🔺لعنت خدا و اولیاء خدا و ارواح طیبه شهداء بر ساکتین !
🔹آقایان علما و مراجع، به راستی در سیر تحولات فعلی علمای دین چه نقشی دارند ؟ مگر این انقلاب، محصول هدایت های ابرمردی چون خمینی ره و ایثار و جانفشانی مردمش نبوده که اینگونه امروز باید با سکوت شما در غربت و مظلومیت به سر برده و تحرّکی از جانب شما برای دفاع از آرمانهایش به گوش نرسد ؟
🔹چندی قبل و زمانی که امام خامنه ای در دیدار شرکت کنندگان کنفرانس بین المجالس نسبت به "توطئهٔ سکوت" هشدار داده و تأکید کردند که "صریح باشید و جریان سازی کنید تا مسائل مهم اعتقادی را محو نکنند"، کمتر کسی به این مهم توجه کرد که خود امام خامنه ای سالها است که از بزرگترین قربانیان "توطئهٔ سکوت" در دل نظام و بین مسئولان بوده و رنج می برند.
🔸سالهاست که فریادهای رهبری در مبارزهٔ با "اشرافیگری" و "بی عدالتی" و "فساد"، "اعتماد و اتکای به بیگانه"، "وابستگی اقتصادی به نفت"، و حمایت از "مستضعفین و محرومین" توسط "هیئت امنا"ی متشکل از مسئولانِ همیشه مسئول و خواص نظام با حربهٔ بی نظیر " توطئهٔ سکوت" بی اثر و ماستمالی شده تا امام خامنه ای نسبت به "ارتجاع" که متأسفانه بخش عظیمی از مسئولان و نهادهای حاکمیتی به آن دچار شده اند و فقط چند سنگر محدود دیگر مانده که اگر فتح شود ارتجاع رسمی انقلاب را رقم زده اند، هشدار بدهند و به خاطر "عقب ماندگی" در "عدالت" از مردم و خدا عذرخواهی کنند.
🔹اگر زمانی که "فرمان هشت ماده ای مبارزهٔ با فساد" از سوی رهبری صادر شد، خواص جامعه و مسئولان به جای دو پهلو گویی و یکی به میخ و یکی به نعل زدن، "صریح" بودند و "جریان سازی" میکردند، مبارزهٔ با فساد که یکی از مهمترین و بزرگترین اهداف و آرمانهای انقلاب است، محو" نمیشد تا کوس رسوایی مسئولین کشور در فساد اقتصادی و سیاسی زده شده باشد، اما همچنان خبری از برخورد قاطعانه و ملموس و مشهود با ایشان نباشد و مردم رنج کشیده و هزینه داده پای انقلاب مدام از خود بپرسند که چرا با حسن روحانی برخورد نمی شود ؟
🔸️ آقایان ... ما از عالمان حقیقی دین آموختیم که اسلام دین مبارزه و پایمردی در راه برقراری عدالت اجتماعی است. ما آموختیم که اسلام حقیقی با یکجا نشینی و عافیت طلبی و منفعت خواهی منافات دارد.
🔸️ما یاد گرفتیم که نمی توان ادعای ایمان و معرفت داشت ؛ اما با منافقین داخلی مماشات نمود !
🔸️ناله را هر چند می خواهم که از دل برکشم
سینه می گوید، که من تنگ آمدم فریاد کن
🔹️آقایان، امروز آیا عدالت علوی، علوم تربیتی، شعائر دینی و اخلاق اسلامی به نقطه مطلوب رسیده که دیگر صدایی از حوزه های علوم دین برای مقابله با ناهنجاری ها شنیده نمی شود ؟
🔹️امروز عافیت طلبان و منفعت جویان عرصه سیاست در پرتو سکوت آگاهان، چتری برای حاکمیت مطلق خود بر امور جامعه دینی باز نموده و در پشت پرده با سازش و همگرایی نسبت به تفکر غرب، سودای تعطیلی اهداف جهانی انقلاب را در سر می پرورانند و متاسفانه شما همچنان خاموشید.
🔹️امروز غبار فتنه ها موفق شده جای ارزش ها و ضد ارزش ها را عوض نماید و هیچ صدای فریادی از جانب شما به گوش نمی رسد !
🔹️این روزها شاهدیم که به همت صاحبان تربیون های بیت المال و لشکر رسانه ای آنها، جنایتکاران، تطهیر می شوند ؛ اما بسیجیان و دلسوزان واقعی اسلام و انقلاب، با بدترین اهانت ها مواجه می گردند و شما همچنان سکوت می کنید.
🔹️حدود پنجاه روز از این فتنه مرکب گذشته است و شما در سکوت و عافیت طلبی به سر می برید و مستضعفین فرزند به قربانگاه می برند و فرزندان مسئولین در آن سوی آبها به بیزینس و کار و تحصیل و ... مشغولند !
🔹️امروز در همه عرصه های تربیتی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی، تسلط باورهای فکری غرب بر کشور ما چنبره زده و خروجی عملکرد شماست !
🔹️این روزها مظلومیت و تنهایی ولی فقیه و مردم مستضعف پای کار نظام بیش از پیش واضح و ملموس است، اما کجاست ندایی از علمای دین که به نص صریح کتاب خدا عمل نماید :
«لن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا»
🔹️مگر ولی فقیه بارها و بارها بر حمایت از جوانان انقلابی تاکید ننموده اند ؟
چگونه است که در برابر شقاوت و ظلم به آنها و شهادت مظلومانه شان شما همچنان در سکوت هستید ؟
🔹️آیا به غیر از رهبری، علمای دیگر تکلیفی برای دفاع از حریم ارزش های انقلاب ندارند ؟ مگر نه آن که علی علیه السلام فرمود
خداوند از عالمان تعهد گرفته است که در مقابل ظلم سکوت ننمایند؟
🔹️امروز یا ظلمی نسبت به مومنین و مردم مستضعف و با ایمانی که چهل و سه سال همه جوره از انقلاب خود دفاع نموده اند، وجود ندارد و یا گوش های ما توفیق شنیدن بانگ اعتراض شما علمای دین را ندارد!
🔹️سوءبرداشت ها و ضعف ها و بی بصیرتی ها و بعضاً خیانتها گاه کار را به آن جا می کشاند که در شهرهای مذهبی هم کسانی مورد حمایت قرار میگیرند که از مماشات با منافقان ابایی ندارند!
@EnghelabeMa
🔻 ایران در روزهای اخیر سه پیام مهم نظامی به کشورهای غربی صادر کرده است که از اهمیت بالایی برخوردار است:
۱- پرتاب ماهواره بر قائم ۱۰۰ که پیش زمینهای برای پرتاب موشک دوربرد یا همان قاره پیما است (برد ۱۲۵۰۰ کیلومتری)
۲- رونمایی از موشک پدافندی صیاد ۴ که در برد بیش از ۳۰۰ کیلومتر قادر به مقابله با اهداف هوایی است
۳- ساخت موشک های هایپرسونیک یا مافوق صوت
🔺آیا منطقه در ماه های آتی آبستن حوادثی است؟!
گزینه های نظامی زیر میز خاک میخورند 👌
@EnghelabeMa
شمایی که فراخوان این روزها را بازنشر کردی! به دستهای خونیات خوب نگاه کن، این خون هیچوقت پاک نمیشود. خون کودک بیگناه و شهدای دیگری که امشب در #ایذه به زمین ریخته شد، هم در این دنیا و هم در آن دنیا یقهات را میگیرد
@EnghelabeMa
🔴حذف اینترنشنال از جام جهانی اولین امتیاز قطر به ایران پس از درخواست هیئت قطری
🔸رضا عباسی فعال رسانه ای طی توئیتی مدعی شد:
🔹 طی دیدار هیئت قطری و مقامات ایرانی و حتی در آخرین تماس وزیر خارجه قطر و امیرعبداللهیان، قطری ها درخواست کرده اند تا پایان جام جهانی تنشی در خلیج فارس رخ ندهد و در عوض قطری ها نیز از ایجاد حاشیه معاندان برای تیم ملی ایران جلوگیری خواهند کرد.
اولین اقدام، حذف اینترنشنال...
@EnghelabeMa
☑️ تکرار عملیات تروریستی ایذه در اصفهان
🔸در پی حمله تروریستی دو راکب موتور سوار به سمت مدافعان امنیت دو نفر در اصفهان به شهادت رسیدند و دو نفر نیز مجروح شدند.
@EnghelabeMa [عضویت]
🔴 منشا این همه خشونت، کجاست؟!!
#خشونت عجیب و رفتارهای وحشیانه بعضی آشوبگران هر بیننده ای را به تعجب وا میدارد. کشتن بیرحمانه حافظان #امنیت یا افراد دارای چهره مذهبی، با چاقو و قمه، پنجه بوکس یا اسلحه، تکه تکه کردن و حتی سوزاندن افراد این سوال را به ذهن می آورد که منشا این حد از خشونت و توحش کجاست؟! چگونه جامعه ایران که به مهربانی و خونگرمی، به نجابت و مدارا شناخته میشود، چنین افرادی را از بطن خود بیرون می ریزد؟! که تا این حد نسبت به یک «انسان» میتوانند شقاوت و قساوت به خرج دهند. (نمونه اش قتل وحشیانه شهید آرمان علی وردی)
اندیشمندان علوم اجتماعی و تحلیلگران سیاسی دلایل زیادی برمی شمرند: از اخبار عصبانی کننده و نفرت پراکنی شبکه های ماهواره ای تا بازی های خشن رایانه ای. هرچه هست ریشه خشونت و نفرت در «رسانه» است. خوب است به نقش رسانه دیگری نیز بپردازیم: #سینما و فیلم.
این برخی از معروفترین و پرفروش ترین فیلم های سینمایی ده سال گذشته ایران است: به موضوع و محتوای آنها دقت کنید:
🔺- مغزهای کوچک زنگ زده: داستان یک خانواده معتاد و قاچاقچی که 3 پسرش قاچاقچی و معتاد و آدمکش و باند مواد مخدر دارند. در فیلم حمله مسلحانه باند شکور به پلیس و دستگیری مظلومانه آنها! نشان داده میشود.
🔺- متری 6 و نیم: قهرمان فیلم، قاچاقی ای است (نوید محمدزاده) که با پول قاچاق، میخواهد خانواده و اقوامش را خوشبخت کند! در سرتاسر فیلم، پلیس به صورت نیرویی عصبی، فحاش، و ظالم تصویرپردازی میشود. (تمام لوکیشن فیلم در «زندان» است)
🔺- ابد و یک روز: داستان خانواده ای که پسر معتاد آنها (نویدمحمدزاده) بخاطر خرده فروشی کل خانواده را درگیر میکند. پسر باهوش خانواده، پلیس را فریب میدهد، مادر مواد پسرش را مخفی میکند و خواهر (پریناز ایزدیار) برای پرداخت قرض برادر بزرگش، خانواده ای افغان را وعده ازدواج میدهد. دو خواهر دیگر (مطلقه و شوهرمرده). خانواده ایرانی فروپاشیده و تلخ و سیاه بخت.
🔺- فروشنده: زنی که با شوهرش خانه سابق یک فاحشه را اجاره میکنند و مورد تعرض یکی از مشتریان زن فاحشه قرار میگیرد! زن و شوهر هیچکدام به دستگاه قضایی مراجعه و اعتماد نمیکنند و تلاش میکنند خودشان متجاوز را پیدا و مجازات کنند.
🔺- دارکوب: داستان زنی معتاد که بدنبال شوهر سابق و فرزندش است. دوربین در سرتاسر فیلم در خانه زنان معتاد و محل های مصرف و پخش مواد مخدر میچرخد. سکانسهای چندش آور مصرف مواد مخدر به راحتی جلو چشم بیننده پخش میشود. حمله پلیس به لانه معتادان حمله ای ظالمانه و بی فایده تصویر میشود.
🔺- سرخپوست: پلیس به دنبال مردی بیگناه ولی فراری است. پلیس عاشق (زمان پهلوی) به خاطر عشق به دختر امدادگر زندان (که هرگز در دوره پهلوی چنین موضوعی وجود نداشته) سرانجام پس از یافتن فراری او را رها میکند. تمام فیلم در «زندان» میگذرد.
🔺- نهنگ عنبر: (کمدی مثلا) دختری عاشق آمریکا که بی هیچ دلیلی شیفته «مهاجرت» به امریکاست تا جاییکه عشق دوران کودکیش را رها میکند و سالها به امریکا مهاجرت میکند!
🔺- جدایی نادر از سیمین: زنی که بخاطر «مهاجرت» تصمیم به طلاق دارد.
🔺- میلیونر میامی: چهار نفر به دنبال «جسد سوخته» ای میگردند که او را بجای خود جا بزنند و از بیمه پول هنگفتی به جیب بزنند. در سکانس های متعدد فیلم، سوخته یک انسان عادی سازی میشود و با لذت و ولع و خنده و خوشحالی از خودکشی یا انسان سوخته و جزغاله شده یاد میشود.
🔺- خوک: تم اصلی این فیلم هم «قتل» است. قاتلی در شهر کارگردان های مهم سینما را میکشد و روی پیشانی آنها مینویسد «خوک». یکی از کارگردانها منتظر قاتل نمیماند و خود او را به دام میندازد و کشتن با اسلحه. قهرمان فیلم هم زن دارد هم معشوقه (لیلاحاتمی). معشوقه ای که گویا معشوقه دیگر کارگردانها هم میشود. و فیلم به سادگی از این روابط نامشروع میگذرد.
🔺- ژن خوک: پسری برای رسیدن به معشوقش با همراهی زندانی دیگری از «زندان» فرار میکند. یکی از آنها به شکل مظلومانه ای! توسط #پلیس ظالم و بیرحم! کشته میشود ولی نهایتا دو عاشق فراری فرار میکنند. این تم حتی در دوره پهلوی قفل بوده و فرار از دست قانون از جمله خط قرمزهای سینما بوده است.
ادامه در 👇👇
☑️ @EnghelabeMa
ادامه👇👇
🔰 دقت کردید: #فیلم هایی با 4 تم اصلی: اعتیاد، مهاجرت، تجاوز و قتل و مقابله حتی مسلحانه با پلیس.
با تماشای این فیلم ها نه تنها هیچ حس مثبت و « #حال_خوب »ی دریافت نمیکنید (شعار تکراری بازیگران و سینماگران)؛ برعکس با اعصاب و روح و روانی سیاه و منفی و آلوده مجبور میشوید فیلمهایی تلخ را تحمل کنید. فیلمهایی که حتی کمدی شان هم ژانر عجیبی دارد به اسم «کمدی سیاه»! فیلم هایی سراسر سیاه و سیاهی. سراسر نکبت و فلاکت. دریغ از معنویت، اخلاق، نگاه زیبابین، دریغ از قهرمان هایی مثبت و سازنده.
شبکه خانگی با فیلمهای سیاه و سراسر خیانت و تجاوز و قتل (شهرزاد، زخم کاری، یاغی، دل، مانکن و..) خود داستان غمناک دیگری است. صدا و سیما هم وضع بهتری ندارد. سریالها حتی سریالهای طنز، کمدی سیاه است و به تصویر کشیدن خانواده های بدبخت و مفلوک. دریغ از سریالی که الهامبخش #امید و کار و کارآفرینی به جوانان مملکت باشد. سازنده و هنرمندانه، ارزشهای اخلاقی و انسانی و فرهنگ اسلامی ایرانی را به تصویر بکشد.
🔰 هرگز گمان نکنید این فیلم ها، بدون برنامه ریزی، بی هدف و بدون استراتژی خاصی و صرفا از سر دغدغه و علاقه کارگردان و فیلمساز ساخته میشوند. برخلاف وزارت ارشاد و صداوسیمای ایران که بی هیچ هدف و استراتژی و به صورت پراکنده و گتره ای تصمیم میگیرند، این فیلم ها با نقشه راه و کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند ساخته میشوند. و اثرگذاری آنها در تشدید آسیب های اجتماعی واقعی و ملموس است. نگاهی به روند صعودی و هولناک آمارهای مهاجرت، طلاق، خودکشی، قتل، قتل های خانگی بیندازید تا اثرگذاری مستقیم رسانه بر جامعه را ببینید. تاثیر سیاسی امنیتی این فیلم های به ظاهر اجتماعی، در تزریق نفرت و خشونت، تمایل به قتل و کشتن و سوزاندن حافظان #امنیت، بی تردید یکی از اثرات رسانه و سینمای سیاه و نفرت پراکن است.
تا زمانی که وزارت ارشاد، صداوسیما، سازمانهای سینمایی ظاهرا انقلابی، نهادها و دستگاههای فرهنگی کشور، سیاستگذاری و خطوط قرمز ساخت فیلم را به دقت تعیین و اجرا نکنند، فیلمسازان را وادار یا تشویق به فیلم های سازنده (بجای تخریبگر) نکنند، منتظر فاجعه های بدتر از این در کف جامعه ایران باشید.
🔰 رهبر انقلاب شاه کلید فرهنگ و فعالیت های فرهنگی و هنری و حتی سیاسی کشور را مدتهاست اعلام کرده اند: زنده کردن «امید» در جامعه. «امید موتور پیشران جامعه است». هر فیلمی که مایوس کننده، مخرب امید و پیشرفت باشد از همان ابتدا نباید ساخته شود. نه اینکه ساخته شود و بعد با توقیف، معروفتر و محبوبتر شود. مسئولان فرهنگی کشور را بیدار کنید.
@EnghelabeMa
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-1850859775_1479839550.mp3
18.56M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مردم اصفهان.
📥 https://khl.ink/f/51369
🔹 ملاحظه ای پیرامون اولین بازی تیم ملی
🔹 برای اینکه بدانیم کجا ایستاده ایم مرور چند نکته لازم است:
👈 ۱_ نکته اول اینکه هدف رسانه هایی مانند ایران اینترنشنال تجزیه طلبی است. به قول رهبر معظم انقلاب آنها با ایران مخالفند.
👈 ۲_ علت اول مخالفتشان با تیم ملی هم این است که تیم ملی وحدت بخش است ولی تجزیه طلب بدنبال تفرقه و اختلاف است.
👈 ۳_ علت دوم مخالفتشان با تیم ملی این است که ورزش ملی مانند فوتبال نشاط آور و امیدآفرین است ولی دشمن تجزیه طلبی مانند ایران اینترنشنال صرفاً بدنبال سیاه نمایی است.
✅ معتقدم ما قبل از جام جهانی ۲ پیروزی کسب کرده ایم:
👈 اولاً طرف مقابل می خواست ما در جام جهانی نباشیم و الان هستیم.
👈 ثانیاً رسانه بن سلمان می خواست تیم از جام انصراف دهد و بازیکنان با وجود نگاه های متکثر در زمین او بازی نکرده اند.
⁉️ پیروزی سوم چگونه به دست می آید؟
✅ مخالفان ایران می خواهند در یک جنگ ترکیبی و شناختی ما رو در روی هم بایستیم و فوتبالی که وحدت ساز بوده را دیگرساز کند.
راهکار پیروزی سوم این است که دچار حواشی نشویم. فلانی سرود خواند یا نخواند، فلانی خوشحالی کرد یا نکرد، فلانی شعر رنگین کمان خواند یا نخواند و دیگر حواشی.
👌 باور کنیم که اگر فلان فوتبالیست تیم ملی ما خطایی کند همان فرزند خانواده ماست که ممکن است اسیر جنگ شناختی دشمن شده باشد؛ بر سر و صورت فرزند خانواده تیغ نمی کشند.
🔹 بیشتر از اینکه جامعه و حاکمیت به تجویزهای حکیمانه!!!!!! ما برای برخوردها نیاز داشته باشد به آرامش نیاز دارد. پیروزی از دل آرامش به دست می آید نه از دل قداره کشی و تجویزهای سخت.
🔹 در جنگ شناختی دشمن، آتش بیار معرکه نشویم. به جامعه امید و نشاط بدمیم.
🆔 @EnghelabeMa
عراق🇮🇶
🔺در اقلیم کردستان چه میگذرد؟
واکنشها و تحلیل حمله سپاه به مواضع تجزیهطلبان در شمال عراق
🔹شب گذشته با اعلام نیروی زمینی سپاه پایگاههای تروریستهای تجزیهطلب در شمال عراق هدف حمله موشکی قرار گرفت.
🔹این حمله با واکنش سفارت ایالات متحده، سازمان تروریستی سنتکام، وزارت خارجه عراق و همینطور مقامات اقلیم کردستان همراه بوده است.
1⃣ ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، «سنتکام»: حملات موشکی و پهپادی ایران به مواضعی در نزدیکی اربیل عراق را محکوم میکنیم.
2⃣ آلینا رومانوسکی سفیر آمریکا در عراق: واشنگتن حملات موشکی و پهپادی ایران به اقلیم کردستان را محکوم میکند و در کنار دولت بغداد و اقلیم کردستان میایستد.
3⃣ وزارت خارجه عراق: ما حمله ایران و ترکیه به خاک عراق را محکوم میکنیم و این اقدام را نقض حاکمیت عراق تلقی میکنیم.
4⃣ اقلیم کردستان: حمله ایران به اربیل و سلیمانیه را نقض فاحش قوانین بینالمللی و روابط همسایگی میدانیم و از جامعه جهانی میخواهیم تا موضعی روشن در قبال ادامه حملات اتخاذ کند.
🔹آمریکاییها در شرایطی در رابطه با این مسئله موضعگیری کردهاند، که این کشور به طور مدام حریم هوایی و حاکمیت عراق را نقض میکند.
🔹مقامات ایرانی بارها نسبت به دسیسه و اقدام تجزیهطلبان و دشمنان ایران از خاک اقلیم کردستان هشدار داده بودند و پس از عدم توجه مقامات اقلیم، برای مواجهه با تروریستها دست به کار شدند.
🔹طی روزهای گذشته سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس با سفر به عراق و دیدار با مقامات این کشور، نسبت به این موضوع و اقدام جدی ایران هشدار داده بود.
🔹حملات فعلی در قالب عملیات ربیع انجام گرفته و جمهوری اسلامی هشدار داده در صورت عدم خلع سلاح گروههای تجزیهطلب در شمال عراق، ایران به مقابله جدیتر ادامه خواهد داد.
🔹برخی منابع خبری نیز این احتمال را قائل شدهاند که طی روزهای آینده سپاه پاسداران عملیات زمینی را در خاک کردستان عراق انجام دهد.
@EnghelabeMa
رئیس بخش اطلاعات نظامی اسرائیل: باید برای افزایش چشمگیر احتمال رویارویی مستقیم بین «اسرائیل» و ایران آماده شویم.
#جنگ_نهایی
@EnghelabeMa
✅ یک زندگی به این جوانان پرشور وطن پرست بدهکارید!
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ یک زندگی عادی که در آن جوانان میتوانستند شاد باشند، میتوانستند بیدغدغه به دانشگاه بروند، میتوانستند پس از فارغالتحصیلی به سر کاری بروند تا دانش خود را در آنجا به کار گیرند و لذت ببرند از تلفیق علم و عمل. شغلی داشته باشند که دستشان توی جیب خودشان باشد و هر روز برای گرفتن کرایه تاکسی و خرید چای و قهوه و… جلوی پدر و مادر سر خم نکنند و شرمزده نباشند!
شغلی که آخر ماه با حقوقش میتوانستند برنامه سفر با دوستان را بچینند و درباره تفریح در مناطق زیبا و دیدن جاهای تاریخی و… با هم صحبت کنند، شوق خرید داشته باشند و صدای پیامک واریز حقوق به حسابشان آنها را ذوقزده کند، روز تولد پدر و مادر یا خواهر و برادر کوچکتر با خرید یک کادوی خوب آنها را غافلگیر کنند، امنیت مالی داشته باشند و چهبسا اگر والدین هم احتیاج به کمک داشتند، کارت بانکیشان را با غرور بدهند تا بگویند روی آنها هم میشود حساب کرد.
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ تا وقتی شرایط اقتصادیشان روبراه شد و عاشق شدند، به طور جدی به ازدواج فکر کنند و لذت تشکیل خانواده را در همان جوانی بچشند، نه اینکه اینقدر سردرگم باشند که از یک طرف عشق خود را پیدا کرده و از طرفی آه در بساط برای ازدواج نداشته باشند و حسرت رسیدن به یار را بکشند تا بالاخره قیچی بلاتکلیفی و سردرگمی نخهای ارتباط عاطفی را پاره کند و بدانند آخر هر ماجرای عاشق و معشوقی و دوست داشتن، پایانی خوش نیست و به وصال و آرامش و ازدواج ختم نمیشود.
این کشور به جوانان یک زندگی بدهکار است؛ که راحت بروند دنبال فکر و اعتقادی که دارند، کتابهایی بخوانند که میپسندند، فیلمهایی ببینند که به آن علاقه دارند، و بحثهایی کنند که به هیجانشان میآورد، به هنر و تفریحی بپردازند که دوست دارند؛ آن هم بیدغدغه و بدون ترس از عواقب و گرفتاریهای بعدی!
این کشور به جوانان یک زندگی بدهکار است؛ که خانه خریدن برایشان رویا نباشد، با دیدن ماشین دیگران حسرت نخورند، نداشتههای حداقلیشان کوه عُقده نشود، دستهای خالی پدر و مادر عذابشان ندهد، هر روز گوش به اخبار ندهند که آیا تحریم دیگری اضافه شده و یا مذاکرات میخواهد به سرانجامی برسد، این همه منتظر نباشند که بالاخره کی اوضاع کمی آرام میشود تا اقتصاد بالاخره تکانی بخورد و نفتی به فروش برسد و دلاری آزاد بشود و در کنار ولخرجیها و تامین هزینههای گزاف خارجی و داخلی و دولتی، بالاخره چیزی هم تهش بماند تا شاید شغلی برای آنها ایجاد شود و خستگی سالها بهدنبال شغل گشتن و هر بار نه شنیدن، از تنشان بهدر رود و دستشان به یک شغل واقعی و آبرومندانه بند شود.
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ تا سالهای سال شب با رویای شیرین مهاجرت نخوابند و صبح با فکر تلخ نتوانستن از خواب بیدار نشوند و همه این سالها زندگی موقتی داشته باشند، تا تمام فکر و ذکرشان این نباشد که آیا بالاخره فرصت مهاجرت پیدا شود یا نشود. این همه حرص از دست دادن فرصتهای اندک را نخورند و با اعصابی خراب و روانی رنجور روزها را تکراری و بیانگیزه و خسته کننده پشت سر نگذارند.
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ از خوبی شنیدن و خوب دیدن، آرامش و آسودگی را بدهکار است. اینکه مجبور نباشند به صورت رگباری خبر فلان اختلاس کلان و فساد مالی و… را بشنوند، کودکان کار و پیرهای تا کمر خم شده در سطلهای زباله را نبینند، وعدههای پوچ و ناکارآمدی مسوولان و اخبار اعصابخوردکن رسانههای رسمی را تحمل نکنند تا به جای شکوفهی مثبتاندیشی، بذر خشم در وجودشان ریشه نزند!
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ یک زندگی و یک جوانی حتی به همهی میانسالان و سن و سالدارانی که زیر بار سنگین همهی این مشکلات، جوانیشان را باد برد! این کشور به جوانان و به همه ما یک زندگی دیگر بدهکار است، یک زندگی معمولی، یک زندگی که بشود اسمش را زندگی گذاشت!
@EnghelaBeMa