eitaa logo
سنگر ✊ | جواد محمدنیا
88 دنبال‌کننده
939 عکس
413 ویدیو
8 فایل
بیاید تو سنگر، تا تو ی جایی امن‌تر فکرامونو بسازیم؛ تا در این موقعیت سهل‌انگاری نکنیم؛ تا به هم یاد بدیم و یاد بگیریم. ✍️ جواد محمدنیا @J_mohammadnia
مشاهده در ایتا
دانلود
- اصلاح‌طلب: هر طور ممکنه باید با ترامپ کنار اومد + فرانسه هم گفته نمی‌تونه با ترامپ کار کنه - اصلاح‌طلب: شرایطشون کاملاً با ما فرق می‌کنه! + کانادا‌ هم گفته با ترامپ اصلاً نمی‌شه کار کرد - اصلاح‌طلب: شرایطشون کاملاً با ما فرق می‌کنه! + روسیه سال‌ها منت آمریکا رو کشید اما نشد! - اصلاح‌طلب: شرایطشون کاملاً با ما فرق می‌کنه! + ترامپ از برجام اومده بیرون - شرایط کلا فرق کرده + ترامپ دوباره سر مذاکره بمب‌باران کرد - شرایط کلا فرق کرده و... . پ‌ن: اساساً برای اصلاح‌طلب تاریخ به‌هیچ‌وجه درس‌آموز نیست؛ به همین دلیل هیچ علم و محتوا و شواهدی پشت گفته‌هایش وجود ندارد و درنتیجه به‌هیچ‌وجه امکان صحبت عاقلانه‌ای با او قابل تصور نیست.
دوستان حرف بزنید! موضعتان را به گوش اینو آن برسانید تا اصلاح‌طلبان، با گفته‌های تهیشان، فضا را به دست نگیرند.
زنی که در تصویر می‌بینید، راشیدا دادتی، وزیر دادگستری فرانسه در سال ۲۰۰۷ و وزیر فرهنگ در سال ۲۰۲۴ است. او فرزندی خارج از چارچوب ازدواج به دنیا آورد و برای اثبات نسب کودک، نبرد قضایی‌ای را به راه انداخت که تا سه سالگی کودک ادامه یافت. در جریان این کشمکش قضایی، او متهم شد که در همان دوره‌ای که با مردی که از او باردار شده بود در رابطه بوده، با ۸ مرد دیگر نیز ارتباط داشته است. جوامعی که از بارداری خارج از ازدواج، مناقشات بر سر اثبات پدری و فروپاشی خانواده رنج می‌برند، حالا آمده‌اند تا به ما بیاموزند که چگونه باید با زنانمان رفتار کنیم! و برخی از صداهای منحط در جوامع ما می‌خواهند که ما با زن عرب، بر اساس الگوی غربی رفتار کنیم. آخرین کسانی که می‌توانند درباره احترام به زن صحبت کنند، جوامع غربی هستند؛ این دولت‌ها و جوامع از نظر اخلاقی صلاحیت ندارند که درباره احترام به زنان با ما صحبت کنند. ترجمه شده توسط اکانت ابراهیم
ما که می‌دانیم نیروهای مسلح چه خوب عمل می‌کنند؛ نمونه‌اش: اراده می‌کنند: تنگهٔ هرمز بسته می‌شود.
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازخوانی سخنان شهید یحیی سنوار درباره ایران کلامی سرشار از شجاعت و صراحت که برای بسیاری از حکام وابسته عربی سنگین آمد به مناسبت دومین سالگرد شهادت معمار طوفان الاقصی @makshufatEita
رمز پیروزی چیه؟ استعانت از خدا، تقوی و صبر؛ حتی اگر شعب ابی‌طالب پیش بیاد؛ حتی اگه جنگ احزابو بهمون تحمیل کنن؛ حتی اگر جنگ بدر... . حتی با وجود نفاق داخلی.
سنگر ✊ | جواد محمدنیا
- اصلاح‌طلب: هر طور ممکنه باید با ترامپ کنار اومد + فرانسه هم گفته نمی‌تونه با ترامپ کار کنه - اصل
اصلاح‌طلب یا مشغول حیف و میل بیت‌المال است یا اگر به اندازهٔ کافی مال حرام، مال فقرا و مستضعفین و... به او نرسد، مردم مردمش شروع می‌شود!
کرباسچی از زندانی بودن تاج‌زاده شکایت کرد. اما این تاج‌زاده کیست؟ همانی که از رهبر شهید و شورای نگه‌بان و جمهوری اسلامی و... انتقاد می‌کرد، آن هم بسیار تند و تیز (بماند که چقدر دروغ گفت یا چقد بزرگ‌نمایی می‌کرد و... مثل همین اینترنشنال) اما به بهانهٔ کار حزبی، به‌هیچ‌وجه از هم حزبی‌ها و نزدیکانش انتقاد نکرد. کدام هم حزبی‌ها و نزدیکانش؟ امثال آخوندی، مرعشی، کرباسچی و ... که دست‌کم ازطریق بانک‌های خصوصی مشغول بودند تا بزرگ‌ترین فسادهای اقتصادی کشور را رقم بزنند.
🔺اوه اوه اوه! 🔻فرانسه عجب بزن بزنی شد! 🔹دو ۳ روز گذشته همه جا را به آتش کشیدند، مکرون هم امروز عجیب و غریب ادامه یافتن اعتراضات را تهدید کرد. 🔹اینجا که مهد دموکراسی است و تغییر از طریق صندوق رای و انتخابات خیلی راحت است، پس این‌همه خشونت مردم در اعتراضات چه توجیهی دارد؟ اینترنشنالی که اعتراض رادیکال را تبلیغ کند که وجود ندارد، قدرت خارجی که مردم را به آشوب و براندازی تحریک کرده باشد که نیست، گروه‌های تجزیه‌طلب که اسلحه توزیع کرده باشند که وجود ندارند پس چرا مردم اینقدر رادیکال‌اند؟ چرا به خانه برنمی‌گردند تا در انتخابات بعدی با جوهری کردن انگشت‌شان همه ریل‌های فرانسه را به سیاست‌هایی که می‌خواهند هدایت کنند؟ 🔴 @ghabl_enghelab
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرق معترض با اغتشاش‌گر یکیش همینه... 📽 وقتی یک معترض فرانسوی جواب حمله به ماشین آتش نشانی را از سایر معترضین دریافت می کند! شعور مردمش میکشه که اون‌ ماشین آتش‌نشانی با پول ملت خریداری شده و آسیب به اون آسیب به مردمه... بعد اینجا فقط تو تهران ۴۵ تا آمبولانس داغون کردن. تو مشهد ۵۰۰۰ میلیارد تومن خسارت براورد شد. ( به اتوبوس و مترو و سطل زباله و مسجد و بانک و ... ) به خودشون هم میگن: معترض 🔗 اگر نوجوان پرسید چرا در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه، مثل وقایع دی‌ماه کسی کشته نشد، پدر و مادر و معلم باید چه‌طور جواب بدهند؟!