eitaa logo
سنگر ✊ | جواد محمدنیا
88 دنبال‌کننده
941 عکس
414 ویدیو
8 فایل
بیاید تو سنگر، تا تو ی جایی امن‌تر فکرامونو بسازیم؛ تا در این موقعیت سهل‌انگاری نکنیم؛ تا به هم یاد بدیم و یاد بگیریم. ✍️ جواد محمدنیا @J_mohammadnia
مشاهده در ایتا
دانلود
خدایا به خون قلب سیدالشهدا قسمت می‌دهیم که از عمر ما بکاه و به عمر رهبرمان، آیت‌الله خامنه‌ای بیفزا که از جهل ما بکاه و به علم ما بیفزا از ضعف ما بکاه و به قدرتمان بیفزا.
سنگر ✊ | جواد محمدنیا
خدایا به خون قلب سیدالشهدا قسمت می‌دهیم که از عمر ما بکاه و به عمر رهبرمان، آیت‌الله خامنه‌ای بیفز
قبل از شهادت حاج قاسم، مثل بسیاری دیگر، می‌دانستم که اگر به شهادت برسد، اوضاع خراب می‌شود، ولی نه تا این حد! شهادتش حقیقتا نقطۀ عطفی بود، نه فقط برای ایران که برای خاورمیانه. راستش، با این سابقه، بعد از رهبری عزیز را خیلی تیره می‌بینم؛ به‌ویژه برای شیعه. مگر به دعای صاحب‌الزمان؛ مگر به لطف و رحمت خدا.
هستۀ سخت نظام، همان‌هایی بودند که در ۲۲ دی ۱۴۰۴ خروشیدند؛ هستۀ سختِ آن هستۀ سخت، بسیجیان، سپاهیان و انتظامیانی بودند که در ۱۸ و ۱۹ دی به دل فتنه زدند؛ یا به‌شهادت رسیدند یا پیروز بیرون آمدند؛ و آن‌هایی که پس از پیروزی، شب و روز نمی‌شناختند، تا چشم فتنه را از حدقه بیرون آورند. الحمدلله سپاس خدایی را که رسول‌الله، علی، حسین و مهدی -سلام الله علیهم- را پیشوایانمان قرار داد.
اغتشاش پهلوی سوریه لبنان امنیت و اینک عراق!
یادم هست که رهبری فرموده بودند مجازی قتلگاه جوانان شده؛ ما فکر می‌کردیم فقط مسئلۀ عادی شدن روابط جنسی است و خب مقداری مخالفت با نظام! درونش خون نمی‌دیدیم.
سنگر ✊ | جواد محمدنیا
یادم هست که رهبری فرموده بودند مجازی قتلگاه جوانان شده؛ ما فکر می‌کردیم فقط مسئلۀ عادی شدن روابط جنس
می‌بینید افکار عمومی چه اهمیتی دارد؟ افکار عمومی اوایل انقلاب آن جوانان عاشورایی را تربیت کرد و افکار عمومی کنونی؟ مشتی بی‌هویت.
باتوجه‌به هزاران راهی که برای غافل‌گیر کردن وجود داره، برای غافل‌گیر نشدن راهی به‌جز عملیات پیش‌دستانه وجود داره؟
کسانی که از قرآن دور می‌شوند، خودشان را به هلاکت می‌رسانند ولی نمی‌فهمند (الانعام: ۲۶)
خداوند چه می‌گوید؟ می‌گوید: برایشان روشن شده بود که در آینده چه خبر است، اما باز هم دست از چرندیات بر نمی‌داشتند و به هم می‌گفتند: معادی نیست! خب آن موقع علم داشتند، الان هم اگر به دنیا بر گردند باز هم علم دارند؛ و این یعنی باز هم رفتارشان فرق نمی‌کند. (الانعام: ۲۸) پ‌ن: واقعاً خیلی تکان‌دهنده است! اهمیت ندادن به آگاهی و علم. این روزها، این افراد را چه راحت می‌بینیم! می‌بینند آمریکا با سوریه تا لیبی چه کرده؛ درگیریش با اتحادیۀ اروپا را می‌بینند؛ اما باز دنبال آمریکایند! البته فقط این موارد هم نیست؛ خودمان ببینیم تا چه اندازه بر چیزهایی که علم نداریم یا به‌خلافش علم داریم، اصرار می‌کنیم!
اضطراب‌های جنگ ۱۲ روزه، جنگ تروریستی ۲ روزه و شاید این روزها، مرا یاد اضطراب‌ها و دلهره‌های قیامت می‌اندازد. این روزهاست که بیشتر می‌توانیم سختی‌ها و تنگناهای معاد را بیش‌ازپیش درک کنیم.
30.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسعود خدابنده، سرتیم حفاظت رجوی است. نمی‌دانم مخاطبم را چگونه قانع کنم که حتماً ببیند؛ نکات زیادی دارد اما اوجش کجاست؟ آمریکا اسرائیل جمهوری اسلامی رجوی پهلوی برزیل! هند
مدنی‌زاده، دانش‌آموختۀ شیکاگو را آورده‌اند برای عدالت اقتصادی و رفاه مردم؛ مثل این می‌ماند که ولی فقیه کشور را از دانش‌آموختگان دانشگاه ام‌القرای مکه، مرکز ترویج وهابیت، بیاوریم. همینقدر مضحک است؛ شاگردان و تابعان آن کوتولۀ شیطان (فریدمن) هیچ چیزی جز افزایش بی‌عدالتی بلد نیستند.