هدایت شده از درمان گناه
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅حسابرسی دقیق آخرت
⭕️لطفا همگی ببینید خیلی زیبا و تاثیر گذاره
آیت الله استاد #حسینی_قزوینی
#کلیپ
🆔 @darman_gonah
هدایت شده از درمان گناه
وقتی مادر از روی محبٺ ، لباس ڪثیف بچه را بیرون آوردہ و او را به حمام می برد و می شوید
بچه گریه میڪند.
خدا هم وقتی با بلاها و سختی ها می خواهد بنده اش را پاڪ ڪند، چون جاهل اسٺ ، گریه و ناله می کند.
میرزااسماعیل #دولابی
هدایت شده از درمان گناه
🔷 آیت الله #مجتهدی (ره):
⚠️ تقوا یعنی چه؟
تقوا یعنی اگر یک هفته مخفیانه
از همهی کارهای ما فیلم گرفتند و
گفتند اعمال هفتهی گذشتهات در
تلویزیون پخش شده،ناراحت نشویم
✅ @darman_gonah
هدایت شده از درمان گناه
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹🔷 بهترین روش در امان ماندن از چشم زخم..
استاد #رائفی_پور
#کلیپ
✅ @darman_gonah
@vasvassssssss❤️
لینک کانال درمان وسواس فکری و مطالبی دیگر🤙
دوستان خود را دعوت کنید.
راهکارهای اسلامی برای درمان وسواس فکری !
سوال👇👇
نزدیک به دو ماه است که دچار وسواس فکری فوق العاده شدیدی شده ام. زندگی برایم بی معنی و احساساتم کمرنگ و حتی گاهی اوقات بی رنگ شده است. می ترسم در این حالت بمانم و چیزهای دیگری را از دست بدهم.😔😔
@vasvassssssss❤️
پاسخ👇👇
وسواس از دسیسه ها و دام های شیطان است ولی در عین حال امری طبیعی است که با برخورد صحیح با آن به راحتی قابل حل می باشند. البته باید توجه داشت که درمان و رهایی از آن نیازمند زمان است و باید به آرامی و تدریج صورت پذیرد.
به جز معصومین علیهم السلام بخش عظیمی از انسانها ممکن است در مواردی، در افکار، عقاید و اعمال خود دچار نوسانات و فراز و نشیب هایی شوند، در وجود خدا شک کنند، یا در درستی حکمی از احکام الهی دچار تردید هایی شوند. ولی با استعانت از خداوند متعال و با صبر و مقاومت با آن مبارزه کرده و به حالت عادی خود بر می گردند.
@vasvassssssss❤️
اولین گام در مبارزه با وسوسه ها ریشه یابی آنها و شناخت منشأ آنهاست. منشأ بعضی از وسوسه در ضعف یا خطاء و اشتباه در دریافت و تجزیه و تحلیل اطلاعات و آگاهی های دینی است که در این صورت باید با مطالعات بیشتر، پرسش از افراد آگاه و بحث و گفتگو با آنان این ضعف ها و اشتباهات را بر طرف نمود.
در بعضی از مواقع شک و تردیدهایی برای انسان حاصل می شود که نه تنها مضر نیستند بلکه بسیار سودمند و عین ایمان هستند.
@vasvassssssss❤️
شک و تردید در اعتقادات دو گونه است. یکی ابتدایی و موقت که زمینه یقین است؛ دوم شک دائمی و همیشگی. شکهای دائمی از مرضهای روحی است و سلامت روحی و جسمی، فرد و جامعه را در معرض خطر میاندازد. بنابراین باید با دقت معالجه گردد. توضیح این که همانگونه یقین و علم باعث آرامش روح و موجب تکامل انسان است؛ در مقابل شک و تردید موجب اضطراب و سلب آرامش و مانع حرکت و تکامل است. به همین جهت در اسلام شک با شرک برابری میکند.
@vasvassssssss❤️
به نظر می رسد یکی از دلایلی که بسیاری از جوانان در سن بلوغ جسمی دچار شک و تردید در مسائل اعتقادی می شوند، همین نکته است؛ یعنی در سن بلوغ، عقل آغاز به فعالیت می کند، اما آنچه تا به حال بیشتر به آن انس داشته مسائل مادی بوده است و نسبت به مسائل ماورای مادی یا انس نداشته یا نمی توانسته به عمق آن پی ببرد
@vasvassssssss❤️