فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙راهکار حفظ اقتدار مرد
🔴 #استاد_عباسی
🆔 @zanashooi_amoozesh
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگاه انار دون کن ایرانی😄👌
Join 🔜 @secretcam 🏃♀
1_157318015.pptx
1.15M
پاورپوینت
نقش روشنفکران ارگانیک به عنوان عوامل نفوذ سیاسی و فرهنگی آمریکا در جوامع هدف
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
@asatid_enghelabi
⁉️سوال:👇👇👇
🔰چرا مرتد اعدام می شود؟
✍️پاسخ:
🔰دین اجبارى نفى شده است:
«لا إِكْراهَ فِی الدِّینِ؛[بقره/۲۵۶] هیچ اكراهى در این دین نیست.»
چون دین عبارت است از یك سلسله معارف علمى كه معارفى عملى به دنبال دارد، و جامع همه آن معارف، یك كلمه است و آن عبارت است از اعتقادات و اعتقاد و ایمان هم از امور قلبى است كه اكراه و اجبار در آن راه ندارد، چون كاربرد اكراه تنها در اعمال ظاهرى است، كه عبارت است از حركاتى مادى و بدنى (مكانیكى)، و اما اعتقاد قلبى تحت اجبار قرار نمی گیرند. فرق این دو مثل این است که شما می توانید کسی را مجبور به تعظیم در مقابل خود بکنید، اما نمی توانید او را وادار به دوست داشتن خود بکنید.
اكراه و اجبار وقتى مورد حاجت قرار مىگیرد كه قوى و ما فوق (البته به شرط اینكه حكیم و عاقل باشد) بخواهد ضعیف را تربیت كند مقصد مهمى در نظر داشته باشد و نتواند فلسفه آن را به زیر دست خود بفهماند که در این جا، ناگزیر متوسل به اكراه مىشود، و یا به زیردست دستور مىدهد كه كوركورانه از او تقلید كند و ... .
که این نیز در مساله دین منتفی است. چون مواردی که خوبى و بدى و خیر و شر آنها واضح است، نیازى به اكراه نخواهد داشت. بلكه خود انسان یكى از دو طرف خیر و شر را انتخاب كرده و عاقبت آن را هم چه خوب و چه بد مىپذیرد و دین از این قبیل امور است چون حقایق آن روشن و راه آن با بیانات الهیه واضح است.
«قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ؛[بقره/۲۵۶] هدایت از گمراهى مشخص شده است.»
«إِنَّا هَدَیْناهُ السَّبیلَ إِمَّا شاكِراً وَ إِمَّا كَفُوراً؛[انسان/۳] راه را به او نشان دادهایم. یا سپاسگزار باشد یا ناسپاس.»
پس روشن می شود که احکام مرتد، ربطی به جبر در دین ندارد. بلکه این قوانین، از جمله قوانین اداره جامعه است. و جبر در قوانین جامعه، ضروری و ناگریز است. همان گونه که نمی توان در مقابل دزد، بی تفاوت بود و او را در عمل خود آزاد گذاشت، باید کسی که امنیت روانی مردم را نیز به خطر می اندازد، تنبیه کرد. که امنیت روانی، از امنیت مالی مهم تر است.
در احکام مرتد، هر مرتدی اعدام نمی شود. و با دقت در مصادیق حکم، روشن می شود که این حکم برای صیانت از آرامش روانی جامعه است. که عده ای با حربه ارتداد، آن را به خطر می اندازند:
«وَ قالَتْ طائِفَةٌ مِنْ أَهْلِ الْكِتابِ آمِنُوا بِالَّذی أُنْزِلَ عَلَى الَّذینَ آمَنُوا وَجْهَ النَّهارِ وَ اكْفُرُوا آخِرَهُ لَعَلَّهُمْ یَرْجِعُونَ؛[آل عمران/۷۲] و جمعى از اهل كتاب (از یهود) گفتند:
« (بروید در ظاهر) به آنچه بر مؤمنان نازل شده، در آغاز روز ایمان بیاورید و در پایان روز، كافر شوید شاید آنها (از آیین خود) بازگردند! (و این توطئه كافى است كه آنها را متزلزل سازد)»
#اعتقادی
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
🏘 مقایسه اجاره نشینی در ایران و اروپا
✔️ در ایران حدود ۲۵ درصد مردم مستأجر هستند.
✔️ در حالی که در #آلمان ۶۰ درصد مردم مستأجر هستند! در #فرانسه ۵۰ درصد و در #انگلیس ۴۰ درصد مردم مستاجر هستند و این آمار غیر بدهی و وام های طولانی مدت به بانک ها در ازای مالک شدن می باشد.
منابع:
🌐 https://cutt.ly/preGskg
🌐 https://cutt.ly/FreGzR3
@mobahesegroup
#انحراف عقیدتی و بنیادین در #دراویش
آنچه که از رفتار و مرام #دراویش بر می آید و افرادی مانند سری سقطی، معروف کرخی، داوود طائی، حبیب عجمی و جنید بغدادی در کتاب ها و مسلک خود ذکر کرده اند، دراویش را طبق سلسله مراتب درویشگری و از بین افرادی که دارای این ویژگی درویشگری بوده، انتخاب می کردند و قطب فرقه دراویش همواره متواضع ترین و زاهد ترین افراد بوده است، اما سوال اساسی که مطرح می شود آیا نور علی تابنده ویژگی های یک درویش را دارد یا فردی سفارش شده و به نحوی انتخاب شده از سوی خارجی ها برای فرقه دراویش بوده است؟
در بررسی کتب پیشین دراویش از نکات قابل تاکید برای این جریان دوری از تجملات و اندوخته های دنیایی ، زهد و خاک نشینی، ریاضت و تحمل سختی، تواضع و نرمخویی، خرقه پوشی و ساده زیستی، جوانمردی و فتوت است اما با بررسی سیره امروزی دراویش به وجود انحرافات گسترده در این فرقه پی می بریم که عمده این مساءل با روی کار آمدن نور علی تابنده و در پیش گرفتن رفتار تجمّل گرایانه بروز پیدا کرده است.
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
نحوه پوشش #دراویش کنونی هیچ شباهتی به دراویش گذشته و یا مستندات موجود این #فرقه ندارد. محل زندگی این افراد به ویژه مجذوب علیشاه در خیابان #گلستان_هفتم که محله ای اشرافی با قیمت کذایی است بسی جای سوال دارد. با بررسی محل زندگی تابنده و مقایسه خودرو وی در گذشته و اکنون، پی به وجود بسته های حمایتی و پول های وارداتی در این فرقه می بریم که بیشتر به نظر می رسد این مبالغ در حمایت از فعالیت های ضدّ امنیتی این گروه ارسال شده است.
آنچه شاهد هستیم تفاوت شدید عقیدتی دراویش امروزه و 13 قرن قبل است که پرخوری را بر کم خوری، کاخ نشینی را بر کوخ نشینی و ناجوانمردی را به جای جوانمردی در پیش گرفته اند.
اما #انحرافات دراویش به سبک زندگی و رفتار خشونت بار خلاصه نمی شود، بلکه ضعف عقیدتی تا جایی رشد می کند که دست بوسی و پابوسی جزءلاینفک مراسمات درویشان شده و سجده بر #نور_علی_تابنده نوعی عبادت خالصانه در بین مریدان محسوب می شود. مراسماتی که در مرام هیچکدام از درویشان طول تاریخ نبوده است و نمونه آن را حتی در بین چاکران و ساده اندیشان پهلوی که در اوج بیاعتقادی برای دستبوسی شاهان خود صف می کشیدند هم نمی توان یافت ولی این افراد پای #قطب دراویش را محراب خود قرار می دهند.
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
4_5866102324702742112.mp3
30.86M
🔉 #بشنوید
🔰سخنرانی "استاد حسن رحیمپور ازغدی"
موضوع: کمپانی سرمایهداری و روش "فقیر نگهداشتن"
(چگونگی تغییر شعار "برادری و عدالت" به "توسعه و آزادی")
کمیته امداد امام خمینی(ره)_ نشست "فقر شناسی، تامین اجتماعی و توهم سرمایه خارجی"_ ۱۳۹۴
#طرحی_برای_فردا
#شبکه_یک
📅پخش: ۱۳۹۸/۰۷/۱۹
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گستردگی #انحرافات در #دراویش به میزانی رشد می کند که #نورعلی_تابنده در ویدئویی منتشره، اهل منزل خود را بهترین افراد و خود را بهترین فرد معرفی می کند و زمینه انحرافات از مرام و سیره درویشگری را هر چه بیشتر از پیش فراهم می کند، تفکرات التقاطی مجذوب علیشاه آن قدر وی را مغرور می سازد که خود را جانشین خدا می خواند و افراد را به تقلید بی قید و شرط از دستورات خود دعوت می کند.
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
🔴پرونده دراویش #گنابادی؛ از اشرافیگری و کشته سازی تا حمایت از #کروبی
♦️نورعلی تابنده در سال ۱۳۰۶ متولّد شد، او پس از اخد مدرک لیسانس حقوق از دانشگاه تهران جهت دریافت مدرک دکتری راهی فرانسه شد.
♦️ مجذوب علیشاه پس از بازگشت به ایران عضو کمیته «جمعیت دفاع از آزادی و حاکمیت ملت ایران» شد و وکالت افرادی چون عباس امیر انتظام(عوامل آمریکا در دولت بازرگان) را پذیرفت. وی از همان ابتدا دارای عقاید انحرافی بود و مقالاتی در رد نظریه #ولایت_فقیه می نوشت.
درگزارش پیشرو، به بهانه فوت تابنده تلاش شده تا به معرفی خط و مشی این جریان و انحرافات موجود در فرقه دراویش بعد از روی کار آمدن نورعلی تابنده پرداخته شود.
به گواه اسناد تاریخی جریان دراویش از قرن دوم هجری تشکیل شد، افرادی همچون ابوهاشم كوفی شامی، سری سقطی، معروف کرخی، جنید بغدادی و... از اولین پایه گذاران جریان درویش گری هستند. در اوایل قرن هشتم، جریان دراویش با رهبری «نورالدین شاه نعمتالله ولی» در ایران تشکیل شد که سلسله نعمتاللهی دراویش گناباد امروزی نیز از نام همین شخص برگرفته شده است.
جریان دراویش تا به امروز ادامه داشته که پس از مرگ محبوب علیشاه، برادر وی مجذوب علیشاه(نورعلی تابنده) به قدرت رسید و رهبری فرقه دراویش نعمت اللهی را به عهده گرفت.
#بدون_توقف
#نورعلی_تابنده
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff