عالم مکاشفه به یکی از بزرگان قم فرمود: «مهدی ما در عصر خودش مظلوم است، تا می توانید درباره او سخن بگویید و قلم فرسایی کنید، آنچه درباره شخصیت او بگویید در اوصاف تمام معصومین گفته اید.» چون صد آید نود هم پیش ماست. حضرات معصومین در امامت و ولایت یکی هستند.
چون عصر ما عصر امام مهدی است سزاوار است در مورد او زیاد گفتگو شود. درباره امام مهدی باید زیاد سخن بگوییم، بنویسیم و یادش را زنده نگه داریم.
🔴 عاشورا باید شور و شوق انتظار را مضاعف کند. عزاداران اباعبدالله اگر برای عزای امام حسین گریه می کنند، برای فراق امام زمان هم باید ندبه کنند. اگر با لبانشان درباره فضایل سیدالشهدا می گویند، باید با همان لبها توجه به امام عصر داشته باشند. بیرق عزای امام حسین و پرچم سبز انتظار باید زینت بخش محافل حسینی باشد. حسینیه ها باید مهدیه، و مهدیه ها باشد حسینیه باشد. اگر ما یک دست بر سینه می زنیم؛ با دست دیگر باید تمنای فرج داشته باشیم.
هیچگاه یاد امام حسین به تنهایی و یاد امام زمان به تنهایی، نمیتواند آنچه را که فرهنگ اهل بیت میخواهد، دنبال بکند.
این را باید مدنظر داشته باشیم، عاشورا پشتوانه ظهور و ظهور ریشه در عاشورا دارد.
کی شود مهدی بیاید یاحسین
کربلا را او گشاید یاحسین
کی شود آوای تو از نای او
از کنار کعبه آید یاحسین
🌺اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج🌺
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
@rangeasheghane
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
💖وارث غدیر(مهدی عجل الله)💖
🏴🏴🏴 ❣﷽❣ 📚 #فریاد_مهتاب #خاطرات_مظلومانه_مادر_مدینه #السلام_عليك_فاطمة_الزهرا_سلام_ا
🏴🏴🏴
❣﷽❣
📚 #فریاد_مهتاب
#خاطرات_مظلومانه_مادر_مدینه
#السلام_عليك_فاطمة_الزهرا_سلام_الله_عليها
قسمت 7⃣
بار ديگر، هياهو به پا مى شود، همه سخن اين گوينده را با فرياد خود تأييد مى كنند. نگاه كن! مهاجران، همه ترسيده اند.
مردم مدينه (انصار) و مهاجران كه تا ديروز با هم برادر بودند، اكنون براى رياست دنيا در مقابل يكديگر قرار
گرفته اند و تشنه خون همديگر شده اند.
تعداد مهاجران اندك است، و ديگر اميدى
(صفحه13)
براى آنها نيست، كار به جاى حسّاسى رسيده است، سخن از شمشير است و خونريزى!
همه چيز آماده است براى اين كه مردم با سعد بيعت كنند، آرى، سعد، بزرگِ طايفه خزرج مى رود كه بر تختِ خلافت بنشيند. * * * در اين ميان نگاه من به بَشير مى افتد، نمى دانم او را مى شناسى يا نه؟
او اهل مدينه است، امّا هميشه به سعد حسادت مى ورزيده است. درست است كه سعد، رئيس قبيله اوست، ولى او نمى تواند ببيند كه سعد خليفه مسلمانان بشود.
حسد در وجود او، آتشى روشن نموده است، اكنون او برمى خيزد و شروع به سخن مى كند: «اى مردم، درست است كه ما پيامبر را به شهر خود دعوت كرديم و او را تا پاى جان يارى كرديم، ولى همه شما مى دانيد كه ما براى خدا اين كار را انجام داديم، نه براى رسيدن به دنيا. آرى، هدف ما رضايت خدا بود، ما مى خواستيم دين خدا را يارى كنيم. امروز نزديكان پيامبر، بيش از ما شايستگىِ خلافت را دارند، من از شما مى خواهم تا حرف آنها را قبول كنيد ». 23
سخن بشير، بار ديگر همه را به فكر مى اندازد. آرى، خاندان پيامبر بيش از همه، شايستگى خلافت را دارند.
اكنون بايد خلافت را به نزديكان پيامبر سپرد، امّا چه كسى از على (ع) به پيامبر نزديك تر؟ مگر پيامبر او را برادر خود خطاب نمى كرد؟ مگر در روز غدير، پيامبر او را به عنوان جانشين خود معرّفى نكرد
(صفحه14)
؟ كاش يك نفر اينجا بود و مردم را به ياد سخنان پيامبر مى انداخت.
در اين ميان، يكى از انصار از جاى خود بر مى خيزد و اين چنين مى گويد: «اى مردم مدينه، پيامبر از مهاجران بود و همه ما، انصار و ياوران او بوديم! امروز هم ما ياوران و انصارِ كسى خواهيم بود كه جانشين او باشد ». 24
همه با سخن او به فكر فرو مى روند، انصار بايد يار و ياورِ پيامبر و خليفه او باقى بمانند و خودشان نبايد خليفه بشوند.
ابوبكر برمى خيزد و در حقّ گوينده اين سخن دعا مى كند و به او مى گويد: «خدا به تو جزاى خير دهد! تو چقدر زيبا سخن گفتى». 25
در اين ميان عُمَر برمى خيزد، گويا او مى خواهد براى
مردم سخن بگويد.
همه مردم ساكت مى شوند و او شروع به سخن مى كند، سخن او كوتاه و مختصر است: «اى مردم، بياييد با كسى كه از همه ما پيرتر است بيعت كنيم ». 26
به راستى منظور عُمَر كيست؟ آيا سنّ زياد، مى تواند ملاك انتخاب خليفه باشد؟ آخر چرا بايد به دنبال سنّت هاى غلط روزگار جاهليّت باشيم؟
آيا درست است كه با رفتن پيامبر از ميان ما، بار ديگر به رسم و رسوم آن روزگاران توجّه كنيم؟ * * * ناگهان ابوبكر رو به جمعيّت مى كند و مى گويد: «اى مردم! بياييد با عُمَر بيعت كنيد».
مردم به يكديگر نگاه مى كنند، همه فرياد مى زنند: «نه، ما با او بيعت نمى كنيم».
عُمَر رو به آنها مى كند و مى گويد: «به چه دليلى با من بيعت نمى كنيد
(صفحه15)
؟ »
مردم مى گويند: «ما از خودخواهى تو مى ترسيم».
عُمَر قدرى فكر مى كند و در جواب مى گويد: «پس بياييد با ابوبكر بيعت كنيم»، امّا ابوبكر بار ديگر پيشنهاد بيعت با عُمَر را مى دهد. 27
📚🖊نویسنده
#دکتر_مهدی_خدامیان_آرانی
👈 #ادامه_دارد....
اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرج
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
@rangeasheghane
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
💖وارث غدیر(مهدی عجل الله)💖
📚سرگذشت ارواح در عالم برزخ،(قسمت ۱۲)💦 مقدمه: با سلام خدمت مخاطبین خوب و محترم کا
📚سرگذشت ارواح در عالم برزخ قسمت ۱۳
عاقبت ریا
هر طور بود بقیه راه را پیمودیم تا اینکه به محیط باز و وسیعی رسیدیم که باتلاق مانند بود و چون قدم در آن نهادم، تا زانو در آن زمین لجن زار فرو رفتم.
نیک که به راحتی می توانست قدم بردارد، با دیدن وضع من به عقب برگشت و از من خواست که دستم را برگردن او آویزم، تا شاید کمکم کند.
دیگر تا دهان در باتلاق فرو رفته بودم و توان فریاد کشیدن و کمک طلبیدن نداشتم،
که به ناگاه فرشته الهی پدیدار شد و طنابی را به نیک داد و گفت: این طناب را خودش پیشاپیش فرستاده، کمکش کن تا نجات یابد.
فرشته رفت و نیک بلافاصله طناب را به سمت من انداخت. وقتی باتلاق را پشت سر نهادیم از نیک پرسیدم: مقصود فرشته از اینکه گفت: طناب را خودش فرستاده، چه بود؟
نیک گفت: اگر به یاد داشته باشی، ده سال پیش از مرگت، مدرسه ای ساختی که اینک کودکان و نوجوانان در آن به تعلیم و تربیت مشغول اند،خیرات آن مدرسه بود که در چنین لحظه ای به کمکت آمد.
پس از تصدیق حرف نیک با قیافه ای حق به جانب، گفتم: من پنج سال قبل از آن نیز مسجدی ساختم، پس خیرات آن چه شد؟
نیک لبخندی زد و گفت: آن مسجد را چون از روی ریا و کسب شهرت ساختی و نه برای خدا مزدش را هم از مردم گرفتی.
گفتم: کدام مزد؟!
گفت: تعریف و تمجیدهای مردم، به یاد بیاور که در دلت چه می گذشت وقتی مردم از تو تعریف می کردند! تو خوشبختی آنان را بر خوشحالی پروردگارت مقدم داشتی.
باید بدانی که خداوند اعمالی را می پذیرد که تنها برای او انجام گرفته باشد.
حسرت و ندامت وجودم را فرا گرفت و به خود نهیب زدم: دیدی چگونه برای ریا و خودپسندی، اعمال خودت را که می توانست در چنین روزی دستگیر تو باشد، تباه کردی؟!
مقام شهیدان
همچنان حرکت خود را در دل یک دشت بیانتها ادامه میدادیم؛ در حالی که گرمای طاقتفرسای آسمان برای لحظهای قطع نمیشد. خستگیِ راه امانم را بریده بود، دیگر در تنم توان نمانده بود.
در این هنگام صدایی را از دور شنیدم. سرم را به سمت راست دشت چرخاندم، با صحنه عجیبی مواجه شدم.
صفی از افراد را دیدم که با سرعت غیر قابل تصور پهنه دشت را شکافتند و رفتند. تنها غباری از مسیر آنها باقی ماند.
از تعجب ایستادم و لحظاتی به مسیر غبار برخاسته، نگاه کردم و گفتم: اینها چه کسانی بودند؟!
نیک گفت: اینها گروهی از شهیدان بودند.
با شگفتی تکرار کردم: شهیدان ؟!!!
گفت: آری، شهیدان.
گفتم: مقصدشان کجاست؟
گفت: وادی السلام.
با تعجب سرم را به سمت نیک چرخاندم و پرسیدم: وادی السلام ؟!
گفت: آری.
گفتم: ما مدتهاست که این مسافت طولانی و پررنج و محنت را بر خود هموار کردهایم، تا روزی به وادی السلام برسیم؛
آنگاه تو میگویی، آنان با اینچنین سرعتی به سمت وادی السلام در حرکتند؟ مگر میان ما و آنان چه تفاوت است؟
نیک در حالی که لبخند بر لبانش نقش بسته بود، گفت:
تو در دنیا افتان و خیزان خدا را عبادت میکردی و حالا نیز بایستی با سختی راه را طی کنی.
تو کجا و شهیدان کجا که اولین قطرهای که از خونشان بر زمین مینشیند، تمام گناهانشان را از میان بر میدارد. و راه را بر ایشان هموار میسازد.
در روز رستاخیز نیز شهیدان، جزو اولین کسانی خواهند بود که به بهشت وارد میشوند آنها راه صد ساله دنیا را یک شبه پیمودند، حالا هم وادی بزرگ برهوت را در یک چشم بر هم زدن طی میکنند.
به مقام شهیدان غبطه بسیار خوردم و زیر لب زمزمه کردم: طوبی لَهُما وَ حُسنُ مَآب...
✍ادامه دارد..
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
@rangeasheghane
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💧گوش بدیم ببینیم امام حسین ع را در واقع چه کسانی شهید کردند ؟؟!!😭
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
@rangeasheghane
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
💖وارث غدیر(مهدی عجل الله)💖
*🔹راحت دل دوستان🔹* ─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─ @rangeasheghane ─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
خداوند را فرستادگانی آشکار و سفیرانی مخفی است...
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
@rangeasheghane
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
📚دلایل مخفی بودن ولادت حضرت مهدی(عج)
1⃣قسمت اول
يكي از حوادث مهمّ در تاريخ بشر، ولادت آخرين ذخيرة الهي و موعود امتها حضرت مهدي(عج) است به گونهاي كه اصل ولادت آن حضرت، جزو مسلمات تاريخ به شمار ميآيد و نه تنها ائمه معصومين: و دانشمندان و تاريخ نويسان شيعه به اين مهمّ اشاره كرده اند؛ بلكه مورخان و محدثاني چند از اهل سنّت نيز به اين حادثه بزرگ تصريح نموده، آن را يك واقعيت دانسته اند. اين ولادت نقطة عطفي در تاريخ زندگي بشر بر روي كره زمين است. و ميرود تا پس از گذشت قرنها با ظهور آن منجي موعود، اميد انسانهاي مظلوم و حقيقت خواه، تحقق يابد.
1⃣. چگونگي ولادت حضرت مهدي(عج)
حضرت مهدي(عج) ، ولادت #استثنایی داشته و اين براي بسياري سؤال انگيز بوده است. از اين رو، ترسيم و تصوير مقدمات #ولادت و برخورد #مخالفان و دشمنان #اهل_بیت:، در برابر اين پديده، ضروري مينمايد.
جريان امامت پيشوايان معصوم:، پس از رسول خدا(ص) فراز و فرودهاي فراواني پيدا كرد. امامان معصوم:، با #حفظ استراتژي كلي و #خطوط اساسي امامت، در رابطه با حفظ مكتب و ارزشهاي آن، روشهاي گوناگوني را در برابر ستمگران، در پيش گرفتند. اين فراز و نشيبها، تا زمان امامت علي بن موسي الرضا، استمرار داشت و ائمه: تا آن زمان، هر يك به تناسب زمان و مكان و ارزيابي شرايط سياسي و اجتماعي، موضعي خاص انتخاب ميكردند. پس از امام رضا(ع) ، جريان امامت شكل ديگري يافت. امام جواد، هادي و عسكري:، در برابر دستگاه حاكم و خلفاي عباسي موضعي يگانه برگزيدند. [۱]
پس از اينکه دو قرن و اندي از هجرت پيامبر(ص) سپري شد و امامت به آنان رسيد، اندك اندك در ميانِ حكومتگرانِ مسلمين در مركز خلافت، نگراني هايي عميق جان گرفت. اين نگرانيها مربوط به اخبار و احاديث بسياري بود كه در آنها آمده بود: از امام عسكري(ع) فرزندي تولد خواهد يافت كه برهم زنندة #اساس_حکومت ها است. اين پيشگويي، هم در كتابهاي پيشينيان آمده بود و به وسيله آگاهان در ميان مسلمين نقل ميشد و هم در اخبار اسلامي، به تواتر از پيامبر(ص) نقل شده بود. بر مبناي اين بشارتها، قرار بود از امام يازدهم فرزندي پديد آيد كه ويران كنندة #تخت ها و فرو افكنندة #تاج ها و پايمال كنندة #قدرتمندیهای ستمگرباشد... .
از اين رو بر فشارها و سختگيريها نسبت به امام حسن عسكري(ع) افزوده شد تا شايد با نابودي ايشان، از تولد مهدي(عج) و تداوم امامت جلو گيري شود. اما بر خلاف برنامهريزيها و پيشگيريهاي دقيق و پي در پي دشمنان، مقدمات ولادت حضرت مهدي(عج) آماده شد و توطئه هاي ستمگران، راه به جايي نبرد.
بدين علت دوراني که آن حضرت در شکم مادر بزرگوار خود بود و سپس تولدش، همه و همه، از مردم پنهان بود و جز چند تن از نزديكان، شاگردان و اصحاب خاص امام عسكري(ع)، كسي او را پس از ولادت نمي ديد. آنان نيز مهدي(عج) را گاه گاه ميديدند؛ نه پيوسته و به صورت عادي [۲].
📚منابع
[۱] . جمعي از نويسندگان، چشم به راه مهدي(عج) ، ص ۳۱۸.
[۲] . محمد رضا حكيمي، خورشيد مغرب، صص ۲۱ـ۲۲. (با تصرف)
📘برگرفته از درسنامه مهدویت
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
@rangeasheghane
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مظلومیت مسلمانان کشمیر/پدران در انتظار جنازه فرزندشان
🔹پدران مسلمان کشمیری در انتظار جنازه فرزندانشان هستند که توسط ارتش هند کشته شدند.
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─
@rangeasheghane
─═༅𖣔🌺یامهدی🌺𖣔༅═─