May 11
🔺روحانی و مساله بقا
📝مهدی محمدی
🔻حسن روحانی روز یکشنبه رسما به عنوان اصلیترین عضو کمپین انتخاباتی جریان «اصلاحات- اعتدال» وارد صحنه شد. مدتهاست آقای روحانی کار جدی نمیکند، لذا اینکه او تصمیم گرفته پس از مدتها بیعملی در حوزههای مربوط به زندگی و معیشت مردم، یک کار واقعی را آغاز کند- که البته باز هم ربطی به مسؤولیتهای او به عنوان رئیسجمهور ندارد- خود مسأله مهمی است و باید در آن تامل کرد.
🔻این حقیقتا سوال مهمی است که از میان این همه پروژه دوقطبیساز که روحانی میتواند سراغ آنها برود چرا کمپین خود را با تلاش برای ضربه زدن به برنامه ضدفساد قوهقضائیه آغاز کرده؛ برنامهای که هم مردم بشدت به آن امید بستهاند و باعث ایجاد سرمایه اجتماعی قابل توجهی در زمان کوتاه شده است و هم روحانی نهتنها در موقعیتی نیست که آن را زیر سوال ببرد بلکه سؤالاتی جدی درباره او مطرح است.
متن کامل يادداشت در پیوند
🔗 http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2788/1/212548/0
🇮🇷 @vatanemrooz
🔺وحشت انتخاباتی جوکر
📝ثمانه اکوان
🔻نویسندهای که روزی در روزنامه نیویورکتایمز از وجود داشتن گروه مقاومت در برابر فرمانهای ترامپ خبر داده و بیان کرده بود این گروه مراقب منافع ملی آمریکا هستند و امیدوارند اجازه ندهند ترامپ بیش از این به آمریکا صدمه بزند، قرار است هفته آینده کتابی را به انتشار برساند که میتواند تأثیری شگرف بر فضای سیاسی واشنگتن و همچنین فضای کنگره در استیضاح ترامپ داشته باشد.
🔻«سیانان» بیان کرده است که این کتاب قرار است ترامپ را حسابی عصبانی و دیوانه کند. نویسنده که خود را یکی از مقامات عالیرتبه دولت ترامپ معرفی کرده، تصویری بدون روتوش و بسیار زننده از ترامپ ارائه میدهد.
🔻ترامپ هماکنون احساس میکند که بشدت به او خیانت شده و دیگر نمیتواند به هیچکس در کاخ سفید اعتماد کند.با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاستجمهوری سال 2020 انتشار کتابهای خاطرات مقامات دولت ترامپ نیز سرعت بیشتری به خود گرفته است.
متن کامل گزارش در پیوند
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2788/1/212566/0
🇮🇷 @vatanemrooz
♨️پرونده «وطن امروز» درباره کمبود وکیل و حقالوکالههای نجومی
🔻پروانه وکالت در تور انحصارگرایان
🔻 240 هزار وکیل در کشور کم داریم
🔻بخش خصوصی باید بتواند نماینده حقوقی معرفی کند
🔻منافع تعیین حد نصاب علمی برای آزمون وکالت
این پرونده را بخوانید👇🏻
http://vatanemrooz.ir/?nid=2788&pid=5&type=0
🇮🇷 @vatanemrooz
May 11
«وطن امروز» از نقاط ضعف طرح مسکن ملی گزارش میدهد
🔺طرح ملی مسکنگران
📝 سید مهدی موسویحسینی
بهتازگی دولت برای حل مشکل مسکن به تکاپو افتاده و طرحی را در قالب مسکن ملی ارائه کرده است. این طرح که میتوان گفت کپی شده طرح مسکنمهر است قرار است دهکهای یک تا 7 جامعه را صاحب خانه کند. ساخت 400 هزار واحد مسکن با توجه به بیعملی دولت قدم خوبی به شمار میرود اما شرایط اعلام شده آن از سوی وزارت راهوشهرسازی نشان میدهد متقاضیان برای خانهدار شدن از مسیر طرح مسکن ملی باید از اقشار متوسط به بالای جامعه باشند یا اینکه به کمک نهادهایی همچون ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، کمیته امداد، بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن چشم بدوزند. اینطور که پیداست دولت زمانی هم که میخواهد سراغ ساخت خانه برود، آن را مختص بخش خاصی از جامعه کرده که اساسا مشکلی در حوزه مسکن ندارند.
متن کامل گزارش در پیوند
🔗 http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2789/3/212591/0
🇮🇷 @vatanemrooz
گزارش «وطن امروز» از وضعیت یک بام و دوهوای صنعت نشر
🔺 هجو لغو!
📝احسان سالمی
🔻 «برای من این سؤال مطرح است که بعد از 4 بار تجدید چاپ، یک کتاب چگونه میتواند لغو مجوز شود؟» این سوالی است که مدیر فروش انتشارات مروارید در گفتوگو با یکی از خبرگزاریها در ارتباط با ماجرای لغو مجوز یکی از کتابهای نویسنده زردنویس ترکیهای در داخل ایران، گفته است. سوالی که نه فقط برای او، بلکه برای همه آنهایی که در جریان اتفاقات اخیر حوزه نشر و تصمیمات خلقالساعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای لغو مجوز چند کتاب ترجمهای آن هم بعد از چندین بار تجدید چاپ قرار گرفته بودند هم وجود دارد و به نظر میرسد فعلا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامهای برای پاسخگویی به این معادله پیچیده ندارد!
متن کامل گزارش در پیوند
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2789/8/212574/0
🇮🇷 @vatanemrooz
چه معیارهای مشترکی اصلاحطلبان و حامیان دولت را به کودتاچیان و فاشیستهای جهان پیوند میزند؟
🔺خزان «چه»؛ جشن فتنهگران
عماد ابوطالب📝
🔻با کودتای بولیوی یک بار دیگر جیغ و کف و سوت لیبرالها در چهارگوشه دنیا به هوا رفت، بویژه جیغ بنفش سینهچاکان داخلی آنها که از جهت برخورداری از خوی ضدیت با هرگونه حاکمیت ملی، احتمالا نه در اطراف و اکناف، بلکه در مرکز عالم فتنه آمریکایی «هرج و مرجآفرینی قرن بیستویکم» قرار دارند.
🔻فاجعهبار آنکه 41 سال بعد از انقلاب اسلامی ایران، موضع دولت تهران و رسانهها و گعدههای اقماریاش نسبت به این جنایات و توطئههای آمریکایی چندان تغییری نکرده است. اگر عباس هویدا در سال 1346 از ترس واکنشهای داخلی، سروصدای قتل «چه» را درنیاورد، دولت حسن روحانی هم سقوط دولت مشروع اوو مورالس را با واکنش حداقلی تماشا کرده و منتظر به قدرت رسیدن دولت کودتاست تا به آن تبریک بگوید در حالی که بولیوی تحت رهبری مورالس یک متحد سیاسی ثابتقدم و وفادار برای ما بود و بارها رای خود را در سازمان ملل و مجامع جهانی به نفع منافع ایران به کار بست.
🔻اما این رسوایی به همین جا ختم نمیشود، چرا که فراتر از سکوت روحانی و اصلاحاتچیها و کارگزاران، برخی اذناب رسانهای و سیاسی رئیسجمهور، بیشرمانه کودتای بولیوی را به جشن نشستهاند؛ اقدامی که جز معدودی از دستراستیترین رسانههای غربی همآوا با مرد لجنپراکن کاخ سفید، سایر نشریات و تارنماها و شبکههای خبری از انجام آن ابا داشتهاند و اگر هم به اصل وقوع کودتای 10 نوامبر اشاره نکردهاند، دستکم خشونتها، تهدیدات و احکام نظامی و پلیسی را که باعث شد مورالس برای نجات کشورش از فرورفتن در حمام خون استعفا کند، پنهان نکردهاند.
متن کامل یادداشت در پیوند
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2789/1/212621/0
🇮🇷 @vatanemrooz
May 11