#گزارش
#بینالملل
📌بازیگرای اونور تبلیغ #حجاب می کنن بازیگرای خودمون تبلیغ #بی_حجابی😒
💢"ماریِل پادیلا" بازیگر فیلیپینی یک عکس در صفحه اینستاگرامش به نمایش گذاشت که خودش و دخترش با #حجاب کامل هستن
🔻فالوورهای "ماریِل" از اون پرسیدن که آیا #مسلمان شده ؟
"ماریِل پاسخ داد: نه من هنوز هم مسیحی هستم ولی به عقاید و مذهب #همسرم احترام میذارم
#حجاب
#احترام_به_همسر
🌐منبع:https://news.abs-cbn.com/entertainment/06/07/19/mariel-padilla-a-catholic-explains-wearing-hijab
🌸@women92
بابا؛ من خودکار میخواهم
▪️فردین علیخواه|جامعهشناس
✍️میگوید: «وقتی کنکور قبول شدم پدرم برام یه پراید هاچ بک 111 خرید. اصلاً اونو دوس نداشتم. من 206 میخواستم». به او میگویم: «چرا انتظار داشتی که پدرت به خاطر قبولی در کنکور برات یه 206 بخره؟» با خونسردی پاسخ میدهد: «خب من می دونم که اون می تونست بخره، پولشو داشت».
در اواخر شهریور هرسال؛ نتایج نهایی کنکور منتشر میشود. فرزندان عدهای قبول میشوند و فرزندان عدهای دیگر؛ قبول نمیشوند. روشن است که این اتفاق؛ طبیعی است. کانون توجه این نوشتۀ کوتاه، نحوه مواجهه برخی والدین با قبولی فرزندشان در کنکور است. نحوه مواجهۀ گروه دیگر با مسئله « قبول نشدن فرزندشان در کنکور»؛ هم بسیار مهم است و بررسی مستقل دیگری را میطلبد.
ابراز خوشحالی و شعف خانوادگی ، مهمانی گرفتن، خرید هدیهای برای فرزند، ازجمله اقداماتی است که معمولاً والدین برای قبولی فرزندشان در کنکور انجام میدهند. البته هستند والدین اندکی که هیچ واکنشی از خود نشان نمیدهند چون اساساً نمیدانند که برای موفقیتهای حتی کوچکِ فرزندشان باید خوشحالیشان را در مقابل او ابراز کنند تا او خوشحال شود. دهه شصتیها از این نوع واکنشها خاطرات بسیاری دارند. ولی رویۀ غلطی که طی سالهای اخیر از طرف برخی از والدینِ خوشحال در حال گسترش است خرید جایزههای آنچنانی برای فرزندشان است که برای نمونه میتوان به خرید ماشین صفر، آپارتمان، و در مواردی هم خرید تجهیزات تفریحی و سرگرمی به مبلغ پنجاه تا صد میلیون تومان اشاره کرد. نکته قابلتأمل آنکه چنین انتظاری بهتدریج در برخی از نوجوانان هم ایجادشده است که در صورت قبولی در کنکور، والدین باید با خرید جایزههای گرانقیمتی مانند ماشین، آنان را « سورپرایز» کنند. اما پرسش آن است: آیا فرزندان ما نباید توجیه و قانع شوند که قبولی در کنکور یا هر موفقیت شخصی دیگری، چیدمان پازلی به نام آینده (خودشان) است که آنان با دست خودشان در حال تکمیل آن هستند؟ آیا آنان نباید اقناع شوند که قبولی در کنکور، نه خدمت به والدین؛ بلکه خدمت به خودشان و نگارش دفتر آینده با دست خودشان است؟ آیا تعیین جایزه برای هر نوع فعالیتی، آنهم به شکلی که بیان شد، لزوماً به نفع فرزندان خواهد بود؟
آنچه بیان شد نشانهای از تغییر اجتماعی وسیعتری است که مدت هاست در ایران شروع شده است. متأسفانه با نوع جدیدی از «والدین هلیکوپتری» helicopter parent مواجه هستیم که مدام بالای سر فرزندانشان پرواز میکنند و مراقب آنان هستند تا اگر احیاناً به چیزی نیاز داشتند فوراً در اختیار آنان قرار دهند تا مبادا اندکی دچار سختی گردند. این والدین تقریباً هیچ مسئولیتی را به فرزندانشان نمیسپارند. البته ناگفته نماند که بسیاری از این والدین، نوجوانی یا جوانی خود را در دهه شصت یعنی دهه جنگ، تنگدستی و احساس محرومیت عمیق گذراندهاند. لذا معتقدند که « دیگه من بهاندازه کافی محرومیت کشیدم. نمیخوام بچه هام هم محرومیت بکشن». نتیجه آنکه این روزها با نوجوانان یا جوانانی مواجه هستیم که کوچکترین کارها را نمیتوانند بهتنهایی انجام دهند و در مواجهه با هر مشکل کوچک و بزرگی؛ در بالای سرشان به دنبال هلی کوپتر امدادی والدین میگردند. این روزها فرزندان ما استقلال، خوداتکائی و مسئولیتپذیری را بهخوبی یاد نمیگیرند.
سایت مشهور «بیزنس انسایدر» در سال 2017 نام ثروتمندان و کارآفرینانی را منتشر کرد که از ثروت افسانهای خود چیزی برای فرزندانشان در نظر نگرفته یا درصد بسیار ناچیزی از آن را برای فرزندانشان به ارث گذاشتهاند. در بین این دوازده نفر دو نام بسیار مشهور هم وجود دارد: بیل گیتس، مؤسس شرکت معروف ماکروسافت با 89 میلیارد دلار و مارک زاکربرگ، مالک شبکه اجتماعی فیسبوک با 74 میلیارد دلار ثروت. بیل گیتس در مصاحبهای بیان داشت که مطمئن است چنین کاری به نفع فرزندانش خواهد بود. آنان باید با نبوغ و استعداد خودشان ثروتاندوزی کنند.
سخن آخر: عنوان این مطلب حکایت یکی از قبولشدگان در کنکور است. او به هنگام تکمیل برگههای ثبتنام در دانشگاه متوجه میشود که خودکار به همراه ندارد. به جای آنکه در همانجا مشکل را حل کند با « بابا» که در ساختمان دیگری حضور دارد تماس میگیرد و میگوید: بابا؛ من خودکار می خوام! بابا که از نوع والدین هلی کوپتری است فورا برای او خودکار می آورد.
✅@women92
💠 متنی که حتما باید در مراسم #پیاده_روی_اربعین پخش شود 👇👇👇
🔰 سلام زائر اربعین !
🔰 خدارا شکر که امسال توفیق این زیارت بزرگ، نصیب شما شد و فارغ از دنیا و همه چیز و همه کس، پا به مسیری گذاشتی که آرزوی هر انسان آزاده و ظلم ستیزی هست.
🔰 هم اکنون که تو در حال پیاده روی هستی، دشمنان اسلام با تمام تجهیزات مالی و مجازی و حقیقی خود، دست به کار شدند تا هم تو و همفکران تو که قصد آمدن دارند را دلسرد کنند از آمدن به این مراسم ، و هم اعتقاد کسانی که هیچ اعتقادی به این مراسم ندارند را سیاه تر و ناپاک تر بکنند. در فضای مجازی شروع کرده اند اعتراض به هزینه های این سفر ، خرج هایی که از بیت المال می شود ، ضرورت نداشتن این سفر و... اما یادشان رفته که سفرهای تفریحی این جماعت به ترکیه و دبی ، صدها هزار برابر بیشتر باعث خرج پول و دلار می شود.
🔰 اما مهمترین چیزی که می خواهم به تو زائر اربعین بگویم این است که شبیه به همین مراسمی که تو در حال انجام آن هستی ، در کشورهای اروپایی نزدیک به کشور " اسپانیا " هم وجود دارد و آن مراسمی هست به نام " کامینو د سانتیاگو " به معنای " مسیر سانتیاگو " . ماجرا چیست؟
🔰 «کامینو د سانتیاگو» شبکهای از راههای زیارتی است که در سرتاسر اروپا با همین اسم شناخته میشود و به مقصد شهر «سانتیاگو دِ کمپوستلا» در شمال غربی اسپانیا ختم میشود. کلیسای این شهر یکی از اماکن مقدس مسیحیان است که پس از «رم» و «بیتالمقدس»، سومین مکان مقدس برای پیروان این دین به شمار میآید. این شبکه از راه ها، نقاط آغازین مختلفی از شهرها و کشورهای اروپایی (از کشور همسایه ی اسپانیا مثل فرانسه گرفته تا آلمان، ایتالیا، سویس، چکسلواکی و سایر کشورها) است که مقصد همهی آن ها، کلیسای دی سانتیاگو د کامپوستلا در اسپانیا هست.این پیادهروی همچون زیارتی است که در تمام طول سال انجام میشود و اعتقاد بر این است که حضور در این زیارت باعث بخشایش گناهان میشود. تصمیم با خود زائر است کی و چند بار به این زیارت برود.
🔰 کلیسای «سانتیاگو دِ کمپوستلا»، یک کلیسای جامع قدیمی است که در واقع بارگاه یکی از حواریون حضرت عیسی مسیح (ع) به نام جیمز مقدس (St. James) است. به همین دلیل این مسیر پیاده روی را مسیر سنت جیمز نیز میگویند. این پیاده روی غالبا حدود سی روز طول میکشد. اگرچه در روی نقشه واضح نیست اما روی مسیر، ایستگاه های مختلفی تعیین شده است که باید شروع پیاده روی از یکی از آن ایستگاه های آغازین باشد. غالبا پیاده روی بین نقطه ی شروع تا مقصد حدود سی روز طول میکشد.
🔰طبق آماری که وبسایت Camino Ways ارائه کرده است، در سال ۲۰۱۶ حدود ۲۷۸ هزار نفر موفق به دریافت گواهینامهی زیارت کامینو د سانتیاگو شدهاند.
🔰 زائر اربعین، تو مسیری را می روی که از نجف تا کربلای آن، حدود 80 کیلومتر است ، اما آنها مسیری را می روند که بالای 200 کیلومتر هست !
🔰 مسیری که تو می روی ، هم هموار هست و هم پر از موکب ها و چادرهایی که در آن ، مردمی با شوق حسینی از تو بهترین پذیرایی ها را به عمل می آورند ، اما آنها مسیری را می روند که پر از کوه و دره است و موکب هایی چنین عاشق ، ندارند.
🔰 حال اگر این حالات برعکس بود ، چقدر فضای مسموم تبلیغاتی غرب آن را علیه ما تبلیغ می کرد؟؟؟
🔰 آری ، شوق حسینی در هیچ کجای دنیا پیدا نمی شود ، مگر در مکتب اسلام. کسی پیاده روی دینی آنها را مسخره نمی کند ، اما پیاده روی اربعین من و تو و ما ، خاری است بزرگ در چشم کور آن ها ، به همین خاطر تمام مکرها و نقشه های خود را جمع کرده اند برای از بین بردن آن ، اما هرگز نخواهند توانست ذره ای در کار خود موفق شوند.
🔰 در روز اربعین، گروه گروه مردمی را شاهد هستیم که وارد کربلا می شوند ، و ان شالله به زودی زود ، در روز ظهور، گروه گروه مردمی را شاهد خواهیم بود که وارد اسلام می شوند... پس به شکرانه پروردگار، تسبیح بگو و استغفار، چرا که او بخشنده و توبه پذیر است...
@women92
هدایت شده از در انتظار گل نرگس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حال و هوای وصف ناپذیر "زنان آمریکایی" در پیاده روی "اربعین"
🕊این خاندان بادل هاچه کردن😭
#وحدت_حسینی
#اربعین_خانوادگی
#لطفا_نشر_دهید
🔶اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم🔶
#کانال در انتظار گل نرگس
@darentezar14
ســـــــلام
اولين جمعه پاییزیتون با طراوت
و چون صدای باران گوش نواز
دلتون خالی ازغصه
زندگيتون شیرین تر از عسل
دنیاتون غرق درشادی و آرامش
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
بعضی از روزهای #جمعـہ🌱
تلفـن📱همـراهش خاموش بـود
وقتی دلیلش رو میپرسیدم میگفت:
" ارتباطم را با دنیا کمتر میکنم تا کمی زمانم را برای #امامزمانم اختصـاص
بدم🌿✨اینکـہ چطـوری میتونـم
بـرای ایشان #مفیـد باشم😔..."
بـہ نقل از همسـر #شهیـد_محسـن_حججـی🕊
@women92
کانال 🇮🇷
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡