.
مهلت ۷۲ ساعته دادستانی تهران برای اعلام اسامی ۱۰۰ متقاضی نمایندگی مجلس با مدرک جعلی به سازمان امور دانشجویان جهت تشکیل پرونده قضایی
🔹اخیرا مدیر کل امور دانشآموختگان سازمان امور دانشجویان گفته بود بیش از صدنفر از متقاضیان اخیر نمایندگی مجلس مدرک تحصیلی جعلی داشتند./میزان
|صدای ایران 🇮🇷 VOI|
🎙@VOINEWS|@VOINEWS
روزنامه رئیس شورای اطلاعرسانی دولت: بنزین زودتر گران شود!
🔻روزنامه اعتماد که مدیرمسئول آن الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت چهاردهم است، در مطلبی خواستار گران شدن بنزین شد!
🔹در مطلب این روزنامه آمده است: البته كه بنزين ارزان نيز موجبات سفرهاي تهاجمي به شمال را فراهم ميكند.
🔹بهتر است دولت براي بحران بنزين و ركوردزني مصرف آن زودتر تصميمگيري كند. اگر ناياب و كمياب شدن بنزين در شهرهاي شمالي به واسطه قيمت پايين آن بوده، با يك تصميم درست! و صادقانه به مردم گفته شود.
🔻هفته قبل هم روزنامه اطلاعات که مدیرمسئول آن عباس صالحی وزیر ارشاد دولت چهاردهم است، خواستار آزادسازی قیمت بنزین شده بود!
🔹اطلاعات نوشته بود: قیمت بنزین در ایران به طور قابل توجهی کمتر از قیمت جهانی است که بایستی واقعی شود... واقعی شدن قیمت بنزین و تطبیق آن با قیمتهای جهانی موضوعی نیازمند پیادهسازی سیاستهای اقتصادی آزاد و کاهش مداخلات دولتی است تا فضای اقتصادی به گونهای تنظیم شود که بازارها به طور طبیعی قیمتها را تعیین کنند.
|صدای ایران 🇮🇷 VOI|
🎙@VOINEWS|@VOINEWS