بله دین مسیح این ایراد را دارد!
فرمایش علامه طباطبایی به میسو کربن استاد دانشگاه پاریس:
در دين مقدّس اسلام تمام زمينها و امكنه بدون استثناء محلّ عبادت است. اگر فردى بخواهد نماز بخواند يا قرآن بخواند يا سجده كند يا دعا كند در هرجا كه هست مىتواند اين اعمال را انجام دهد و رسول الله فرموده است: « جُعِلَتْ لى الأرضُ مَسْجِدًا و طَهورًا » ولى در دين مسيح چنين نيست، عبادات بايد فقط در كليسا انجام گيرد و در موقع معيّن، عبادات، در غير كليسا باطل است؛ بنابراين اگر فردى از مسيحيان در وقتى از اوقات حالى پيدا كرد (مثلاً در نيمه شب، در خوابگاه منزل خود) و خواست خدا را بخواند چه كُند؟ او بايد صبر كند تا روز يكشنبه بيايد و كليسا را باز كنند و براى دعا در آنجا حضور پيدا كند؟ اين معنى قطع رابطۀ بنده است با خدا.
کربن در پاسخ گفت: بلى، اين اشكال در مذهب مسيح هست و الحمد للّه دين اسلام در تمام ازمنه و امكنه و حالات رابطۀ مخلوق را با خالق خود منظور داشته است.
@varesoon
آیت الله حق شناس (ره)
اگر از امير مؤمنان بپرسی که چرا دنیای من در هم ریخته حضرت می فرماید:
"مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ"
كسى كه امر آخرتش را اصلاح كند خداوند امر دنيايش را اصلاح مىكند.
پس برو آخرتت را اصلاح کن.اگر بیچارگی و مشکلات زندگی ات باقی مانده معلوم میشود که آخرتت را خراب کرده ای. ذی المقدمه در صلاح و فساد تابع مقدمه است.
پیامبر اکرم فرمود:
چون خداوند دنيا را بيافريد، او را به اطاعت خود فرمان داد و دنيا پروردگارش را اطاعت كرد . پس ، خداوند به دنيا فرمود : با هر كه تو را بجويد، سرِ ناسازگارى نشان ده و به هر كه با تو مخالفت ورزد، روى خوش و سازگارى نشان بده. پس ، دنيا بر اين سفارشى كه خدا به آن كرد، مى چرخد و همان سرشت اوست.
لَمّا خَلَقَ اللّه ُ الدنيا أمَرَها بطاعتِهِ فأطاعَتْ رَبَّها ، فقالَ لَها : خالِفِي مَن طَلَبَكِ ، و وافِقِي مَن خالَفَكِ ، فهِي على ما عَهِدَ إلَيها اللّه ُ و طَبعَها علَيهِ.
@varesoon
قال امیرالمومنین (علیهالسلام):
مَنْ عَتَبَ عَلَی الدَّهْرِ طَالَ مَعْتَبُه
كسی كه روزگار را سرزنش كند، همواره اشتغال به سرزنش و ملامت دارد.
غررالحکم/ حدیث ۲۲۱۱
@varesoon_najaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلوهای از کرسی تدریس مرحوم حضرت آیت الله حاج سید محمد روحانی
@varesoon
مرحوم حضرت آیت الله ناصری:
غيبت حضرت، تقصير ما است. اگر از طرف ما تقاضا بود، عرضه هم خواهد بود. اگر تقاضا بود كه خدايا اين ذخيره خودت را عنايت كن، حتماً عنایتی میشد.
حضرت حق، فياض علي الاطلاق است. فياض، صيغه مبالغه است؛ یعنی دائماً مشغول افاضه فيض است. چطور ميشود كسي تقاضا بكند و حضرت حق عنايت نكند؟ محال است؛ لكن وقتي تقاضا نشد، عرضه هم نيست.
@varesoon
20.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
〰️〰️〰️〰️〰️
به مناسبت دهمین سالگرد رحلت حضرت آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی(ره)
@varesoon
🛑 چراغ را چرا خاموش میکند؟!
حارث همدانى گويد: آهسته خدمت امير مؤمنان على عليه السّلام عرض كردم: اى امير مؤمنان! براى من گرفتارى پيش آمده است.
امام فرمود:
مرا اهل آن دانستى كه حاجت تو را برآورده كنم؟ عرض كردم: آرى اى امير مؤمنان!
حضرت فرمود:
خداوند تو را از جانب من پاداش خير بدهد.
آنگاه حضرتش به سمت چراغ رفت و نور آن را کم کرد و نشست
فرمود: نور چراغ را كم كردم مبادا اينكه خوارى نياز تو را در صورتت ببينم، حرف بزن، زيراكه من از پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و اله شنيدم كه فرمود:
«حاجتها امانت است از جانب خدا در سينههاى بندههاى خدا و هركه پنهان نگهدارد آن امانت را براى او عبادت نوشته شود و هركه آشكار كند آن امانت را بر خدا سزاوار است كه هركه آن امانت را بشنود او را كفايت كند»
@varesoon
عن فاطمةُ الزهراء (علیها السلام ) ـ فی دُعاءِ یومِ الأَحَدِ :
اللّهُمَّ اجعَل أوَّلَ یومی هذا فَلاحاً، وآخِرَهُ نَجاحاً، وأوسَطَهُ صَلاحاً. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، وَاجعَلنا مِمَّن أنابَ إلَیک فَقَبِلتَهُ، وتَوَکلَ عَلَیک فَکفَیتَهُ، وتَضَرَّعَ إلَیک فَرَحِمتَهُ .
حضرت فاطمةُ(سلام الله علیها )ـ در دعای روز یکشنبه می فرمودند:
خداوندا! آغاز این روزم را رستگاری و پایانش را پیروزی و میانش را خوبی و شایستگی قرار ده. خداوندا! بر محمّد و آل محمّد درود فرست، و ما را از کسانی قرار ده که به سوی تو باز می گردند و تو آنها را می پذیری، و بر تو توکل می کنند و تو برایشان بسنده هستی و به سوی تو تضرع می کنند و تو به آنها رحم می کنی.
بحار الأنوار : ج ۹۰ ص ۳۳۸ ح ۴۸
@varesoon_hadis
حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی از زبان استادشان، مرحوم آیت الله شیخ علی اکبر برهان نقل میکند:
ثواب زیاداست، ولی ثواب دان ماسوراخ است؛یعنی فلان عمل خوب بجای میآوریم وثواب میبریم، اما عمل حرام دیگری انجام میدهیم، مثلاًغ یبت میکنیم و همه ثوابها میریزد..
مودب آداب،۱۳۹۱،ص۱۲
@varesoon
.
آیت الله سید محمد باقر شهیدی می گفت: کرایه منزلم به تاخیر افتاده بود جریان را به سید ابوالحسن اصفهانی که مرجع تقلید شیعیان بود گفتم.
فرادی آن روز اتفاقا فرزند ایشان در حادثه ای از دنیا رفت. مایوس شدم و با خود گفتم گرفتاری مانع می شود که ایشان به فکر من باشد و کمکی به من بکند.
اما در روز تشییع دیدم آیت الله اصفهانی به سمت من می آید، و تا به من رسید وجهی را در اختیارم گذاشت و فرمود : این را فعلا هزینه مشکلت بکن باز در خدمتت خواهم بود.
نور علم سال
سوم ش ۴ ص ۱۰۶.
@varesoon