ما را ڪه درد عشق و
بلاے خمار ڪشت
یا وصل دوست
یا مے صافے دوا ڪند
جان رفت و در سر مے و
حافظ بہ عشق سوخت
عیسی دمے ڪجاست
ڪه احیاے ما ڪند
اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْ💐
👇
@wittj2
🔮🎷اما در خصوص دعاهایی که از ائمه و معصومین علیهم السلام وارد شده، در یک سطح می توان گفت که این دعاها #جنبه_آموزشی دارند،
🔑یعنی معصوم به انسان یاد می دهد که چگونه با خدای خویش مناجات و راز و نیاز کند،
🔑در واقع آموزش می دهد که ارتباط عبد با معبود باید چگونه باشد،
🔑و آموزش می دهد که عشق بازی با حضرت معبود چگونه است و نحوه اظهار ارادت و ابراز عشق و محبت را به حضرت احدیت به انسان آموزش می دهد.
📗 #آیت_الله_سید_علی_حسینی_آملی
#صحیفه_سجادیه
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷از جنبه دیگر اگر بخواهیم دعاهای وارد شده از معصومین علیهم السلام را بررسی کنیم،
⭐️دعا ارجاع امر به باطن خود انسان است،
⭐️خودت از باطن خودت
⭐️ با خدای خودت حرف بزن،
⭐️با لسان باطنی خودت
⭐️ با معبود حرف بزن،
➖که این نوع حرف زدن وابسته به زبان خاصی هم نیست.
✔️لسان باطن انسان
✔️یا همان لسان فطرت انسان،
✖️ وابسته به زبان و لهجه و گویش خاصی نیست،
✔️ عربی باشد یا فارسی یا ترکی و غیره،
✖️ لسان باطن انسان وابسته به لفظ نیست ،
✖️اصلا لفظ وارد نیست در آن، 👈 بلکه لسان، لسان عبودیت است،
⭐️هر کس در باطن خودش عبد باشد، سفید باشد یا سیاه، زن باشد یا مرد ، پیر باشد یا جوان ، اینها مطرح نیست، فقط عبودیت مطرح است، و این تقسیمات برای زندگی این سویی ماست.
📗#آیت_الله_سید_علی_حسینی_آملی
#صحیفه_سجادیه
علمی عرفانی👇
@wittj2
دیالکتیک علم و عرفان ناب
آسمان در چرخش و گردشش به دور زمین می گوید: تو جذب من، و من جذب توام، و مانند مرد که این سو و آن
👌پس اگر شهد محبت را از همدیگر نمی چشند، چرا در آغوش هم اند⁉️
👌⭐️اگر این زمین، مادر و نَفس پذیرنده نبود، آنچه را آسمان (یعنی پدر و عقل) می ریخت، نمی پرورد و از آن چرخش و گردشش ثمر و نتیجه ای پدید نمیشد.
مولانا:🌻
⚡️بهر آن میل است در ماده به نر
تا بُوَد تکمیل کارِ همدگر
⚡️میل اندر مرد و زن، حق ز آن نهاد
تا بقا یابد جهان زین اتحاد
⚡️میل هر جزوی به جزوی هم، نهد
ز اتحادِ هر دو، تولیدی زَهَد
استاد سمندری🌻
📗نکاحات در آفرینش
علمی عرفانی👇
@wittj2
از آیه👇
✨۞ هُوَ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ إِلَيْهَا ۖ فَلَمَّا تَغَشَّاهَا حَمَلَتْ حَمْلًا خَفِيفًا فَمَرَّتْ بِهِ ۖ فَلَمَّا أَثْقَلَتْ دَعَوَا اللَّهَ رَبَّهُمَا لَئِنْ آتَيْتَنَا صَالِحًا لَنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِرِينَ✨
💎متوجه میشویم خداوند زوجیت را در استخدام آفریدن و تولید مثل یعنی "خَلقَکُم" قرار داد.
👈تا پدر و مادر که مغلوب تمایلات جنسی و زیبایی های شگفت انگیز آفرینش اند؛ با میلیون ها عوامل دیگر، چه بدانند و چه ندانند، دست های حق در خلقت باشند، و 👌✨والدین، نَفَس خداوند در "نَفَختُ فِیهِ مِن رُوحِی"
استاد سمندری🌻
📗نکاحات در آفرینش
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔑مگر زن و شوهر خود، روح نیستند؟
🔑و مگر کالبدها تحت اراده و فرمانبردار روح نیست؟
🔑و مگر این همه زیبایی را در زوج نیافرید تا بیتابشان کنند، تا مولود هر چه زیباتر شود؟
💎که خود "احسن الخالقین" است.
🔑همه در فرمان او می دوند، و نتیجه این زوجیت فرزند صالحی است که والدین را به سپاس وادارد، و 🎯👌در حقیقت زوجیت در خدمت تکامل انسان، و بندگی حق است.
استادم علامه حسن زاده🌻 می فرمایند:
💎" در آمیزش پدر و مادر نفخ روح حضرت حق میکنند، و خداوند بوسیله ی آنها "نَفَختُ فِیهِ مِن رُوحِی" را تحقق می دهد، و این حرکتی که خداوند انجام میدهد، با 👈حرکت حُبی است."
ادامه دارد..
استاد سمندری🌻
📗نکاحات در آفرینش
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷هدف اصلی از نکاح
🎯تکوین، پرورش و تکامل فرزند صالح است.
قرآن در این باره چنین می فرماید:
✨۞ هُوَ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ إِلَيْهَا ۖ فَلَمَّا تَغَشَّاهَا حَمَلَتْ حَمْلًا خَفِيفًا فَمَرَّتْ بِهِ ۖ فَلَمَّا أَثْقَلَتْ دَعَوَا اللَّهَ رَبَّهُمَا لَئِنْ آتَيْتَنَا صَالِحًا لَنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِرِينَ(۱۸۹)فَلَمَّا آتَاهُمَا صَالِحًا جَعَلَا لَهُ شُرَكَاءَ فِيمَا آتَاهُمَا ۚ فَتَعَالَى اللَّهُ عَمَّا يُشْرِكُونَ (۱۹۰)
💎 اوست که شما را از یک نفس آفرید سپس از ان نفس واحده، یعنی از جنس خود انسان، برای او همسری آفرید تا با او انس و آرام گیرد .
🔑هدف از آمیزش آنهم در حد اعتدال ،کشت بذر انسان است، تا بعد از استقرار، 👌✨نهال انسانیت پرورش یابد، و به بار معرفت و بندگی بنشیند، تا به کمال انسانی برسد، و به👌✨ وصال حضرت حق الله که مرجع اصلی اوست واصل گردد.
✨إِنَّ إِلَىٰ رَبِّكَ الرُّجْعَىٰ✨ همانا بازگشت همه به سوی اوست.
استاد سمندری🌻
📗نکاحات در آفرینش
علمی عرفانی👇
@wittj2
هدایت شده از سَمتِ بِهِشت
مداحی آنلاین - محمود کریمی - شب نیمه شعبان 1397 (2).mp3
4.92M
🌸 #میلاد_امام_زمان (عج)
💐امشب لبالب میشود دخل همه خمارها
💐یا میشود با جام می از تشنگان افطارها
🎤 #محمودکریمی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
خداخالق عشقه🌸
محمدگل عشقه🌸
علی مظهرعشقه🌸
زهرا وجودعشقه🌸
حسن نمادعشقه🌸
حسین سالارعشقه🌸
عباس ساقی عشقه🌸
زینب شاهد عشقه🌸
سجاد راوی عشقه🌸
باقر عالم عشقه🌸
صادق احیای عشقه🌸
کاظم صابرعشقه🌸
رضا ضامن عشقه🌸
تقی جمال عشقه🌸
نقی پاکی عشقه🌸
حسن بقای عشقه🌸
اینم دعای عشقه🌸
اللهم عجل لولیک الفرج🌸
🍃🌸برای شادی و ظهور
حضرت مهدی(عج) صلوات🌸🍃
🌸🍃کپی کن تاهمه برای
شادی وظهورش صلوات بفرستن🌸🍃
🍃🌸 میلاد با سعادت
حضرت مهدی (عج) مبارک باد 🌸🍃
۳۱۳. سرود: تجسم سپیده دم
موضوع: امام زمان(عج)
آلبوم ترنم باران
آهنگساز : صمد جلالیان
شاعر : شهروز حقی
#آخرین_بهار
#نیمه_شعبان
#امام_زمان
#حضرت_مهدی
@soruod
تجسم سپیده دم
سلام بر نماز تو که بهترین نمازهاست
سلام بر نگاه تو که جلوه گاه رازهاست
سلام بر طلوع تو ، بر آسمان انتظار
به صبح صادقی که تو می آوری به یادگار
سلام بر نماز تو که بهترین نمازهاست
قسم به شوق لحظه ها ، برای باز دیدنت
به دیدگاه انتظار ، به لحظه رسیدنت
به سطر سبز برگ ها ، به شرم سرخ آسمان
به دشت های لاله خیز ، به لاله های بی نشان
بیا ترانه ساز کن ، بیا فروغ شب شکن
بیا و واژه ای گزین برای اشتیاق من
قنوت سبز سامرا ، بیا و شاعرانه کن
سکوت کوچه را پر از ترنم ترانه کن
گرچه که به شب رسیده ام ، بیا که مانده یک قدم
بتاب تا سحر شود تجسم سپیده دم
@soruod
4_5897798002231215484.mp3
1.93M
مهدی جان❤️❤️ تولدت مبارک
@parvaanehaauevesaal💕
🔮🎷خدا چیست؟ آیا کوانتوم وجود خدا را اثبات می کند؟
✍توسط ناهید سادات ریاحی در۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴فلسفه ی کوانتوم
در این مقاله میخواهیم اساسی ترین سوال هر انسانی را مطرح کرده و در علم و به طور اختصاصی تر در کوانتوم، به دنبال وجودی به نام خداوند بگردیم. آیا می توانیم وجود خداوند را با دلایل علمی اثبات کنیم؟!
اگر یادتان باشد در مقاله ای تحت عنوان “آیا کوانتوم به فلسفه نیاز دارد؟” در مورد لزوم وجود فلسفه در کنار علم، بحث کردیم. با نتیجه ای که گرفتیم حالا به سراغ چالش های فلسفی نظریه ی کوانتوم رفته و آنها را بررسی می کنیم. اولین و بزرگترین سوالی که می تواند هر یک از ما را به عنوان یک انسان متعالی، درگیر کند، اثبات وجود خداست: یک قدرت و شعور نامتنهاهی که خالق کل کائنات است. اما سوال مهم تر اینجاست که در کجا باید به دنبال خدا بگردیم؟ در فلسفه، در ادبیات یا در علوم تجربی مانند فیزیک و شیمی یا حتی در وجود خودمان؟ اندیشمندان مختلف در این مورد، نظرات مختلفی داشته اند. از آنجایی که ، دنیای کوانتومی را رصد می کنیم، در این مطلب هم سعی می کنیم سوال خود را در این حوزه، بررسی کنیم.
علم فیزیک را می توان مادر علوم تجربی نامید و احتمالا به همین دلیل است که اکثر کسانی که در علم، به دنبال خداوند می گردند، به سراغ فیزیک می آیند. از ابتدای قرن بیستم که سرو کله کوانتوم در فیزیک، پیدا شد، این داستان بسیار جنجالی تر و البته پیچیده تر شد. علمی که برای اولین بار، قانون علیت را به نوعی، زیر سوال برد. به همین دلیل، دوره تولد کوانتوم را می توان یکی از نقاط عطف درگیری فلسفه و علم دانست. به جرات می توان گفت، بسیاری از بنیان گذاران کوانتوم (یا همه آنها)، فلاسفه بزرگی بودند که به شدت از تفسیر خود از مکانیک کوانتومی، دفاع می کردند. (در آخرین قسمت کلاس های درس کوانتومی، مهم ترین این مکاتب فلسفی را بررسی خواهیم کرد).
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷دانشمندان فیلسوف همواره به سه دسته تقسیم می شوند:
عده ای خدا باور و عده ای ملحد یا خداناباور که هر کدام می کوشند به کمک استدلال های علمی، وجود خدا را اثبات یا رد کنند. هنوز هیچ پیروزی از میدان این نبرد، بیرون نیامده است! شاید اصلا نبرد در این میدان اشتباه باشد: این نظر دسته سوم دانشمندان فیلسوف است! به نظر آنان، نباید در علم به دنبال خدا گشت. آنها معتقدند علم در درجه ای قرار ندارد که بتواند یک موجود فرامادی را اثبات کند و شاید هیچگاه هم به چنین درجه ای نرسد! هنوز مشخص نیست حق با کدامیک از این سه دسته است. هر کس می تواند با مطالعه استدلال ها این سه دسته، به یکی از آنها بپیوندد.
یکی از استدلال های اثبات خداوند که توسط پروفسور Fr. Robert Spitzer در کتاب New Proofs for the Existence of God (نشانه های جدیدی برای وجود خداوند) آمده را می توانید از فایل زیر مطالعه کنید.
🔮🎷اثبات وجود خدا به کمک علم (نوشته پروفسور اسپیتزر)
اثبات وجود خداوند در تاریخ علم، بحث های زیادی را به وجود آورده است. بسیاری از دانشمندانی که البته فیلسوفان بزرگی هم هستند، به ذاتی لایتناهی به نام خداوند اعتقاد دارند و البته عده ای دیگر مانند استیون هاوکینگ، وجود چنین قدرتی را بیهوده و غیرلازم می دانند.
برای پاسخ به این سوال که آیا خداوندی جهان را خلق کرده است، باید قدم به قدم مراحل زیر را طی کنیم:
۱- هرچیزی که آغازی دارد، علتی دارد.
۲- کائنات، آغازی داشته است.
۳- بنابراین کائنات هم علتی دارد.
قدم اول همان قانون علت و معلول است که می گوید هر معلولی، علتی برای به وجود آمدن دارد، در غیر اینصورت ماده از هیچ به وجود آمده است که به هیچ وجه منطقی نیست.در گام دوم باید اثبات کنیم که جهان آغازی داشته است و برای اینکار از علم کمک میگیریم و در مرحله ی سوم فقط باید از مرحله ی قبل، نتیجه گیری کنیم.
ادامه دارد...
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷شواهد آغاز جهان
برای اثبات آغاز داشتن کائنات، چندین شاهد و دلیل علمی در دست داریم. یکی از این شواهد، قوانین ترمودینامیک هستند که به صورت زیر بیان می شوند:
🔑قانون اول: میزان کل انرژی-جرم در جهان، ثابت است.
🔑قانون دوم: میزان انرژی در دسترس برای کار در حال کاهش است یا به عبارت دیگر انتروپی در حال افزایش و در حال رفتن به سمت ماکسیمم است.برای کسانی که با مفهوم انتروپی آشنایی زیادی ندارند باید بگویم که انتروپی یک کمیت ترمودینامیکی بوده و معیاری از نحوه ی توزیع انرژی است، به طوری که هر چه میزان پخش انرژی بیشتر باشد، انتروپی نیز بیشتر خواهد بود. به نظر من اینکه از انتروپی به عنوان “بی نظمی” یاد می کنند، کاملاً اشتباه است، در طبیعتی با چنین قوانین دقیقی، بی نظمی معنا ندارد، درواقع وقتی تمام انرژی در یکجا متمرکز شده باشد، انتروپی مینیمم(مانند آغاز جهان) و زمانیکه انرژی بین بخش های مختلف به طور یکسان، پخش شده باشد، انتروپی ماکسیمم مقدار خود را دارد که این یعنی عدالت، نه بی نظمی!
بگذریم، حالا باید از این دو قانون نتیجه گیری کنیم: اگر میزان کل انرژی-جرم محدود باشد و میزان انرژی قابل استفاده، در حال کاهش باشد، بنابراین جهان نمی تواند تا ابد وجود داشته باشد وانرژی اش روزی تمام خواهد شد. هر بخش از جهان، دمای یکسانی (انتروپی ماکسیمم) خواهد داشت. بنابراین نتیجه ی واضح این است که جهان در زمان معینی و با مقدار بسیار زیادی انرژی آغاز شده است و اکنون در حال مصرف این انرژی است.
در اخترفیزیک نیز، کشف مهمی وجود دارد که به آغاز و خلق کائنات اشاره دارد و ثابت شده است که جهان ما در حال تورم و انبساط است و تا ابد به این تورم ادامه خواهد داد. این کشف، دلیلی قوی است که ثابت می کند جهان در حال تورم، روزی در یک نقطه متمرکز بوده و در واقع شروعی در زمان داشته و از یک زمان خاص آغاز شده است.
ادامه دارد...
علمی عرفانی👇
@wittj2