5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توسل یک هندو به امام زمان(عج) و درخواست برای شیعیان
🔰حجت الاسلام بندانی نیشابوری
@varesoon
عن فاطمةُ الزهراء(سلام الله علیها ) فی دُعاءِ یومِ السَّبتِ : اللّهُمَّ افتَح لَنا خَزائِنَ رَحمَتِک، وهَب لَنَا اللّهُمَّ رَحمَةً لا تُعَذِّبُنا بَعدَها فِی الدُّنیا وَالآخِرَةِ، وَارزُقنا مِن فَضلِک الواسِعِ رِزقاً حَلالاً طَیباً، ولا تُحوِجنا ولا تُفقِرنا إلی أحَدٍ سِواک، وزِدنا لَک شُکراً، وإلَیک فَقراً وفاقَةً، وبِک عَمَّن سِواک غِنی وتَعَفُّفاً .
حضرت فاطمه (علیهاالسلام) در دعای روز شنبه میفرمودندـ:
خدایا! گنجینه های رحمتت را برای ما بگشای و به ما ای خدا رحمتی ارزانی دار که از آن پس، ما را در دنیا و آخرت، عذاب نکنی، و از نعمت گسترده ات ما را رزق حلال و پاکیزه روزی کن، و ما را محتاج و نیازمند کسی جز خودت مگردان، و سپاسگزاری ما را از خودت، و نیازمندی و احتیاج ما را به درگاهت زیاده کن، و با تو، بی نیازی و کفایت از غیر تو است.
بحار الأنوار : ج ۹۰ ص ۳۳۸ ح ۴۸
@varesoon_hadis
حضرت آیت الله محفوظی:
توبه و انابه به درگاه خداوند و طلب غفران، باعث دور شدن فقر و ازدیاد رزق می شود و باران الهی را فرو می ریزد.
قرآن می فرماید: فقلْت اُستغفروا ربكم إِنه كان غفارا یرسل السماء علیکم مدرارا ويمددكم بِأموال و بنِين و يجعَلْ لكم جنات و يجعل لكم أَنْهارا
به آنان گفتم: از گناهان خویش در پیشگاه الهی استغفار کنید که او آمرزنده است تا باران آسمان پشت سر هم بر شما فروریزد و شما را با اموال و فرزندان کمک کند و باغ ها و نهرهایی برای شما قرار دهد.
ربیع بن صبیح می گوید: نزد حسن بن علی(ع) بودم، مردی وارد شد و از خشکسالی آبادی اش شکایت کرد.
امام فرمود: استغفار کن.
دیگری آمد از فقر شکایت کرد ، به او نیز فرمود: استغفار کن.
سومی آمد و گفت: دعا کنید خداوند پسری به من بدهد، به او هم فرمود: استغفار کن.
ربیع بن صبیح می گوید: تعجب کردم، به ایشان گفتم: هر کس نزد شما می آید و مشکلی دارد و تقاضای نعمتی می کند، به او دستور استغفار می دهید.
فرمودند: آنچه را گفتم از پیش خود نبود، این مطلب را از کلام خداوند که از زبان پیامبرش نوح حکایت می کند، استفاده کردم، سپس آیات دهم تا دوازدهم سوره نوح را قرائت فرمودند.
@varesoon
.
گناهکاران برای مغفرت، محتاجتر از صالحان هستند!
.
آیت الله العظمی بهجت میفرمودند:
مرحوم آقا سید مرتضی کشمیری قبل از اذان صبح به صحن مطهر امیرالمومنین (صلواتاللهعلیه) مشرف میشدند.
آن زمان مدرسه علمیهای به نام مدرسه مرتضوی بود.. ایشان به طلبهای که در طبقه فوقانی آن مدرسه ساکن بود، فرمودند: در نماز شبت فقط به سلمان و ابوذر (صالحان) دعا نکن!
آقای بهجت میفرمودند:
گناهکاران به دعا و طلب مغفرت، محتاجتر از صالحان هستند!
.
نقاشی دیجیتال از تصویر حضرت آیت الله بهجت توسط دوست عزیزمان علی حدادی اصل
.
#آیت_الله_بهجت
#سید_مرتضی_کشمیری
@varesoon
بله دین مسیح این ایراد را دارد!
فرمایش علامه طباطبایی به میسو کربن استاد دانشگاه پاریس:
در دين مقدّس اسلام تمام زمينها و امكنه بدون استثناء محلّ عبادت است. اگر فردى بخواهد نماز بخواند يا قرآن بخواند يا سجده كند يا دعا كند در هرجا كه هست مىتواند اين اعمال را انجام دهد و رسول الله فرموده است: « جُعِلَتْ لى الأرضُ مَسْجِدًا و طَهورًا » ولى در دين مسيح چنين نيست، عبادات بايد فقط در كليسا انجام گيرد و در موقع معيّن، عبادات، در غير كليسا باطل است؛ بنابراين اگر فردى از مسيحيان در وقتى از اوقات حالى پيدا كرد (مثلاً در نيمه شب، در خوابگاه منزل خود) و خواست خدا را بخواند چه كُند؟ او بايد صبر كند تا روز يكشنبه بيايد و كليسا را باز كنند و براى دعا در آنجا حضور پيدا كند؟ اين معنى قطع رابطۀ بنده است با خدا.
کربن در پاسخ گفت: بلى، اين اشكال در مذهب مسيح هست و الحمد للّه دين اسلام در تمام ازمنه و امكنه و حالات رابطۀ مخلوق را با خالق خود منظور داشته است.
@varesoon
آیت الله حق شناس (ره)
اگر از امير مؤمنان بپرسی که چرا دنیای من در هم ریخته حضرت می فرماید:
"مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ"
كسى كه امر آخرتش را اصلاح كند خداوند امر دنيايش را اصلاح مىكند.
پس برو آخرتت را اصلاح کن.اگر بیچارگی و مشکلات زندگی ات باقی مانده معلوم میشود که آخرتت را خراب کرده ای. ذی المقدمه در صلاح و فساد تابع مقدمه است.
پیامبر اکرم فرمود:
چون خداوند دنيا را بيافريد، او را به اطاعت خود فرمان داد و دنيا پروردگارش را اطاعت كرد . پس ، خداوند به دنيا فرمود : با هر كه تو را بجويد، سرِ ناسازگارى نشان ده و به هر كه با تو مخالفت ورزد، روى خوش و سازگارى نشان بده. پس ، دنيا بر اين سفارشى كه خدا به آن كرد، مى چرخد و همان سرشت اوست.
لَمّا خَلَقَ اللّه ُ الدنيا أمَرَها بطاعتِهِ فأطاعَتْ رَبَّها ، فقالَ لَها : خالِفِي مَن طَلَبَكِ ، و وافِقِي مَن خالَفَكِ ، فهِي على ما عَهِدَ إلَيها اللّه ُ و طَبعَها علَيهِ.
@varesoon
قال امیرالمومنین (علیهالسلام):
مَنْ عَتَبَ عَلَی الدَّهْرِ طَالَ مَعْتَبُه
كسی كه روزگار را سرزنش كند، همواره اشتغال به سرزنش و ملامت دارد.
غررالحکم/ حدیث ۲۲۱۱
@varesoon_najaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلوهای از کرسی تدریس مرحوم حضرت آیت الله حاج سید محمد روحانی
@varesoon