17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر مادرت رفته بود، تو هم میرفتی...!
نقش پاکی دامن و عفت در پذیرش ولایت اهل بیت عصمت و طهارت صلواتاللهعلیهماجمعین
👉 @varesoon
.:
🔹 مشهورات حدیثی و تاریخی غیر مستند
🔹 این فهرست به مرور به روز رسانی می شود.
اول ما جری به القلم علی اللوح قتل الحسین علیه السلام
https://eitaa.com/raozat/327
العلم نقطة کثرها الجاهلون
https://eitaa.com/raozat/1288
کلنا سفن النجاة و لکن سفینة الحسین اوسع و اسرع
https://eitaa.com/raozat/1159
پهن کردن لباس پاره پاره امام حسین علیه السلام
https://eitaa.com/raozat/432
همراهی امام حسن علیه السلام با مادر هنگام جسارت شدن به ایشان
https://eitaa.com/raozat/881
اصابت تیر به چشمان حضرت عباس علیه السلام
https://eitaa.com/raozat/749
مقتل مشهور شده حضرت عباس علیه السلام
https://eitaa.com/raozat/477
زیر سم اسب رفتن حضرت قاسم علیه السلام
https://eitaa.com/raozat/1184
نقطه تحت الباء
https://eitaa.com/raozat/1267
اصابت تیر سه شعبه به حضرت علی اصغر علیه السلام
https://eitaa.com/raozat/1116
علماء امتی افضل من انبیاء بنی اسرائیل
https://eitaa.com/raozat/1301
فرود آمدن حضرت عباس علیه السلام از اسب در آغوش مادر
https://eitaa.com/raozat/1306
هام بن هیم بن لاقیس بن ابلیس و همراهی امیرالمؤمنین علیه السلام با تمام انبیاء
https://eitaa.com/raozat/1033
علی مثل الحسین تخمش الوجوه
https://eitaa.com/raozat/1347
🍃🌺🍃
@raozat
🍃🌺🍃
🔻 عضو کانال تخصصی روضات الجنات شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1992818820Ceb4024734a
قال امیرالمومنین (علیهالسلام):
إِنَّ الْمَوَدَّةَ يُعَبِّرُ عَنْهَا اللِّسَانُ وَ عَنِ الْمَحَبَّةِ الْعَيْنَانِ
به راستی دوستی را زبان اظهار میکند، ولی محبت را چشمها .
غررالحکم / حدیث ۹۴۲۶
@varesoon_najaf
قالَ الامام السَّجادُ عليه السلام:
اِيـّاكَ وَالاِْبْتـِهاجَ بالِذَّنْبِ، فاِنَّ الاِْبْتِهاجَ بِهِ اَعْظَمُ مِنْ ركُوُبِهِ.
امام سجاد (عليه السلام) فرمود:
مبادا به گناهى كه انجام داده اى خوشحال باشى، زيـرا اظـهار شـادى بخـاطـر گـناه از انجام آن «گناه» بزرگتر است.
كشف الغمه، ج 2، ص 108
@varesoon_hadis
راهنمای کانال های درسی و علمی و ... :
https://eitaa.com/joinchat/2877816889C2015afa665
حاج شیخ محمد جعفر لیاقتی فرزند ملاذبیح الله در مهر ماه 1301 ه.ش در روستای سرکلاته خرابشهر (تمیشه) چشم به جهان گشودند. ایشان از نوادگان دختری آخوند ملا محمد کاظم هزارجریبی و مدفون در شهر مقدس نجف اشرف می باشند.
تحصیلات خود را در طفولیت با حضور در مکتب خانه روستا آغاز کردند و بعد از فرا گرفتن قرآن و سواد خواندن و نوشتن در سال 1323 ه.ش به مدرسه علمیه سادات گرگان وارد شدند.
وی به مدت 5 سال از محضر درس اساتیدی چون آقا سید عبدالرسول میر کریمی و آقاسید جلال و سید سجاد علوی بهره مند شد و با داشتن تبحر علمی همزمان به تدریس طلبه های تازه وارد نیز اشتغال داشت .
متعاقب آن2 سال به شهر قم عزیمت و در محضر درس آقایان میرزا علی مشکینی و آقا شیخ محمد صدوقی تلمذ نمود .
پس از 5 سال زندگی پربار علمی در مشهد مقدس مجددا" 4 سال دیگردر قم مقیم شده و نزد مراجع و اساتید بر جسته ای چون آیت الله بروجردی ، امام خمینی (ره)، حضرات صافی ، نوری همدانی و سبحانی تلمذ نمودند . ایشان همچنین در این دوران با شهید مصطفی خمینی و آیت الله سید موسی صدر و آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رفاقت داشته و هم مباحثه بودند .
در سال 1334 به نجف اشرف مشرف شدند و به مدت 5 سال در حوزه علمیه نجف اشرف از محضر مراجع بزرگ و آیات عظام و اساتید برجسته آنجا نظیر حضرت آیت الله آقا سید محمود حسینی شاهرودی و میرزا هاشم آملی و آقا سید ابوالقاسم خوئی ، سید محسن حکیم ، شیخ محمد حسین یزدی، میرزا باقر زنجانی ، عبدالعلی سبزواری ، شیخ حسین حلی و سید عبدالهادی شیرازی بهره های فراوان بردند .
از طرف آیت الله شاهرودی مقسم شهریه به طللاب استر آباد مقیم نجف اشرف نیز شدند و در پایان تحصیلات در نجف اشرف از آیت الله عبدالهادی شیرازی و همچنین آیت الله میرزا هاشم آملی جواز اجتهاد دریافت نمودند .
ضمنا" مشارالیه از طرف آیات عظام آقا میرزا آملی ، آیت الله سید حسین فقیه سبزواری ،آقا سید محسن حکیم ، آقا سید عبدالهادی شیرازی ،ناصر مکارم شیرازی ، آقا سید محمود شاهرودی ،لطف الله صافی گلپایگانی ، آقا سید علی سیستانی و آقا شیخ محمد فاضل لنکرانی جواز دخالت در امور حسبیه و اخذ و تصرف وجوه شرعیه دریافت نمودند.
معظم له پس از 5 سال توقف در نجف اشرف به ایران باز گشتند و در زادگاه خود (روستای سر کلاته تمیشه ) به تبلیغ دین و اقامه جماعت و رسیدگی به امور مردم و تر بیت طلاب علوم دینی مشغول شدند .
از سجایای اخلاقی ایشان همین بس که انسانی بسیار متواضع و رو حانی وارسته ای هستند که همت و آرمانی بلند و قوی در سر داشته و اولین حوزه علمیه را در روستای سرکلاته خرابشهر جهت تربیت طلاب علوم دینی تاسیس نمودند و شاگردان خوبی تحویل جامعه دادند .
حضور ایشان بعنوان اولین روحانی بر جسته روستای سر کلاته توانست بارقه امید ، نشاط و دلگرمی و قوت قلب مردم می باشد بطوریکه سیل مردم در اطراف آن روحانی عظیم الشان همچون پروانه می چر خند و امورات شرعیه و مشکلات فردی و اجتماعی خود را با معظم له در میان می گذارند و کانون گرم محبت و دلدادگی و مورد وثوق و اعتماد مردم می باشند بطوریکه مردم اسرار پیدا و پنهان خود را با حضرت ایشان در میان می گذاشتند .
در آن دوران خفقان ایشان تمام وقت خود را صرف بر طرف نمودن مشکلات مردم دیار خود نموده بطوریکه اندک ساعاتی را برای خود و خانواده وقت می گذاشتند .
حضرت ایشان علاوه بر ارشادات دینی و مذهبی در پیگیری امورات اجتماعی و رفاهی و معیشتی مردم کمر همت بسته و کمک کار مردم روستا بودند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی مسئولیتهای کمیته انقلاب اسلامی را جهت حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی و سرمایه های مردم و تامین امنیت جان و مال مردم را بعهده داشتند و در برابر مشکلات و آسیبهای دوران انقلاب با صبر و حلم و بردباری مردم روستا را مدیریت کرده و در همگرائی و وحدت مردم روستا خصوصا" راهنمائی و ارشادات جوانان پرشور و دوری از هر گونه نفاق و دو دسته گی تلاش و کوشش مضاعفی نمودند.
برگرفته از ویژه نامه طریق طلب-تیرماه 1391
@varesoon
✍️ نامه آیت الله شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی به طالب علم کیمیا :
ای طالب راه خدا و ای سالک طریق هدی ! جستن کبریت احمر ، عمر ضایع کردن است . روی بر خاک سیه آر که یکسر کیمیا است ، و شیخ بهائی علیه الرحمة میفرماید :
گیرم که نحاس را تو زر کردی
زر کن مس خویشتن اگر مردی
ای برادر ، یقین دان که قنطار قنطار طلای احمر برای کسی که از این عالم داخل آن عالم شد به قدر ذرهای نفع و اثر ندارد . چنان فرض کن که انسان عمری را صرف نمود و آن علم را پیدا کرد ، بعد امر به انتقال به آن عالم شد ، از اینجا که رفته ، در آنجا هم چنین علمی ذرهای نفع ندارد . پس اکسیری حاصل کن که برای آن عالم بدرد خورد ، و آن اکسیر را حضرت حق توسط پیغمبر بر حق حضرت محمد بن عبدالله (علیه آلاف التحیة و الثناء) برای شما آورده است
💠 @varesoon