اگر چهل روز ظاهر زینبی داشته باشیم و دلهامان با داغ اسارت ایشان در آن ایام صیقل یابد، باطنمان هم کمکم شبیهشان میشود انشاءالله...
بعضی از دوستان در باره طرح صحبت های ما درمورد حجاب انتقاد دارند که چرا به وضع عمومی جامعه توجه نمیکنید و برای کسانی که اصلا حجاب ندارند یا حجابشون کمتر از حد شرعیه کاری نمیکنید و ...؟!
اولا: اگر کسی بخواهد دربارهی حجاب در جامعه قدمی برداره صرف نظر از اینکه مخاطبینش در چه سطحی از حجاب باشند بنده سعی میکنم همراهی و تقویتش کنم. چون در این زمینه هرچه کار کنیم باز م جا داره. پس اگر دوستانی هستند که میخواهند برای تقویت حجاب در سطوح دیگر جامعه تلاش کنند طرحشون رو بفرمایند و ما هم همراهی و تبلیغ میکنیم.
ثانیا در بحث اولویتبندی من شخصا فکر میکنم تا خوبها خوبتر نشند
نمیشه از دیگران انتظار تغییر داشته باشند...
پس اول باید خودمون حرکت کنیم تا بقیه هم دنبالمون بیان...
به علاوه
حجاب یکنواخت سنتی اگه تغییر و تحول و حرکت نداشته باشه در برابر پوششهای متنوع و رنگبه رنگ کم میاره.
کلا همیشه «سنت» ایستا و متوقف
در برابر «بدعت» پویا، متحرک و متنوع
محکوم به شکسته!
مگر اینکه خودمون «نهضت» پویا، متحرک و متنوع را در برابر بدعت علم کنیم...
در نهضت حجاب هم باید سطح کار را گسترده کرد.
دیالکتیک علم و عرفان ناب
انصافا نظرات بسیار زیبا و دلنشینی برای ما رسیده
آری...اولین نکته ی مورد نظر همین است که اینگونه حجاب ،همراه با ماسک بسیار شبیه حجاب زهرایی.س.است و عادی سازی میشود و کسی معذور و خجلت زده نمیشود که همرنگ جماعت نیست و انگشت نما نمیشود...و این فرصت بسیار عالی است که قبلا هم بدان اندیشیده بودم و اکنون در این وضعیت کرونایی موقعیت اش به سهولت فراهم شده است.
سپاس از همکاری شما همراهان گرامی🙏🌸🍃
یا مهدی ادرکنی🌼
اجزای ما بمرده در این گورهای تن
کو صور عشق تا سر از این گور برکنند
مستیست شهوت تو و اکسیر نور عشق
از نور عشق مس وجود تو زر کنند
مولانای جان🌻
👇
@wittj2
4_5958461262781220549.mp3
2.1M
صدق در عشق💫💚
در محضر #علامه_مروجی_سبزواری
علمی عرفانی👇
@wittj2
1_401619780.pdf
434K
صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی💚💫
آداب روز جمعه در اوایل مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی🕊
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
علمی عرفانی👇
@wittj2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرائت دعاى هفتم صحیفه سجّاديه
با نواى حاج محمود كريمى
(اين دعا به هنگام خوف از شدائد، رفع بلا و گرفتاریها توصيه شده است.)
در تاریخ هنر ایران عرض ارادت به پیامبر اسلام و ائمه اطهار دارای سابقهای طولانی است. هنر نگارگری اسلامی با این مضامین گره خورده و در دورههای گوناگون تاریخی، نقاشان سعی در به تصویر کشیدن وقایع مرتبط با این پیامبر و اهل بیت داشتهاند. پیامبر اسلام (ص) یکی از شخصیتهای مورد توجه در هنر و ادبیات ایران است و حضور ایشان در جنگها و فتوحات، میلاد آن حضرت و معراج ایشان از جمله مضامینی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته و با قلمهای مختلف به تصویر کشیده شده است.
سلطان محمد نقاش، نقاش معروف مکتب دوم نگارگری تبریز یکی از مطرحترین هنرمندان این حوزه است که تابلوی او از صحنه معراج حضرت محمد (ص) جایگاه بالایی در هنر نگارگری ایران دارد. این اثر که در موزه لندن نگهداری میشود در میان آثار مرتبط با پیامبر اسلام (ص) از جایگاه خاصی برخوردار است. در نقطه مرکزی این تابلو تصویر حضرت محمد(ص) سوار بر براق که مَرکبی آسمانی است دیده میشود، در حالی که چهره ایشان با نوری سفید پوشیده شده و درخشش نور طلایی در اطراف پیکر ایشان دیده میشود. در حول این نقطه مرکزی و بر روی محوری بیضی شکل، فرشتگان بالداری دیده میشوند که با ادوات موسیقی در حال ابراز شادمانی از حضور آن حضرت در آسمان و بر فراز ابرها هستند.
این موضوع با یک ترکیببندی مشابه، بار دیگر در تاریخ نگارگری ایران تکرار شده است. نگارهای مربوط به نسخه فالنامه تهماسبی، در مکتب قزوین و منسوب به آقامیرک، بار دیگر موضوع معراج حضرت رسول (ص) را به تصویر کشیده است. در این تصویر نیز حضرت محمد (ص) سوار بر براق و با هاله نور طلایی اطراف ایشان سوار بر براق دیده میشوند و در فضای اطراف ایشان فرشتگان مشغول شادمانی هستند. اما این بار فاصله فرشتگان با حضرت پیامبر (ص) کمتر است و علاوه بر فرشتگان، یک شیر هم در این فضا دیده میشود.
چنین دیدگاهی باز هم در دورههای بعدی ادامه پیدا کرده و در اسکندرنامه احمدی مشاهده میکنیم که ویژگیهای مکتب تیموری باز هم در تصویرسازی معراج حضرت محمد (ص) به چشم میآید. در این اثر فیگور مرکزی اندکی از میانه کادر دور شده و به سمت چپ نزدیک شده است. از سوی دیگر هاله نوری که در آثار قبلی تنها دور سر یا پیکر آن حضرت وجود داشت، این بار کل فضای فیگور و اسب را دربر گرفته و آنها را از زمینه آبی آسمان جدا کرده است. در عین حال چهره ایشان پوشیده نیست و پرداخت اندکی روی اجزای چهره انجام شده است. نکته قابل توجه دیگری که این اثر را از دو تابلوی قبلی متمایز میکند، کنار هم قرار دادن فضای زمین و آسمان است. برخلاف آثار سلطان محمد و آقامیرک که تنها به فضای آسمان پرداخته بودند، در قسمت پایینی این تابلو شاهد بنای کعبه و آدمهایی در اطراف آن هستیم که بر روی زمینهای متفاوت قرار گرفتهاند.
اما جدیدترین نمونه از آثاری که به حضـرت محمـد(ص) پرداخته است، تابلو معراج اثر محمود فرشچیان است که سال 92 رونمایی شد. این اثر نیز در ادامه رویکردهای گذشته به موضوع معراج، حضرت محمد (ص) را سوار بر اسب و در میان کادر نشان میدهد، با این تفاوت که این بار فیگور آن حضرت را از پشت سر مشاهده میکنیم. هاله نوری که در تابلوهای قبلی اطراف صورت را میپوشاند، این بار از چهره به سمت آسمان حرکت کرده است. علاوه بر این برخلاف آثار قبلی، همه فرشتگان زن هستند و آرایههای رنگارنگی در اطراف آنها مشاهده میشود.
👇
@wittj2
💥( این خطبه را امام در سال ۳۸ هجرى و پس از فريب خوردن كوفيان از مكر و حيله عمرو عاص و معاويه، هشدار گونه فرمود)
🚨علل نكوهش اهل عراق
پس از ستايش پروردگار اى مردم عراق همانا شما به زن بار دارى مى مانيد كه در آخرين روزهاى بار دارى جنين خود را سقط كند، و سرپرستش بميرد، و زمانى طولانى بى شوهر ماند، و ميراث او را خويشاوندان دور غارت كنند. آگاه باشيد من با اختيار خود به سوى شما نيامدم بلكه به طرف ديار شما كشانده شدم، به من خبر دادند كه مى گوييد على دروغ مى گويد خدا شما را بكشد، بر چه كسى دروغ روا داشته ام آيا به خدا دروغ روا داشتم در حالى كه من نخستين كسى هستم كه به خدا ايمان آوردم، يا بر پيامبرش در حالى كه من اول كسى بودم كه او را تصديق كردم نه به خدا هرگز آنچه گفتم واقعيّتى است كه شما از دانستن آن دوريد، و شايستگى درك آن را نداريد، مادرتان در سوگ شما زارى كند «واى، واى، سر دهد» پيمانه علم را به شما به رايگان بخشيدم، اگر ظرفيّت داشته باشيد، و به زودى خبر آن را خواهيد فهميد.
📚خطبه ۷۱ نهج البلاغه
#خطبه_های_نهج_البلاغه
#فقط_به_عشق_مولا_علی
#غدیری_ام
علمی عرفانی👇
@wittj2