🔴 سوریه سازی ایران
▫️حوادث این روز های ایران تداعی کننده سناریوی اجرا شده در سوریه است
🔺نقش پر رنگ جریان های تجزیه طلب در اتفاقات اخیر
🔺هدایت رسانه ای و سایبری از سوی کشورهای غربی و رقبای منطقه ای
🔺فعال شدن توده های منافقین به شکل شبکه ای در کشور
🔺فرسایشی کردن اعتراضات و اختلال در کسب و کار مردم برای ادامه دار کردن آن
🔺اجرای عملیات های مسلحانه و عادی سازی ترور نیروهای بسیجی و انتظامی در اعتراضات
👆این موارد در سوریه بخوبی پیاده سازی شد و دشمن این کشور را وارد یک جنگ شهری خانمان سوز کرد
▪️امنیت نباید بازیچه منافقین داخلی قرار گیرد
حامیان منطقه ای اتفاقات اخیر صرفا اقلیم شمالی عراق نبوده،
اگر قرار بر تنبیه باشد باید عقبه تروریست ها و تجزیه طلب ها یعنی ترکیه، جمهوری بی ریشه باکو، عربستان سعودی(که خب قرار است در روز های آینده توسط یمن تنبیه شود) و پاکستان که ملجائی برای ترویست های سیستان و بلوچستان شده باید تنبیه شوند.
🔷 مسئولین قرار بود بر سر امنیت این مردم با کسی شوخی نداشته باشند اما ما شاهد اتفاقات دیگری هستیم!
✅ کانال صدایِ انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/138280961Ccf38bb198e
💢 حمله تروریستی در آمل/ ۲ نفر از نیروهای بسیج به شهادت رسیدند
🔹 ️معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران: شامگاه پنج شنبه در یک عملیات تروریستی در شهر آمل ۲ نفر از نیروهای بسیج مردمی به شهادت رسیدند.
@EnghelabeMa
🔴تحلیل مهدی محمدی از آشوبها
🔸مشاور رییس مجلس در امور راهبردی در یادداشتی نوشت:
♦اجازه بدهید یک مرور بکنیم. از منظر امنیتی در مرحله استمرار اجباری آشوب هستیم. طرف طراح، در حال سوزاندن دسترسیها و سرمایههای ۲۰ و گاهی ۳۰ ساله خود است، فقط برای اینکه بتواند آشوب را ولو یک روز بیشتر کش بدهد.
♦در شریف یک شبکه حداقل دو سه ساله خرج شد. در اوین شبکه بیش از ده ساله خود را سوزاندند. عبدالحمید در بلوچستان سرمایه ۳۰ ساله است. شبکه نفوذی در صداوسیما خیلی قدیمی بود. ولی برایشان مهم نیست. دسترسیها را میسوزانند و شبکهها را قربانی میکنند چون کابوسی بدتر از خاموش شدن شعله آشوب برایشان قابل تصور نیست.
♦قبلا نوشتم که موساد در هفتههای اول موقعیت جامعه ایران را انقلابی ارزیابی کرده بود. اکنون کمی ارزیابی را تصحیح کرده. میگویند ایران در «آغاز» شکل گیری وضعیت انقلابی است.
♦طراحی این است که مستقل از هزینه، خیابان فعال بماند. تنها راه تحقق این هدف برای طرف طراح، وارد کردن نظام به «چرخه خشونت افزایشی» است.این بازی را جمهوری اسلامی از همان ساعت نخست خوانده بود. تا امروز جمهوری اسلامی در مقابل سنگینترین فشارها برای برخورد شدیدتر مقاومت کرده است.
♦فقط در همین دو روز ۷ نیروی نظامی و امنیتی به شهادت رسیده اند. استفاده از ظرفیت انتظامی در خیابان، صرفا در حد پراکندن تجمعات برای جلوگیری از رخ دادن فجایع امنیتی است. استعداد امنیتی اصلی کلافه است که تا کی باید صبر کند.
♦از حیث تکنیکی و تاکتیکی شاید نقدهای جدی به مهارتهای ضد اغتشاش وارد باشد اما از جهت راهبردی نظام عمدا به سمت سرکوب حرکت نکرده و نخواهد کرد. تصمیم گیران میدانند که باید شهید بدهند اما کسی نباید کشته شود. برای مردانی که کالجبل الراسخ چهل سال جنگیدهاند خیلی سخت است. ولی خب این جنگ را هم باید بجنگند و این یکی قانون خودش را دارد.
♦در این روزها من از نزدیک دیدهام ذهن سیستم بیش از آنکه درگیر سرکوب باشد، درگیر اصلاحاتی است که باید بکند. بحثهای بسیار پرحرارتی در جریان است که بخشی از جامعه دیده نشده و باید بشود. بدون یک برنامه اجتماعی، تدبیر امنیتی عقیم می ماند. از حیث شناختی هم در واقع با یک فیلم کارگردانی شده مواجهیم. در واقع خبری نیست.
♦آشوب درست و درمانی هم نیست چه رسد به انقلاب. صحنه هایی خلق می شود فقط برای اینکه ویدئوهایی از آن وایرال شود. طرف طراح امیدوار است نهایتا مردم تصمیم بگیرند بازیگر این تئاتر بشوند. منتها مردم فقط موبایل که نمیبینند. خیابان هم میروند و مشاهده شکاف عمیق میان نهاده شناختی و داده فیزیکی به آنها میگوید یک جای این کار میلنگد. حتی بسیار معترضان کمتر آشوب میکنند.
♦شیوه فعلی طرف طراح را ناگزیر به سمت خشونت بیشتر خواهد بود. چارهای ندارد. انقلاب که نشده، ولی زخم باید زده شود. ضمن اینکه ویدئو لازم دارند و ماشین تحریک مردم بیکار بماند، میمیرد. همچنان امیدوارند سیستم یک جا کنترلش را از دست بدهد و احساساتی شود. اما نخواهد شد. پیام رهبر انقلاب برای شهدای شاه چراغ یا تصمیم شورای تامین سیستان درباره فرماندهی انتظامی زاهدان را ببینید. دل، گرم ولی ذهن سرد است.
♦نهایتا طرف طراح میداند ایران ایستادن و تماشا کردن یا خوردن و پاسخ ندادن بلد نیست. یک جایی معادله منطقهای و بلکه جهانی خواهد شد. در نقطهای از مسیر قرار نداریم که بتوان به عقب برگشت.
@EnghelabeMa
23.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ️ هشدار صریح فرمانده کل سپاه به رژیم پوسیده سعودی؛ با همین جوانان به سراغ شما خواهیم آمد و انتقام خواهیم گرفت
🔹 فرمانده کل سپاه در مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ(ع):
🔹 فکر نکنید بایدن، لاپید یا بنسلمان باید به شما زنگ بزند بگوید در خیابانها بریزید اینها با رسانههایشان این کار را میکنند.
🔹 سرلشکر سلامی خطاب به جوانان فریب خورده: شرارت را کنار بگذارید امروز روز پایان اغتشاشات است دیگر به خیابان ها نیایید.
@EnghelabeMa
🔽کمی انصاف هم لازم است!
1⃣شاید دو هفته ای به انتخابات سال ۹۶ یعنی دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی زمان باقی مانده بود که در یک تاکسی با راننده آن درباره انتخابات بحث کردیم. راننده تاکسی حرفی زد که همان موقع دریافتم نتیجه انتخابات چه خواهد شد. او گفت دوست دارم ۴ سال دیگر به آقای روحانی فرصت بدهم. درنهایت نیز نتیجه آن شد که همه می دانیم؛ آقای روحانی بیش از سال۹۲ مورد اعتماد مردم قرار گرفت!
2⃣اگر شهریور ماه سال۱۴۰۰ را مبنای تشکیل دولت آقای رئیسی قرار دهیم، چیزی حدود یکسال و دو ماه از استقرار دولت او می گذرد. حقیقتا انتظار اولیه آن است کسانی که ۸ سال به دولت آقای روحانی مجال دادند، اجازه دهند این دولت لااقل دو سه سالی امور را به پیش ببرد و بعد از آن ارزیابی و حتی اعتراض داشته باشند.
3⃣واقعا غیر منصفانه است دولتی که در همه شاخص های کلان اقتصادی کشور را در نقطه بحران از دولت پیشین تحویل گرفته انتظار داشت در فرصت کوتاه بتواند بر همه آن مسائل فائق آید. در نظر بگیرید با شروع دولت جدید کدام شاخص اقتصادی بر سر جای خودش بوده است. نقدینگی؟ نرخ تورم؟ بازار سرمایه؟ بازار ارز و طلا؟ بازار مسکن و خودرو؟ هیچ کدام. اضافه کنید به همه این ها رسیدن ذخائر استراتژیک به نقطه بحران و التهاب عمومی کشور بخاطر فراگیری کرونا و در شرایطی که واکسیناسیون مردم در کمترین حد انتظار نیز انجام نشده است.
4⃣حالا اما دولت از پس برخی مسائل به جای مانده از گذشته برآمده، اما یقینا چندین سال نرخ رشد اقتصادی منفی به زودی اقتصاد کشور را در شرایط مورد انتظار قرار نخواهد گرفت. هر چند پیش بینی های جهانی از آینده اقتصادی کشور مثبت و روند امور به سمت بهبودی را نشان می دهد. حالا بحث بر سر این ها نیست. مردم نیز هنوز از اقدامات یکساله دولت آقای رئیسی حس مثبتی ندارند. حق هم دارند چون آثار برنامه های دولت در سفره مردم خود را آشکار نساخته است و عملا چنین انتظاری غیر ممکن است. بحث اساسی اما آن است که دولت آقای رئیسی در مسیر درستی در بخش های مختلف در حال حرکت است. در بخش مسکن دولت در حال ساخت مسکن انبوه است، آن هم بعد از گذشت هشت سال از دولتی که وزیر آن افتخارش این بود که مسکنی نساخته است! فرصت بیان جزئیات نیست اما دولت در حوزه کشاورزی در حال یک تحول راهبردی و تاریخی است. در عرصه سیاست خارجی کریدور شمال جنوب که آرزوی جامعه ایرانی حتی از پیش از انقلاب بود محقق شد و تازه در ابتدای یک رویداد بزرگ قرار گرفته ایم. انعقاد قراردهای مهم با چین بعد از پذیرش توافق راهبردی یک گام اساسی به حساب می آید. همینطور تنظیم روابط با روسیه و دیگر کشورهای همسایه در حال پی گیری و ثمر دادن است. با این حال دولت از مذاکره با غرب نیز شانه خالی نکرد و مذاکرات احیای برجام را به نقطه پایانی رسانده و متنی را بر روی میز قرار داده که نسبت به متن دوره آقای روحانی دربرگیرنده امتیازات متمایز و مهمی است که در وقت خودش و در صورت رسیدن به توافق نهایی مفاد آن اعلام خواهد شد. و موارد متعدد دیگر.
5⃣همه این مقدمات برای آن بود که بگوییم که آیا دولتی که در عرصه های اقتصاد، سیاست داخلی و روابط خارجی رویکرد و مسیر درستی را در پیش گرفته آیا مستحق آن نیست بازه زمانی معقول و منطقی به او فرصت کار داده شود؟الان نمی دانم آن راننده تاکسی که در صدر این نوشتار به او اشاره کردم در این باره چه نظری دارد و آیا به آقای رئیسی نیز فرصت داده یا نداده، اما واقعا بایستی به دولت جدید فرصت داد کمی دیگر به پیش برود. مخصوصا در نقطه نهایی و تعیین کننده مذاکرات احیای برجام، کشور و تیم مذاکره کننده را با اغتشاش افکنی در داخل در موضع ضعف قرار نداد. شما فکر می کنید چرا آمریکا در بحبوبه اغتشاشات در ایران و در حالی که امیراطوی دروغ وابسته به آنها در حال القای این گزاره است که کار جمهوری اسلامی تمام است، پیام شتاب دادن به بخش نهایی مذاکرات را می دهد؟!
@EnghelabeMa
⭕️ چرا داعش "حامد بدخشان" را با نام جهادی ابوعایشه العمری، معرفی کرد؟
◾️نام عامل #جنایت_شیراز را چه کسی انتخاب کرده؟!
▪️کدام سرویس پشت مهندسی این جنایت بوده است؟
.
در روزهای گذشته شاهد یک جنایت هولناک در شیراز بودیم.
جنایتی که تقریبا همه یقین دارند با هدایت شخصِ داعش نمیتواند صورت گرفته باشد و قطعا و یقینا یک #سرویس_اطلاعاتی کاملا هدفمند این عامل را به این محل هدایت کرده است.
سرویسی که قطعا و یقینا اطلاعاتی را از یک گروهِ ایرانی در شیراز (که برای #مهدی_حاجتی ) فرستادهاند؛ دریافت و به سرویس مورد نظر منتقل کرده است.
جنایت شیراز ابعاد مختلفی دارد.
از پیامدهای آن بگیرید تا کسانی که از آن بهره برداری کردهاند.
اما فارغ از تمام این بحثها بررسی چند نکته در خصوص عامل جنایت نشان میدهد که آن کسانی که داعش را در این مرحله جلو انداختهاند؛ به چیزی فراتر از یک جنایت فکر کرده و در واقع در حال تکمیل یک پازل در ابعاد منطقهای هستند.
◾️داعش عامل جنایت شیراز را "ابوعایشه العمری" انتخاب کرده است.
این در حالیست که برخی رسانهها پیش از این او را "حامد بدخشان" معرفی کردهاند.
فارغ از اینکه نام واقعی عامل جنایت چه بوده باشد، پر واضح است که گروهک تکفیری داعش همزمان با مغزشویی از عوامل خود، هویت آنها را هم دستخوش تغییر میکند.
به طوری که عمدهی افراد با نامهای جهادی؛ هویتی جدید و جدا از نام و فامیلی سابق، خود پیدا میکنند.
◾️به اسم عامل جنایت داعش در مسجد شیعیان در #قندوز_افغانستان نگاه کنید: محمد الاویغوری !
مشخص است که بخش دوم اسم وی به هویت وی که از مسلمانان کشور چین است اشاره دارد.
در ماجرای شیراز داستان متفاوت است.
هم در اسم و هم در پسوند، داعش از اسمهایی استفاده کرده که در یک پازل کلیتر تعریف میشود.
'ابوعایشه العمری'
اسمی که کاملا هوشمندانه برای دمیدن به آتش یک #جنگ_مذهبی در نظر گرفته شده است.
◾️سوال؛ آقایِ شیعه، خانمِ شیعه چه کسی در شیراز جنایت کرده؟
پاسخ: خدا لعنتش کند، ابوعایشه العمری عامل جنایت بوده...!
بازی کاملا هوشمندانه، در پازل قرار دادن شیعه و سنی مقابل هم است.
آن سرویس که داعش را برای این بازی به خط کرده میفهمد که شیعه و سنی متأثر از #وحدت به بلوغی رسیدهاند که هرگز آن را بخشی از مذاهب اسلامی ندانسته و جنایتش را پای هیچ کدام نمینویسند.
از همین رو در جنایتهایی که علیهِ #شیعیان_ایران انجام میدهد سعی کرده نامِ جهادی به عوامل #ترور بدهد که تداعی کننده نام چهرههای مطرحِ #اهلسنت باشد.
◾️چطور قرار است از این نامها در پازل #جنگ_مذهبی استفاده کند؟
هرگونه پاسخ در این خصوص (در حال حاضر) صرفا بخشی از اهداف گردانندگان این بازی را افشا میکند، پس خام و ناقص می باشد.
برای درک بهترِ اهداف این بازی از این اسم و فامیل بازی ها باید کمی صبر کرد تا مرور زمان حقایق بیشتری را عیان کند...
ماجرای حضور #داعش در #شاهچراغ ابعاد مختلفی دارد.
بخشی از آن پاس گل های اساسی به #غربگرایان بوده است.
بخشی در پازل سرویس هایِ پیش بَرَنده ی #جنگ_ترکیبی اخیر است.
◾️اما بخشی دیگر در پازلِ جنگ مذهبیِ بلند مدتی که در منطقه ای به وسعت خاورمیانه در نظر گرفته شده می باشد.
.
جنایت شیراز را باید فراتر از هفت تیرکشی یک تروریست دید.
یک سرویس، هادیِ داعش در این جنایت بوده است.
علاوه بر داعش، این گردانندگان بازی هستند که باید هزینه بدهند.
خیلیها بر این باورند که در گام دوم، پس از #اقلیم_کردستان ، فاکتورِ جنایات اخیر باید به نام سعودی صادر شود...
@EnghelabeMa
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸اعتصابات سراسری کوش؟ چرا یک نفر نمیپرسد که چرا کسی به اعتصابات نمی پیوندد؟
🔹بمب های خوشه ای رسانه ای چطور اعصاب شما را مختل میکند؟
انقلاب مجازی چگونه کار میکند؟
@EnghelabeMa
💢 رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان به مناسبت سیزده آبان:
🔹 آمریکا ذره ذره آب میشود
خودتان را برای نظم جدید جهان آماده کنید
#وعده_صادق
#بشارت
@EnghelabeMa
✊ #انتقام_سخت | پای آن حرف ایستادهایم
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: ما هرگز شهادت شهید سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد. این را بدانند. حرفی زدیم در این مورد، پای آن حرف ایستادهایم. در وقت خودش، سر جای خودش انشاءاللّه انجام خواهد گرفت.
@EnghelabeMa
🔴 تهش چی میشه؟
👈"تهش چی میشه؟" سوال خیلی ها این روزها است. طبیعی است. خسته شدند؛ از بهم ریختن کسب وکارها؛ از ناامنی ها؛ از توهین ها و هتک حرمت ها؛ از تصاویر دردناک سلاخی حافظان امنیت و...
🔸از سویی مردم سنگ تمام گذاشتند؛ آنچه بر گرده مردم بود به بهترین وجه عمل شده است. هوشیاری و جداکردن صف شان از آشوب و اغتشاش و اعلام برائت جانانه که نمونه اش راه پیمایی 13 آبان بود.
🔹با این حال این پرسش باقی است؛ کی تمام می شود؟
🔸برای پاسخ به این سوال ابتدا باید دید این حوادث را چطور تحلیل می کنیم؟ من ترجیح می دهم تحلیل رهبری را از این روزها ملاک قرار دهم. تحلیلی که کاملا متفاوت از تحلیل رایج در میان تحلیل گران است.
1⃣✍تحلیل رایج و ظاهری چیست؟ اینکه نظام زخم هایی دارد که بدان بی توجهی شده و تبدیل به اعتراضاتی شده است و بی اعتنایی به اعتراضات درنهایت منجر به اغتشاش و آشوب شده است.
2⃣✍تحلیل دوم چیست؟
تحلیل دوم یا همان تحلیل رهبری اینست که اگرچه نظام گرفتار زخم ها و آسیب هاست، اما آنچه این روزها شاهد آنیم نه به جهت نقص ها که اتفاقا برعکس به جهت قوت نظام است. نقص ها را باید برطرف کرد اما اغتشاشات امتداد اعتراضات و نقص ها و آسیب ها نیست و اتفاقا قوت ها عامل این روزهاست.
🔹رهبری حتی برخلاف تحلیل های دیگر معتقد است اینکه سراغ نوجوان و جوان ما رفتند نیز به جهت رشد قدرت تحلیلی بچه های دهه 80 و 90 است.
زمین تا آسمان بین این دو تحلیل تفاوت است.
👈در تحلیل اول طرف می گردد ببینید کدام زخم است که این آشوب ها را شکل داده است و یک روز طعنه به حجاب و گشت ارشاد می زند و یک روز اقتصاد و یک روز آزادی و غیره و باز هم دست خالی برمی گردد و نمی تواند کمکی به ماجرا کند.
👈اما تحلیل دوم می گوید دشمن امروز در پیچیده ترین حالت ممکن و با تمام ظرفیتش آمده است و این به جهت قوت مردم و توفیقات دولت نسبت به گذشته است. دشمن از این قدرت عصبانی است. هرچه می گوید نیز بهانه است. این بهانه نباشد، می بافد و می سازد. او ذاتش بر دروغ و تهمت و تحریف است. تنها در یک حالت دست از آشوب و آدم کشی برمی دارد که ما روز به روز ضعیف تر شویم و از این بالاتر اینکه از هویت ملی و اسلامی مان دست برداریم.
👈تحلیل دوم می گوید باید با قوت بیشتری مشکلات داخلی را رفع کرد اما اتصال این مشکلات به حوادث این روزها #آدرس_غلط است. به تعبیری ما با دو پدیده کاملا مجاز مواجهیم.
با این توضیح برگردیم به سوال ابتدایی؛ " تهش چی میشه؟"
🔹بازهم برخلاف تصور رایج که گفته می شود پایان حوادث دست عدلیه و امنیه است، پایان این ماجرا کاملا دست مردم است.
🔸امنیه و عدلیه باید به وظیفه شان عمل کنند. هرگونه مماشات با جریان آدم کش و تروریست داخلی #گناه_نابخشودنی است. اما ماجرا با تحکم نیز ختم نمی شود و چه بسا برخی را مجدد دچار خطای تشخیص کند. ماجرا اینست که جنگ دشمن ترکیبی است پس مواجه با آن نیز باید ترکیبی باشد.
🔹هر میزان مردم نسبت به پیرامون خود حساس تر شوند و احساس مسوولیت کنند این ماجرا زودتر تمام می شود. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به ددمنشی این جریان بی هدف و بی سر و بی بته روشنگری کند. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به غفلت ها و جهل های پیرامون خود روشنگری کند و از زشتی ها اعلام برائت کند.
هر میزان مردم در فضای مجازی و واقعی جلوتر بیایند این جریان کریه و قبیح و مشمئز کننده زودتر تمام می شود.
این تحلیل یعنی پایان این حوادث، همه با هم دهها گام جلوتر رفته ایم.
✔️کانال صدای انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/138280961Ccf38bb198e
🔴 اگر جمهوری اسلامی نباشد🔴
جریان برانداز، مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی، گمان میکنند اگر #جمهوری_اسلامی نباشد، ایران گل و بلبل و بهشت خواهد شد. اما بیاییم سناریوهای مختلف را دقیق بررسی کنیم:
🔰اولین سوال این است که اگر جمهوری اسلامی نباشد، چه کسی باشد؟ سلطنت طلبها؟ مجاهدین خلق ؟ سکولارها؟ لاییک ها؟ اصلاح طلبها؟ غربگراها و ماموران آمریکا؟ قومیتها؟ کدامیک از اینها نماینده کل مردم #ایران میتواند باشد؟! کدامیک میتواند ایران بهتری بسازد؟ هیچکدام. هیچکدام ذیل دیگری قرار نمیگیرد. هیچکدام رهبری دیگری را نمی پذیرد. و از همه مهمتر، هیچکدام کارنامه درخشانی ندارند..
با دقت ببینید:
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، اولین سناریو این است که ساختار اسلامی حذف شود و ساختار انتخابات #سکولار شکل بگیرد. در این صورت ترکیب حاکمیت، در بهترین حالت، میان زد و خورد گروهها و حزب ها و ذینفعان هزار فرقه، از سلطنت طلب تا اصلاح طلب، از قومیتها تا مذهبها، تقسیم و پاره پاره میشود. حاکمیتی متکثر که همواره محل رقابت و تنش های سیاسی و بی ثباتی دائمی است. در این صورت آینده ای جز «بی ثباتی دائمی» در انتظارمان نیست. بدتر از پاکستان و عراق و لبنان.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، دومین سناریو این است که دست نشانده ای امریکایی بر سکان حکومت ایران می نشیند که یا بصورت دیکتاتور (مثل مصر و عربستان) یا با روتوشی دموکراتیک (مثل تایوان) ایران را هم به جرگه «گاوهای شیرده» منتقل میکند و آینده ای جز «غارت» در انتظارمان نیست.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، سومین سناریو این است که کشور در شرایط تضعیف حکومت مرکزی قرار میگیرد و با جولان گروههای قومیتی تجزیه طلب فرصت طلب، چه کرد چه ترک چه بلوچ چه سایر اقوام، ایران به کشوری پاره پاره و تجزیه شده تبدیل میشود. (تحقق طرح خاورمیانه برنارد لوئیس) آینده ای بدتر از لیبی و سودان و اتیوپی. در پانصد سال اخیر، هر حکومتی در ایران تغییر کرده، ایران کوچکتر شده (جز در جمهوری اسلامی)
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، حکومتی می آید که دیگر هیچ قید و بند اعتقادی ندارد و حتی با فشار احکام #اسلام هم نمیتوان مسئولینش را وادار به کار کرد. تبعیض و واردات و عقب ماندگی تولیدی و وابستگی سیاسی به اسم «ارتباط با دنیا و جهان آزاد» افزایش می یابد، دزدی، فساد، ناکارامدی و انحطاط اخلاقی جامعه به اسم «جامعه نرمال» تشدید میشود و این بار دیگر «اسلام» و «عدل علی» هم نیست که مهار مسئولین را بکشد. در اینصورت ایران مجبور میشود یا مستقل و خودکفا باشد که با تنبیه و تحریم روبرو میشود و یا ناچار میشود در خوش بینانه ترین حالت، بصورت محترمانه به اردوگاه غرب سرویس دهد، پایگاه آمریکا و ناتو شود و تدارکاتچی اسرائیل شود، و برده اقتصادی آنها باشد. در این صورت «ایران قوی» نه، بلکه یک «ایران ضعیف با قدرت پوشالی» آینده ماست. بدتر از ترکیه و امارات و جمهوری آذربایجان.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران، نه نروژ میشود نه سوئیس نه آلمان و فرانسه. اینجا خاورمیانه است و اتمسفر، قواعد و بافت هویتی، قومی، سیاسی، و اقتصادی خاص خود را دارد.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران عزیز ما در مدتی کوتاه به کشوری چندپاره، بی ثبات و دچار هرج و مرج و آنارشی، ضعیف و تدارکاتچی غرب تبدیل میشود. در یک کلام:
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، نه ایران می ماند نه اسلام. نه قدرت می ماند نه اخلاق. نه تمدن می ماند نه استقلال نه آزادی.
🔰 راه حل چیست؟ چگونه میتوان ایران را به کشوری بهتر تبدیل کرد؟ با کارآمدتر کردن جمهوری اسلامی. با تغییر سیاستگذاری های فرهنگی و اقتصادی. با اصلاح سازوکارهای نظارتی بر عملکرد کارگزاران. با قوی تر کردن ایران در همه عرصه ها. با تامین خواسته های بحق قاطبه مردم به صورت آرام و مثبت و رو به جلو. با امید، با نشاط اجتماعی، با آرامش.
@EnghelabeMa
🔴 یه زمان بود از هیتلر پرسیدند،
پَست ترین انسان ها به نظرت کیان؟!
گفت کسایی که توی تصرف کشورهاشون
با من که بیگانه بودم همکاری کردند!
🔹 چقدر آشناست، مگه نه؟
@EnghelabeMa