eitaa logo
وایــه 🇵🇸
132 دنبال‌کننده
749 عکس
183 ویدیو
1 فایل
ز من مپرس که در دل چه آرزو داری؛ که سوخت عشق، رگ و ریشه‌ی تمنا را [صائب‌تبریزی] •|مجنون¹³⁵ ، گدای ¹¹⁸ ، آواره علمدار ¹³³ |• +اکثرعکس‌های‌کانال‌باگوشی‌وتوسط‌ادمین‌گرفته‌شد، صلواتی :)) ناشناسم: https://daigo.ir/secret/525709582
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5778254966300874235.mp3
9.23M
بِنازِم مرتضی رِه تِنها راهی که راه افتخاره راهی که علی آموزگارِ💚
هدایت شده از وایــه 🇵🇸
اگر می‌خواهید بدانیم بر لوح جان بچه‌هامان چه نوشته شده باید مرور کنیم که با قلم رفتار خویش، چه چیزی را بر این لوح، حک کرده‌ایم. مثلاً همین زینب (س)، دختر فاطمه(س) و زینت علی(ع) را ببین که هرچه فاطمه (س) و علی(ع) با قلم رفتار خویش بر لوح جانش نوشتند، او در کربلا بی کم و کاست نشان داد. زینب(س)چه خوب نشان دادفاطمه(س) و علی(ع) را در کربلا. زینبِ کربلا، هم فاطمه(س) بود هم علی(ع). در کربلا زینب(س) مدینه و کوفه را یک جا به دنیا نشان داد. در کربلا نه جای خالی فاطمه(س) معلوم بود، نه علی(ع). زینب(س) نشان داد که امتداد فاطمه(س) است و ثابت کرد که دختر علی(س) است.
هدایت شده از وایــه 🇵🇸
وقتی که زینب(س) هرچه داشت، فدای امامش کرد، معلوم بود که دارد به درسی که از مادر شنیده... نه! به درسی که از مادرش دیده عمل می‌کند. مگر می‌شود دفاع زینب(س) از امامش را دید و یاد فاطمه(س)نیفتاد. این، یعنی می‌شود پیش از آنکه دختر از آب و گل در بیاید،از این دنیا سفر کنی و پنجاه سال بعد از آن، بنشینی و از عالم بالا ثمر تربیتت را تماشا کنی. فاطمه(س) دفاع از امام را به زینب(س) یاد نداد؛ به او نشان داد. زینب(س)فدا شدن برای امام را دید و تاریخ به یاد ندارد که زینب(س) لحظه‌ای در فدا شدن برای امام تردید کرده باشد. گل واژه اش این که: ناموس خدا برای دفاع از ولی خدا،هرچه دارد، تقدیم می‌کند. تازیانه در این راه، برای او گواراتر از نوازش شدن با پر و بال فرشته‌هاست. زینب(س) این روضه را در مدینه دید که تنش را در کربلا و کوفه و شام،سپر تازیانه‌های دشمن کرد. بچه‌ها باید ببینند آنچه را که باید بشنوند. کار پدر و مادر به تصویر کشیدن است. قدرتِ یک خروار گفتار به اندازه یک تصویر کوچک نیست. زینب(س) در مدینه در «کتاب رفتار مادر»دیده بود که وقتی پای دفاع از امام در میان باشد و مرد در میدان نباشد، زن از بهانه‌ای نشستن و فریاد نکشیدن باید عبور کرد.
هدایت شده از وایــه 🇵🇸
ولی هرچه می‌گردم،جایی در زندگی فاطمه(س) پیدا نمی‌کنم که عزیزش سر جدا، پیکر جدا بر زمین افتاده باشد. دارم روز به روز زندگی فاطمه (س) را مرور می‌کنم تا ببینم تا او را کِی و کجا در مجلس شراب حاضر کردند؟ می گردم و پیدا نمیکنم. کسی هست که بداند زینب(س) این صبوری را از کجا یاد گرفته ؟ این دختر در مکتب مادرش چه خوب شاگردی کرده که نادیده‌ها را هم بی‌کم وکاست،همانطور عمل کرده که اگر دیده بود، عمل می‌کرد. 📚کتاب در میان روضه هایت زندگی کردن خوش است.