دانشگاه علوم پزشکی قم
💢 آموزشهای دینی و وحیانی باید به علوم سلامت در جامعه جهت دهد 🔸رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تأکید
💢 آموزشهای دینی و وحیانی باید به علوم سلامت در جامعه جهت دهد
🔸رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تأکید بر لزوم کشف روابط بین معنویت و سلامت گفت: دهمین همایش ملی "قرآن عترت و سلامت" میتواند در کشف روابط بین معنویت و سلامت کمک کند تا در جامعه بهعنوان یک فرهنگ رواج پیدا کند.
🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در مراسم افتتاحیه دهمین همایش ملی "قرآن عترت و سلامت" با رویکرد بینالمللی با اشاره به راهپیمایی 22 بهمن و حضور پرشور مردم اظهار داشت: بصیرت مردم حق جو سیلی محکمی بهصورت دشمنان و خنثی کننده توطئه و دشمنی ابرقدرتها با نظام جمهوری اسلامی بود.
🔸وی به همکاری دانشگاه علوم پزشکی قم، جامعه المصطفی العالمیه و فرهنگستان علوم پزشکی در برگزاری همایش اشاره کرد و افزود: توجه به آموزشهای دینی در حوزه سلامت روزبهروز بیشتر شده و مخاطبان خود را پیدا میکند.
🔸رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: امروز سلامت و امنیت در کنار هم قرارگرفته و قرآن پلی بین این دو مهم در جامعه است که با وجود ریشههای فرهنگ دینی مردم باید به این مهم با نگاهی ویژه توجه کنند.
🔸وی با یادآوری بحرانهای دوران کرونا اظهار کرد: کرونا به همه نشان داد باید معنویت در حوزه سلامت وارد شده و در کنار اخلاق در جامعه رواج پیدا کند تا بتواند به بشریت کمک کند.
🔸دکتر مصری تأکید کرد: آموزشهای دینی و وحیانی باید به علوم سلامت در جامعه جهت دهد و آموزههای دینی به مهمترین عنصر حیاتی جامعه که فرهنگ است ورود کند.
🔸وی خاطرنشان کرد: متأسفانه ابعاد مختلف علوم دینی هنوز بهخوبی شناختهنشده و کشف حقیقت نشده است و باید نیازهایی بشر که در قرآن آمده است بهخوبی شناسایی و بررسی شود.
🔸رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان علوم غربی را برای بشر آسیبزا خواند و ابراز کرد: شناخت روابط بین جامعه، معنویت، اخلاق و دانش بسیار مهم بوده و باید این حوزهها با هم هماهنگ و با معنویت همسو شود و این همایشها به کشف این روابط بسیار کمک خواهد کرد.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢 رونمایی از پرچم متبرک حرم امام علی(ع) در مراسم افتتاحیه دهمین همایش ملی «قرآن عترت و سلامت» در قم
🔸آیین رونمایی از پرچم متبرک حرم مقدس امام علی(ع) در مراسم آغاز به کار دهمین همایش ملی « قرآن عترت و سلامت» با رویکرد بینالمللی رونمایی شد.
🔸 این همایش به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم و با مشارکت جامعه المصطفی العالمیه، با حضورمسئولان و شخصیتهای عالیرتبه دستگاههای نظام سلامت کشور و اساتید ممتاز حوزه و دانشگاه در حال برگزاری است.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
دانشگاه علوم پزشکی قم
💢جامعه سالم جز در سایه تحقق تمدن نوین اسلامی محقق نمیشود
🔸رئیس جامعه المصطفی العالمیه در مراسم افتتاحیه دهمین همایش ملی «قرآن عترت و سلامت» گفت: جامعه سالم جز در سایه تحقق حقیقت تعالی عالم و شکلگیری تمدن جدید با جهانشناسی جدید نسبت به عالم محقق نمیشود.
🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی در مراسم افتتاحیه دهمین همایش ملی «قرآن عترت و سلامت» با رویکرد بینالمللی به عبور سرافرازانه کشور از همه گردنهها و توطئههای رسانهای کشور در چند دهه اخیر اشاره و اظهار داشت: حضور گسترده مردم در یومالله 22 بهمن امسال حضور پرمعنای خود را به دشمنان اسلام و انقلاب نشان داد.
🔸رئیس جامعه المصطفی العالمیه در ادامه به برگزاری دهمین «همایش ملی قرآن عترت و سلامت» با رویکرد بینالمللی اشاره و ابراز داشت: امیدواریم این همایش در احیای تمدن نوین اسلامی آثار ارزشمندی در پی داشته باشد.
🔸وی به رابطه میان علوم بهداشت و سلامت اشاره و اظهار کرد: تاریخ با شکوه تمدن اسلامی گویای این مطلب است که این مکتب فکری ظرفیت تولید دانشهای معنوی همراه با نگاه الهی را داشته و دارد؛ ما امروز نیازمند بازتولید چنین دانشهایی در تمدن جدید اسلامی و الهی هستیم.
🔸حجتالاسلام والمسلمین عباسی ادامه داد: فقه اسلامی و اخلاق اسلامی باید برای تولید دانشهایی مبتنی برجهان بینی توحیدی، الهی و معنوی که رنگ و بوی معنویت به خود گرفته است جامعهای سالم با رنگ و بوی معنوی به دنبال داشته باشد.
🔸رئیس جامعه المصطفی العالمیه در پایان خاطرنشان کرد: جامعه سالم جز در سایه تحقق حقیقت تعالی عالم و شکلگیری تمدن جدید با جهانشناسی جدید نسبت به عالم محقق نمیشود.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢 نقش اخلاق و دین در حوزه سلامت مورد تأکید قرار گیرد
🔸لزوم قدردانی مسئولان از خدمات حوزه درمان
🔸ابتدا کارهای انجامشده و خدمات را ببینید و سپس مطالبه کنید
🔸تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) با تأکید بر نقش اخلاق و دین در حوزه سلامت گفت: مشوقهایی در حوزه سلامت باید باشد تا کسانی که موضوعات دینی را رعایت میکنند احساس کنند دیده میشوند تا اجرشان ضایع نشده و قدر آنها دانسته شود، این توجه نیز باید شامل تمام کادر درمان شود.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
دانشگاه علوم پزشکی قم
💢 نقش اخلاق و دین در حوزه سلامت مورد تأکید قرار گیرد 🔸لزوم قدردانی مسئولان از خدمات حوزه درمان 🔸اب
💢نقش اخلاق و دین در حوزه سلامت مورد تأکید قرار گیرد
🔸لزوم قدردانی مسئولان از خدمات حوزه درمان
🔸ابتدا کارهای انجامشده و خدمات را ببینید و سپس مطالبه کنید
🔸تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) با تأکید بر نقش اخلاق و دین در حوزه سلامت گفت: مشوقهایی در حوزه سلامت باید باشد تا کسانی که موضوعات دینی را رعایت میکنند احساس کنند دیده میشوند تا اجرشان ضایع نشده و قدر آنها دانسته شود، این توجه نیز باید شامل تمام کادر درمان شود.
🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، آیتالله سید محمد سعیدی در دهمین همایش ملی "قرآن عترت و سلامت" با رویکرد بینالمللی با اشاره به نقش امامان در رشد علوم دینی اظهار داشت: انسانها در دورانهای مختلف با انحراف از مسیر و مکتب امامان راستین از مسیر حقیقی دور شدند.
🔸وی تعریفی از فقه ارائه کرد و افزود: بشر با کمک فقه میتواند زندگی کند و همچنین سرمایه مهم پویایی و دوام نظامهای دینی اخلاق است که در دین اسلام نیز بسیار مهم شمردهشده و در مقابل آن بداخلاقی در دین اسلام شرک و نماد ریاکاری معرفی میشود.
🔸امامجمعه قم تصریح کرد: در بعثت پیامبر اکرم(ص) نیز شاکله حرکت پیامبر گرامی اسلام اخلاق است و نظام جمهوری اسلامی ایران نیز با وجود اخلاق امام (ره) برپا شد تا تمدنی که پیامبرعزیز آن را بنا کرد دوباره زنده کند و نظام سلامت نیز در چهارچوب تمدن اسلامی و نظام جمهوری اسلامی شکلگرفته است.
🔸وی ادامه داد: خداوند اراده کرده است این نظام در این قرن به دست مردم و رهبری ولایتفقیه شکل بگیرد تا همهچیز سامان بگیرد و نظام سلامت نیز در این نظام دینی شده و باید در کنار مطالبات دیگر مردم از مدیران خواسته شود و ما بهعنوان نمایندگان مردم نیز باید مطالبه سلامت با رویکرد دینی کنیم.
🔸آیتالله سعیدی به تعهدات حوزه سلامت توجه کرد و گفت: در این حوزه مدیران با اعتقادات خاص مسئولیت قبول کرده و حوزه سلامت ما با اعتقادات دینی ما غیر مرتبط نیست و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید سلامت و دین در کنار هم قرار گیرند.
🔸وی تأکید کرد: باورهای دینی از کودکی در نهاد ما رشد کرده و جدا از علم ما نیست و ما در محضر خداوند باید در جایی مانند دانشگاه علوم پزشکی به مسائل دینی نیز توجه کنیم و نسبت به آن اهمیت دهیم.
🔸تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) گفت: مشوقهایی در حوزه سلامت باید باشد تا کسانی که موضوعات دینی را رعایت میکنند احساس کنند دیده میشوند تا اجرشان ضایع نشده و قدر آنها دانسته شود، این توجه نیز باید شامل تمام کادر درمان شود.
وی در پایان قدردانی عملی را با ارزش خواند و خاطرنشان کرد: ابتدا کارهای انجامشده و خدمات را ببینید و سپس مطالبه کنید و اخلاق اسلامی حکم میکند که قدردانی شود و بدانیم در حوزه درمان باید بیش از بیش خدا احساس شود زیرا در آموزههای دینی شفا و درمان بهصورت مستقیم به خدا نسبت داده میشود.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
دانشگاه علوم پزشکی قم
💢تربیت مرجعیت علمی در حوزه سلامت را عملی کنیم
🔷معاون علمی فرهنگستان پزشکی با تأکید بر ضرورت تربیت مرجعیت علمی در حوزه سلامت گفت: بعد از 44 سال زمان آن رسیده که از کتب و علم غربی عبور کرده و وارد حوزه عمل در سلامت شویم و به تربیت مرجعیت علمی در این حوزه بپردازیم.
🔷به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمدعلی محققی در نشست تخصصی دهمین همایش ملی «قرآن عترت و سلامت» با رویکرد بینالمللی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تربیت مرجعیت علمی و بینالمللی در حوزه علم اظهار داشت: در حوزه سلامت نیاز داریم دانشجویان را با هدف تربیت مرجعیت علمی آموزش دهیم.
🔷رئیس پنل مرجعیت علمی و بین المللیسازی نقش قرآن و عترت در نظام سلامت با بیان اهمیت سلامت در حوزه دین گفت: سلامت با رویکرد دینی یک موضوع تشریفاتی و آرمانی نیست و باید به آن بهعنوان یک دستور دینی و الهی توجه کنیم و نباید نسبت به آن اهمال و سستی داشته باشیم.
🔷وی تصریح کرد: توجه به دین در حوزه سلامت وظیفه مدیران این حوزه بوده و متأسفانه وابستگی جامعه اسلامی به کفار تا امروز مانع این توجه شده است؛ درحالیکه قرآن کریم هرگونه وابستگی به کفار را ممنوع دانسته و این حرمت در حوزه حیاتی مانند سلامت بیشتر و اساسیتر از حوزههای غیر فنی است.
🔷معاون علمی فرهنگستان پزشکی توجه امروز جامعه به حوزه سلامت دینی را مطرح کرد و گفت: بعد از 44 سال زمان آن رسیده که از کتب و علم غربی عبور کرده و وارد حوزه عمل در سلامت شویم و به تربیت مرجعیت علمی در این حوزه بپردازیم.
🔷محققی در پایان تأکید کرد: پایههای دینی سلامت در کشور و جامعه ما تشکیلشده و این پایهریزی در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و ما باید برای پاسداشت و دوام آن تلاش کنیم و با نگاه دینی به حوزه سلامت ورود کنیم.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
دانشگاه علوم پزشکی قم
💢توجه به فلسفه و اخلاق در مرجعیت علمی قرآن در دستور کار قرار گیرد
استاد تمام جامعه المصطفی العالمیه گفت: در حوزه پزشکی میتوانیم فلسفه و اخلاق را نیز با مرجعیت قرآنی مورد بررسی قرار دهیم زیرا با نگاه قرآن که چند جهانی است به انسان فراتر از جسم بیمار توجه میشود و روح انسان نیز در معادلات دخیل است.
🔷به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمد مصطفی رضایی اصفهانی در نشست تخصصی دهمین همایش ملی "قرآن عترت و سلامت" با رویکرد بین المللی که با موضوع "مرجعیت علمی و بین المللی سازی نقش قرآن و عترت در نظام سلامت" برگزار شد، مرجعیت علمی را با 15 تعریف مطرح کرد و اظهار داشت: مرجعیت علمی قرآن در حوزه پزشکی موضوعی نو و مهم است.
🔷وی توجه به مرجعیت قرآن در دهه اخیر در قم را نیز مطرح کرد و افزود: امروز نگاه به قرآن در موضوعات فکری و اجتماعی مورد توجه قرارگرفته و این بیتوجهی تا امروز به این موضوع باید جبران شود و مقام معظم رهبری نیز به این امر تأکید زیادی دارد.
🔷 استاد تمام جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: در مرجعیت قرآن به مبانی، دلایل و قلمرو توجه میشود و در حوزه پزشکی میتوانیم فلسفه و اخلاق را نیز با مرجعیت قرآنی مورد بررسی قرار دهیم زیرا با نگاه قرآن که چند جهانی است به انسان فراتر از جسم بیمار توجه میشود و روح انسان نیز در معادلات دخیل است.
🔷وی محبت، انفاق در عمل و علم، خدمت به خلق را با مرجعیت قرآنی مطرح و تأکید کرد: با مرجعیت علمی قرآن در حوزه سلامت موضوعاتی مانند محبت، ایثار، انفاق در عمل و علم و خدمت را دگرگون میکند و هر اقدامی در این حوزه دارای ثواب خواهد شد.
🔷رضایی اصفهانی تأکید کرد: عقل و وحی در حوزه مرجعیت علمی قرآن در کنار هم قرار میگیرد و باید وحی را در پزشکی وارد کنیم تا موضوعات حاشیهای در این حوزه کمرنگ شود و بدانیم قرآن میتواند در شفا بیماران تأثیر داشته و در کنار شفا جسم، بیماریها روحی را نیز درمان کند.
🔷وی در پایان مرجعیت علمی قرآن را در اخلاق نیز مطرح کرد و گفت: مرجعیت علمی قرآن عامل کاهش رذایل اخلاقی بوده و میتواند در رشد کنجکاوی پزشکان برای ایجاد فضاهای علمی جدید کمک کند تا به نظریهپردازی علمی در این حوزه دست پیدا کنیم.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا