فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 ایران و تجربه دوره اول ترامپ
🎥 #در_متن_وطن؛ مدتی دیگر سکان کاخ سفید به دست ترامپ خواهد افتاد
دوره اول ترامپ، برای ایران نتیجهای جز سختگیریهای بینالمللی نداشت. در این دوره، خروج ترامپ از برجام باعث تقویت عدم اعتماد ایران نسبت به آمریکا شد.
حالا و بعد از عملیاتهای وعده صادق، او میداند ایران از نظر قدرت نظامی، متفاوت از گذشته است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4185/1/295324/0
✉️ @vatanemrooz
📍 دولت، ایکس نیست!
📝 کیاوش کلهر: چه بر سر آمریکا، سنت بروکراسی و نهادهای آن خواهد آمد؟ این پرسش، شاید مهمترین دلمشغولی رسانهها و اندیشکدههای جهان بعد از رای آوردن ترامپ بود.
ماسک پیش از اینکه تویط ترامپ منصوب شود، در مصاحبهای قول داد با بهینهسازی بروکراسی ایالات متحده و کاستن از هزینههای غیرضروری، چیزی حدود ۲تریلیون دلار معادل ۳۲ درصد کل هزینهکرد دولت آمریکا در سال صرفهجویی کند. این نگرانی وجود دارد که او ممکن است از این موقعیت برای تأثیرگذاری بر سیاستها به نفع شرکتهای خود استفاده کند که این مساله به طور فزایندهای تضاد منافع را تشدید میکند. به عنوان مثال، پیشنهادهای احتمالی مطرحشده برای کاهش مقررات دولتی و یارانهها ممکن است بهگونهای باشد که رقابت را برای تسلا تسهیل کند».
رسانههای مهمی به چشمانداز اصلاحات ماسک در دولت آینده ترامپ پرداخته و نوشتند: ماسک به جای اصلاح تدریجی مقررات، ممکن است رویکردی شبیه آنچه در اسپیسایکس پیش گرفته است، یعنی «حرکت سریع، تخریب و شکست» را دنبال کند.
رسانه دیگری نوشت: پیشنهاد کاهش بودجه فدرال در این سطح ممکن است برنامههای اساسی مثل تأمین اجتماعی، کمکهای غذایی و دریافتی کهنهسربازان را بشدت تحت تأثیر قرار دهد.
روزنامه ایندیپندنت انگلیسی، در گزارشی، با استناد به مصاحبههای راماسوامی و ماسک، اعلام کرد یکی از نخستین گامهای این دپارتمان برای کاستن از هزینههای دولت، حذف وزارتخانه آموزش ایالات متحده است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4185/1/295332/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 فنی یا سیاسی؟
#کیوسک؛ گروسی در نشست فصلی شورای حکام ضمن رد برخی ادعاها درباره پارچین و طالقان گزارش مثبتی از همکاری ایران با آژانس ارائه کرد؛ آیا تروئیکای اروپا در مقابل این گزارش رویکرد تقابلی اتخاذ خواهد کرد؟
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4186/1/295370/0
✉️ @vatanemrooz
📰 وطن امروز ؛ ضمیمه هفتگی طنز راهراه
📅 ۱ آذر ۱۴۰۳
🔗 https://vatanemrooz.ir/?nid=4186&pid=5&type=0
✉️ @vatanemrooz
📍 آسمان آبی نشد! گزارش «وطن امروز» از روایتهای دولت درباره ارتباط توقف مازوتسوزی و کاهش آلودگی هوا
۲۰ آبان ۱۴۰۳ روزنامه اعتماد در گزارشی با تیتر «آسمان آبیتر میشود» از خاموشیهای برنامهریزی شده در سطح کشور خبر داد. معاون اجرایی رئیسجمهور نیز اعلام کرد: «پس از بررسیها و دستور آقای پزشکیان، به دلیل آلودگی خاص در مناطق اراک، کرج و اصفهان ناشی از مازوتسوزی که حدود ۱۶ میلیون تن مازوتسوزی انجام شده و باعث آلودگی هوا و بیماری میشود، مازوتسوزی متوقف میشود».
بعد از پروپاگاندای دولت درباره کاهش آلودگی هوا در پی توقف مازوتسوزی، شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در نشست خبری اخیر خود اظهار کرد: «قرار نبود با توقف مازوتسوزی در این نیروگاهها، آلودگی هوای تهران کاهش یابد، زیرا منابع انتشار آلایندگی در کلانشهرها متفاوت است و بر اساس همان تصمیمگیری میشود».
شهرکی، عضو کمیسیون انرژی در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: وزارتخانههای نیرو و نفت باید گزارش خود را درباره دلایل عدم ذخیرهسازی سوخت ارائه کنند، زیرا وقتی نیروگاهها توان ذخیرهسازی ۳.۵ میلیارد سوخت دارند، چرا این اتفاق نیفتاده است؟ از طرف دیگر مسالهای که هماکنون جامعه با آن مواجه است، گوگرد بالای مازوت مصرفی است که در نیروگاهها استفاده میشود. در واقع مازوت تولید ایران ۷برابر بالاتر از استانداردهای جهانی سمی است.
از مجموع اطلاعات موجود اینگونه میتوان برداشت کرد که توقف مصرف مازوت در ۳ نیروگاه به معنی مصرف آزادانه در سایر نیروگاهها نیست. سازمان حفاظت محیط زیست باید پیگیر اجرای وظایف سایر دستگاهها...
روزنامه وطن امروز
📍 آسمان آبی نشد! گزارش «وطن امروز» از روایتهای دولت درباره ارتباط توقف مازوتسوزی و کاهش آلودگی هوا
باشد. وزارت نفت نیز موظف به تأمین سوخت مطابق با استاندارد ملی است و وزارت نیرو مکلف به کنترل انتشار آلایندگی نیروگاهها در حدود مجاز است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4186/1/295376/0
✉️ @vatanemrooz
📍 ساترا و معضل اقتدار قانونی؛ «وطن امروز» از وضعیت ممیزی و نظارت برشبکه نمایش خانگی گزارش میدهد
📝 مهرداد احمدی: شبکه نمایش خانگی که روزی از سیدیهای «قهوه تلخ» و «قلب یخی» شروع شده بود و فکر میکردیم با همین سیدی سروته قضیه سر میآید، به یک شبکه گسترده و پیچیده تبدیل شد که دیگر نمیشد آن را زیر فرش پنهان کرد. معمولا نخستین واکنشهای ما در برابر این دست پدیدارهای وارداتی، ساخت نهاد است.
اولین چیزی هم که به نظرمان میآید، این است که سدی بسازیم و بعد که دیدیم آن سد و مانع در برابر شبکه ثروت زوری ندارد، کار را به عدلیه و قاضی و شکایت میکشانیم.
بخشی از مخاطبان تلویزیون که دیگر از تماشای سریالهای جدی از صداوسیما ناامید شده و فهمیده بودند آب سریالهای ترکی هم گلآلودتر از آن است که تصور میکردند، روانه شبکه نمایش خانگی شدند اما نه در کیفیت و نه در فرم، چیز چندانی برای لذت بردن و دانستن وجود نداشت.
قاعدتا موافقید که فضای نمایش خانگی گشادتر و ولنگارتر از این است که استعداد نوابغ ما در آن به خاطر سانسور در نطفه خفه شود. ظاهرا ممیزیها به این حد رسیده که دیگر حرفش را بزنیم و نشانش ندهیم. پس چرا هنوز احسان علیخانی و مهران مدیری و دیگران را با تلویزیون به خاطر داریم؟ احتمالا مساله در اینجا نباید ممیزیهایی چون حجاب و این چیزها باشد.
آیا امروز ما نیازمند بهروزرسانی جدیدتری نیستیم؟ بسط نظارت کیفی بر فرم و محتوا. باید بپذیریم ما نیازمند مرجع نظارت کیفی هستیم. چطور ممکن است برای رعایت موازین بهداشتی در محصولات نهادهای تخصصی وجود داشته باشد اما درباره فرهنگ نه؟
بهداشت...
روزنامه وطن امروز
📍 ساترا و معضل اقتدار قانونی؛ «وطن امروز» از وضعیت ممیزی و نظارت برشبکه نمایش خانگی گزارش میدهد 📝
فرهنگی در وهله اول نظارت کیفی است، همین است که اگر به دقت و توسط اهالی متخصص انجام شود، به تحفظات اخلاقی هم میانجامد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4186/1/295381/0
✉️ @vatanemrooz
📍 هشدار برای کد ۱۹؛ نگاهی به عملکرد وزارت آموزش و پرورش در تأیید صلاحیت معلمانی که در مرحله گزینش ردصلاحیت و پس از اعتراض جذب شدند
📝 کبری محمدی: موضوع گزینش معلمان جدید در آموزشوپرورش یکی از بحثهای مهم و پیچیده در حوزه آموزشی است که بهطور مستقیم با کیفیت آموزشوپرورش و تربیت نسلهای آینده مرتبط میشود. بررسی فرآیند گزینش و تأثیرات آن بر آموزشوپرورش میتواند چندین بعد داشته باشد.
به واسطه رشد جمعیت و تعداد دانشآموزان مقاطع مختلف و گسترش مدارس در مناطق مختلف، نیاز کشور به معلمان متخصص بیشتر شد و به همین واسطه آزمونهای استخدامی برگزار شد.
یکی از مسائل بسیار مهم در این آزمونها، علاوه بر نمره علمی فرد، کسب نمره مناسب و به اصطلاح تأیید و احراز صلاحیت وی برای دریافت جایگاه ارزشمند معلمی است.
هر سال اعتراضاتی نسبت به نحوه گزینش ثبت میشود که سال جاری این اعتراضات مربوط به دریافت کد ۱۹ توسط شرکتکنندگان در مرحله دوم بوده است. کد ۱۹ در مصاحبههای مختلف مسؤولان به ابهام در مسائل عقیدتی و هویتی فرد اطلاق میشود.
چگونه ممکن است این سازمان این افراد را در مرحله اعتراض مثبت اعلام کرده و جذب این وزارتخانه شوند؟! آیا در مراحل گزینش خطای نیروی انسانی بوده یا واقعا افراد ردشده بهواسطه دریافت این کد، ابهامات عقیدتی و هویتی داشتهاند؟ اگر فرضیه اول صحیح است، چرا این وزارتخانه بعد از چند سال انجام این فرآیند هنوز مسائل را حل نکرده و بر اساس همان مسیر اشتباه ادامه داده است؟
البته بودهاند افرادی که کد ۱۹ دریافت کردهاند اما گویا مسائل عقیدتی و هویتی نداشتهاند، بلکه با...
روزنامه وطن امروز
📍 هشدار برای کد ۱۹؛ نگاهی به عملکرد وزارت آموزش و پرورش در تأیید صلاحیت معلمانی که در مرحله گزینش رد
سلیقهای عمل کردن ارزیابان، این کد ترند این روزها را دریافت کردهاند.
علیرضا کاظمی در گفتوگوی خود با «وطن امروز» از همه دغدغهمندان و افراد حساس به جذب نیروی بااستعداد و صالح برای شغل معلمی درخواست کرد برنامههای موثر و کیفی در جریان فرآیند جذب را ادامه دهند و با تغییر دولتها، روشهای موثر حذف نشود، چرا که معلم مهمترین رکن در نظام تعلیم و تربیت به شمار میرود.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4186/1/295375/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 فنی یا سیاسی؟
🎥 #در_متن_وطن؛ آیا تروئیکای اروپا در مقابل گزارش مثبت آژانس، رویکرد تقابلی اتخاذ خواهد کرد؟
دیروز در آژانس بینالمللی انرژی اتمی، پیشنویس قطعنامه ضدایرانی ارائه شد. این قطعنامه حمایت کشورهای انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا را داشت.
اما مدیرکل آژانس بهعنوان مرجع فنی، بیانکرد که ایران همکاری لازم را داشته است. او ادعای نتانیاهو که به تأسیسات هستهای پارچین و طالقان آسیب وارد کرده را رد میکند.
گروسی میگوید در این مناطق از ایران اصلا تأسیسات هستهای وجود ندارد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4186/1/295370/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 روایت علی لاریجانی مشاور رهبرانقلاب از شباهتها و تفاوتهای جنگ۳۳روزه با نبرد امروز؛ «اگر حزب الله از تجهیزات مهم خود استفاده کند، صحنه خیلی تغییر خواهد کرد»
✉️ @vatanemrooz
📍 همه چیز علیه نتانیاهو؛ ۱۲۴ کشور «موظف» به بازداشت نتانیاهو و گالانت
همزمان با شکستهای پیدرپی میدانی اسرائیل و نارضایتی و اعتراضات داخلی در این رژیم، دیوان بینالمللی کیفری نیز امروز در اقدامی تاریخی، حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق اسرائیل را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی صادر کرد؛ پیشبینی میشود، این حکم در آینده نزدیک تأثیر زیادی بر روابط خارجی اسرائیل داشته باشد. هرچند واکنشها در بین کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا متفاوت است.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که تصمیم دادگاه بینالمللی کیفری «الزامآور است و باید توسط همه اعضای دادگاه، از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا، محترم شمرده و اجرا شود».
علاوه برکشورهای اروپایی، تاکنون کانادا نیز از اجرای این حکم خبرداده است.
فایننشالتایمز نوشت ۱۲۴ کشور عضو «دیوان کیفری بینالمللی» که شامل اکثر کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین و بسیاری از کشورهای آفریقایی و آسیایی میشود، در صورت ورود نتانیاهو و گالانت به قلمرو خود، «موظف به دستگیری» آنها خواهند بود. البته دادگاه در صورت عدم اجرای این حکم، هیچ وسیلهای [جهت پاسخگو کردن دولتها] ندارد.
آمریکا تنها کشوری است که این حکم را رد کرده. سخنگوی کاخ سفید به رویترز گفت: آمریکا از اساس تصمیم دادگاه برای صدور قرار بازداشت برای مقامهای ارشد اسرائیل را رد میکند.
غریبآبادی معاون امور حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه ایران نیز امشب، رأی صادره در دیوان کیفری بینالمللی درباره نتانیاهو و گالانت را اقدامی شجاعانه خواند که تا حدودی...
روزنامه وطن امروز
📍 همه چیز علیه نتانیاهو؛ ۱۲۴ کشور «موظف» به بازداشت نتانیاهو و گالانت همزمان با شکستهای پیدرپی می
بیاقدامی مجامع بینالمللی را جبران میکند.
✉️ @vatanemrooz
📍 قطعنامه علیه برنامه صلحآمیز هستهای ایران؛ ایران سانتریفیوژهای پیشرفتهتری را راهاندازی میکند
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قطعنامه ضدایرانی کشورهای غربی را علیه ایران به تصویب رساند.
ایران در واکنش به قطعنامۀ شورای حکام سانتریفیوژهای پیشرفته را راهاندازی میکند. رئیس سازمان انرژی دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راهاندازی مجموعۀ متنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
ایران و آژانس چند مورد اختلافی دارند و از سویی اروپایی ها با تصویب این قطعنامهها قصد دارند مبنایی برای ارائه پرونده ایران در تابستان سال آینده به شورای امنیت سازمان ملل داشته باشند.
کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، اکوادور، اوکراین، کانادا، گرجستان، ژاپن، کره جنوبی، مراکش، ایتالیا، لوگزامبورگ، هلند، پاراگوئه، موافق قطعنامه علیه ایران بودند.
روسیه، چین و بورکینافاسو مخالفت کردند.
آفریقای جنوبی، هند، پاکستان، اندونزی، برزیل، غنا، تایلند، الجزایر، ارمنستان، بنگلادش، کلمبیا، مصر هم ۱۲ کشوری بودند که به این قطعنامه رأی ممتنع
دادند.
✉️ @vatanemrooz
📍 ناندانی اسنپ نان؛ در سایه نبود قانون در حوزه نظارت بر فروشگاههای آنلاین
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=295244
✉️ @vatanemrooz
📍 وزارت بهداشت به هوش باشد؛ درباره مرگ نوزاد پلدختری به دلیل نبود متخصص بیهوشی در اتاق عمل
📝 هادی مرشدی: مادری باردار از پلدختر با درد اولیه زایمان به بیمارستان امام خمینی این شهر مراجعه میکند، به دلیل نبود متخصص بیهوشی، امکان انجام سزارین برای این مادر وجود نداشت و بیمار به شهری دیگر اعزام میشود و با طولانی شدن فرآیند، در نهایت نوزاد زنده به دنیا نیامد.
بیهوشی، نه یک تخصص جانبی، بلکه قلب بسیاری از مداخلات پزشکی است.
بر اساس آمار سازمان نظام پزشکی، کشور ما ۴۱۷۵ متخصص بیهوشی دارد. در نگاه اول، این تعداد ممکن است کافی به نظر برسد اما وقتی بدانیم تعداد بیمارستانهای فعال در سراسر کشور ۱۰۵۴ مورد است و متخصص بیهوشی باید بهصورت ۲۴ ساعته در بیمارستان حضور داشته باشد، چالش بزرگی نمایان میشود. اگر بیمارستانی در ساعات خاصی از شبانهروز متخصص بیهوشی نداشته باشد، جراحیهای اورژانسی امکانپذیر نخواهد بود.
بسیاری از متخصصان بیهوشی به دلایل اقتصادی و شرایط کاری بهتر، بیمارستانها را ترک کرده و به کلینیکهای زیبایی روی آوردهاند. این کلینیکها، که خدماتی چون جراحیهای زیبایی، لیپوساکشن یا تزریقهای زیبایی ارائه میدهند، درآمد بسیار بالاتری برای متخصصان بیهوشی فراهم میکنند، در نتیجه بیمارستانها از حضور این متخصصان حیاتی خالی ماندهاند.
شرایط تنها محدود به زایمان نیست. تصور کنید بیماری به دلیل آپاندیسیت حاد باید فوراً جراحی شود، یا بیمارانی که پس از تصادفهای شدید نیاز به جراحی فوری برای جلوگیری از خونریزی داخلی دارند. نبود متخصص بیهوشی در این مواقع میتواند به معنی از...
روزنامه وطن امروز
📍 وزارت بهداشت به هوش باشد؛ درباره مرگ نوزاد پلدختری به دلیل نبود متخصص بیهوشی در اتاق عمل 📝 هادی م
دست رفتن جان بیمار باشد.
حادثه پلدختر، نه نخستین مورد از این دست است و نه آخرین آن خواهد بود، مگر آنکه نظام سلامت کشور به طور جدی به بحران کمبود متخصصان بیهوشی بپردازد. این رشته که حیات بیماران در دستان متخصصان آن قرار دارد، به توجهی ویژه و سیاستگذاریهای موثر نیازمند است. اگر امروز اقدامی انجام نشود، فردا ممکن است دیر باشد و جانهای بیشتری گرفته شود.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4185/1/295330/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 منقضی
#کیوسک ؛ ۱۴ماه پس از جنایت و نسلکشی در غزه و لبنان، دادگاه کیفری بینالمللی حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را به اتهام جنایات جنگی صادر کرد
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4187/1/295413/0
✉️ @vatanemrooz
📍 توجیه گرانی؛ برخلاف ادعای عجیب وزیر صمت، قیمت هیچ خودروی داخلی در ۱۸ ماه گذشته ثابت نبوده است
سیدمحمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی دولت گفته است «دولت هیچ تمایلی به افزایش قیمت خودرو نداشت و افزایشی که برای قیمت خودرو اعمال شد، نصف آن چیزی است که ۱۸ ماه پیش مصوب شده بود». با این حال ارزیابی روند تغییر قیمت کارخانه خودروهای داخلی نشان میدهد قیمت تقریبا همه خودروها در این مدت یک یا ۲ مرتبه افزایش داشته است.
آقای اتابک باید توضیح دهد بر مبنای چه مستندی اعلام کرده قیمت کارخانه خودروهای داخلی در ۱۸ ماه گذشته تغییری نکرده است، در حالی که سورن «پلاس فول» از حدود ۳۲۰ میلیون تومان به ۴۸۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین خودروی پژو پارس که چند وقتی هست تولید آن متوقف شده، در روزهای آخر فروردینماه امسال از حدود ۲۹۰ میلیون تومان به حدود ۳۴۰ تومان جهش قیمت داشت.
نباید از شگرد خودروسازان برای افزایش قیمت در یک سال اخیر نیز غافل بود. خودروسازان داخلی با شگرد اضافه کردن آپشن، قیمت خودروهای خود را بشدت گران کردند. برای نمونه ایران خودرو با استفاده از واژه ارتقایافته یا آپشنال، خودروهای خود را بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان گران کرده است.
بازار خودروی ایران گرفتار دلالی شده و بر هیچکس پوشیده نیست که برخی خانوادهها به جای استفاده شخصی از خودرو به عنوان کالای سرمایهای استفاده و آنها را در پارکینگ دپو میکنند تا مجوز جدید افزایش قیمت خودرو صادر شود و به تبع آن بازار آزاد نیز واکنش نشان دهد.
🔗...
📍 بازی پلتفرمها با سلامت؛ اغلب داروهایی که در اینترنت عرضه میشود قاچاق است و اصالت آنها مورد تأیید نیست
📝 هادی مرشدی: فروش اینترنتی دارو، موضوعی است که این روزها نهتنها در میان مردم، بلکه در بالاترین سطوح مدیریتی نظام سلامت نیز به بحثی جدی تبدیل شده است.
نگرانیها درباره قاچاق دارو، اصالت محصولات و مشکلات ناشی از نبود نظارت دقیق، این مسیر را به مسیری پرچالش تبدیل کرده است. مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو معتقد است اصلیترین دلیل روی آوردن مردم به خرید اینترنتی دارو، عدم دسترسی آسان به داروهای مورد نیاز در داروخانههاست. او به صراحت تاکید دارد بسیاری از داروهایی که در بسترهای اینترنتی غیرقانونی عرضه میشوند، قاچاق هستند و نمیتوان اصالت آنها را تایید کرد.
آنچه در ظاهر به عنوان تسهیل دسترسی مردم به دارو مطرح میشود، میتواند به مسیری برای گسترش بازار داروهای غیرمجاز تبدیل شود.
درحال حاضر، سامانههایی مانند «تیتک» به عنوان یکی از ابزارهای نظارتی مطرح هستند اما آیا این ابزارها به تنهایی قادر به کنترل چنین بازاری خواهند بود؟ از سوی دیگر، مساله حمل و نگهداری دارو نیز از چالشهای کلیدی است.
فروش آنلاین دارو میتواند مصرف بیرویه دارو را تسهیل کند. وقتی مصرفکننده بتواند بدون نیاز به نسخه پزشک، براحتی به دارو دسترسی یابد، احتمال خوددرمانی و مصرف نادرست دارو افزایش مییابد.
نظام سلامت باید به جای تمرکز بر کاهش هزینههای کوتاهمدت، بر ایجاد سیستمی پایدار و شفاف تمرکز کند که بتواند هم سلامت مردم را تامین کند و هم از جایگاه حرفهای داروسازان و دیگر متخصصان این...