🌺فريقين (عامه و خاصه) به فضايل و مناقب حضرت موسی بن جعفر علیهما السلام كه با آن مستحق امامت وجانشينى شده است، اعتراف كردهاند.
📣 ابن طلحه گفته: او امام بلند مرتبه، بزرگ شأن، بسيار تهجد كننده و نيكو اجتهاد كننده بود و كراماتش نمايان،عبادتش مشهور،و بر اطاعت الهى مواظبت داشت.
🌌شب را به سجده و قيام (براى عبادت) سپرى مىنمود، و روزها را با صدقه دادن و روزه بودن مىگذارند، و به سبب حلم زياد و بخشش ظالمين به او « كاظم» گفته مىشد. و به خاطر عبادت زياد به « عبدصالح» ناميده شد
🎙برگرفته از بیانات آیت الله العظمی وحید خراسانی
@varesoon
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره برای شفای بیماران دستورالعمل ذیل را تأکید میفرمودند :
🔸 مریض پس از نماز صبح دو رکعت نماز حاجت بخواند و پس از آن سه مرتبه بگوید:
🔹اللَّهُمَ اشْفِنِي بِشِفَائِكَ، وَ دٰاوِنِي بِدَوَائِكَ، وَ عَافِنِي [بِعَافِیَتِكَ] مِنْ بَلَائِكَ، فَإِنِّي عَبْدُكَ وَ ابْنُ عَبْدِكَ.
🔸خدایا، مرا به شفای خود شفا ده و به دوای خود دوا ده و از بلایت عافیتم بخش؛ چرا که من بندۀ تو و فرزند بندۀ توام.
🔹 پس از آن یک بار بگوید:
«بِحُرْمَةِ الإمامِ الکاظِم علیهالسلام».
📚 بهجت الدعاء ، ص٣۴٩
@varesoon
@varesoon_bahjat
سلام به شمایی که تازه گروه زدی
میخای عضو گروهت بره بالا؟
یک بنر بفرست به ادمین گروه تا بزاره برات توکانال
بعد کانالت میشه بزرگترین کانال ایتا و نمیتونی کسب در آمد کنی ازش😍
منتظر چی هستی؟😉
@Linkedln1
○ تدریس آثار اصولی و فقهی محقق اصفهانی
نهایه الدرایه ، حاشیه مکاسب
بیان دقیق عبارات متن همراه با ارائه خلاصه جلسه درس توسط استاد محمد غیاثی
@mohagheghesfehani_mohammadghiasi
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلوه ای از مقام حضرت امام موسی کاظم (علیهالسلام)
حضرت آیت الله العظمی وحیدخراسانی
@varesoon
شيخ ما، عارف كامل جناب شاه آبادى فرمود: سالكى كه با قدم معرفت به سوى خداوند سير می كند، وقتى سفر سوم خود را به پايان برد و به هويت جمعيه اش در جميع مراتب موجودات سير كرد، با چشم بصيرت تمام مصالح بندگان را می بيند. [يعنى مصالح آنان] را در امور [مربوط] به مبدأ و معاد و همه آنچه كه آنان را به خداوند نزديك می كند می بيند و نيز می داند كه راه [رسيدن] به خداوند براى هركس [راهى است] مخصوص به خود او.
سالك در اين مقام می تواند تشريع كند و اين مقام براى مولاى ما، قطب الموحدين اميرالمؤمنين و ائمه معصوم بعد از ايشان، حاصل شده است؛ ولى چون رسول الله، از نظر زمانى بر آن حضرات، تقدّم داشت، لذا شريعت را آن حضرت ظاهر فرمود و به سبب تام و تمام بودن شريعت ايشان نيز مجال تشريع براى كس ديگر باقى نماند. لذا، اولياى بعد [از او] بالضروره تابع وى شدند.
اما اگر فرض می كرديم كه حضرت على بر حضرت رسول، تقدم زمانى داشت، يقيناً آن حضرت شريعت را ظاهر می كرد و شأن رسالت و نبوت را عهده دار می شد. آن گاه، بر پيامبر فرض بود كه از ايشان تبعيت فرمايد؛ ولى حكمت بالغه خداوندى بر اين قرار گرفت كه شريعت به دست حضرت رسول ظاهر شود.
هدایت شده از آیات معظم صافی گلپایگانی
🔰 همواره در یادِ یار
◀️ آیت اللّه العظمی صافی گلپایگانی اعلی اللّه مقامه، اشعار ناب توحیدی را مصداق ذکر خدا میدانستند.
🔻خاطرم هست در سالهای آخر عمر شریفشان، یک بیت را در مواقع مخالف تکرار میکردند که از فرط علاقهشان، آن را به یک خوشنویس دادم، نوشت و روبروی محلّ جلوس ایشان گذاشتیم، که هر کسی میآمد، آقا او را میهمانِ خواندن این شعر الهی میکرد و محفل را لبریز مینمود از عِطر خدا:
«سحر گنجشککان در جیک جیکند
به تسبیح خدای لا شریکند»
🔹همین معرفت ناب خدا باعث شده بود از هیچ احدی خوف و ترس نداشته باشد مگر خداوند متعال و مصداق کاملی از شریفه «الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلَّا اللَّهَ وَ كَفى بِاللَّهِ حَسِيباً» شده بودند.
🔸این چند مصرع شعر را نیز بسیار دوست میداشتند؛ با گوشت و پوست و خونشان آمیخته شده بود و زیاد تکرار میکردند: «موحّد چو در پای ریزی زَرَش * چو شمشیر هندی نهی بر سرش/امید و هراسش نباشد ز کس * بر این است بنیاد توحید و بس»
📚 منبع: محضر آفتاب، نکوداشت مرجع عالیقدر حضرت آیتالله العظمی حاج آقا لطف الله صافی گلپایگانی قدس سره/بهکوشش: محسن اکبری شاهرودی
@varesoon
@varesoon_safi