🌸☘️🌸☘️🌸☘️🌸☘️🌸
خانواده خوب
بعضیها میگویند : رعایت کردن این آداب ، به خصوص برای بچه ها در سنین کودکی و نوجوانی سخت است!
در حالیکه این سختی و مخالفت با نفس، در ذات زندگی انسان وجود دارد ،اصلاً زندگی یعنی مبارزه با نفس.
بچه باید از ۷ تا ۱۴ سالگی با (مدیریت پدر و مادر) مبارزه با نفس را تمرین کند ، از ۱۴ تا ۲۱ سالگی نیز با (مشورت پدر و مادر) مبارزه با هوای نفس را ادامه بدهد.
چنین کسی وقتی بخواهد ازدواج کند ،خودش می فهمد که بعد از ازدواج باید مبارزه با نفس را در آیین نامه ی خانواده ادامه دهد و می داند که با ازدواج کردن ، در واقع دارد وارد یک دوره ی جدیدی از فعالیت های مبارزه با نفس می شود.
پس قدم اول این است که نگاه خود را نسبت به خانه و خانواده تغییر دهیم و باید بدانیم که خانه، محلی است سرشار از مقررات، و یک فضای مناسب برای مبارزه با هوای نفس است. حتماً میدانید که خانه ی خدا چقدر مقررات دارد.
وقتی حاجی احرام میبندد و وارد محدوده ی خانه ی خدا می شود خیلی از کارها برایش حرام می شود و آداب و مقررات سخت گیرانه ای را باید رعایت کنند .
خانه خدا به تعبیری یک نمونه از همه ی خانه هاست
کما اینکه خداوند می فرماید:
این خانه ای است برای همه مردم است.(آل عمران/۹۶)
همانطور که خانه ی خدا، این همه مقررات دارد، خانه خودمان هم محلی سرشار از آیین نامه و مقررات است.
🌸☘️🌸☘️🌸☘️🌸☘️🌸
002149.mp3
110.7K
آیه 149 بقره
🌸وَمِنْ حَيْثُ خَرَجْتَ فَوَلِّ وَجْهَكَ شَطْرَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ ۖ وَإِنَّهُ لَلْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ ۗ وَمَا اللَّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ
🌺و از هر کجا و به سوی هر دیار بیرون شدی (در نماز) روی به طرف کعبه آور، و این دستور قبله بر وجه صواب و به امر خداست و خدا از کار شما غافل نیست.
🌹🕊🌹🕊
🕊🌹🕊
🌹🕊
#دلنوشته
تا وقتی خشم خدارا باور نکردیم؛نمیتوانیم به رحمت و بخشندگی اش فکر کنیم....
چراکه رحمت خدا زمانی شامل حال ما میشود که خشمش را بفهمیم...
آن چه که با آن طرف هستیم خشم و مهربانی است
باید هردو را شناخت....
پس میگویم:
خداوندا به من قدرتی ده که خشمت را درک کنم تا به رحمت و مهربانیت برسم.... آن وقت دیگر خشمت را هم رحمت میشمارم..چرا که اگر خشمت نبود؛مسیری برای رسیدن به رحمتت هم وجود نداشت...
📌ترک گناه(تمرین بندگےخدا)
🔜🌷 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🌷
🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊
🕊️🏴🕊️🏴
🏴🕊️🏴
🕊️🏴
✍ شخصی به آیت الله بهاء الدینی (ره) گفت : آقا جان ! .. دعا کنید من آدم شوم !
👌 فرمودند : « با دعا کسی آدم نمی شود »
❓شده است بدون ریختن چای خشک در آب جوش ، چایی بخوری ؟!
❓شده است بدون مایه زدن به شیر ، پنیر درست شود ؟!
❓شده است بدون خوردن آب و غذا سیر شوی ؟!
❓شده است بدون الکتریسیته ، لامپ روشن شود ؟!
🌸 بدون علم و عمل صالح نیز آدم شدن ، محال است.
YEKNET.IR - shoor 2 - shahdat imam sadegh - 1400.03.15 - narimani.mp3
8.13M
حکمت صد و یازدهم نهج البلاغه
🌸وَ قَالَ (علیه السلام): وَ قَدْ تُوُفِّيَ سَهْلُ بْنُ حُنَيْفٍ الْأَنْصَارِيُّ بِالْكُوفَةِ بَعْدَ مَرْجِعِهِ مَعَهُ مِنْ صِفِّينَ وَ كَانَ [مِنْ أَحَبِ] أَحَبَّ النَّاسِ إِلَيْهِ: «لَوْ أَحَبَّنِي جَبَلٌ لَتَهَافَتَ».
[قال الرضي رحمه الله تعالى و معنى ذلك أن المحنة تغلظ عليه فتسرع المصائب إليه و لا يفعل ذلك إلا بالأتقياء الأبرار و المصطفين الأخيار: و هذا مثل قوله (علیه السلام): «مَنْ أَحَبَّنَا أَهْلَ الْبَيْتِ فَلْيَسْتَعِدَّ لِلْفَقْرِ جِلْبَاباً» و قد يؤول ذلك على معنى آخر ليس هذا موضع ذكره].
🌸 هنگامى كه سهل بن حنيف انصارى، كه يكى از دوستان امام (ع) بود، پس از آنكه با او از صفين بازگشت، در كوفه وفات كرد، در باره او فرمود: اگر كوهى هم مرا دوست بدارد، فرو ريزد.
سید رضی گوید: معنى اين سخن اين است كه رنج و محنت بر او سخت مى گيرد و مصيبتها به سوى او بشتابند و اين جفا نرود مگر با پرهيزگاران و نيكان و برگزيدگان و اين شبيه است به اين سخن حضرت كه (در حكمت 112 آمده است).
#حکمت_صد_و_یازدهم_نهج_البلاغه