🔮🎷با سلام امروز را با غزل شماره ۳۶۸ از دیوان شمس مولانا شروع می کنم:
🌻گویم سخنِ شِکَرنَباتت؟
یا قِصّه چشمه حَیاتت؟🌻
مولانا می گوید که: امروز می خواهم سخن بسیار شیرینی به شما بگویم و این سخن مثل شکر نبات، یا نبات بسیار شیرین هست، از شیرینی مثل عسل هست.
و این سخن قصۀ چشمۀ آب زندگی است که انسان است، پس من می خواهم قصۀ چشمۀ آب حیات را بگویم.
پس قصۀ چشمۀ آب حیات قصۀ انسان هست و انسان چشمۀ آب زندگی است،
چشمۀ شادی بی سبب است، چشمۀ آرامش است، و هر لحظه بجای استفاده از این چشمه و جاری کردن آن در چهار بعدش، بعد فکریاش، بعد فیزیکیاش، بعد هیجانیاش در جانش، این چشمه را کور می کند، فقط به این علت که به توصیف خودش می پردازد.
همینطور که در غزل بسیار کوتاه و بسیار قدرتمند خواهیم دید، می گوید که: تو قرار بود خاموش باشی، ولی خاموش نکردی،
بنابراین عشق در ثبات تو به آرامش تو و به پایداری حس امنیت تو دارد می خندد، برای اینکه حس امنیتت را بر اساس چیزهای آفلی که در بیرون هستند، و شما دائماً در فکر آنها هستید، قرار دادید، و چون آنها در حال تغییر هستند، ثبات تو و حس امنیت تو هم همیشه در حال تغییر است،
🌻رُخ بر رُخ من نهی بگویم
کز بهرِ چه شاه کرد ماتت🌻
می گوید اگر صورتت را روی صورت من بگذاری به تو می گویم، چی را می گوید؟ که بخاطر چی شاه یعنی خدا تو را مات کرده، پس الان فهمیدیم چرا چشمۀ آب حیات بالقوه هستیم ولی بالفعل نیستیم برای اینکه خدا ما را مات کرده. اول بفهمیم رخ بر رخ من نهی، این صورت را نمی گوید، بلکه می گوید: یک چند لحظه آن هوشیاری اولیه بشوی که از اول بودی، از اول ما جنس خدا بودیم، جنس زندگی بودیم، آمدیم به این جهان و به محض اینکه وارد این جهان شدیم شروع کردیم به فکر کردن، و فکر کردن یک استعداد انسانی است. و انسان هر چیزی را برای اینکه بفهمد یا تجربه کند بصورت فکر در می آورد، به محض اینکه وارد این جهان می شود، مثلاً مادرش را می بیند،مادرش را بصورت یک تصویر ذهنی در می آورد. یواش یواش از خودش هم یک تصویر ذهنی می سازد و خیلی از چیزها را که در بقایش مؤثرند،
مثل غذا و مثل کسانی که به آن غذا می دهند، و بعداً متوجه می شود که پول چیز مهمی است. و اینها را می چسبد و به اصطلاح می گوییم با اینها هم هویت می شود.و هم هویت شدن هم یعنی تفویض یا دادن هویت به چیزها و به محض اینکه هوشیاری این کار را انجام می دهد، آن چیز مثل تصویر مادرش یا پدرش و یا تصویر غذا مرکزش می شود. پس از اینکه مرکز عوض می شود، قبلاً مرکز هوشیاری بود، جنس خدا بود، دیدش هم عوض می شود. و یواش یواش یک تصویر ذهنی از خودش می سازد، و فکر می کند که آن تصویر ذهنی است،
در حالی که آن تصویر ذهنی از فکر ساخته شده، خودش از جنس هوشیاری است، آن تصویر ذهنی ما نیستیم.
#استاد_پرویز_شهبازی
#غزل_شماره_۳۶۸
#دیوان_شمس
علمی عرفانی👇
@wittj2
گر فراق بنده
از بد بندگیست
چون تو با بد بد
کنی پس فرق چیست
مولانای جان🌻
👇
@wittj2
ادامه تفسیر بیت🖕🖕
رخ بر رخ من نهی بگویم
کز بهر چه شاه کرد ماتت
بارها گفته ایم خدا یا زندگی یک هست، نه سال این حالت ما را تحمل می کند، به اصطلاح یعنی فرصت می دهد به ما که متوجه بشویم که این تصویر ذهنی ما نیستیم.
🎯چرا که مخصوصاً بزرگان ایران همینطور دین و بهتر از شاید واضحتر از همه 👈دین اسلام آمده، گفته که: خدا زاده نشده و نمی زاد و نظیر آن در این جهان نیست. معنیاش این است که ما هم زاده نشده ایم، ما هم نمی زاییم، نظیر ما در این جهان نیست. اگر نظیر ما در این جهان نیست، پس این تصویر ذهنی ما نیستیم. خوب نظیر ما در این جهان نیست، پس ما هوشیاری هستیم، یا امتداد خدا هستیم، به زودی باید تشخیص بدهیم این من ذهنی ما نیستیم و رهایش کنیم.و آن چیزهایی که گذاشته بودیم در مرکزمان یکی یکی شناسایی کنیم و از مرکزمان بیرون کنیم.👌✨ هر هم هویت شدگی را که از مرکزمان بیرون می کنیم، بجایش هوشیاری می نشیند. حالا ممکن است یکی سؤال کند که اگر کسی در سن ده سالگی، دوازده سالگی تا پانزده سالگی بیست سالگی این شناسایی را نکند، و مرکزش را مادی نگه دارد، یعنی آن چیزها را نگه دارد، چی می شود؟دارد می گوید: خدا ما را مات می کند. یعنی هر کاری که می کنیم درد ایجاد می شود، ظاهراً به لحاظ من ذهنی شکوفا می شویم، که پایین می گوید مثل تره زار می شویم، مثلاً بدنمان رشد می کند، و ما می گوییم بالغ شدیم و قوی می شویم بلحاظ بدنی، بلحاظ فکری، فکرهای بهتری می کنیم، دانشمان زیاد می شود، پولمان زیاد می شود، زیباتر می شویم یعنی در هر جنبهای شکوفا می شویم، ولی چون هنوز مرکز مادی داریم، دیدمان دید زندگی نیست، یا دید خدا نیست، یواش یواش که رشد می کنیم و شکوفا می شویم، مات هم می شویم. یعنی هر کاری می کنیم و هر فکری می کنیم، مثل اینکه بادام پوک می کاریم، به درد منجر می شود. هیچ نتیجهای ندارد.حالا ممکن است نتیجه مادی ملموس به دین بیاید، مثلاً پولمان زیاد بشود، ولی به تدریج می بینیم روابطمان بد شد، با همسرمان دعوا شد، با بچه مان نمی سازیم، پیشرفت می کنیم ولی اعصابمان خورد می شود، برای همان می گوید که: اگر رخت را بر رخ من بگذاری، یعنی یک لحظه از جنس هوشیاری اولیه بشوی، به زندگی ارتعاش کنی، از جنس زندگی بشوی به تو می گویم، یعنی تو می شنوی.
کی می گوید؟ هم خدا می گوید، هم زندگی می گوید از درون، هم بزرگان می گویند. و ما می شنویم.پس رخ بر رخ من نهی یعنی یک لحظه من از جنس هوشیاری هستم، اگر تو هم از جنس هوشیاری بشوی و نروی به ذهنت، خودت را بصورت توصیف در بیاوری، بصورت مفهوم در بیاوری و یک چیز فکری دربیاوری، حرف بزرگان را می شنوی، و من هم به تو می گویم که چرا شاه تو را مات کرده، یعنی شاه تو را مات کرده متوجه نیستی.
یعنی خدا ما را مات کرده و ما بازی را هنوز ادامه می دهیم، انگار با یک نفر شطرنج بازی کنی و آن طرف شما را مات کند، بعد شما بگویید: حالا مات کردی که کردی حالا ادامه بدهیم. مات شدی یعنی چی که ادامه بدهیم، خوب مات کردی که کردی خوب ادامه بدهیم، آن دیگر بازی نمی شود که، ما هم مات شدیم.بیشتر مردم نمی خواهند بفهمند مات شدند، یکی از جنبه های مات شدگی را می بینند، مثلاً فرض کن یکی هم هویت شده، جوان هم هست، سی سالش است با جنس مخالفش می بیند گرفتار شده، شخص مقابل را گذاشته مرکزش می خواهد دربیاورد نمی شود، نمی خواهد در بیاورد نمی شود، دعوا دارد، یک رابطه بسیار دردناک دارد، با این شخص ادامه نمی تواند بدهد، جدا هم نمی تواند بشود، مات شده. ولی همین جنبه حالا در مورد ایشان مهم نشان می دهد، در هر جنبهای مات شدی این یک علامت است، اگر ما یک کس دیگر را گذاشتیم مرکزمان و الان تمام فکر و ذکرمان این است که اگر از سر این شخص رها بشوم چقدر خوب می شود، این نماد این هست که شما با پول هم هویت هستی، با کار هم هم هویت هستی، با بچهات هم هم هویت هستی، با بدنت هم هم هویت هستی، با پدر و مادر هم هم هویت هستی با خیلی چیزها، فقط این نیست یعنی مات هستی.
#استاد_پرویز_شهبازی
#غزل_شماره_۳۶۸
#دیوان_شمس
علمی عرفانی👇
@wittj2
چراغ کلبه عاشق خیال دلدار است
سری که عشق درونیست خانه تار است
هزار خرمن شادی به نیم جو نخرد
بجان دلی که غم عشق را خریدار است
فیض کاشانی🌻
👇
@wittj2
ادامه تفسیر بیت🖕
🌻رخ بر رخ من نهی بگذرم
کز بهر چه شاه کرد ماتت🌻
پس بنابراین عجله نکن که یک فرمولی به من بده که از شر این مسأله ام فعلاً رها بشوم، مسأله تا فقط این نیست مسأله ات ماتی ات است، مات شدی آن هم بوسیله کی؟ بوسیله شاه جهان خدا،
چرا؟ برای اینکه به ما نگفتند، تقصیر شما هم نیست، تقصیر هیچکدام از ما نیست، ما حرف بزرگان را نخواندهایم، پدر و مادرمان نگفتند، خانواده نگفته، مدرسه نگفته، دبیرستان نگفته، دانشگاه هم نگفته، هیچکس هم به ما نگفته، بالاخره مات کامل می شویم، در چهل سالگی می بینیم هیچ چیزی معنی دار نیست، همه چیز هم داریم ولی شاد نیستیم، خوشبخت نیستیم، حس امنیت نمی کنیم، نگرانیم، می ترسیم، اوقاتمان تلخ است، حس جدایی می کنیم. مولانا می گوید مات شدی و تا هم رخت را به رخ من نگذاری، یعنی یک لحظه از جنس زندگی نشوی، من بگویم هم نمی فهمی، توجه می کنید؟ شما متوجه می شوید مات شدید؟ و خودش توضیح می دهد، اجازه بدهید ببینم از مثنوی چی داریم بله،شما ممکن است فکر کنید که یکی دیگر باید به شما بگوید، مولانا از این سؤء تفاهم ما را در می آورد در دفتر سوم بیت ۱۲۹۸ می گوید که:
🌻چیز دیگر ماند، اما گفتنش
با تو، روحُ القُدس گوید بی مَنَش🌻
روح القُدس یعنی جبرئیل، می گوید که یک چیزی ماند که من باید به تو بگویم، و جبرئیل به تو این پیغام را می دهد، بعد می گوید نه جبرئیلی در کار نیست، خودت به گوش خودت می گویی،
🌻نی، تو گویی هم به گوشِ خویشتن
نی من و نی غیرِ من ای هم تو من🌻
یعنی که درست است که می گوید که اگر روی بر رخ من بگذاری به تو می گویم، ولی یک لحظه از جنس زندگی بشوی و با من ارتعاش بکنی، من به تو می گویم، ولی در واقع تو خودت به گوش خودت از درون می گویی. تمام این بینش ها و بیداری ها از درون بوسیله خود ما انجام می شود. پس بیت قبلی نباید شما را به این فکر وا دارد که من پیش کی بروم، به گوش من بگوید، یا رخ باید به رخ کی بگذارم، مولانا را باید از کجا پیدا کنم؟ نه، می گوید: نه تو خودت می گویی به گوش خودت، نه من می گویم، نه انسانهای دیگر می گویند، در حالی که تو و من یکی هستیم، تو و من از چه لحاظ یکی هستیم؟ بلحاظ این بدن که یکی نیستیم، از نظر فکری و باورها که یکی نیستیم از نظر دردها که یکی نیستیم، از نظر هوشیاری یکی هستیم، چون همه مان امتداد خدا هستیم، برای همین می گوید: ای هم تو من، پس اگر من به تو بگویم درست مثل اینکه خودت به خودت می گویی، یا تو به من بگویی.
#استاد_پرویز_شهبازی
#غزل_شماره_۳۶۸
#دیوان_شمس
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷دین میگوید: کنترل ذهنت را خودت بهدست بگیر!
چرا یک عامل بیرونی باید توجّه تو را جلب کند؟!
یکی از مهمترین وجوه قدرت انسان «توانایی کنترل ذهن» است
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۳) – قسمت اول- ۱
🔹کسی که مدام پُرخوری کند، هم به خودش ضرر زده و هم در نظر دیگران بهعنوان «شکمباره» تلقی میشود. اما کسی که مدام از وسایل جلبکنندۀ توجه (مثل تلویزیون، اینترنت و...) استفاده میکند، رفتارش هنوز در جامعۀ ما یک رفتار بد، تلقی نمیشود، درحالیکه ضرر این کار، خیلی بیشتر از پُرخوری است!
🔹روانشناسها میگویند «اگر کسی زیاد تلویزیون نگاه کند، خرفت میشود» اگر از رادیو، داستان گوش بدهی بهتر از این است که از تلویزیون، سریال نگاه کنی؛ چون یکمقدار فعالیت ذهنیات بیشتر است و ذهنت آنقدر تنبل نمیشود!
🔹امروزه وسایل و عوامل مختلفی برای جلبِ توجه مردم ایجاد شده و این درواقع توهین به شخصیت انسانهاست! چون دارد میگوید «بگذار من برایت تعیین کنم که الان به چه چیزی توجه کنی!» اصلاً چرا یک عامل بیرونی باید توجّه تو را جلب کند؟!
🔹آدم زیاد نباید در فضایی قرار بگیرد که دیگران توجّه او را جلب کنند؛ حتی در فضای سخنرانیهایِ خوب مذهبی! یعنی اگر همیشه بخواهی یک کسی توجّه تو را به امور معنوی جلب کند تا حالت خوب بشود، این هم بد است.
🔹بهترین لحظات عبادت، سحر است که نه موعظهکنندهای هست و نه دعاخوانی؛ فقط خودت هستی و خودت! آن لحظهها تعیینکننده است؛ اینجا اگر توانستی خودت توجّه خودت را به چیزی جلب کنی و عمیقاً به آن فکر کنی درست است! این یکی از مهمترین وجوه قدرت آدمی است و خدا قدرتمندان را دوست دارد.
علیرضا پناهیان🌻
🚩حسینیه آیتالله حقشناس - ۹۷.۶.۲۲
متن کامل در: @Panahian_text
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷چرا معمولاً دنیا دلِ انسانها را میبَرد ولی آخرت نه؟
دنیا با نقد بودنش تو را خراب نمیکند؛ این فکر و ذکر دنیاست که خرابت میکند!
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۳) – قسمت اول- ۲
🔹در دین، تعابیر متعددی هست که به «کنترل ذهن» اشاره دارد؛ یکی از آنها کلمۀ «ذکر» است. در مقابلش «غفلت» بهمعنای عدم کنترل ذهن است؛ یعنی عدم توانایی در توجه پیداکردن.
🔹امام صادق(ع) میفرماید: ریشۀ همۀ بدبختیها غفلت است و ریشۀ همۀ سعادتها ذکر است (مصباحالشریعه/55)
🔹چرا ما باوجود اینهمه گرایش خوبی که داریم، و باوجود اینکه گرایشهای بدمان ضعیف است، معمولاً بد میشویم و خوب نمیشویم؟ به خاطر «ذکر»!
🔹خیلیها فکر میکنند که دنیا بهخاطر اینکه نقد و شیرین است، دلِ ما را بُرده و آخرت هم چون نسیه است و شیرینیهایش را نچشیدهایم، دل ما را نبرده است. این افراد بهشدّت اشتباه میکنند!
🔹اتفاقاً نقدبودنِ دنیا به تو اثبات میکند که دنیا شیرین نیست! دنیا در کنار هر لذّتش، زجری به تو میدهد که باعث میشود حالت از دنیا بههم بخورد! آخرت هم چون نسیه است، شیرینتر است؛ چون خیالِ شیرینی از خود آن شیرینی بالاتر است!
🔹دنیا چون ذکرش بیشتر در ذهن ما هست و بیشتر به یادش هستیم، دلمان را برده است؛ یعنی خودمان سرِ خودمان را کلاه میگذاریم و دنیا را شیرین تصور میکنیم! دربارۀ آخرت هم چون کمتر به یادش هستیم، لذا کمتر دل به آن دادهایم.
علیرضا پناهیان🌻
🚩حسینیه آیتالله حقشناس - ۹۷.۶.۲۲
متن کامل در: @Panahian_text
علمی عرفانی👇
@wittj2
باده درجوشش گدای جوش ماست
چرخ در گردش گدای هوش ماست
باده از "ما" مست شد نه ما ازو
قالب از "ما" هست شد نه ما ازو
مولانای جان🌻
👇
@wittj2
🔮🎷برای کنترل ذهن، باید بتوانی این ۵ کار را انجام بدهی:
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۳) – قسمت دوم- ۱
⭐️کنترل ذهن لااقل ۵ وجه دارد؛ یعنی برای رسیدن به قدرت کنترل ذهن، باید بتوانی این ۵ اقدام را انجام بدهی:
🔑۱. بتوانی به «آن موضوعی که خودت اراده میکنی» بیاندیشی یا توجّه کنی؛ نه هر موضوعی که از بیرون، توجّه تو را جلب میکند.
🔑۲. بتوانی «هر مدّتی که خودت اراده میکنی» به هر موضوعی که تعیین کردهای، بیاندیشی یا به آن توجّه کنی.
🔑۳. بتوانی «عمیقاً» به یک موضوع توجه کنی و به آن فکر کنی؛ البته توجّهِ عمیق، کار بسیار دشواری است.
🔑۴. بتوانی ذهنت را از فکر و توجه به هر موضوعی که اراده کردی، منصرف کنی. مثلاً اگر دیگران توجّه تو را به چیزی جلب میکنند، بتوانی ذهنت را منصرف کنی و به آن فکر نکنی.
🔑۵. اجازه ندهی که امور باطل و هرزه، توجّه و تفکّرت را جلب کنند، تا بعدش لازم نشود فکرت را از آن منصرف کنی! اصلاً بدون اجازۀ تو، توجّهت به چیزی جلب نشود!
🎯نهتنها توجهت به امور باطل جلب نشود، بلکه بتوانی به اموری که معمولاً بداندیشی میآورد، «خوب» بیاندیشی و از زاویۀ خوبی نگاه کنی؛ این مهارتی بود که پیغمبرها داشتند! عدهای از حواریون، لاشۀ سگی را دیدند، اوّلین چیزی که توجّهشان را جلب کرد، بوی تعفّنِ آن بود. اما حضرت عیسی(ع) فرمود: چه دندانهای سفیدی دارد! (مجموعۀ ورام/1/117)
علیرضا پناهیان🌻
🚩حسینیه آیتالله حقشناس - ۹۷.۶.۲۲
متن کامل در: @Panahian_text
علمی عرفانی👇
@wittj2
4_741646422868230494.mp3
2.91M
⭐️زندگی
🎷علیرضا قربانی
زندگی خوب است که گیری دلبری نکو
تا فروشی هر دو جهان بر یک تار مو ...🌻
👇
@wittj2
4_5855081571765192020.mp3
2.77M
⭐️تجلی قهاری
🎷علامه مروجی سبزواری
علمی عرفانی👇
@wittj2
گفتم که روی خوبت از ما چرا نهان است؟
گفتا تو خود حجابی ور نه رخم عیان است
گفتم که از که پرسم جانا نشان رویت؟
گفتا نشان چه پرسی آن کوی بی نشان است . . .
السلام علیک یا اباصالح🌻
👇
@wittj2
4_5846102448711665505.mp3
2.56M
⭐️جذب عنایت
🎷علامه مروجی سبزواری
علمی عرفانی👇
@wittj2
پندانه🍂
آدمها را مهمان کنید
مهمان یک جرعه زندگی
مهمان یک دل خوش
یک احوالــپرسی ساده و بیقضاوت
یک فنجان زندگی بیدغدغه ...
آدمها را مهمان کنید
مهمان مهربانیتان
این مهمانی به زندگیـتان برکت میدهد ...
آدمها را مهمان کنید
به دوست داشتن
به خیال راحت از حضورتان
به حس خوب
به حرفــهای بی کینه و کنایه
به لبخندی
به دعایی ...
تنهایی مان دست خودمان است بلد نیستیم صادقانه دوستی کنیم...
انسان چیست آخر که خلاصه شده در جنسیت مرد و زن...!
آیا همین کافیست ....کمی بیرون بیا از پیله ات انسانیت👈 فرا جنسیتی است.
مولانا 🌻در بخشی از دیوان خود میفرماید؛
هدف از آفرینش آدم و حوا این بود که با هم دوستی کنند بی آنکه به جنسیت بنگرند.
بدین مضمون با اندکی تغییر✨
بشریت تا ابد در غربت خواهد زیست چرا که این امر را به سختی تفکیک خواهد کرد.
🎯شاید هدف ادیان الهی نگریستن و آگاهی دادن به این هدف والا بوده است که این باطن زیبا و ارزشمند در غبار ظواهر مدفون شده است.
✍
علمی عرفانی👇
@wittj2
برگی از معرفت🍂
او خواهد آمد در حالیکه که هیچ نخواهی غیر او.
فریادی از اعماق جان و عطشی در ژرفای روح.
آنگاه صدای رعد قدمهایش را حس خواهی کرد.
واز نیستی مطلق به هستی مطلق خواهی پیوست.
نشانه ها را درخواهی یافت و پیگیر خواهی شد.
و تا خط پایان این ادامه دارد...✍
👇
@wittj2
مهدی شناسی👇
🔮🎷زیارت آل یاسین(۳۱)
🌹السلَام علَیک حینَ تُصبِح و تُمسی🌹
🍀در این فراز از زیارت به امـام سـلام مـی دهـیم در آن هنگـامی کـه صـبح می کند. صبح در لغت یعنی اول روز.
🍀در این فراز به امام سلام می دهیم هنگامی از اوقات که امام داخل مساء یعنی اول شب و تاریکی شب می شوند.
⭐️علت اهمیت دو لحظه اول صبح و اول شب:
1⃣عرضه اعمال ما محضر امام زمان در این دو هنگام انجام می پذیرد.
در حدیثی امام رضا فرموده اند:"مـا امامـان هـر صـبح و شـام اعمال شیعیانمان بر ما عرضه می گردد، پس هر تقصیری که در اعمال آنان باشـد عفـو و بخشـش از آن را از خداوند خواستار میشویم، و هر کار خوب و پیشرفتی در اعمالشان ببینـیم از خداونـد بـرای صاحب آن عمل پاداش خواهیم خواست."
🍀پس بسیار زیبا است در این لحظات با اماممان که واسطه صدور و وصـول رحمـت و فـیض و عنایـات الهی هستند مرتبط بوده و با ادب و حالت التجاء و دعا به ایشان سلام دهیم .
2⃣ این دو هنگام لحظاتی است که انسانها خیلی اشتغال به امور دنیا ندارند و فراغت برای ذکـر و دعـا و نماز بیشتر است.
🍀پس لازم است حال که فراغتی از برای دعا و زیارت برایمان پدید آمده عنیمت شمرده و آن را صرف امام زمانمان نماییم.
شاید بتوان گفت به حسب ظاهر این فراغت برای امام هم پدید آمده باشد و در این لحظات در واقـع داریم با امام زمانمان همنوا و همصدا می شویم. ما به امام و امام به خدا روی آورده و او را می خواند.
3⃣در این دو وقت قدرت خداوند به نمایش گذارده میشود. چرا که شب را می آورد و روز را می برد.
🍀پس جا دارد برای کُرنش در برابر این عظمـت و قـدرت،در برابر تجلّیِ حقیقیِ خداوند یعنی امام ،خاضعانه و خاشعانه بایستیم و ادب و احترام خویش را در قالب و پیکر یک سلام بـه محضـر امام تقدیم نماییم.
#مهدی_شناسی
#زیارت_آل_یاسین
علمی عرفانی👇
@wittj2
4_5767164742267307197.mp3
8.94M
⭐️سلسله جلسات کادرسازی برای تربیت نیروهای انقلابی جهت پاسخ به شبهات مهدویت، دینی ، قرآنی ، ولایت فقیه ، تاریخ معاصر ، با عنوان دوره #محامین
🎷استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت کشور
🔮شراکت در ثواب نشر
👈جلسه پانزدهم
✅ موارد مهم مطرح شده در جلسه 👇👇👇
1️⃣ ادامه بحث ولایت فقیه
2️⃣ اثبات حکومت در قرآن و روایات
3️⃣ فرق ولایت فقیه و ولایت مطلقه فقیه و...
📌 این دوره به نحوی طراحی شده است که پس از پایان آن ، حضار توانایی پاسخ به شبهات در موضوعات دینی ، تاریخی و مهدویت و ولایت فقیه را خواهند داشت.
علمی عرفانی👇
@wittj2
1_30997413.pdf
434K
متن صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی
قرائت در روز جمعه
4_387823800093245553.m4a
3.38M
سيد ابن طاووس ميفرمايد:اگر از هر عملي در عصر جمعه غافل شدي از صلوات ابوالحسن ضراب اصفهاني غافل نشو چرا كه در اين دعا سري است كه خدا ما را بر آن آگاه كرده است.
دعائی که ازشخص حضرت صاحب الزّمان ارواحنافداه صادرشده و به وسیله ابوالحسن ضرّاب اصفهانی رضوان الله علیه به ما رسیده و علماء بزرگ مانند شیخ طوسی و سیّدابن طاووس و علاّمه مجلسی و علاّمه نوری و حاج شیخ عباس قمی رضوان الله تعالی علیهم اجمعین آن رانقل نموده اند و بیش ازهزارسال سابقه دارد و درهرشب و درهرروز و هرزمان و هرمکان خواندن آن جایز و مفید و موثراست.