🌎🌎🌎
🔹 مرد استعفاهای مکارانه
🔹جزئیات ۵ بار استعفای ظریف در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰
🔸آقای محمدجواد ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایان شکیبایی جزییات ۵ بار استعفای خود در فاصله سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه میخوانید:
🔹«نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔹دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد.
🔹سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔹نوبت دیگر، بر سر ِ سفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود. (که ناراحت بود و میگفت: چرا بشار اسد آمده ایران من خبر ندارم- که به او گفتند : اگر خبرش را به تو میدادیم دوستان نایاکی و رفقای آمریکائیت او را یا می ربودند یا هواپیمایش را می زدند و...)
کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد.
🔹در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت نشد.
🔹آقای ظریف دقایقی قبل هم اعلام کرد که از معاونت راهبردی دولت اقای پزشکیان استعفا داده است!
💠 تحلیل کوتاه.
سیاست دکتر ظریف همان سیاست کوچک شده خروج از حاکمیت هست. یعنی هرجا باب میل من نبود؛ قهر کنم و استعفاء بدهم که چرا بر اساس خواسته و نظر شخص من عمل نشده است.
@vatan_news1
🌎🌎🌎
🔹تهدید رئیس جمهور
با مُهره سوخته ظریف!
🔹این که محمد جواد ظریف استعفا کرده و از دولت رفته، یا تهدید به این کار کرده، مهم نیست. مهم این است که گویا او و کارفرمایانش، خود را قیم و آقا بالا سر رئیس جمهور می پندارند، و نه حداکثر، مشاور آقای پزشکیان.
🔻او در متنی که منتشر کرده، می نویسد: «از ۱۹ وزیری که امروز معرفی شدند، ۳ نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم، و یک نفر، نامزد پنجم کمیتهها و یا شورای راهبری بودند... در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد. در پیشگاه مرم بزرگ ایران برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالانهای سیاست داخلی پوزش میخواهم».
🔹ظریف اذعان دارد که آقای پزشکیان، ۱۰ نفر از ۱۹ وزیر پیشنهادی را از میان پیشنهادهای شورای مشورتی، انتخاب کرده است. برخی رسانه های اصلاح طلب هم امروز نوشتند که ۶۰ درصد وزرای پیشنهادی، عینا همان پیشنهادهای شورای راهبری زیر نظر ظریف هستند.
🔻اما گویا ظریف توقع داشته رئیس جمهور محترم، آلت دست و ماشین امضای او و برخی متهمان امنیتی عضو شورا باشد و از این پدرخواندگان سیاسی تمکین و تبعیت کند! آیا بدتر از این می شود به رئیس جمهور اهانت کرد؟! یعنی ظریف توقع داشته رئیسجمهور به مثابه گماشته او و برخی افراطیون سابقه دار عمل کند؟
🔹در این میان، برخی تحلیل ها بر آن است که ظریف پیشاپیش, از نتیجه منفی استعلام (برای تصدی معاونت خودساخته راهبردی) مطلع شده و بنابراین، پیشدستی و فرار به جلو کرده است. (برخی هم ماجرا را به ممنوعیت های قانونی مربوط به اقامت یا تابعیت نزدیکان مدیران مرتبط می دانند).
🔻نهایتا به نظر می رسد آقای ظریف و تیم پدرخواندگان پشت سر او، بازی تهدید و فشار به رئیس جمهور و باج خواهی بی حد و مرز را خیلی زود شروع کردند تا معلوم شود نفس تشکیل شورای کذایی، یک تحمیل شیک، با روکش و نقاب مشورت نخبگانی برای باج ستانی توتالیتری بوده است.
🔹بازی با مهره ظریف برای مرعوب کردن رئیس جمهور، پرده ای جدید از بازی ضد امنیتی خطرناکی است که مجرمان و محکومان امنیتیٕ جمع شده در گروهک موسوم به شورای راهبری به اجرا گذاشته اند.
@vatan_news1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تازه معلوم شده قاتل دختران خردسال در انگلیس، یک شهروند متولد انگلیس از خانوادهای مسیحی بوده؛ نه یک مسلمان مهاجر
🔸ولی حرامزاده های انگلیسی در رسانه های خود برای اجرای پروژه اسلام هراسی بدون اینکه اصل ماجرا روشن شده باشد؛ یکباره گفتند: یک نوجوان مسلمان سه دختر کوچولو را با ضربات چاقو به قتل رسانده و همین باعث شد تعدادی از مردم انگلیس علیه مسلمانان تظاهرات کردند و چندین مسجد را آتش زدند و عده زیادی مسلمان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و درگیریهای زیادی هم ایجاد شد.
@vatan_news1
مراسم فرقه انگلیسی شیرازیها با منبر طلایی 😑
برای اهل معرفت و بصیرت از همین منبر خیلی چیزها روشن می شود. البته که هر باطلی آدمهای خاص خودش را دورش جمع میکند. به تعبیر امیرالمومنین جبهه حق یارانی و جبهه باطل هم یارانی دارد.
@vatan_news1
فکر کنم یه دلیل عصبانیت و استعفای ظریف (البته اگر استعفای ایشان مثل آمدن بشار اسد به ایران؛ نمایشی و فیلم بازی کردن نباشد) این است که گزینه های مورد نظر او بدلیل نقش یا حضور موثر در فتنه های بر اندازی نظام از نظر استعلام های امنیتی نتوانسته اند شرایط لازم را احراز کنند.
یه سئوال از دوستان عصبانی!!!
در کدام قاره.
کجای دنیا
کدام کشور
کدام حکومت
بر انداران خود را
به عنوان مسئول و مدیر
بکارگیری می کند؟
اگر استثنایی باشد فقط در ایران است وگرنه چنین چیزی در جهان در هیچ حکومتی سابقه ندارد.
پس لطفا" عصبانی نشوید.
چون واقعا" هیچ جای دنیا چنین کاری نمی کنند.
همین...
این دو تا توئیت رو نگاه کنید.
یکی از نمایندگان قم میگفت: رفتیم سلف مجلس غذا بخوریم دیدم نعمتی نشسته آنطرف برای صرف غذا. بهش گفتم: میدونی شتر گاو پلنگ یعنی چی؟
گفت: نه.
گفتم: یعنی اینکه بنام اصولگرایی از مردم رای بگیری و بعد بری در زیر مجموعه هاشمی اصلاحطلب بشی و بعد هم بری ستاد انتخاباتی تهران برای روحانی تبلیغ کنی.
آقای نعمتی معروف به نماینده چشمک زمانی که نماینده مجلس بود؛ برای جلوگیری از استیضاح زنگنه خیلی پاچه خواری کرد. و آخرش هم بخاطر همین پاچه خواری بعد از اینکه رای نیاورد بدون کوچکترین تخصص در زمینه نفت وارد شرکت نفت شد و همچنان با حقوق آنچنانی صفاسیتی😂😂😂
حالا هم عصبانی هست که چرا منو نکردین وزیر نفت. چون تو این سالها که با پارتی و سفارش رفتم شرکت نفت؛ فوت و فن کارچاق کنی رو یاد گرفتم😂
💠 یه چیزی رو مطمئنم منتظر باشید و ببینید؛ تمام کسانی که به امید سهمی از قدرت و ثروت دور و بر پزشکیان جمع شده بودند ولی بر خلاف انتظارشان به نان و نوایی که انتظارش را داشتند نرسیدن؛ همانها اولین تخریبگران پزشکیان خواهند بود. و ما وظیفه داریم در اینگونه موارد از پزشکیان دفاع کنیم. و اگر بنده ببینم جایی پزشکیان از طرف هم حزبی های ناکام مورد تخریب قرار گرفته قطعا" از او دفاع میکنم
@vatan_news1
🔴وزیر پیشنهادی وزارت کشاورزی کیست ؟
آقای نوری قزلجه، نماینده بستان آباد است که در مجلس دوازدهم هم رد صلاحیت شدند. این رد صلاحیت هنوز برای افکار عمومی گنگ و نامشخص است. آنچه که نشان میدهد ایشان بیشتر از هر کسی از دلبستگان به برجام است و حتی در مصاحبه ی اخیر ، عدم اجرای برجام توسط دولت شهید رئیسی را ترس از تندروها عنوان کرده است.
شنیدهها حاکی از آن است که ایشان قرابت بسیار نزدیکی با آقای دکتر لاریجانی رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ خانم کیانی، تا قبل از دیدن این صحنه، نمیخواستم گذشتهات در حمایتِ مجدانه از اغتشاشاتِ زن، زندگی، آزادی را یادآوری کنم به امید آنکه اصلاحی در رویهات صورت گرفته باشد؛
اما اکنون با صراحت مینویسم مدالآوری که بخواهد همچنان بر روی ارزشها، آشکارا پا بگذارد را هیچگاه قهرمان نمیدانم، هرکه میخواهد بدش بیاید مهم نیست، اما برچسبِ متحجر بودن را به چشمپوشی از این اباحهگریها و الگوسازیهای کاذب، ارجح میدانم.
✍ مریم اشرفی گودرزی
اندازه ی فهمت همینقد قد میداد که بپری تو بغل کیمیا علیزاده ایکه دور قبل اومده بود فقط واسه اینکه بینی تو رو به خاک بماله و نزاره بری بالا و این دوره ام وقتی برنده شدنت رو اعلام کردند پشتشو بهت کرد !
اون زمان وقتی برگشتی ایران هم مسلک هات کلی واسه مسخره ات کردند و اظهار خوشحالی کردن از شکستت
اما
اما
اما
باز دوزاریت نیفتاد که همفکرای تو حتی به خودتم رحم نمیکنند
هیچ وقت فکر نکردی که روی راه و منش ات تجدید نظر کنی ، تو این دوره ام پریدی تو بغل همونی که دور قبل تو رو قربانی جاه طلبی و افکار سمی اش،کرد .
تو همین جهالت بمون ... فقط امیدواریم عاقبتت مثل کیمیا نشه . چون خیلی شبیه اشی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی مادری با کلی تجربه، خوشباورانه رفتار درست برای دخترش را تشخیص نمیدهد، آیا دختر او می تواند راه درست را بیابد؟
#سبک_زندگی
#روابط_ناسالم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی گفتن ظریف استعفا داده یاد این حرکتش افتادم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناظره پیروز حناچی و منان رئیسی
دو دقیقه روضه مسکن و شهرسازی بشنوید!
.
♻️ آیا مجلس به کسی که نقش محوری در تحمیل برجام داشته و از افتخاراتش، عکاسی با موبایل از وندی شرمن آمریکایی است، به عنوان وزیر امور خارجه رأی اعتماد میدهد؟ در آن صورت چه چهرهای از این مجلس در نگاه مردم نقش میبندد!
@vatan_news1
🔴آتشسوزی در نیروگاه اتمی روسیه
🔹مقامات روس از آتشگرفتن سیستم خنککنندۀ نیروگاه اتمی زاپروژیا در نتیجۀ گلولهباران ارتش اوکراین خبر دادند.
🔹آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز گفته بازرسان ما در نیروگاه اتمی زاپروژیا صدای چندین انفجار شنیدند.
@vatan_news1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وقتی از حضور فرد متخصص تو جای خودش حرف میزنیم یعنی دقیقا همین هادی ساعی ...
🔹در المپیک چهار تکواندوکار داشتیم و هر چهار تا مدال گرفتند.
🔹چه کردی آقای ساعی، دمت گرم قهرمانِ قهرمانپرورِ ایران
@vatan_news1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خیانت کشورهای عربی در قبال فلسطین و چراغ سبز به رژیم صهیونیستی در نسلکشی و جنایت!
🔹فرزین کرباسی، تحلیلگر مسائل خاورمیانه: بیعملی کشورهای عربی باعث شده سطح این منازعه بالاتر برود و کشتار از مردم بیشتر شود؛ این سطح از کشتار خیلی خیلی عجیب است.
@vatan_news1
🔴جزئیات ۵ بار استعفای ظریف در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰
🔹آقای محمدجواد ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایاب شکیبایی جزییات ۵ بار استعفای خود در سالها ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه میخوانید:
🔹«نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔹دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد.
🔹سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔹نوبت دیگر، بر سر سفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود.
کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد.
🔹در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت...
🔴جزئیات ۵ بار استعفای ظریف در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰
🔹آقای محمدجواد ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایاب شکیبایی جزییات ۵ بار استعفای خود در سالها ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه میخوانید:
🔹«نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔹دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد.
🔹سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔹نوبت دیگر، بر سر سفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود.
کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد.
🔹در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت...