🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹
💠ما اگر دنبال سعادت و کمال هستیم، باید بدانیم که سعادت و کمال در خانواده بیش تر و راحت تر به دست میآید.
⁉️ پس چرا نباید به خانواده اولویت بدهیم؟
⏮خدمت به خانواده ثوابش خیلی بیشتر از عبادت فردی است👌🌷
و حتی ثوابش از خدمت به مردم هم بالاتر است.
📣 نور و معنویت در تعاون با خانواده برای دین داری بیشتر از نور و معنویت در عبادت فردی است.
🌟پیامبر اکرم (ص) می فرماید: ( مردی که یک ساعت در خدمت خانواده اش باشد ثوابش از هزار سال عبادت و هزار حج و عمره و ... بالاتر است.
جامع الاخبار/ ص ۱۰۲ )
🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷
🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷
❌❌گاهی اوقات یک فضایی ایجاد میشود که بی خیالی و بیتوجهی به خانواده را نوعی (کلاس) میدانند!
😪در حالی که احساس بی مسئولیتی نسبت به خانواده در واقع سبک زندگی وحشیانهای است که در تمدن غرب نمونههای فراوان آن را میتوان دید و متاسفانه بعضیها با آن برای خودشان کلاس میگذارند!
✅مرد نسبت به دین خانواده خودش مسئول است و این مسئله باید برایش مهم باشد.
💠امام صادق علیه السلام می فرماید:
( وقتی این آیه نازل شد؛
یا ایها الذین آمنوا قوا انفسکم و اهلیکم نارا
مردم از پیامبر( ص ) پرسیدند: چگونه خودمان و خانواده خود را از آتش جهنم حفظ کنیم ؟
حضرت فرمود: اعمال صالح انجام دهید و خانواده خود را هم به طاعت خدا توصیه کنید. (دعائم الاسلام/۸۲/۱)
✅پیامبر اکرم (ص) می فرماید: مرد مسئول نگهداری و تربیت و راهبری خانواده و فرزندانش است
(مجموعه ورام /۶/۱)
🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷
❇️دوستان مبحث خانواده خوب را در ادامه دنبال کنید ... ❇️
کانال را ترک نکنید 🤗به دوستانتان معرفی کنید 🌷🌷🌷🌷
زیارت+عاشورا+با+صدای+علی+فانی.mp3
28.44M
#علی_فانی
#زیارت_عاشورا
#امام_حسین ؏
💠سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان
#صلوات
💠به یاد تمام درگذشتگان #فاتحه_مع_الصلوات 🌷
002131.mp3
53.4K
آیه ۱۳۱ بقره
☘إِذْ قَالَ لَهُ رَبُّهُ أَسْلِمْ ۖ قَالَ أَسْلَمْتُ لِرَبِّ الْعَالَمِينَ
☘در آن هنگام که پروردگارش به او گفت: اسلام بیاور! (و در برابر حق، تسلیم باش! او فرمان پروردگار را، از جان و دل پذیرفت؛ و) گفت: «در برابر پروردگار جهانیان، تسلیم شدم.»
📌 حکمت 104
📍 ارزش سحرخیزی
📍در بر دارنده مفاهیم: #اخلاقی، #اجتماعی
📝 شرح و تفسیر این حکمت در کانال:
🔻🔻🔻
#حکمت_صد_و_چهارم_نهج_البلاغه
1⃣ تعبير زمين را فرش و خاك را بستر و... كنايه از ساده زيستن در حد اعلى است. تعبير به قرآن را لباس زيرين و دعا را لباس رويين قرار دادند، كنايه از اين است كه دستورات قرآن در درون دل و جان و روحشان قرار دارد و دعا ورد زبانشان است همواره به هنگام قيام و قعود و هرگونه حركت فردى و اجتماعى از خدا يارى مى طلبند و براى توفيق بيشتر دعا مى كنند و از اين طريق هرگز خدا را از ياد نمى برند.
◀️ افزون بر اين، بدن انسان در حال عادى بسيار آسيب پذير است و لباس، او را از بسيارى آسيب ها حفظ مى كند، پس دعا را لباس رويين قرار دادن اشاره به اين است كه آنها در سايه دعا، خود را از خطرات مختلف و عذاب هاى دنيا و آخرت و انحرافات اخلاقى حفظ مى كنند.
🔻🔻🔻
#حکمت_صد_و_چهارم_نهج_البلاغه
2⃣ اشاره امام در اينجا به زندگى زاهدانه حضرت عيسى به طور مشروح تر در خطبه ۱۶۰ آمده است كه فرمود:
◀️ «و اگر بخواهى زندگى عيسى بن مريم ـ كه درود خدا بر او باد ـ را برايت بازگو میکنم او سنگ را بالش خود قرار مى داد، لباس خشن مى پوشيد، غذاى ناگوار (مانند نان خشك) مىخورد، نان خورش او گرسنگى، چراغ شب هايش ماه، سر پناه او در زمستان مشرق و مغرب زمين بود(صبح ها در طرف غرب و عصرها در طرف شرق رو به آفتاب قرار مى گرفت) ميوه و گل او گياهانى بود كه زمين براى چهارپايان مى روياند. نه همسرى داشت كه او را بفريبد و نه فرزندى كه (مشكلاتش) او راغمگين سازد، نه مالى داشت كه او را به خود مشغول دارد و نه طمعى كه خوارش كند; مركبش پاهايش بود و خادمش دست هايش!»
🔻🔻🔻
#حکمت_صد_و_چهارم_نهج_البلاغه
3⃣ ذكر نام داود در اينجا شايد از اين رو باشد كه او حكومت گسترده اى داشت و چنين كسى مى بايست قاعدتاً از مناجات با خداوند در چنين ساعت از شب بر اثر گرفتارى ها غافل بماند. علاوه بر اين، داود به سبب صداى بسيار خوبى كه داشت در مناجات با پروردگار به آن صوت دل نشين بسيار علاقه مند بود; همان صوتى كه قرآن درباره آن مى گويد: (وَسَخَّرْنا مَعَ داوُدَ الْجِبالَ يُسَبِّحْنَ الطَّيْرَ).
🔻🔻🔻
#حکمت_صد_و_چهارم_نهج_البلاغه
4⃣در اين كه ساعتى كه امام (ع) به آن اشاره كرده چه ساعتى از شب بوده ممكن است همان باشد كه امام صادق(ع) در حديثى به آن اشاره كرده است مى فرمايد:
◀️«در شب ساعتى است كه هر بنده مسلمانى با آن هماهنگ شود سپس نماز بخواند و به درگاه خداوند دعا كند دعايش در هر شب مستجاب مى شود. راوى مى گويد: از آن حضرت سؤال كردم: آن چه ساعتى از شب است؟ فرمود: هنگامى كه نصف شب بگذرد يك ششم از آغاز نصف دوم همان ساعت است».
◀️ از بعضى روايات نيز استفاده مى شود كه بهترين ساعت شب براى راز و نياز با خدا وقت سحر يعنى ثلث آخر شب است و ممكن است هر يك از ساعاتى كه گفته شد ويژگى خاص خود را داشته باشد.
🔻🔻🔻
#حکمت_صد_و_چهارم_نهج_البلاغه